תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. יש לי דף html שמחולק ל-frame set ימני ושמאלי אני עושה שהחלק הימני של ה-frame set יפתח לי קובץ pdf בחלק השמאלי. האם אפשר שהקובץ pdf יפתח ללא סרגל הכלים של acrobat reader כלומר: print, save וכדומה. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
העו"ד שלי שלח לי שני תצהירים חתומים דיגיטלית. מדובר בקבצים מסוג EDSIGN. איך אני פותח אותם כדי לשלוח אותם לבית המשפט?
-
- 8 תגובות
- 25.5k צפיות
- 4 followers
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להשתמש במחשב שלי כשרת פורומית (PHPBB) מישהו עשה את זה פעם? זה אפשרי בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לפתוח תמונה ולשנות את הפיקסלים שלה האם יש למישהו קוד או פונקציות שעושות את זה ולבסוף אני צריך לשמור את התמונה תודה מראש big foot
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מעוניין שבעת לחיצה על תמונה כלשהי יפתח חלון חדש במידות שאני אקבע מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקחת 2 מערכים עם גודל 20 כל האיברים הם בין 0-10 אני אמור למצוא את רצף הערכים הזהה המקסימלי הקיים בשניהם... (הערכים למערך נכנסים רנדומלית.. עם RND ) אני מנסה לעשות את התרגיל הזה כבר כמה זמן והוא פשוט מציק לי...לא עולה לי הדרך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל שיש לי שני משתנים ואני צריך להביע את הראשון עם השני אז יש לי בעיה עם זה.... מה עצתכם ??
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש כאן המון מחשבה, אם אני לא אקבל תשובה ממישהו אני יבין, צריך להיות ממש חד בשביל זה (במיוחד שעכשיו לילה...)וזה הרבה כאב ראש...... טוב אז...מדובר בסוג של בניית בדיקה אם קיים פתירון לפאזל, הפאזל-אני מקבל מערך של מספרים שלמים, ואינדקס שמשמה מתחילים. פאזל ש"ניתן לפתירה" זהו פאזל כך שניתן להגיע לתא האחרון במערך (המסומן באפס) אך ורק על ידי תזוזות ימינה או שמאלה במערך, כך שמספר הצעדים ימינה או שמאלה הם כמספר הערך שבמערך במקום בו אתה עומד. לדוגמא , בעבור המערך : {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} והאידקס: 0 , הפעולה הרקורסיבית תחזיר שהפאזל ניתן לפתירה. מדוע ? -פיתרון אפשרי: מצב התחלתי: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך ראשון: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך שני: {3,6,4,1,3,4,2,5,3,0} מהלך שלישי: {3,6,…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מיועד עבור מישהי שמעוניינת להשתמש בדומיין משלה וללא פרסומות. ל-wix.com יש תוכנית ב-$8 דולר לחודש שכנראה מתאימה, אבל לא ברור האם יש להם פתרון טוב לפורומים עם תמיכה בעברית. אשמח לשמוע דיעות או רעיונות אחרים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בתמונה.. עכשיו לא נראה לי שאפשר לפתור את זה לפי מה שנאמר(שהפונקציה מקבלת רק מחרוזת). מה אתם אומרים? עריכה: אה, זה בC/C++ אם למישהו משנה [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר שאלות ותשובות מבגרויות משנים קודמות. השאלות שאני צריך זה רק מחלק ג של הבגרות(אני צריך רק שאלות על מערכים חד מימדים ועל לולאות..) חיפשתי כבר אבל אני מוצא רק את הטפסים של הבגרות ולא את התשובות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד ניסיתי לחפש מידע באינטרנט לגבי איך לעשות צ'ט וידאו והלכתי לאיבוד, אני כותב ב-PHP ויודע גם לבנות פלאש. מישהו יכול לכוון אותי איפה להתחיל? הדברים היחידים שהבנתי בנתיים, זה שאני צריך להתקין משהו על השרת שלי (לא הבנתי בדיוק מה) ושעדיף לעשות את זה בפלאש, כי דרכו פשוט יותר להתחבר למצלמה. כל עזרה תבורך, תודה מראש, אפיק.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת וידאו מחוברת ל-Raspberry ואני מקבל אוסף של פיקסלים אותם עלי לצבוע בכל פריים דרך UDP (לכל פיקסל שצריך לצבוע נתון X, Y וצבע - סה"כ 1000 פיקסלים לצבוע בכל פריים של 1920X1080). איך לעשות את זה? יש כאן מומחים לנושא? תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טקסט עם צבע בפרל... אבל אני לא יודע איך. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי כמה אבל לא ממש הבנתי אותם. בכל מקרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-