תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אמנם השאלה לא בנושא windows, אך הפורום הכי קרוב לנושא מבין הקיימים כיצד ניתן לגשת לשדה של טבלה מקושרת באמצעות ביטוי ב"בונה הביטויים"? כלומר, הבעייה שלי היא שבונה הביטויים מאפשר גישה לשדות המיידיים של הטבלה, אך לא לשדות המקושרים מטבלה אחרת. בתודה, ilil
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לדעת איך אפשר לייצא מ-Eclipse קובץ exe כי אין כזאת אפשרות.. או אם אי אפשר בכלל.. איך אני ממיר JAVA ל-EXE.. תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הדפי asp שהכנתי לאתר שלי לבגרות, העלתי לברינקסטר, והדפים לא עובדים אם מישהו יכול לעזור לי (זה די דחוף) ואפילו לתת הסבר קצת מה כל דבר עושה, המורה שלנו לא סיימה ללמד בכלל את ה asp ועוד מעט בגרות..... http://www.kfar.org.il/zofim/asp.rarזה הקישור לדפים http://www40.brinkster.com/tal7/enter_check.htmlוזה הקישור שהעלתי בברינקסטר (סיסמה: 1234) בבקשה שמישהו יעזור לי!!!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלוב חברים אני ליאור טכנאי מתחיל מעוניין להקים אתר מכירות אינטרנט אני צריך מדריך מ-א-ת שאומר לי מה אני צריך לעשות והאם זה בחינם ? תודה לעוזרים!@!@
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני בונה אתר בASP.NET. אני רוצה שכל ראש חודש תופעל מתודה מסוימת על הDB. איך עושים את זה? מריצים תוכנה נוספת ליד השרת?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני בונה אפליקציית מייל, יש לי דף שבו אני יכול לשלוח מייל חדש(עם אפשרות לעיצוב הטקסט ע"י הוספה של תגיות HTML וCSS) בכל אופן עכשיו אני בונה אפשרות של חיפוש מיילים וישנה אפשרות חיפוש מיילים לפי תוכן, התיכנון שלי המקורי הוא אם מצאתי תת מחרוזת מהתוכן של המייל אני מבדיל אותה ע"י צביעת הרקע שלה בצבע שונה. הבעיה שנוצרת לי פה היא השילוב של HTML נניח אני מחפש מחרוזת style אז הוא ימצא לי את רב המיילים(רובם מעוצבים כבר) ניסיתי להעיף את כל התגיות HTML והעיצובים ואח"כ להוסיף שאר העיצובים הבעיה היא איך אני מאחד בין שתי המחרוזות(אחת המקורית והשנייה ללא שום עיצובים חוץ מהרקע של תתי המחרוזות שתואמות למחרוזת של המשתמש) יש איזשהי דרך להתעלם מהעיצובים ולקרוא רק את התוכן? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <<…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח, בניתי טבלה ובתוכה נתוני לקוחות, בניתי גם טופס שאפשר להזין בו את נתוני הלקוח. כעט ברצוני לבנות טופס נוסף שהוא לדוגמה "חשבונית". כעט אני לא יודע כיצד שדות ספציפיים מטבלת הלקוחות יופיעו לי בחשבונית (ניסיתי את התיבה המשולבת אך היא נותת לי רק נתון אחד). אני רוצה שיופיע שמו של הלקוח, כתובתו ושאר פרטיו ומתחת לזה פשוט כל שאר הטופס של החשבונית. כיצד אני עושה זאת? תודה על העזרה (משתמש באופיס אקסס 2016)
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה גרסה של visual basic יש בחבילת Visual Studio 2005
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש הפרש בין המיקום של הסמן למיקום של ה-label זכור לי שיש פונקציה כזאת שממירה את המיקום של העכבר במסך למיקום שלו בform שלי משהו עם transform mouse coordinates או משהו כזה איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב MACRO שיפעל בעת הפעלת WORD (פתיחת מסמך חדש וישן). אני מבינה שאני צריכה לכתוב את הMACRO בקובץ NORMAL.DOT מהי הפונקציה שתפעל בעת פתיחת מסמך WORD (ממנה אוכל לקרוא לפונקציות נוספות?) איך ניתן לשמור נתונים כדי לבדוק אם פונקציה זו נקראה כבר בעבר או שזו לה פעם ראשונה??
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה, בכל אופן, המטרה היא בסופו של דבר לתכנות. הרבה אתרים מכילים מנגנון כלשהו שמתייחס לכתובת האייפי של הלקוח (כגון אתרי הורדות שמונעים ממך להוריד שנית ע"י האייפי עד תום פרק הזמן שהם הקציבו) רציתי לדעת, אם לדוגמה בכיתת מחשבים (כזאת שיש בבתי ספר,מכללות, אוניבסיטאות) כאשר מעל כל חיבורי האינטרנט בכל מחשב יושב ראוטר מרכזי שמתקשר עם ה"עולם שבחוץ" (ה-WAN) - האם כאשר כמה משתמשים באותה כיתה נכנסים לאותו אתר כמו שתיארתי בדוגמה, אתר הורדות או כל אתר אחר המנהל מנגנון שמתייחס לאייפי כפרמטר, כל אחד מוצג לאתר כלקוח שונה או כאותו אחד? דבר נוסף - לדוגמה יש לי אתר שבו אני מספק משתמש ואני רוצה שלא יהיה אפשרי שיהיו כמה לקוחות שעובדים עם אותו משתמש ב…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ולא מצליח לעשות redirect לכל הsubdomains של האתר שלי. ניסתי כל מיני קודים שונים בhtaccess ובינתיים שום דבר לא מצליח. הבעיה היא שאני כל הזמן מועבר לדף default של הcpanel לדוגמה: אני מקליד סאבדומיין כלשהו http://something.pagebook.co.il ובמקום להיות מועבר לעמוד הבית (pagebook.co.il) אני מועבר לדף שגיאה כזה http://something.pagebook.co.il/cgi-sys/defaultwebpage.cgi הקוד שלי בhtaccess נראה ככה: (אבל כמו שצינתי ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עוזר): כבר הגדרתי בDNS את הwildcard ע"י הגדרת CNAME Record של "*" לכל תת דומיינים ואין שום דבר לא עוזר... חפרתי כבר את גוגל ולא הצלחתי למצוא תשובה. מישהו נתקל בכזה דבר ויודע אולי איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-