תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מחפש חברה שיודעים לעבוד עם שרתים ו sql מצד אחד,ובנוסף לבנות אתר מאפס (HTML,CSS/DHTML,JavaScript) תחום ההתעסקות מעבר לאתר הוא מדפסות תלת מימד (הכנת ה"מתכונים" להדפסה). אם הצלחתי אפילו טיפה לסקרן אתכם ואתם באמת בעניין של לעשות משהו רציני עם הידע שלכם צרו איתי קשר דרך הפייסבוק :https://www.facebook.com/tomer.polani לפרטים מלאים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, יצרתי תפריט (ב- CONSOLE APP) בלולאה WHILE. עכשיו כאשר אני בוחר באחד הפונקציות של התפריט ובסיומה זה אמור לחזור לתפריט הראשי נזרקת לי EXCEPTION. מצ"ב תמונה. לעזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש לי Database מסויים ולפיו אני רוצה ליצור גרפים בעזרת ה-MS Chart Control. אז איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטלה ליצור מטריצה D של 50X50 עם המספר 2- באלכסון הראשי, עם המספר 1 מעל ומתחת לכל מספר באלכסון הראשי ובשאר התאים 0. כל זה תוך שימוש רק בפעולות הבאות: eye(50) zeros(50,1) ופעולת חיבור טורים, לדוגמא אם A ו B מטריצות באותם מימדים: [A,B(:,1)] לייצר מטריצה עם 2- באלכסון זה לא בעיה: D=-2*eye(50); אבל לא הצלחתי להבין איך מכניסים לשם את האחדים.. אם לא הבנתם איך זה אמור להיראות, במקרה של מטריצה 4X4: D=[-2,1,0,0;1,-2,1,0;0,1,-2,1;0,0,1,-2] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני פונה לגורמים חיצוניים מהתוכנה הסבר: עד עכשיו בניתי תוכנות שעושות דברים לפי מידע במחשב עצמו עכשיו אני רוצה לקחת התקנים חיצוניים ולהשתמש בהם לדוגמא: אני רוצה ליצור תוכנה שתתקשר בין שתי מחשבים בעזרת קבל CAT איך אני עושה את זה או דוגמא אחרת אני רוצה לקחת תמונה מתוך מצלמת רשת איך אני פונה בכלל למצלמה? אם זה לא ברור אני ינסח את עמצי מחדש פשוט אני לא יודע איך להסביר
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני לומד מתוך הספר בשם. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ובקטעים בספר הם זורקים קודים.בלי הסבר על כל שורה מהי אומרת. ובסוף הפרק יש בוחן ללא תשובות לשאלות. אני מחפש המלצה על ספר בעברית שיש הסבר על כל מה שתיארתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בדלימה קשה, התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה מכיוון שאני לא סובל מתמטיקה ולאחר שדיברתי עם מספר אנשים שאמרו לי שתכנות לא דורש בסופו של דבר מתמטיקה כל כך, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה הרמה של הלימודים תהיה גבוהה בסופו של דבר, מה גם שאין כל כך דרישה להנדסאים, בסופו של דבר אני מפחד לבזבז שנתיים קריטיות של לימודים עם עבודה בשעות מינימליות שבקושי מספיקות לשכור את הדירה שלי. האם עדיף לקחת קורס מקיף ויעודי לתכנות (net.) בהיקף של 500-600 שעות באחד מהמקומות המובילים לכך? כגון ג'ון ברייס או האקר-יו? זה נראה לי קצת יותר מקצועי. או להמשיך עם ההנדסאי ואז לעשות קורס נוסף להתמחות במשהו? מה אתם אומרים? אני מתלבט על זה כבר יותר מידי זמן, בעבודה כבר מתכננים לפטר אותי מכיוון שאני ל…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצליח להתגבר עליה, אני צריך לקלוט שני מערכים שונים בגודלם ולמצוא את התת-מערך המשותף הגדול ביותר. את זה הצלחתי, הבעיה היא שאני צריך את האינדקס שבו מתחיל הרתף הארוך בכל אחד מהמערכים וכן להדפיס את התת מערך האורך. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי, יש לי טבלה עם 2 שדות: שם בן אדם והספורט שהוא אוהב. לכל בן אדם יכולים להיות כמה שורות בטבלה. אני צריך לשלוף את שם האדם וכל סוגי הספורט שהוא אוהב בשורה אחת. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קצת על עצמי אני בן 23 עוד חמש חודש משתחרר. תואר נראה לי קצת קשה מפני שלעשות פסיכומטרי ולהלשים ל4 יח' מתט' זה משהו שיקח לי זמן ואני לא ניהיה צעיר יותר! אני אישית למדתי לבד .NET ואני אוהב את זה אני לא הכי טוב בעולם בזה כי אני מתעסק בזה פה ושם,אבל אני בטוח עברתי את הרמה של מתכנת מתחיל/מתלמד. אני ממש רוצה לדעת את התחום טוב יותר מהבסיס וחשבתי לעשות קורס בג'ון ברייס או משהו כזה,אך אני פוחד שלא אמצא עבודה בזה ובכך אזרוק את הכסף.. אז שאלתי! יש פה בוגרי ג'ון ברייס או אנשים שמכירים את הקרוס ויודעים איך הם משתלבים בעבודות ? או שעדיף את לימודי החוץ של הטכניון?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להכין במחשבים ונתקלתי בבעיה שאני לא יודע מה לעשות הבעיה היא שאני מתחבר למשתמש נגיד adi זה לא משנה לי את התפריט יש שני קצבים יש login ו תפריט login <%-- Document : login Created on : 18/04/2012, 13:50:55 Author : student --%> <jsp:useBean id="membersdb" class = "jdbc.ForDataBase"/> <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html dir="rtl"> <body dir="rtl"> <center> <jsp:include page="menu.jsp"></jsp:include> <h1 align="center">התחברות</h1> <f…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
ברצוני לדעת מה השיטה הטובה ביותר לאסוף מידע ממשתמש. אני יודע איך ליצור את הטופס אבל איך אני מאחסן את המידע? האם צריך להתשמש ב-ASP, PHP או javascript? אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
התרגיל שלי הוא: Account class: Write a class for "Account". The class will contain the following fields: The first account number will be 1000, and every new account will get the next number. For this add a static field to Account class that will hold the last account number so far. Also add a static method that will initialize the field to 1000. התחלתי לרשום משהו ונתקעתי במתודה שאמורה להחזיק את החשבון האחרון שנפתח ולא ממש בהנתי מה רוצים ממני במתודה האחרונה בתרגיל: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T295 { public class Account { public int AccountNumber; //set new account public void setAcco…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום מכירים את האתר draw.io? http://www.draw.io/ זו בעצם אפליקציית web ממש נוחה, ליצירת תרשימים למינהם. (בדומה ל-Visio של מיקרוסופט) אחרי שבדקתי המון תוכנות ל-Windows, הכי נוחה שמצאתי למטרה הנ"ל היא דווקא לא תוכנה ל-Windows, אלא אפליקציית web. הסיבה שהיא כל כך טובה היא נוחות השימוש בה. א תנסו לעבוד איתו, ותשוו תוכנות אחרות לאותה מטרה, תראו איך שהיא פשוט לוקחת את כולם בקלות. לצערי הרב, החברה שכתבה את זה לא כתבה גרסא שרצה פשוט על מחשב רגיל, שאין בו חיבור לאינטרנט (לדוגמא כשאתם עם לפטופ ומחוץ לבית) והייתי מאד רוצה לעבוד עם התוכנה שלהם, בלי להצטרך להיות מחובר. כיוון שזה מבוסס JavaScript, רציתי לשאול מישהו שמבין בפיתוח web: האם זה מעשי? כמה זמן ייקח לי להמיר את זה למשהו שרץ על…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלוםם!! שמעתי משהו על TRIGGERS שזה כמו EVENT בנוי בDB.. מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל!? בעקרון יש לי מעין מערכת תזכורות שכל הזמן רץ שם איזה ת'רד שבודק אם יש איזה תזכורת או התראה למערכת. אמרו לי להשתמש בTRIGGERS שכל פעם שיקרה איזה EVENT זה יקפיץ לי ויחסוך לי את החיפוש בת'רד.. ת'כלס אין לי מושג מה זה.. אני אשמח אם משהו יעזור לי או לפחות יאמר לי להפסיק לבלבל ת'שכל על נושאים שלא קשורים.. תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח אפליקציה בשפת C++ , והוספתי לאפליקציה איזשהו source code חיצוני, מאפליקציה אחרת. אני באפליקציה שלי, משתמש רק בחלק מהפונקציות שנמצאות ב- source code שייבאתי, אך בsource code ההוא ישנם עוד מספר פונקציות שעושות דברים אחרים, ומבצעות קריאות לפונקציות אחרות חיצוניות שלא נמצאות בתוך האפליקציה שלי, לכן נוצרות לי שגיאות link , שלא אכפת לי מהשגיאות הללו. האם יש אפשרות לנטרל את השגיאות האלה ושייתבצע לינק למרות הכול? אני משתמש ב- visual studio 2005, תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם ! נתקלתי בבעיה ואולי משהו מכאן יוכל לעזור לי : ראשית אגדיר את המבנים הקיימים struct student_item { char id; char name; int number_of_ courses; struct student_item *next_student; } ·רשימה ממוינת לפי שמות הסטודנטים. * 20= NAME_SIZE, 20= ID_SIZE 2) courses - רשימה מקושרת של קורסים(כל איבר מטיפוס COURSE_ITEM), כאשר כל מבנה ברשימה מכיל 5 שדות מידע: מספר הקורס, מספר מקסימלי של מקומות ומספר הסטודנטים שרשומים בקורס, מצביע על הרשימה המקושרת של הסטודנטים שרשומים בקורס, מצביע על הרשימה המקושרת של הסטודנטים בהמתנה ומצביע לקורס הבא ברשימה: struct course_item { int id_course; int max_quantity, current_quantity; struct course_list * student_list; struct …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-