תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לסיים (עד יום חמישי ) פרוייקט בגאווה אקליפס, בניית חנות וירטואלית, קניית מוצרים והוספתם לסל קניות ניהול טבלאות : לקוחות / מוצרים.. , כמו כן עלי להכין מס' דוחות בנושא. יצרתי טבלאות במסד נתונים באקסס , יצרתי קישור לגאווה עכשיו אני צריכה ליצור טפסים בגאווה, של עדכון, מחיקה והוספה לטבלאות . אם מישהו יודע לעשות את העבודה מוזמן ליצור עימי קשר העזרה תעשה בתשלום כמובן לאה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
בס"ד יצרתי (ב VisualStudio 2005) איזשהו WebApplication בשם EstateAgency, וקימפלתיו בהצלחה. הקימפול פותח חלון שבו כתובת הURL אינה המיקום הפיזי שבו יושב הפרוייקט וגם לא הנתיב הוירטואלי שלו שהוגדר ב IIS, אלא משהו כמו שרת פנימי של ה Visual. בסגנון: http://localhost:1111/Default.aspx. (- הפורט אחרי הנקודותיים משתנה מקימפול לקימפול). כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט ב URL קלאסי, בסגנון http://localhost/root/sub/EstateAgency/Default.aspx אני מקבל את השגיאה הבאה: מה זה? הבעיה הקריטית היא כשאעלה את הפרוייקט לפרודקשן ואצטרך לפרסם את ה URL האמיתי, כמובן. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בונה אתר, ואת העיצוב שלו ביססתי על רוחב של 1004. ללא התגיות הנ"ל, גם בפיירפוקס וגם באקספלורר אני רואה פס גלילה אופקי מכוער, אך כאשר אני מוסיף אותן המצב בפיירפוקס מסתדר, אך לא באקספלורר. האם התגיות הללו לא מתקבלות יפה באקספלורר? איזה תחליף הגיוני אפשר למצוא?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי תוכנה ב-MFC בשפת ++C שבתוכנה אני משתמש בכל מיני התקנים חיצוניים,בין היתר אני יוצר קבצי אקסל ומשתמש בפקדי active x עכשיו אני רוצה ליצור מהתוכנה שלי גירסא שאני אוכל להשתמש גם במחשב שלא מותקן בו visual studio ,ז"א גירסא שתיקח את כל ה-DLL ים הרלוונטיים ויוצרת גירסת exe . איך עושים כזה דבר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, שמתחיל קמפיין ביחד עם 'פעולה ירוקה' בת"א נגד פרסום במרחב הציבורי. אם אלה שלטי החוצות בגודל של בניין רב קומות, טלוויזיות הענק ועוד. אני רוצה להרים אתר פשוט, שגולשים יוכלו להכניס פרטים כמו שם, ת"ז ואימייל כדי לחתום על עצומה שדורשת הסרה של כל הפרסומות במרחב הציבורי. עם העצומה אנחנו ניגש לראש העיר, ונצרף אותה להצעת חוק. אני אצלם את הקמפיין והעוזרים לו. אודה לכל עזרה אפשרית. אם יש מתנדב שמרגיש כמוני וכמו רבים אחרים לגבי פרסום, ויכול לעזור בתכנות, שיפנה אלי ל- yuval.shor@gmail.com או ב: 054-2096757
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי לינקי לקובץ MP3, עשיתי לינק רגיל, אם אני לוחת עליו הוא משמיע אותו ולא שואל לשמור.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לשים שיר ברקע באתר? בצורה המהירה ביותר? שיקח לו הכי קצת זמן להיטען. ומה האיכות הנורמאלית שאפשר להוציא משיר , איזו סיומת? אני רוצה לעשות משהו בסגנון כזה: לקחת שיר מסויים ולחתוך מתוכו בערך 30 שניות ולשים באתר. תוכנה להמרת קבצים יש לי וכל מה שצריך, רק מה הסיומת העדיפה? והאם יש קוד שיכול לעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מבצע post לתוך iframe וכאשר הדף שבתוך ה iframe מבצע ריפרש לאבא שלו (הדף בו לחצתי על כפתור ה submit) אני מקבל את ההודעה שמופיעה בתמונה המצורפת. יש למישהו מושג כיצד להתגבר על הבעיה (לא באמצעות שינוי ל get) ? תודה. *** פתרון עקום *** הצלחתי להגיע לאיזה פתרון שהוא קצת עקום: לאחר ה post אני מעביר את הדף שב iframe לדף מקשר שהוא מבצע ריפרש ל parent. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בה רבות, מה התגית הזאת? איפה צריך לשים אותה, האם זה הכרחי? האם זה חלק מ XHTML? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עובד עכשיו על אקסס ואני רוצה ליצור 3 combo boxes שיהיו תלויות אחת בשניה... כלומר, אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ישראל, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו כל הערים הגדולות בישראל... אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ארה"ב, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו לי כל הערים הגדולות בארה"ב אני מניח שאפשר לעשות את זה עם מאקרוס או עם VB... אבל אין לי מושג איך אני חייב עזרה בצורה דחופה... ממש דחופה!!! תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
נחמד שיהיה לו תמיכה גם ב SQL אבל לא חובה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מסתבר שאני לא זוכר- כלום! אני כבר שעתיים מנסה לכתוב קובץ .bat שכל מה שהוא צריך לעשות זה להריץ פקודה עם קלט אחד. מישהו יכול לעזור לי- או להפנות לאיזה אתר מדריך טוב שירענן לי את הזכרון? סה"כ אני צריך ליצור קובץ שיעשה: יקלוט את שם הקובץ xxx.yyy ויריץ את הפקודה הבאה: signsis xxx.yyy xxx_signed.yyy zelig.cer sultan.key 0123456 כאשר xxx יכול ליהיות בכל אורך, ו yyy יכול ליהיות באורכים 3 או 4 תווים. למרות שזאת הבעיה הקטנה יותר. מדריך- עזרה מישהו ... תודב רבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
עשיתי ישומון של כדור שנע בתוך ריבוע אבל הוא לא מפסיק להבהב אז עשיתי חציצה כפולה וזה פתר את בעית ההבהוב אבל עכשיו זה בשחור-לבן וגם הכדור מעתיק את עצמו ולא ומעביר את עצמואז מה שיוצא זה קו שחור.... מה עושים??????
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
קודם כל, למה להשתמש ב magic_quotes , mysql_real_escape_string, mysql_escape_string, add_slashes כאשר יש לי magic_quotes במצב ON? ומה ההבדך ביניהם? כל ה4 לא עושים את אותו הדבר? ואם לדוגמא כמו עכשיו, יש לי magic_quotes, למה כאשר אני לוקח משהו בסגנון fghfgh' /\ ואחר כך אני יעשה STRIPSLASHES זה יראה על המסך fghfgh\' /\\ יענו זה עדיין משאיר SLASHES אף על פי שאם אני מסיר אותם ועושה השוואה עם בסיס הנתונים, זה עובד כאילו הכל בסדר. ושאלה אחרונה, יש למישהו מדריך איך להשתמש בPHP כדי לתת שגיאה כאשר המשתמש מקליד אחד מהסימנים האסורים כדי שאני לא יצטרך להתעסק עם זה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בVISUAL2005 רציתי עזרה לגבי DATASETTABLE הגדרתי DATA SET והגדרתי שאילתה SELECT שמחזירה רשומות עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה: securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter adapter = new securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter(); adapter.SelectQuery(arg); איך אני משתמש בתוצאות שהחזירה השאילתה? ואם אפשר דוגמא קטנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה זה DATASET ולמה הוא משמש? מה זה ה DATAADAPTER ולמה הוא משמש? מה זה ה PROVIDERולמה הוא משמש? תודה על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-