עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Kipi99,

שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by ~שירה,

יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Albetx,

אהלן, אני בשלבים אחרונים של תכנות משחק קטן ויש לי בעיה מאוד מוזרה. משום מה הקומפיילר מחליט כמעט תמיד (במיוחד בהרצה הראשונה של הלולאה) לדלג על התנאי שבלולאה. הקוד: while ( turn ) { if (mX != lastClick && empty [pr] [pc]) { board [pr] [pc] = 0 ; empty [pr] [pc] = false ; int [] mouse = findPlaceToDraw ( findPlaceOnBoard (mX,mY) ) ; p.add (o[i]) ; o.setBounds(mouse [0], mouse [1], d, d); lastClick = mX ; turn = false ; } } [/i] התנאי הראשון מתקיים אך השני ( empty [pr] [pc]) לא מתקיים והקומפיילר מכל מקרה מריץ את הקוד. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by glory,

יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. Started by White Shepherd,

אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by jackok111,

שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by yaloner,

לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. Started by yonir,

אני רוצה להתקין Visual Studio ורציתי לשאול איזה גרסה לדעתכם כדאי להתקין. קודם כל אני אציין שהכל חוקי, אני לוקח את התוכנה בעזרת הרשיון של הטכניון עבור סטודנטים בהנדסת חשמל. הגרסאות הזמינות הן: Visual Studio .NET 2002 Professional Visual Studio .NET 2003 Professional Visual Studio 2005 Standard Edition Visual Studio 2005 Professional Edition Visual Studio 2005 Team Suite השימוש העיקרי שלי הוא ב-Visual C++, על מחשב עם E6300 ו-2GB זכרון. אני מניח ש-2005 עדיפה על 2002-3, למרות שכבר היו מקרים שתוכנות רק התדרדרו עם הזמן.. אז אני שואל ליתר בטחון. ואם זה אכן עדיף, אז איזה גרסה מתוך ה-2005 עדיפה? (אני לא בטוח מה ההבדלים) תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. שלום אני צריך עזרה אני בונה אתר שמורכב מקישורים לאתרים שונים... אני רוצה לעשות שכל פעם שהעכבר עובר מעל לינק מסויים זה יראה תמונה כלשהיא שאני יקבע... לפי מה שהבנתי זה איכשהו קשור לפקודה : onmouseover אשמח אם תעזרו לי או תכתבו לי קוד לדוגמא... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  12. שלום רשמתי סקריפט ששולח מיילים בPHP ע"י האובייקט MAIL הוא עובד על שלושה שרתים חוץ משרת אחד בחברת INTERSPACE. בשיחה איתם הם אמרו לי שהשרת שלהם מחייב AUTHENTICATION , בכל הבדיקות שלי ראיתי כי האובייקט MAIL לא עובד עם AUTHENTICATION ורציתי לדעת ולבקש האם זה הגיוני מה שהם אמרו לי ובמידה וכן אשמח לקבל הפנייה לסקריפט שעושה את זה בבקשה תודה רבה דורון דורון

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by 8us.co.il,

איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by gal_il50,

התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by eXpire,

שלום לכולם רציתי לעשות שילוב קטן של web service בפרויקט שלי ונתקלתי בכמה בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה הדבר הבא: האתר שלי עוסק בקנייה/מכירה של מוצרים(דמוי ebay/amazon וכו') וברצוני שבעזרת DropDownList עם AutoPostBack יהיה אפשר לשנות את המחיר של המוצר ממטבע אחד למטבע אחר. מחיר המוצר כמובן נמצע במסד נתונים. עכשיו נתקלתי בבעיות הבאות: -אני לא מצליח ליצג את המחיר מחדש עקב העובדה שמדובר בנתונים מDB ואני משתמש ב Gridview/DataList/Repeater בשביל להציגם הוא פשוט לא נותן לי להוסיף כפול משתנה או חלקי משתנה. -מאיזה מטבע אני ממיר, הWebservice לא נותן לי לתת לו כמשתנה את המטבע ממנו הוא מומר בגלל שזה משתנה Type. -לאיזה מטבע אני ממיר, אותה בעיה לא מקבל משתנים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בב…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by YardenG,

התקנתי PHP לפי המדריך באתר http://php.eitan.ac.il וחוץ מהתקנת ה MySQL התקנתי כל מה שצריך וזה מראה כאילו הכל עובד טוב. כשאני מנסה להריץ דף ב PHP הוא אומר לי ככה: The specified module could not be found מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by חנוך111,

כאשר התוכנית מתחילה, כל ה- TextBox ריקים. אני מעוניין שה- TextBox יכילו את הערך האחרון שהמשתמש הכניס לפני סגירת התוכנית. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. Started by guy81,

מישהו יודע מה פשר הבעיה הבאה: כשאני מפעיל את אקליפס מופיעה ההודעה הבאה http://srv1.jpg.co.il/9/5040a2ae43e8f.jpg

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Lotar_88,

אני צריך המלצה לספר לימוד תכנות של שפת C או לשפה שכדאי להתחיל ממנה אני צריך ספר בעברית תודה !

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. שלום לכולם! אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC. בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל. יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים. הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ. שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE. אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק. אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה. ניסיתי להריץ …

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. הבעיה היא שיש הפרש בין המיקום של הסמן למיקום של ה-label זכור לי שיש פונקציה כזאת שממירה את המיקום של העכבר במסך למיקום שלו בform שלי משהו עם transform mouse coordinates או משהו כזה איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  24. Started by SuperKiller2,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. היי, האם קיים אתר אכסון אתרים חינמי מומלץ (אתר בסיסי ללא DB או PHP) - ללא פרסומות - שמאפשר שימוש בשם דומיין קיים. תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים