עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ctx,

שלום לכולם אני מנסה ולא מצליח לעשות redirect לכל הsubdomains של האתר שלי. ניסתי כל מיני קודים שונים בhtaccess ובינתיים שום דבר לא מצליח. הבעיה היא שאני כל הזמן מועבר לדף default של הcpanel לדוגמה: אני מקליד סאבדומיין כלשהו http://something.pagebook.co.il ובמקום להיות מועבר לעמוד הבית (pagebook.co.il) אני מועבר לדף שגיאה כזה http://something.pagebook.co.il/cgi-sys/defaultwebpage.cgi הקוד שלי בhtaccess נראה ככה: (אבל כמו שצינתי ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עוזר): כבר הגדרתי בDNS את הwildcard ע"י הגדרת CNAME Record של "*" לכל תת דומיינים ואין שום דבר לא עוזר... חפרתי כבר את גוגל ולא הצלחתי למצוא תשובה. מישהו נתקל בכזה דבר ויודע אולי איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  2. Started by spiderG,

אהלן חברה אני צריך לכתוב מתודה שבה אני מקבל מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש (זה תלוי משתמש לא ידוע כמה מילים) ולהכניס אותם במתודה לתוך מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש בהתאמה לכמה שהוא הכניס: לדוגמא בערך מה שאני צריך שיהיה: please enter 3 name: //user now enter names using cin "moshe yacov avi" עכשיו את המילים האלה להכניס לתוך מערך עם הכמות שצריך ושהם יהיו שמורים לי איפשהו כדי שאני אוכל להשתמש בשמות האלה אבל כל אחד במשתנה אחר כמו כן נגיד אם אני רוצה לשנות את המילה או אות במילה... או לחילופין בתוך מערך עם שלוש מקומות... האם לעשות מצביע מטיפוס char* זה יהיה טוב למקרה...? אם אפשר לראות קוד כזה קטן עם header וcpp איך שזה פועל - אם אני אראה דוגמה ספצ…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by yossibbc,

שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. למשל יש לי FILE *fp ו- FILE זו רשומה, נאמר לי שאחד השדות שלה מכיל את שם הקובץ, איזה שדה זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by yarden789,

שלום, אני רוצה להתקין PHP-Nuke אבל זה קצת אני לא ממש מסתדר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין את המערכת. אני מקווה שזה הפורום הנכון לא ידעתי ממש איפה לפתוח את הדיון הזה אז חשבתי אולי כאן.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by ofer_shm,

שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by tomer947,

איזה גרסה של visual basic יש בחבילת Visual Studio 2005

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by li1,

אני מעוניין להוסיף קובץ שברגע שאני פותח את האתר הקובץ יתנגן ברקע יש לי אפשרות לעלות את כל סוגי הקבצים הבנתי שיש איזו דרך עם asx או asf אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by baruch_555,

העלתי דף טופס HTML ודף ASP שמקשר לDataBase בשרת www.somee.com. איזה קוד צריך לרשום שיקשר לבסיס הנתונים? כמו זה?: oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&"Dbq= http://www.sitename.somee.com/ado/Database/myData.mdb;" & _ או משהו עם Mappath?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by glory,

יש לי שאלה כזאת: להציג זוגות של אחים שיש להם הורים משותפים. אני לא מבין איך אני בודק את הקשר בין ההורה לבין הילד לפי תעודת זהות.. זה הבסיס הנתונים Parent(parent_id,child_id). Sex(person_id,sex). Person(person_id,person_name,age). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. Started by unknown2007,

אפשר למחוק. הסתדרתי.

12. Started by Jeka90,

הביאו לנו שיעורים בפסקל ואני לא כל כך מסתדר איתם: איך עושים את זה? מישהו יכול לתת לי הדרכה או איזשהי דרך לעשות את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ben1020,

ערב טוב וחג שמח, בניתי טבלה ובתוכה נתוני לקוחות, בניתי גם טופס שאפשר להזין בו את נתוני הלקוח. כעט ברצוני לבנות טופס נוסף שהוא לדוגמה "חשבונית". כעט אני לא יודע כיצד שדות ספציפיים מטבלת הלקוחות יופיעו לי בחשבונית (ניסיתי את התיבה המשולבת אך היא נותת לי רק נתון אחד). אני רוצה שיופיע שמו של הלקוח, כתובתו ושאר פרטיו ומתחת לזה פשוט כל שאר הטופס של החשבונית. כיצד אני עושה זאת? תודה על העזרה (משתמש באופיס אקסס 2016)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by JVT,

טוב אז ככה.. כל הפרויקט פה למטה. אני לא מבין למה שכשאני כותב את הסיסמה לאימות זה בפעם הראשונה כותב Password OK ואחרי זה כל סיסמה שאני יכתוב הוא יעשה Password OK ואז Login Failed..... משהו בבדיקה של הסיסמה לאימות לא טוב. מי שעוזר אני ןקאו'קראםקרטאיט לודע אבל אני יעריך את זה באמת באמת באמת הנה זה: [font=Courier][left] .MODEL small .stack 100h .data Header db '',10,13 db ' **********************************************************',10,13 db ' * ****************************************************** *',10,13 db ' * * * *',10,13 db ' * * DDDDDDDD PPPPPPPPPP C CCCCCCCCCCCC * *',10,13 db ' * * D…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Shoko,

[left] public class Rishoni { /********************************** * תרגיל 59 פרק 7 . * תוכנית המדפיסה את כל המספרים הראשוניים בין 2 ל100 * לידור אלון *********************************/ public static void main(String[] args) { int i , n = 1 ; boolean prime = false; for (i = 2 ; i<=100 ; i++){ while (n<i && prime == false ){ if (i % n == 0) prime = true; n++; } if(prime == false) System.out.print(" " + i); i++; prime = false; n=1; } } }[/left] מה לעשות כדי לגרום לתוכנית לעבוד ? תודה מראש (מה שהתוכנית צריכה לעשות רשום בתיעוד)

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by elad_rabi,

בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. UnregisterdInteger נתן לי את הקוד הבא: Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") With objMessage With .Configuration.Fields .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver"[/url]) = "smtp.gmail.com" .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport"[/url]) = 465 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate"[/url]) = 1 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl"[/url]) = True .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpconnectiontimeout"[/url]) = 60 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configur…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by rotem1998,

אני חדש לגמרי בעולם הפייתון ובמסגרת הניסיון ללמוד קבלתי אתגר לבנות סוג של מיצר סיסמאות. צריך לכתוב פונקציה שתקבל כקלט String באורך של 4 תווים בלבד. לאחר מכן יש לכתוב קוד אשר ייצר סיסמא באורך של 10 תווים. הסיסמה צריכה לכלול את הString שהתקבל כקלט במיקום רנדומלי בתוך הסיסמא בכל פעם (בלי לשנות את הString) בכלל. שאר התווים בסיסמא צריכים להיות רנדומליים: - אותיות גדולות - אותיות קטנות - תווים מיוחדים: !@#$%^&* דוגמאות: עבור הקלט Whit ייתכנו התוצאות הבאות: Whit1aBd#& JeWhit1$&8 L#n@21Whit אחרי צפיה בהרבה סרטונים וקריאה באינטרנט עשיתי משהו אבל לא הצלחתי לחבר הכל ביחד זה מה שיש לי עד כה אשמח לעצות או פיתרון: import rand…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by guy81,

יש לי קלט של פעילויות {1,2....n} -עם זמני התחלה s_k וזמני סיום f_k עבור כל קטע j. אני מחפש פתרון בזמן הכי יעיל שאפשר( nlogn זה מצויין..) לבעיה הבאה: נסמן ב- p(j) לכל פעילות j, פעילות המתחילה מאוחר ביותר מבין כל הפעילויות בקלט המסתיימות לא אחרי s_j .(אם לא קיימת פעילות כזו p(j)=0). אני צריך למצוא את p(j) לכל j. ---- אם למשל במקום הקטע המודגש היה כתוב "מסתיימת" היה ניתן לעשות זאת באמצעות עץ חיפוש הממויין לפי זמני סיום ועבור כל וכל p(j) ניתן למצוא ב logn וסהה"כ nlogn. אך במקרה שלי קצת נתקעתי.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Zeev86,

יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. לאחר שהצלחתי לנגן קבצי WAV מלאים, זנחתי את רעיון הMP3 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192426.0 כרגע אני מצליח לנגן שירים באורך מלא, והכל טוב ויפה. אני רוצה לבצע פעולה מסויימת (ניגון שיר נוסף), אבל רק אחרי שהשיר הראשון מתנגן. חיפשתי באינטרנט, ואני לא מצליח למצוא מאפיין כלשהו כמו EOF, סיום AUDIO STREAM או משהו כזה. אודה למי שיוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון. אביעד

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. אני צריך להחזיר כבר למורה שלי תשובה כי הוא רוצה לרשום אותנו.. ואני צריך לדעת מה הדרישות מינימום אני לא רוצה לחרוג מהם יותר מדיי וסתם לשבור את הראש אז אם למישהו יש את המידע הזה זה מאוד יעזור. תהיו פתוחים ברעיונות ..לא רק משחקים.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. היי, אני רוצה לשנות ב Boot.ini את אחד ה Switch (כדי שה- DEP יהיה מבוטל). אני יודע איזה טקסט צריך למחוק ואיזה טקסט צריך להכניס. אפשר לעשות את זה ב Batch File?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  25. אני רוצה לשלוח את העמוד להדפסה בשפת סי איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.