עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ליצור אנימציה בasp.net למה אני מתכוון... לאלו שמכירים xna כאשר אני רוצה ליצור אנימציה אני רץ על מטריצה של תמונות עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני יכול לקחת מטריצה של תמונות או מגוון תמונות שירוצו אחד אחרי השני ואני יוכל לעשות אנימציה .. בגדול מה שאני רוצה לעשות זה כל פעם שאני עושה postback אני רוצה ליצור אנימציה של בקבוק מסתובב איך אני יכול לעשות זאת בדיוק? אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Xubuntu 9.04 שלום אני מנסה לקמפל תוכנית שכתבתי שמשתמשת ב netlink הורדתי את הספרייה libnl-dev גירסה 1.3 ואני מנסה להשתמש בפונקציה שנמצאת שם לפי התיעוד של הסיפרייה וחלק מהפונקציות האחרות של הסיפרייה אפילו משתמשות בה . אבל משום מה מקבל את השגיאה הבאה כל הזמן : gcc server.o list.o -o server -lnl server.o: In function `main': server.c:(.text+0x15a): undefined reference to `nl_handle_get_fd' collect2: ld returned 1 exit status את החלק הראשון של הקימפול הוא עבר בסדר ככה שנראה לי שהאינקלודים תקינים . קטע הקוד הרלוונטי : nl_socket_modify_cb(sock, NL_CB_VALID, NL_CB_CUSTOM, getMessegeFromKernel, NULL); printf("waiting for kernel to connect ..."); code =0 ; //send…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מכליל את dos.h וניסיתי כברבכמה קומפיילרים שונים וכל פעם אני מקבל שגיאה שהפקודות הנל לא מוכרות

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. לאור העזרה הגדולה שקיבלתי בהודעה הקודמת שלי (סרקסטיות): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98628.0 החלטתי לבנות לבד משהו שיעשה לי את העבודה, רק שנתקלתי בבעיה... לא מצאתי איך לבדוק כמה קבצים יש בתיקייה... חיפשתי בAPI של windows, לא מצאתי. חיפשתי פקודה בmIRC שתעזור לי, לא מצאתי... למישהו יש רעיון? אני יודע C++ (וC) Pascal Visual Basic ידה ידה הבעיה שיש לי רק קומפיילר של Pascal בבית, שאריות מימי בית-ספר... זה Borland Pascal 7 חוץ מזה לרוב אני כותב בmIRC דברים, בין השפות תיכנות היותר טובות שיש (דומה לPerl).

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. Started by leon16,

שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by kutomer,

כעקרון התלבטתי האם לפתוח את הנושא כאן או בפורום שפות עיליות אך החלטתי בפורום זה כי השאלה שלי היא לא בהכרח קשורה דווקא לc# אלא לצורת מימוש נכונה. אז הבעיה היא כזאת: יש לי class מסוים - נקרא לו provider ולclass הזה יש פונקציה בשם - excuteSheker אשר מקבלת שני פרמטרים: הראשון string מסוים והשני הוא class שאני יצרתי שמחזיק קונפיגורציה קטנה. ואני רוצה שברגע שמשתמש יריץ את הפונקציה של הexcuteSheker, אני לפי הקונפיגורציה שקיבלתי יעשה כל מיני פעולות ובסופו של דבר יחזיר כל פעם type שונה (פה למעשה הבעיה - שאותה פונקציה צריכה להחזיר typeים שונים). חשבתי להשתמש בFactory Method, כלומר כרגע זה הפתרון המועדף עלי - אני אצור class עבור כל אחד מהתוצאות האפשריות (משהו שלמעשה אני כמעט בכל מקר…

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by joni,

לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by user2012,

שלום לכלל המתכנתים למיניהם... מישהו מכיר חברה שמתעסקת בבקרת איכות אוטומטית? אני מחפשת משהו בתחום של בקרת איכות בתעשיות עם יריעות ארוכות- פלסטיק, מתכת ועוד... אודה לתשובה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. (קובץ מצורף) יש לי בעיה של נתונים כפולים אני משתמש ב xsl כדי לשנות את את ה xml כדי שה innertext היה - attribute רשימה של authors לכל סופר יכל להיות יותר מספר אחד אני לא יודע אך להוסיף תנאי distinct לרשימה ( help :bash: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. שלום. איזה שפה טובה עבור הדרישות הבאות: - פרסום מוצר למכירה על פי בסיס נתונים קיים (אי אפשר להמציא מוצר שאינו קיים) - פרסום מחיר - הוספת מלל קצר. - יכולת לעוברים ושבים המבקרים בפריט להגיב ולקבל תשובות על ידי המוכר - יכולת לרכוש את המוצר באמצעות paypal (חשוב!) - שמירת בסיס יוזרים - אפשרות להתחבר באמצעות facebook ו- google+ - תאימות לאייפון ואנדרואיד (אם כי web app, התאימות צריכה להיות מושלמת) - יכולת לחסום יוזרים לא נאותים - יכולת לחסום תגובות ספאם. - יכולת להריץ בוט שמבטל מילות גנאי, ומוחק השארת מספרי טלפון ואימיילים. - יכולת to scale במידה והאתר יצליח. אני מחפש מפתח web app dev עבור מטלה זאת, אבל מבקש בעיקר לדעת איזו שפה כדי לדעת איזה איש web אני מחפש. אשמח לקבל דע…

11. Started by Pum,

האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריכה מידע על מעבד, זיכרון וכו אני צריכה את הקוד המלא... כולל מחלקות והכל.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  13. Started by getsomefood,

באו לבית ספר שלי והציאו לנו ללכת לקורס של microsoft של משהו שנקרא "מפתחים צעירים" זה לאיזה 150 קורסים.. וביעקר מלמדים את טכנולוגיית ה.net שלהם.. לפני שאני אומר להם שאני מעוניין.... רציתי לשמוע מה לכם יש להגיד... מישהו אחר שמע על זה..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך שרת פרטי עם שטח איכסון של 50-100 מגה שיתמוך בasp ושאני יוכל להפעיל עליו מסד נתונים SQL אני קונה את השרת לחודשיים מקסימום אם זה משנה מאיזה חברת שרתים אתם ממליצים לקנות את השרת?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. Started by matan9023,

יש לי איזה פרויקט שאני צריך להגיש.. ואני מנסה להתחבר DB (יש תמונה עם הקוד והשגיאה) אני אציין שזה בסיס נתונים של SACCESS ובהרצה עולה לי שגיאה שאין לי מושג מה הבעיה.. אודה לכם מאוד למי שיוכל לעזור לי עם זה זה די דחוף.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ניסתי לעשות טופס שכשהוא נשלח הוא מכניס לכתובת השליחה את הערך שהוקלד בתיבה, להלן הנסיון: form method='post' action='search.php?s=<? echo $_POST['value'] ?>' >j> ה j זה כדי שהטקסט יסתדר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

יש לי את הסקריפט הבא: ואני רוצה לעשות שברגע שילחצו על הכפתור NEW זה ישלוף משפט חדש. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה. אז אם אפשר עזרה. תודה <CENTER><HTML> <HEAD> <TITLE> </TITLE> </HEAD> <BODY> <br> הנה אבאלה קח כמה משפטים שיעזרו לך בחיים <br> <form name="random"><input type="text" name="random" size=78 value=""></form> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- // Copyright 1996 - Tomer and Yehuda Shiran // This example will appear in our forthcoming book on JavaScript. // Feel free to "steal" this code provided that you leave this notice as is. // Additional examples from the book can be found at /…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  19. כמה שאלות שהעיקרון די פשוט רק שאני לא מוצא את האפשרויות האלה! 1. איך אני פותח חלון חדש של דפדפן? כאילו במקום לעשות response.redirect לדף שאני רוצה אני רוצה לפתוח חלון חדש איתו 2. איך עושים CLOSE לדף ? אני יודע שבVB.NET זה me.close בASP.NET אני לא מוצא את זה.. אין דבר כזה בpage. 3. איך אני יכול לשנות את הגודל של הדף שיראה בדפדפן (לא resize) אני רוצה שהדף יפתח ישר בגדלים שהגדרתי מראש. למשל כמו בICQ2GO. 4. איך אני יכול להוריד את הכפתורים של הדפדן למעלה. יש 3 קובעים הכי חשוב לי להוריד את הX משם. לעשות לו דיסאייבל או משהו. זהו כרגע.. אני בונה פרוייקט ל5 יחידות בסביבת .NET אז זה קצת דחוף כי אני צריך להגיש אותו בעוד שבוע.. תודה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by TomerPerez,

#include <stdio.h> void main() { int x; char ch; printf("Enter a number"); scanf_s("%d", &x); printf("You have entered the number %d\n", x); printf("Enter one char and press enter: \n"); fflush(stdin); ch = getchar(); printf("you entered the char"); putchar(ch); putchar('\n'); getch(); } לפני כמה ימים קיבלתי ספר לתכנות בשפה C מחבר. הספר יחסית ישן אבל הוא המליץ לי עליו. אני לא מצליח להריץ את הדוגמה הבאה כמו שצריך. ניסיתי להשתמש בפונקציה _flushall() או בfflush(stdin) הספר משנת 2001 ונכתב על יד יואב נתיב אם ללמוד מהספר הזה הוא בזבוז זמן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספר אחד, ספר למתחיל. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, ברשותי הכלים ( תוכנות ) הבאים: - פורום מבוסס PHP של SMF גרסה 1.0.4 - php-5.0.4-installer - MyODBC-3.51.11 - התקנה של שרת MySQL 4.0.24 כיצד משלבים את כל החבר'ה האלו לפורום פעיל ועובד ע"ג המחשב שלי ? ניסיתי ולא הצלחתי עד כה. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by arkady,

אהלן בזמן האחרון בא לי ללמוד תיכנות, הקטע שאין לי כרגע זמן ואמצעים לקחת קורסים שונים [חייל] ורק ללמוד מספרים ואינטרנט [עדיפות לספרים בעברית האמת]. אני לא יודע איזה שפות כדאי להתחיל ללמוד, באיזה סדר ובאופן כללי, לא יודע כלום P: הפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה הייתה בכיתה י' שלמדתי טיפה שפת C, לא סבלתי את המורה ואז פרשתי P: הכיוון שהכי נראה לי מגניב ומעניין בסופו של דבר זה קריפטוגרפיה ואבטחת מידע ודברים כאלה, ככה שאני אשמח לשפות שיעזרו לי בסופו של דבר להגיע למטרה הזאת. אני אשמח להמלצות לספרים למתחילים [ממש מאפס] בשפות הרלוונטיות ובאופן כללי, מה צריך לעשות כדי להתעמק בנושאים האלה ומאיזה בחינות, תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. אהלן. אני נתקלתי בבעיה. בניתי תוכנה קטנה (Visual Basic) שמזהה לחיצה בשלט XBOX ושולחת מקש במקלדת לפי תו שרשום בbtnY.text: If currentStateButtons.Buttons.Y = ButtonState.Pressed Then My.Computer.Keyboard.SendKeys(btnY.Text, False) End If הבעיה היא, שעד שאני משחרר את לחיצת הכפתור בשלט, עוברת כחצי שניה ואני מסיים עם משהו כזה (נניח הגדרתי מחרוזת text בשדה btnY): texttexttexttexttext במקום שילחץ לי על המקלדת פעם אחת text איך אני פותר את הבעיה? אני משתמש בVisual Studio 2010.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.