תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
מדריך באינטרנט, עברית/אנגלית לא משנה.... למישהו יש אולי?תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אהלן אני לומד JS בCODEACADEMY ולא הבנתי מה הבעיה עם הקוד הבא, אני אמור לשים 4 סוגים שונים של משתנים במערך - number string boolean object הוא מחזיר לי שגיאה UNEXPECTED TOKEN - SYNTAX ERROR var myObj=new Object(); var omg1 = true; var myArray[1, omg1, "whatever", myObj];
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח בלוג חדשות רכב וקידום הספורט המוטורי בארץ ישראל. נכון, חלום מוזר כך יחשבו חלק מהאנשים.. הבעיה היחידה שעומדת בפתח היא תבנית לאתר bloger , שלתוכה אכניס את חדשות הרכב ומודעות הפירסום למיניהם ובכך אני צריך את עזרתכם. יש אתר בשפה האנגלית שעוסק בתחום ובדיוק כך אני רוצה שהבלוג שלי יראה. אני מעוניין לקחת את תבנית הבלוג שלו ולערוך בה שינויים גרפיים קלים על מנת להקים את הבלוג הישראל לנושא הזה לינק לבלוג: http://carscoop.blogspot.com/ כיצד אוכל להשיג את תבנית הבלוג הזה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
[tt]יש לי בעיה: אני רוצה לבנות קטע קוד בJS אשר יתן לצד-לקוח לבחור קובץ מסוים והמידע (לא משנה אם בבינארית או הקסצדמילי או דצמילי) של הקובץ יעובר למשתנה ידוע מראש. הערה:נא לא להביא רעיונת לפתרון עם asp או\ו php. [/tt]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
TcpListener s = new TcpListener(8000); אנו מקבלים את ההערה הבאה: Warning 1 'System.Net.Sockets.TcpListener.TcpListener(int)' is obsolete: 'This method has been deprecated. Please use TcpListener(IPAddress localaddr, int port) instead. http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=14202' C:\Users\Assaf\Desktop\Server\Server\Program.cs 29 29 Server איך אני מתקן את השורת קוד כדי שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דרך לתעד זמנים (כמו TIMEKEEPER של עבודה, אתם יודעים כשמעבירים כרטיס...) דרך ממשק HTML שאוכל להעלות בדומיין שלי כך שאוכל לראות שעה, IP ואולי גם הערות מהרגע שבחרתי לתעד. יש למישהו רעיון? האם אני צריך MYsql בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר ב PHP והוא עבד בסדר עד שלפני כמה ימים הוא התחיל לעשות קצת בעיות עם המסד נתונים ועכשיו הוא גם רושם מלא שגיאות. למישהו יש רעיון מה גרם לזה... הנה קישור: לחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשלב מוסיקת רקע לאתר שלי הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת ע"י שתילת הקוד <EMBED SRC="http://www.tab4u.com/1.mp3 הכל עובד בסדר , אלא , שאני מעוניין ב 2 דברים : 1.שיהייה נגן במקום כל שהוא בעמוד ,שמי שרוצה שהמוסיקה תפסיק לנגן, יוכל לעצור את הנגן 2.שהמוסיקה תמשיך לנגן באופן רציף גם בדיפדוף לעמודים האחרים , למעט עמודים מסויימים ששם למשל יש נגני וידאו ושם אני מעוניין שהמוסיקה לא תופעל כיצד עושים זאת???? תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש באתרי שני אובייקטים שעובדים על javascript אחד מהם זה תפריט נפתח והשני זה תמונות מתחלפות. ברגע שאני "פותח" את התפריט הוא "מאחורי" התמונות המתחלפות איך אני יכול לסדר שהתפריט יהיה מלפנים ולא מאחור. תודה מראש, איתן כהן
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות ספר לימוד ב-c# בעברית. אך הבנתי שיש כמה.. אני אשמח אם משהו יתן לי המלצה לספר טוב. ד"א ראיתי ספר שהוא סדנה וספר שהוא לימוד מה ההבדל בינהם? ראיתי ספרים של :1. הוד עמי- #C סדנת לימוד Bradley L. Jones 2. אורי ירושלמי ואני מניח שיש עוד..
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה הפקודה שצריך לרשום כדי ש: כשלוחצים על לינק ונפתח דף חדש אני רוצה שהכותרת של אותו דף תהיה אחרת ולא בררת מחדש של מקום הדף בדיסק שלי כלומר כשנכנסים לדף הראשי של HWZONE אז רואים בשורה למעלה HWZONE - MICROSOFT EXPLORER וכן'... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
thanks for any help היה אתר מוכן, מישהו בנה ושילמו לו 1500 שקל. מה שעישתי זה לקחת את אותו האתר ולשכתב אותו שיהיה בעברית, לא משהו מסובך, רק HTML, קצת פוטושופ בסיסי, וזהו. תאכלס מה שהיה צריך לעשות זה לשנות את הכתיב מימין לשמאל, לשנות כפתורים מימין לשמאל, לכתוב מחדש את כל ה BODY והטקסט עצמו, להוסיף תמונות במקומות הנכונים, וזהו..... פאטנר שלי לאתר מהודו אמר לי שלוקחים 10-15$ לשעה על בסיס 40 מילים לדקה, אמר לי ש50$ זה נשמע הוגן, ביקשתי 250, אמרו לי בפורום אחר 600-800 שקל. יש פה מישהו מנוסה שיכול לעיין באתר, לראות ולהעריך בכמה בערך לקחת על זה? יש לציין זה פרוייקט ראשון שלי , HTML בסיסי. http://wewish.org/girudox2x2/heb.html אני לא זוכר כמה שעות עבדתי אבל סיימתי תוך יום, …
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
-
יש לי את הספר "תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA, הוצאת האוניברסיטה העיברית (עם ציור של איגואנה עליה)" ואני לא מבין כמה דברים: מה זה שיטות? מה זה שיטה "לתת מבלי לקבל?" ואיך אני רושם אותה ? (תנו דוגמא בבקשה) מה זה שיטה "לקבל מבלי להחזיר" ואיך אני רושם אותה? (גם דוגמא) לתת ולקבל (עוד שיטה), איך אני רושם אותה ותנו דוגמא בבקשה. מה זה שיטה בונה ומה תפקידה?ואיך אני רושם/מזהה שיטה בונה? זהוא לבנתיים... תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שלאחר שהכניסו טקסט בפקד TextBox של asp.net תקרא פונק' JavaScript איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שימוש חוזר בנתונים שבמערך. החזרתי מפונקציה ל- Main מערך int בעזרת הפרמטר out. יש אפשרות לשלוח את הנתונים לפונקציה אחרת מתוך ה- Main? (כאשר אני שולח אותם, אני מקבל 0 ,0 ,0 ,0) [זהו מערך של 4 ספרות שונות]. נבדק ונמצא שהנתונים אכן תקינים, הבעיה היא בשליחת מערך זה לפונקציה אחרת. אודה לעזרתכם תודה "כותרת" הפונקציה כפי שהמערך נשלח בחזרה ל - Main static void RandomDigits(out int[] rnd)
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש שתמונת הרקע של div תקבע ע"י פונקציה ב js כך: <!DOCTYPE html> <html> <head> <style> div { width: 400px; height: 400px; border: 1px solid black; } </style> <script> function ChangeImage(param) { switch(param) { case '1': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver.gif"); break; case'2': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver1.gif"); break; } } </script> </head> <body> <div id="myDiv"></div> <script> document.getElementById("myDiv").style.backgroundImage = "url(ChangeImage('1'))"; </script&g…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-