תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה, בכל אופן, המטרה היא בסופו של דבר לתכנות. הרבה אתרים מכילים מנגנון כלשהו שמתייחס לכתובת האייפי של הלקוח (כגון אתרי הורדות שמונעים ממך להוריד שנית ע"י האייפי עד תום פרק הזמן שהם הקציבו) רציתי לדעת, אם לדוגמה בכיתת מחשבים (כזאת שיש בבתי ספר,מכללות, אוניבסיטאות) כאשר מעל כל חיבורי האינטרנט בכל מחשב יושב ראוטר מרכזי שמתקשר עם ה"עולם שבחוץ" (ה-WAN) - האם כאשר כמה משתמשים באותה כיתה נכנסים לאותו אתר כמו שתיארתי בדוגמה, אתר הורדות או כל אתר אחר המנהל מנגנון שמתייחס לאייפי כפרמטר, כל אחד מוצג לאתר כלקוח שונה או כאותו אחד? דבר נוסף - לדוגמה יש לי אתר שבו אני מספק משתמש ואני רוצה שלא יהיה אפשרי שיהיו כמה לקוחות שעובדים עם אותו משתמש ב…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משהו כמו אקסל, שהתיכנות הוא פשוט מאד ברמה של להכניס נתונים, לשחק איתם, ולהוציא למשתמש, אבל טיפה יותר מורכב מבחינת נוחות: למשל שנותן לי שהתוצאה הכי גבוה תצא בצבע אדום, או לשמור משתנים (באקסל למשל בשביל לשמור משתנה אני צריך לאכלס אותו בריבוע סודי שהמשתמש לא יגע בו), או כפתור שאפשר ללחוץ עליו ואז מפעיל את החשבון או מחליף בין שתי משתנים... בקיצור אקסל אבל עם טיפה יותר גרפיקה ונוחות. יש כזה דבר? (או שאולי אפשר לעשות את כל מה שאמרתי באקסל ולא ידעתי חחח)
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הפלט של התכנית הבאה אמור להיות מספר לא שלם, אבל כל הזמן מודפס לי 0 או 1. כשעשיתי debug הפלט היה נכון - מספר לא שלם. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את הבעיה? אגב, כשהורדתי את השורה srand((unsigned)time(0)); מהפונקציה randomNumber זה כן עבד כמו שצריך. מה הקשר? int randomNumber(){ srand((unsigned)time(0)); return rand()%3+1; } void game(int numOfAttempts){ double count1 = 0, count2 = 0, choice; for( int i = 0; i < numOfAttempts; i++){ choice = randomNumber(); if(choice == 1) count1++; //1 is the door with the car; else{ //choice = 2 or choice = 3; count2++; } } double noChange = count1/((double)numOfAttempts); double change = count2/((double)numOfAt…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה שינויים נעשו ב-JAVA בשנים האחרונות. אם אני רוצה ללמוד מספר מסויים או לחילופין אתר לא מעודכן, מה צריכה להיות שנת ההוצאה שלו כדי שיכיל את התכנים החדשים של השפה? אני מדבר פה על שינויים מהותיים ולא ברמה מתקדמת מאוד.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער שאני שואל הרבה שאלות:9 יש לי שאלה חשובה , הקמתי איזה אתר קטן :http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx והשתמשתי בוויזאר של VS2005 להקמת יוזרים באתר (הוא בונה לבד את הDB של היוזרים) והקמתי עוד DB לבד,עכשיו שאני מעלה את הקבצים לשרת אז אי אפשר להתחבר לDB של היוזרים (לDB שהקמתי לבד אז הוא מתחבר ועובד כמו גדול ) הבעיה לפי דעתי שפשוט אני לא מצליח למצוא את ה CONNECTION STRING של הDB של היוזרים ולכן אני לא יכול לשנות אותו לקונפיגרציה של השרת ואז זה לא מתחבר אל הDB של היוזרים ,אם מישהו יודע איך אני מוצא את הCONNECTION STIRNG של DB של היוזרים (הוא לא נמצא ב WEB CONFIG) אני אשמח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה השיטות שלכם כאשר אתם מקבלים קוד ונשאלים מה הוא עושה. או יותר נכון כיצד אתם מריצים את הקוד על דף ? ךדוגמא קוד public class IntVector { private int []_arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector(int size) { _arr= new int[size]; } public int what () { int m =_arr[0]; for (int i=0; i<_arr.length; i++) for (int j=i; j<_arr.length; j++) { int s=_arr[i]; for (int k=i+1; k<=j; k++) s += _arr[k]; if (s > m) m=s; } return m; }
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מצ"ב השאלה... הצלחתי לעשות כך : MOV SI,200H MOV CX,10H MOV DX,41H CMP [sI],12CH מה ההמשך ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה חוות דעת על האתר סדרות הבא: http://booknick.info/shira/other/index.php תנו ביקורת בונה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
איך אני עושה תפריט שנגיד יש תמונה רגילה ואז שעוברים עם העכבר יש תמונה נוספת. איך אני עושה את זה בלי פלאש? יש אולי קוד HTML או משהו?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה משמעות השגיאה למה כשאני משנה תוכן בתיבת טקסט או בלייבל הוא כותב לי את השגיאה הזאת? בתודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לעשות טבלת רשתות ב EXCEL, ובה אני מתאר את ה PORT ומספרי ה IP של חברה מסויימת, עכשיו לאותה חברה יש למעלה מ 2000 IP אני מחפש קוד תיכנות ל EXCEL שיאפשר לי לקדם ספרה מסויימת שאני רושם בכל משבצת ב X עבור המשבצת שמתחת. כלומר עם לדוגמא אני רושם במשבצת A1 CORE_1 אז שזה אוטומטית יעשה לי במשבצת A2 CORE_2 או יקדם לי את המספר ככה שב A20 יהיה לי CORE_20 האם יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד c ו-html יש לי ידע מאוד בסיסי... איפה אני יכול ללמוד? מאיפה להוריד מדריכים?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התחלתי לעבוד עם Assembly ויש לי בעיה, אני לא מצליח להציג תו על המסך ולהזיז אותו בעזרת החצים. יכול להיות שהערך האסקי שונה בווינדוס XP או שהוא בדיוק אותו הדבר ב -98? תודה לעוזר\ים.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
גוגל משיקה מנוע חדש שנותן לך את האפשרויות בקודים של תוכניות, נראה ממש נחמד אם אתה מחפש אלגוריתם מסוימם http://www.google.com/codesearch
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הם קשורים בכלל אחד לשני? ומה הם , זה כמו HTML או...? אודה מאוד לעזרה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-