עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ofir-m,

צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by gabi21,

רציתי לכתוב סקריפט שעושה את הפעולה הבאה המשתמש מכניס לו את ה PATH של תיקייה מסויימת והוא יודע להוציא ממנה את כל הקבצים מלבד ה תיקיות ולהוסיף מספר לשם הקובץ למשל אם יש קובץ שנקרא FILE הוא יהפוך אותו ל FILE1 הבעיה היותר מסובכת שלי זה שיכול להיווצר מצב שיש בתוך תקיייה עוד תיקיות ועוד קבצים ופה הכל מתבלגן לי יש כמה פקודות בודדות שעושות את זה אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אותם כי הסתבכתי עם זה וזה פשוט לא עובד לי תודה רבה רבההההההה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by Nahum2,

אני נחום הנדסאי תוכנה .התחלתי בזמנו לתכנן משחק מחשב ב XNA2.0 זו ספריה מבוססת C#EXPRESS יש לי התחלה של של התחלה של מנוע גרפי. יש TERRAIN שניתן להסתובב עליו. ועוד כמה שטויות. אני מחפש מישהו מראשל"צ שמכיר את C# ברמה סבירה+ ידע ב גרפיקה מחשבית חובה. ידע ב XNA כמובן יבורך ביותר. שירצה אולי לפתח יחד איתי. המטרה הראשונית היא מנוע גרפי 3D ובעתיד אני לא ממש בטוח. אם מישהו מתעניין אבל חסר את הידע אני יכול להפנות אותכם לסיפרות המתאימה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום, איך אני שומר על הטקסט הרשום ב- TEXTAREA ככה שבכל איטרציה של לולאה אני יוכל להוסיף טקסט לטקסט הקיים. עזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  5. Started by eido300,

הי אני מחפש דרך לנטר את כל התעבורה שמגיעה מהתקני הusb (שתהיה לי את היכולת להפיל אותה אם צריך), איך אפשר לעשות את זה? בעיקר בשפות c# python תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by levimadman,

שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא &lt…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by michal81,

שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by pilpel,

לגרסה 4.2- juno. למישהו יש המלצה? ניסיתי להתקין כמה אבל ללא הצלחה, וגם את marketplace אבל הייתה לי שגיאה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  9. אני רוצה לשלוח את העמוד להדפסה בשפת סי איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן לעזור לי בלהכין קובץ BAT כדי להקים משמשים בDSA דרך קובץ EXSEL של משתמשים משורת CMD ?

11. Started by noobster,

מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?

12. Started by Lumber Jack,

אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by barp12,

אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by Systema,

יש לי תרגיל בג'אוה די מסובך ואני צריך עזרה במשהו.. איך לגלות למספר N כמה פעמים יש בו 1000, כמה פעמים 500, 100, 50, 10, 5 ,1 למשל- בשביל 560 יש לו 0 פעמים 1000 פעם 1 500 0 פעמים 100, פעם 1 50, פעם 1 10, 0 פעמים 5, 0 פעמים 1, אני צריך לדעת לגלות את זה. עוד שאלה קטנה טכנית- יש לי משתנה בוליאני f שהוא מוגדר לפני לולאת FOR והיא אומרת ככה: for (int i=0; i<other.length || !f; i++)l מה אומר החלק של f! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by theenema,

בניתי את האתר שלי בשיטה שיש רקע וכל התוכן של האתר מוצג בתוך טבלה (בלוגר) והבעיה היא שיש תפריט לאתר והוא בעצם חלק מתמונת הרקע. כשגדרתי את הרקע בתור תמונה יכלתי לקשר את התפריט אבל עכשיו שהוא מוגדר בתוך הרקע של הטבלה זה לא מקבל את הקישורים. אני לא יודע איך לפתור בעיה זו. הינה הקוד: // <center> <table width="956" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="lightblue.jpg" USEMAP="#main" height="825"> <tr> <td width="101" height="323"></td> <td width="679" height="323"></td> <td width="173" height="323"></td> </tr> <tr> <td height="418" width="101"></td> <td valign="top" height="418" …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by razaviv050,

שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

אני יודע שכך מוסיפים WEB SERVICE: http://imageshack.us/photo/my-images/263/85581898.png/ הבעיה - אין לי בכלל SOLUTION!!!: http://imageshack.us/photo/my-images/851/56573329.png *הבחנתי שהת'רד נוסף פעמים - היתה לי שגיאה עם הנתונים וכתוב שעלי לדווח למנהל... פתרון פשוט - לסמן בOPTIONS ALWAYS SHOW SOLUTION...... אפשר למחוק.

20. האם מישהו מכיר אתר טוב בעברית שמלמד תיכנות בשפת python

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by BandiT,

שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום,קוראים לי ארתור. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. או לסירוגין פורטל נוער מתקדם בשילוב עם פורום שלי קיים + דומיין עולמי. אני מעצב בפוטו כבר כשנה עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. http://img16.imageshack.us/my.php?image=tabxru.jpg איך אני יכול לפרוש את הטאבים שכל טאב יהיה מחצית מהשורה?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. אני מהדר תכניות בשפת ++c באמצעות bcc32 ב syntax: bcc32 file1 file2 file3 כשיש לי הרבה קבצים, נניח 10 אני מבקש להדר באמצעות הפקודה: bcc32 file1 file2.......file10 אבל ההידור לא מתבצע. מישהו מכיר שיטת הידור בה מספר הקבצים להידור לא ימנע את ביצוע ההידור ? תודה !

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שאלה וחייב כמה קבצים באסמבלר!! אני חייב תקבצים האלה.... TLINK.EXE TASM.EXE MONITOR.EXE BRUN40.EXE להפעיל את זה.. SSEG SEGMENT DW 100H OUP(?) SSEG ENDS CSEG SEGMENT ASSUME SS:SSEG,CS:CSEG START: SS:SSEG,CS:CSEG MOV AX,0302H MOV BX,0813H MOV CX,1205H MOV BX,CX ADD AL,CL MOV CH,AL ADD BX,BL MOV BH,BL CSEG ENDS END START

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.