תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לפתוח תמונה ולשנות את הפיקסלים שלה האם יש למישהו קוד או פונקציות שעושות את זה ולבסוף אני צריך לשמור את התמונה תודה מראש big foot
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
העלתי דף טופס HTML ודף ASP שמקשר לDataBase בשרת www.somee.com. איזה קוד צריך לרשום שיקשר לבסיס הנתונים? כמו זה?: oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&"Dbq= http://www.sitename.somee.com/ado/Database/myData.mdb;" & _ או משהו עם Mappath?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצורך תהעניינות בתקשורת החלטתי לרדת לשכבות נמוכות של OSI ולראות את ה HEADERים של כל מיני חבילות. נכון לעכשיו אני יושב בשכבה 3 (IP). אני מסוגל לקבל חבילות, להדפיס אל ה HEADER שלהן (פרטים כגון מקור-יעד, גודל, FLAGS) לזהות מה הוא ה HEADER של השכבה הבאה (TCP, UDP). אני רוצה לרדת יותר נמוך (אני מאמין שאפשר לפחות עד שכבה 2 [שכבה אחת לא נראה לי שאפשר {עוד לא ממש בקיא בתחום}]), ולקבל חבילה ישר הרגע הגעתה, כאילו להתיישב על כרטיס הרשת ממש. האם קיימת אפשרות כזאת? אם כן איך אני ממש את זה בשפת C/C++ בסביבת חלונות XP? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד c ו-html יש לי ידע מאוד בסיסי... איפה אני יכול ללמוד? מאיפה להוריד מדריכים?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לכאן, אבל מקווה שיהיה מישהו שיוכל לעזור. רציתי לדעת איך עושים תמונה שתהיה בה ספירה לאחור דינמית, כלומר תמונה שאוכל להכניס באמצע דף HTML שיהיה כתוב בה למשל: [glow=yellow,2,300]חופש פסח נגמר עוד X ימים, X שעות ו-X שניות[/glow] (למי שיודע למה אני מתכוון, ראיתי דברים דומים בחתימות של אנשים פה בפורומים בסגנון של: משתחרר או מתגייס עוד X זמן וכדומה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Visual Studio ורציתי לשאול איזה גרסה לדעתכם כדאי להתקין. קודם כל אני אציין שהכל חוקי, אני לוקח את התוכנה בעזרת הרשיון של הטכניון עבור סטודנטים בהנדסת חשמל. הגרסאות הזמינות הן: Visual Studio .NET 2002 Professional Visual Studio .NET 2003 Professional Visual Studio 2005 Standard Edition Visual Studio 2005 Professional Edition Visual Studio 2005 Team Suite השימוש העיקרי שלי הוא ב-Visual C++, על מחשב עם E6300 ו-2GB זכרון. אני מניח ש-2005 עדיפה על 2002-3, למרות שכבר היו מקרים שתוכנות רק התדרדרו עם הזמן.. אז אני שואל ליתר בטחון. ואם זה אכן עדיף, אז איזה גרסה מתוך ה-2005 עדיפה? (אני לא בטוח מה ההבדלים) תודה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברצוני לנגן בתוך תוכנית מסויימת קובץ סאונד/וידאו. ישנה איזושהי מחלקה שעוזרת לי לבצע את הפעולה ביתר קלות ובלי הרבה פקודות? מצאתי ג'אווה אפלט ,אבל היא לא עובדת לי עם הקוד , רק לבד. אשמח לקבל עזרה/הכוונה לקוד או תוכנית שכזו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כאשר התוכנית מתחילה, כל ה- TextBox ריקים. אני מעוניין שה- TextBox יכילו את הערך האחרון שהמשתמש הכניס לפני סגירת התוכנית. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++ בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא: אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא הבעיה שאין לי כיוון לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי טופס שנראה ככה: עכשיו אני רוצה שמישהו ייכנס לטופס הזה, יכניס לשתי הtextbox-ים ערך של מוצא וערך של יעד וכאשר הוא ילחץ "חפש", יופיעו בdatagrid למטה כל השורות במסד הנתונים שלי (ACCESS) אשר בשדה ה"departure" שלהם מופיע הערך שהוזן לתיבה הראשונה ובשדה הdestination שלהם מופיעה הערך שהוזן לתיבה השנייה. אני כבר יודע איך להתחבר למסד נתונים ולשלוח ערכים וכל זה... והבנתי שכדי לעשות את מה שאני צריך אני צריך את השורה הבאה: Set rst = Flights.OpenRecordset("select * from Flights where departure=text1.text and destination=text2.text ") זה נכון לעשות ככה בכלל? עכשיו ברגע שבחרתי כבר הכל, איך אני יכול לגרום לכל מה שנבחר להופיע בdatagrid? תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנש…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, כנתי תוכנית בשפת visual c# שיוצרת מעין חידון בסגנון "פיצוחים" (התוכנית של פעם עם שוש עטרי). עכשיו אני רוצה שכל תשובה נכונה יושמע צליל א, וכל טעות יושמע צליל ב'. אשמח לעזרה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ברצוני ליצור קובץ חדש, להכניס עליו מחרוזת ואז לקרוא את המחרזות ממקום אחר אני עשיתי ככה: 1. כתיבה לקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","wb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } . . fwrite(&name,sizeof(char),1,fp); fclose(fp); [/code ] name זאת מחרוזת אשר מקבלת שם משתמש 2. קריאה מהקובץ: fp=open("c:\\tc\\bin\\FPM\\DATA\\info.dat","rb"); if(fp==NULL) { printf("Error openning file\n"); } fread(name,sizeof(char),1,fp); outtextxy(510,70,name); fclose(fp); אין לי מושג למה זה לא עובד לי כל פעם שאני מגיע לדף הכתיבה לקובץ התוכנית יוצאת לי מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לעשות שילוב קטן של web service בפרויקט שלי ונתקלתי בכמה בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה הדבר הבא: האתר שלי עוסק בקנייה/מכירה של מוצרים(דמוי ebay/amazon וכו') וברצוני שבעזרת DropDownList עם AutoPostBack יהיה אפשר לשנות את המחיר של המוצר ממטבע אחד למטבע אחר. מחיר המוצר כמובן נמצע במסד נתונים. עכשיו נתקלתי בבעיות הבאות: -אני לא מצליח ליצג את המחיר מחדש עקב העובדה שמדובר בנתונים מDB ואני משתמש ב Gridview/DataList/Repeater בשביל להציגם הוא פשוט לא נותן לי להוסיף כפול משתנה או חלקי משתנה. -מאיזה מטבע אני ממיר, הWebservice לא נותן לי לתת לו כמשתנה את המטבע ממנו הוא מומר בגלל שזה משתנה Type. -לאיזה מטבע אני ממיר, אותה בעיה לא מקבל משתנים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בב…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
[left] public class Rishoni { /********************************** * תרגיל 59 פרק 7 . * תוכנית המדפיסה את כל המספרים הראשוניים בין 2 ל100 * לידור אלון *********************************/ public static void main(String[] args) { int i , n = 1 ; boolean prime = false; for (i = 2 ; i<=100 ; i++){ while (n<i && prime == false ){ if (i % n == 0) prime = true; n++; } if(prime == false) System.out.print(" " + i); i++; prime = false; n=1; } } }[/left] מה לעשות כדי לגרום לתוכנית לעבוד ? תודה מראש (מה שהתוכנית צריכה לעשות רשום בתיעוד)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה, בכל אופן, המטרה היא בסופו של דבר לתכנות. הרבה אתרים מכילים מנגנון כלשהו שמתייחס לכתובת האייפי של הלקוח (כגון אתרי הורדות שמונעים ממך להוריד שנית ע"י האייפי עד תום פרק הזמן שהם הקציבו) רציתי לדעת, אם לדוגמה בכיתת מחשבים (כזאת שיש בבתי ספר,מכללות, אוניבסיטאות) כאשר מעל כל חיבורי האינטרנט בכל מחשב יושב ראוטר מרכזי שמתקשר עם ה"עולם שבחוץ" (ה-WAN) - האם כאשר כמה משתמשים באותה כיתה נכנסים לאותו אתר כמו שתיארתי בדוגמה, אתר הורדות או כל אתר אחר המנהל מנגנון שמתייחס לאייפי כפרמטר, כל אחד מוצג לאתר כלקוח שונה או כאותו אחד? דבר נוסף - לדוגמה יש לי אתר שבו אני מספק משתמש ואני רוצה שלא יהיה אפשרי שיהיו כמה לקוחות שעובדים עם אותו משתמש ב…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את שתי השורות שהמסומנות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקנתי IIS אך אני לא מצליח לגשת לאתר שנמצא בכתובת C:\inetpub\wwwroot\israel\main.htm . כל פעם שאני מנסה לגשת לדף main.htm דרך 127.0.0.1/israel/main.htm אני מקבל שגיאת דף לא נמצא. מה עלול למנוע ממני גישה?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
<% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c for each item in request.form() if request.form(item)="on" then c.execute "delete from news where ID="&item end if next r.close set r=nothing c.close set c=nothing %> הקוד מוחק את השורות המסומנות בטופס אבל הוא מציג לי את הבעיה הבאה: ADODB.Recordset (0x800A0E78) הפעולה אינה מותרת כאשר האובייקט סגור מה הבעיה פה?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לדעת איך אפשר לייצא מ-Eclipse קובץ exe כי אין כזאת אפשרות.. או אם אי אפשר בכלל.. איך אני ממיר JAVA ל-EXE.. תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב ב-JAVA אפליקצייה פשוטה שמשתמשת ב-RMI להעברת מידע מהשרת לקליינט, לצורך העניין השתמשתי בדוגמא קיימת שהעתקתי מהאינטרנט רק כדי לראות איך זה עובד וקבלתי את השגיאה : access denied (java.net.SocketPermission 127.0.0.1:1099 connect,resolve) הנה הקוד שרת שלי : import java.rmi.Naming; import java.rmi.RemoteException; import java.rmi.RMISecurityManager; import java.rmi.server.UnicastRemoteObject; import java.rmi.registry.*; import java.security.Permission; import java.security.Security; public class RmiServer extends UnicastRemoteObject implements RmiServerIntf { public static final String MESSAGE = "Hello world"; public RmiServer() throws…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-