תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר זמן מה שאני עובד על מערכת ב-PHP, שכוללת הרשמה, LOGIN, ופאנל אדמיניסטרציה מצומצם. מה שאני צריך ממכם, חברי הפורום זה לנסות ולשגע את המערכת, SQL INJECTION, XSS וכו', וגם בדיקה קטנה למה שכבר יש. כמו כן, עבדתי במשך מספר שעות על מערכת ANTI-PROXY ומערכת הרשמה ב-JS, אשמח אם חברי הפורום ייבדקו את הכל. תודה לכל המשתתפים http://84.109.228.17 במידה ואתם רוצים לנסות את ה-ADMIN PANEL - שם משתמש: admin סיסמא: 111111
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום! יש לי השנה בגרות פרוייקט בJAVA וחשבתי לבנות תוכנה כמו TEAMSPEAK שמובססת VOIP אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואיך לשלב VOIP בתוך JAVA מישהו יכול בבקשה לעזור/לכוון אותי איך להתחיל ולהשתמש בVOIP תודה לעוזרים הבנתי שאני צריך להשתמש במקודד VOIP.... מישהו מכיר אחד כזה שעובד עם JAVA??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כלומר זה יתרום לי משהו לאוניברסיטה בכלל? זאת אומרת זה ממש פרוייקט מסובך ומעאפן לדעתי...אני לא חושב שמסתכלים עליו בכלל. וגם אמרו לי לא פעם ולא פעמיים אנשים סטודנטים לא לעשות את הפרוייקט ולהתמקד במה שחשוב כמו פיזיקה מתמטיקה וכו'. מישהו יכול לתת לי כאן עצה מנסיון או מנסיון של אחרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי לעשות פרוייקט כלשהו פשוט באסמבלר, שנע בסביבות ה300 שורות לתוכנית. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות לפרוייקט כלשהו .. אני רוצה לציין שפרוייקטים כגון מחשבון, חישוב ספרת ביקורת של ת.ז., שאלון פשוט (למשל כמו מי רוצה להיות מליונר), נעשו כבר ואי אפשר לעשות כאלו גם. לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא, אז להעביר אם צריך .. יש רעיונות ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור לו ולאבא שלו בעסק. אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות. הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'. הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד אשמח אם תעזרו לי... בתודה מראש גל.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט סוף שנה בסביבת NET. , לקחתי על עצמי פרוייקט די קשה של בניית תוכנה למסרים מיידים כמו אייסיקיו, מסנג'ר וכו'. השימוש יעשה בWEB SERVICE ובסביבת ASP.NET תוך שימוש בVB.NET, בעיקרון אפשר כל שפה אבל איך אני יסביר לבוחן C# אם למדתי רק VB. עכשיו השאלה החשובה היא האם זה פשוט לבנות שיטות שיעשו לי את העבודה של השליחה המיידית של ההודעה ממחשב למחשב. כל השימוש הזה בפרוטוקולים, ששכחתי תשם של הפרוטוקול שמבצע את השליחה הזאת, הוא קשה? או שאני יוכל ללמוד את זה ? אם מישהו מכיר אתרים שיעזרו לי או אולי פורומים שונים שמתעסקים בנושא זה יעזור לי מאוד, אפילו דוגמאות מוכנות יעזרו-אני ינסה לשבת עם המורה שלי ולהבין מה קורה שם ולנסות לכתוב את זה בעצמי. תודה.
-
- 41 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. יש לי ווינדוס 7 גרסת 64 ביט, התקנתי ויז'ואל סטודיו 2010 וכל פעם שאני פותח פרוייקט ++C כלשהו ונותן לו את הפקודה הכי פשוטה אני נתקל בהודעה שהוא לא מצליח לקמפל.. הודעת השגיאה היא כזאת: 'unable to start program 'PATH:D:\...PROJECT_FILE_NAME.exe the system cannot find the file specified עזרה מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש אחרי החופש עבודה במחשבים המבוססת על תוכנת אקסס את המסד עצמו כבר בניתי, עכשיו המורה רוצה עבודה מודפסת שתראה את כל הטפסים ואיך הם עובדים. לפי ההוראות שלה לא הבנתי בדיוק אך אמורה להיראות העבודה. למישהו יש עבודה מוכנה לשלוח לי ככה שאני אוכל להבין מה אני אמור להגיש? או שמישהו יסביר לי בדיוק מה ואיך אני אמור לכתוב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נתחיל בשאלה, MIL(רשימת אתחול) זה הפרמטרים שאנחנו מקבלים בMAIN (אם אנחנו בוחרים לקבל פרמטרים)? ועכשיו לעיקר. "עברתי" על החומר שאני צריך ללמוד, בגדול אין הרבה חדש, בקטן המון חדש. בכל אופן, בשל חוסר זמן נקפוץ מתרגול קצת קצת לפרוייקט תרגול ואשמח אם תציעו לי על איזה פרוייקט קטן של שבוע שבועיים שיכסה כמה שיותר חומר... מה אני שהפרוייקט יכסה: מחלקות, אובייקטים, הקצאה דינאמית העמסות למיניהם אובייקטים מוכלים reference extern ירושה פולימורפיזם template יש עוד כמה אבל הם בין כל הדברים האלה ככה שאין טעם לרשום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה עכשיו כשהגעתי בפרויקט שלי לשלב האינטרנט... יש לי יותר מידי פרמטרים להעביר בין הצדדים שSTRING אחד יספיק בשבילהם... אז חשבתי על רעיון למה לא לשלוח כבר את כל המחלקות שאני צריך (נגיד לכל הקלינטים שלי אני כל פעם ישלח את הלוח וכל השחקנים). אני מודע שזה די גדול ולהעתיק אותם כל פעם גם דורש זמן, פשוט לא חשבתי על משהו יותר טוב מבלי לעשות שינוי מסיבי של כל הפרוייקט, בנוסף לקטע של הזמן שנשאר לי רק שבוע. בכל אופן עיניין אותי איך אני יכול לשלוח מחלקות שאני יצרתי ברשת.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בשעה טובה ובמזל טוב סיימתי את הפרוייקט שלי על פיענוח והצפנת קבצים :bigglasses: :bigglasses: אז... כדי שתוכלו להשכיל מזה או שסתם הנושא מעניין אותכם אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית בצירוף האימייל שלכם ואני אשלח לכם את התוכנית אני אשמח לתגובות
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גרסא V1 של האתר סיקורים שלי הושלמה שעות של עבודה קשה. מתלהב מהתהליך GitHubGitHub - xrTor/Thiseldb_V1: Thiseldb is a movie and tv se...Thiseldb is a movie and tv seires blog. Contribute to xrTor/Thiseldb_V1 development by creating an account on GitHub.אשמח לשמוע על באגים ורעיונות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כמה שבועות של תכנות (בכל זאת, צבא ) סיימתי סוף סוף את פרוייקט ה-PHP השני שלי. זהו בעצם אתר של ביקורות משתמשים לסרטים וסדרות. http://mynewblog.freehostingcloud.com/new_site הבעיה היחידה שלי איתו היא בעיות עיצבויות ותאימות בדפדפנים, כלומר יש בעיית מסגרת ב-IE ובעיה של טקסט שיוצא מהDIV שלו בכרום (ככה זה נראה http://img577.imageshack.us/img577/2391/issuew.jpg) תגובות והצבעות לפיתרון הבעיות יתקבלו בשמחה!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקי אני ניצב מול הבעיה הבאה. אני זקוק לרשימה מלאה של המילים בעברית שלהיפוך המילה יש משמעות לדוגמא : מוח-חום בתוך-כותב ישן-נשי וכו.... מה שאני צריך שתוכנה תעשה ,זה שתעבוד עם מערכת הנתונים של מילון. תתחיל מהמילה הראשונה.{תהפוך אותה ותתאים את המילה לשאר המילים במילון. עד אשר תמצא התאמה {או לא תמצא} וכך תסרוק את כל המילים במילון. ותייצר רשימה {שניתן להדפיס על דף} של כל המילים שמצאה בצורה הרגילה וההפוכה. בדומה למה שהראתי למעלה. למרות שיש לי ידע בסיסי בתיכנות , אין לי מושג איך למצוא מילון אלקטרוני שיהיה ניתן לעבוד איתו בנקל עם שפת תיכנות. ואין לי הרבה ידע בתיכנות עם קבצים חיצוניים. אני אובד עצות , ואני אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה הזאת. או…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את הפרויקט, ובאיזה נושא עושים אותו? (שאלתי את המורה, אבל הוא לא יודע..)
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום! אני עושה פרויקט ב-C++ והייתי מעוניין לדעת אם יש אתר אשר נותן גישה למשחקים פשוטים ב-C++ (כלומר שניתן לראות את הקוד, אבל לא משחק מסובך משהו בסיסי כמו דמקה, שחמט...)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתנועה איך להוזיז ימינה שמאלה למעלה למטה אני צריך עזרה Ideal Model Small Stack 100h DataSeg cleaner db " $" player db "X$" CodeSeg Start: mov AX,@data mov DS,AX call clear call playerr call move playerr: lea dx,[player] mov ah,09h int 21h ret move : mov bl , 0 mov dl , 15 mov dh , 6 mov ah,02h int 10h ret clear : mov ax,03h int 10h ret Exit: mov ah,4ch int 21h
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בכיתה י' והפרויקט גמר הוא ליב'.. בגלל שאני למדתי את C# ותיכנות בכלל לבד לפני המון זמן אני די מתמצא בחומר והכיתה מתחילה לחפור אז שאלתי אם אני יכול לעבוד על הפרויקט גמר של יב' והסכימו לי..אז עכשיו אני לומד עם היב' C# ואני צריך לעבוד על הפרויקט גמר..ובגלל שיש לי עכשיו שלוש שנים לעשות את זה אז בכלל רציתי לעשות משהו מיוחד ולא סתם איזה משחק פשוט או צ'אט או משהו. אז אני צריך רעיונות :] אני נוטה לכיוון הבינה המלאכותית למרות שלא התעסקתי עם זה יותר מדי אבל שוב, יש מספיק זמן ללמוד :] בניתי לפני שבוע איקס עיגול בבינה מלאכותית[אפשר לקרוא לזה ככה? מבחינתי בינה מלאכותית היא שהמחשב מסוגל ללמוד משהו שאני לא לימדתי אותו ולהתפתח בעצמו.. באיקס עיגול הוא בסך-הכל מחשב את הפעולה הכי טובה לפ…
-
- 12 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני כיתה י ואנחנו צריכים להגיש פרויקט באסמבלי. עכשיו חשבתי על כמה רעיונות לפרויקט. אחד מהם הוא פקמן אבל אני לא ככ יודע מאיפה להתחיל....(אם למשהו יש רעיונות יותר טובים לפרויקט מוזמן לשתף ) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-