עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by neogod,

למי שלא מכיר באתר www.mh2000.co.il יש מדריך לשפת C ובמדריך כל הזמן מפנים ל"תרגול" : קרא סעיף זה בספר ובצע/י תרגילים XXX בעמוד מזה הספר הזה? ומאיפה משיגים אותו?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, ביקשו מאיתנו לכתוב אלגוריתם לחיפוש בשיטת "אריה במדבר" הסבירו לי את העיקרון אבל לא הצלחתי לכתוב אלגוריתם תואם. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. שאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 12.4k צפיות
  6. Started by spinchicken,

מישהו מכיר איזה אובייקט MFC שאני יכול לשים, שייצור לי גרף ש"רץ" עם כל נק' שאני שולח אליו? אני מנסה ליצור ויזואליזציה לווליום של קובץ קול.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by la_pumik,

שלום רב, יש לי את השורות הנ"ל $file="delete.html"; open (TFILE, ">$file"); ואני רוצה שהקובץ delete.html יהיה לא בספריה הנוחכית אלא בספריה (למשל ) : http://lior.net/liordir ז"א ליצור את הקובץ לא באותו ספריה של הסקריפט אלא בספריה אחרת . אני אשמח לעזרה, אני ניסתי לכתוב במקום : $file="delete.html"; כתבתי: $file=" http://lior.net/liordir/delete.html"; אבל זה לא כותב לי את הקובץ . האם מישהו יודע איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. Started by Southpark,

קודם כל מקווה שזה המקום הנכון לישאול את זה, אם לא, אני מיצטער מראש. אז השאלה היא כזאת: האם זה אפשרי לשלב מערכת פורומים vBulliten עם מערכת התוכן PHPnuke? וגם אם מישהו יודע, שיתן דרכים ליצירת קשר איתו בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by ofergpr,

יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by spinchicken,

הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by moshe55501,

???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by liran2003,

שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  13. אם מישהו יכול אשמח

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by KOSTORADOS,

למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by YooOmer,

אני רוצה להתחיל ליצור אתרים אבל זה לא יהיה איזה משו שאני יעשה שבוע וימאס לי אז תאמרו מה צריך ללמוד כדאי לכתוב אתרים רציניים . א. איזה שפות הכי כדאי ללמוד ? ב. איזה ספרים אתם ממליצים לקרוא ? ג. האם כדאי להעזר בתוכנה כל שהיא ואיזה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by tavor21,

שמהו יכול לעזור לי עם זה ???. כתוב פונקציה המקבלת מערך מסוג והמקסימאלי שבמערך ואת מיקומם הסידורי. יש להקצות מערך בגודל 5 ולקלוט את ערכיו מהמשתמש. על התוכנית להציג את הערכים המוחזרים מהפונקציה. דוגמה: Please enter five numbers: <752> <-2> <59157> <87> <-6237> The minimal value is -6237 at index 4. The maximal value is 59157 at index 2.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by YooOmer,

אני מתכנת ב visual studio 2005 ב visual basic . מה שבעצם אני מנסה לעשות זה לתכנת תוכנת מסרים מידיים שעובדת רק על רשת מקומית . אז בבקשה אם מישו יכול לכתוב לי את המבנה הכללי של פונקציה שמקבלת את הטקסט ושולחת אותו למשתמש אחר דרך הרשת . תודה מראש [=

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by BadMan,

שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב C++, אני מנסה לגרום לפונקציה להיקרא כל מספר קבוע של 40 מילישניות בתוכנית. ניסיתי להשתמש ב QueryPerformanceCounter ובדיקה אבל זה מעמיס לי על הCPU וזה גורם לתוכנית להיות איטית. מישהו מכיר דרך טובה יותר לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by KOSTORADOS,

איזה תוכנה עדיף להשתמש בכדי לבנות אתר ?.........עדיף שתיהיה פשוטה ונוחה, עדיף בעברית יש משהו חוץ מהפרונט פייג'?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by YooOmer,

כתבתי DLL ב-#C. אני מנסה להשתמש ב-DLL ב- word VBA. כאשר אני מבצע reference ל-DLL אני מקבל הודעה שלא ניתן לבצע reference לקובץ הנ"ל. מה הבעיה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. Started by erap129,

אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים