עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by IVA,

אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי שאלה... כשאני עושה דף כלשהו ורושם שם בעברית ולא עושה Br ים אז הטקסט ממשיך להיות בשורה אחת ארוכה...... איך אני עושה שאני ארשום טקסט והוא יכנס לי למקום מסויים ושלא יהיה שורה ארוכה אלא בתחום הריבוע שאני עושה, כמו פה בתגובה הזאת, כל פעם שאני מגיע לסוף השורה הוא יורד אוטומטית שורה, איך אני עושה את זה בכתבות באתר? תודה לעונים! זה דבר אחד.. אני רוצה להעתיק כתבה למשל מ YNET... אבל שאני מעתיק אותה אז זה לא מעתיק טוב.. יורד שורות בלי קשר, והכל מתבלגן.. כיצד ניתן להעתיק כתבות מהאינטרנט או סתם ממסמך מבלי שהכל יתבלגן לי , להעתיק אותם לתוך TABLE בגודל מסויים ושהם ירדו לפי הצורך בלי פקודה שלי. תודה רבה רבה לעונים.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אני כבר ממש מיואשת אז אשמח לעזרה בשאלה (שפת C). אני צריכה לכתוב פונקציה רקורסיבית (בלי מצביעים) שקולטת מחרוזת למערך (עד 100 תווים) ומדפיסה אותה בסדר ההפוך ורק את האותיות ללא התווים. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by pppuser,

שלום, אני רוצה לשלוח מייל לקבוצה של מתעניינים בצורת newsletter אבל בדרך נכונה וחוקית (אני לא מחפש להיות ספאמר, רק רוצה לשלוח חומר פרסומי לרשימה של אנשים שנרשמו מראש לרשימה) העניין הוא כזה עד היום אחת העובדות במשרד שלחה למתעניינים דואר באמצעות דואר ישראל ומיילים באמצעות תיבת המייל שלה. (לפחות על משלוח בצורת BCC היא הקפידה) אני רוצה לשפר את התהליך ולשלוח מייל באופן מסודר אז לשם כך הכנתי מספר דברים ואשמח לעזרה במידת האפשר 1. הכנתי תיבת דואר עם כתובת ייעודית - info@example,co.il (כאשר כתובת הדומיין היא של החברה) ממנה ישלחו ההודעות למתעניינים 2. מצאתי חברה שתאפשר לי לשלוח מייל לתפוצה באמצעות מערכת שנקראת listserv המערכת היא של חברת L-soft 3. עדכנתי את רשימת הכתובות כולל בדיקה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by מאור247,

אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by IlanF,

נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by sharon182,

צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, אתם יכולים להיא לי הורדה של Turbo Pascal 7 ? אני צריך גירסה שמתאימה ל Windows XP 64BIT

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. Started by yahalom,

היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. במידה ויש לי שני רשימות שונות ששלחתי אליהן להוספה את אותו אובייקט, במידה ואעדכן את האובייקט איפשהו בתכנית אז הוא יתעדכן אוטומטית בשניהם ,נכון ?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום, אני צריך לצרף בדיקת קלט לתכנית האמורה לקבל מספרים שלמים בלבד. צירפתי בדיקת קלט בדיוק כפי שהופיע בהנחיות. מה שקורה זה שאם אני מכניס מספר שלם ואחריו מספר ממשי, הוא לא מזהה את הבעיה. (אם המספר הראשון שאני מכניס הוא ממשי הוא כן מודיע על כך.) היכן שוכנת הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ניר.,

שלום רב אני בונה פרויקט לבגרות וניתקלתי בשתי בעיות: 1.כיצד ניתן לפתוח קובץ כאשר לוחצים על כפתור (COMMAND) ? 2.כיצד ניתן לבטל/לחסום את המשתמש משלנות את גודל הטופס ע"י גרירת החלון? תודה לעוזרים...

• 56 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by tal1988,

אני צריך לכתוב תוכנית שקולטת מספר ומדפיסה הודעה האם החצי הימני של המספר מורכב רק מספרות זוגיות והחצי השמאלי מורכב רק מספרות אי-זוגיות(מניחים שהמספר שקלטנו באורך זוגי). איך אני יכול לעשות את זה? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? -זה בשפת סי - זה אמור להיות עם לולאת while

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by guy81,

מקווה שהפורום מתאים לשאלות מהסוג הזה: מחפש פתרון באמצעות אלגוריתם חמדן לבעיה הבאה: נתונה קבוצת פעיליות עם זמני התחלה וזמני סיום עבור כל פעילות וצריך למצוא קבוצה מינימלית של פעיליות D(אפשר גם חופפת) כך שלכל פעילות בקלט תהיה פעילות החופפת לה(גם חלקית) מבחינת הזמן בה הפעילות מבוצעת. אשמח לרמז או כיוון לפתרון(כיצד החמדן יבחר את המקטע בכל פעם)?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הכוונה היא, למשל, שהתכנית תעשה קליקים על מקש מסויים בעכבר או במקלדת, או תוכל להזיז את העכבר בעצמה אני לא ממש מוצא את המילים לגוגל X: תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני בונה כרגע אתר למקום העבודה שלי אחד הדברים שאני צריך באתר זה שיהיה לי קיצור דרך להפעלת המחשבון c:\windows\system32\calc.exe אז איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by ליאור שמש,

האם התוכנה של c# תעלה על פנטיום 2?(לא איכפת לי עם התוכנה תזחול..)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tdknight,

מחפש את פקודת הדוס לאיתחול המחשב (RESTART)

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

21. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם פתיחה של קובץ gz מסוים ב- PHP. הכתובת של הקובץ הזה היא: http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz זה קובץ גדול, וזאת כנראה הבעיה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו ככה: $lines = gzfile("[url]http://en3.tribalwars.net/map/village.txt.gz"[/url]); בדרך כלל זה לא פותח את הקובץ ונותן שגיאה, ולפעמים זה פותח רק חלק מהקובץ. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח אותו. בבקשה תעזרו לי כי זה נורא חשוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rapi,

נגיד ואני רוצה ליצור Pattern מסויים לדוגמא ###-###-#### ואז להדפיס את הPattern הזה בעזרת שליחת 3 INT, אפשרי? DecimalFormat fmt = new DecimalFormat(); fmt.applyPattern("###-###-####"); ואז System.out.println(fmt.format(num1, num2, num3)); בצורה הזאת זה לא עובד, באיזה method של fmt אני צריך להשתמש, איך? תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by zahiz007,

עידכון חדש: המטרה של הפונקציה היא לפעול בתחילת העמוד, לשמור זמן. לעלות בסוף טעינת העמוד, לשמור זמן ומשם לגזור מהו מהירות האינטרנט של המשתמש. איך אני שומר אובייקט מסוג DATE בתור COOKIE?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by galit2ha,

אהלן, אני מנסה לבנות תוכנית קטנה ב c#, ויש לי שם checkedListBox, שמלאה כמובן בchackBox-ים, אני רוצה לתת למשתמש את האפשרות ללחוץ כפתור ימני על אחד מהם ושיעלה לו שאלה האם למחוק את הcheckBox. הבנתי שאני צריכה לכתוב : if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right) { פה הקוד } אני לא מצליחה למצוא איזה פקודה/מה אני צריכה מ toolbox (אם בכלל) שפותח את החלון הקטן בו אני יכולה ליצור Delete אשמח אם מישהו יוכל לעזור אני עובדת עם visual studio 2010

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום. אז ככה יש לי מספר שאלות ב PHP ו MYSQL מאחר שאני חדשה בתחום אשמח אם תעזרו לי בכמה שיותר שאלות, אחרי לימוד אלו השאלות שנותרו לי, אני כרגע עוברת ומנסה למצוא פתרונות ויעזור מאוד אם את חלקם תתנו לי פה. אז ככה: 1. הפונקצייה mysql_connect מחברת אותי לשרת, ואז אני יכול לבחור database בעזרת mysql_select_db. נגיד ויש לי מסד נתונים של רשימת משתמשים וססמאות. ואז אני עושה טופס של login.php, יש פה איזשהי בעיה מבחינתי, כי כשאני עושה את ההתחברות ל mysql_connect, המשתמש יכול לדעת את הסיסמא של ההתחברות לשרת הראשי לא? זה נראה לי ממש בעייתי מבחינת אבטחה אז השאלה שלי היא איך עושים שהמשתמש לא יראה מה הסיסמא בהתחברות והאם זה הכרחי לעשות את זה בצורה שראיתי בכל המדריכים... שמגדירים $con לחי…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.