עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladh777,

שלום יש לי אתר. בניתי אותו דרך front page בצורה טובה ומסודרת. אבל כל פעם שאני שם את הפירסומת שלי(פרסומת גוגל) למטה באתר, אז באקפלורר האתר מוצג טוב וגם הפירסומת מוצגת בדיוק איפה ששמתי, אבל דווקא בפיירפוקס האתר גם מוצג טוב חוץ מהפירסומת שבמקום שהיא תיהיה למטה ומתחת לכתוב, היא נמצאת ומסיתרה את הכתוב למעלה. מה עושים? אני הכנסתי את הפירסומת(הקוד) עם front page בlayer חדש. בבקשה חברה, אני חייב הפירסומת שתוצג טוב. מה עושים כדי לסדר את הבעיה שלי עם האתר בפיירפוקס? האם אפשר לתקן את הבעיה דרך ה front page ואיך? אם אי אפשר לתקן את הבעיה, אז איך אפשר להכניס את הפירסומת(קוד רגיל) לאתר שלי דרך התוכנה Adobe Dreamweaver CS3. יש לי אותה. תודה לעוזרים, זה ממש חשוב.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. אז ככה, יש בידי Dreamweaver ו-Visual Web Developer ו-SharePoint Designer. בעזרת כל תוכנה אפשר ליצור Master Pages לאתר. אז ככה, האתר שלי נראה בצורה כזאת. יש שוליים משני הצדדים, כלומר הוא ממורכז רק באמצע. למעלה יש תפריט כפתורים בפלאש שנוגע בקצה וצמוד לו מתחתיו תמונה שהיא בעצם IFRAME לתוכה אני פותח עמודים מהתפריט. מה שלא טוב שהאייפריים הזה לא צמוד לתחתית הדף בכל רזולוציה וזה לא טוב, אני צריך שהלמעלה והלמטה יהיו צמודים לקצוות לא משנה באיזו רזולוציה אני. בכל מקרה, הבנתי שעבודה עם פריימים לא טובה לי ואני צריך לעשות מאסטר פייג'ס. זה האתר סה"כ www.acalipt.co.il/joni/new.html מקווה שאתם מבינים מה אני רוצה... אז ככה, אשמח לקבל הדרכה איך עושים מאסטר פייג' לדבר כזה, ודבר שני איך לגרו…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  5. Started by Burned,

יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by beeper,

אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  7. שלום לכם, אומנם זו בקשה קצת מוזרה אך מי שיוכל אני אשמח מאד! אני צריך אדם שמתעסק בC++ ברמות גבוהות זאת אומרת מבין לעומק את רעיון תכנות מונחה עצמים ויודע להשתמש בהם, יודע EXCEPTIONS העמסת אופרטורים וכו'.. אני לא יוכל לשאול כל שאלה בפורום למה אחרת זו תהיה הצפה... אני יצטרך עזרה אישית ישירה אני ממש יודה אם מישהו יוכל לעזור לי בכך... תודה רבה רבה רבה ! יקיר כמובן מי שיוכל נא להשאיר פה MSN או ICQ או כל דרך ליצירת קשר ואני כבר אצור עמו... תודה ושוב תודה!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות onmoseover על לינק, שישמיע צליל, אבל מה הפקודה להשמיע את הצליל בפונקציה? בשפת JavaScript תודה עריכה: מצאתי את זה http://www.javascriptkit.com/script/script2/soundlink.shtml אבל זה לא עובד בFF, יש משהו שעובד בכל הדפדפנים?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

שלום, כיצד ניתן לשלוט בלדים אשר מחוברים למחשב דרך ה-USB? כלומר, אני מעוניין לחבר מספר לדים למחשב דרך חיבור ה-USB ולכתוב תוכנה שתאפשר לי להדליק ולכבות אותם. יש עדיפות ל-VB, אבל מקסימום אם אי אפשר, אני אכתוב בשפה אחרת ואשלח לה פקודות דרך VB. אני רוצה לעשות משהו בסגנון של מה שמופיע בסרטון הבא רק יותר פשוט: http://www.youtube.com/watch?v=0YZ4E_RHn3s ההבדל הוא שאצלי אני רוצה שיהיה רק כפתור שיכבה וידליק את הלד וזהו. שאלה נוספת: הצלחתי לבצע התממשקות דרך החיבור הסיריאלי. אם אני אשתמש במתאם מחיבור סיריאלי ל-USB (כמו כאן: http://cgi.ebay.com/USB-to-RS232-Serial-9-Pin-DB9-Cable-Adapter-PC-Mac-GPS_W0QQitemZ230274638277QQcmdZViewItem?hash=item230274638277), האם זה יעבוד? (התוכנה אמורה…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. do { rest*=10; cout<<rest<<endl; i=rest; cout<<i<<endl; } while(rest!=rest); זה הקוד (לפחות חלק ממנו) rest מוגדר כdouble i מוגדר כint יש לי מחיר - משתנה double בשם price עשיתי ככה: int i = price; double rest = price-i; ככה שמה שנשאר לי בrest זה המחיר פחות החלק השלם שלו - המספר שאחרי הנקודה עכשיו כמו ששמתם לב בקוד הזה אני מכפיל את זה ב10 כל הזמן ומשווה את זה לi, כדי שבסופו של דבר יהיה לי בi את המספר שאחרי הנקודה בprice עשיתי רק מספר אחד אחרי הנקודה, אני יודע שהתנאי עצירה אדיוטי, אבל עשיתי את זה בגלל שזה נכנס ללולאה אינסופית - במקור זה אמור להיות i!=rest בכל מקרה ההדפסה מראה לי שrest = 8 אחרי ההכפלה ב10 אחרי זה מכניסים לi את הערך של rest ומ…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. Started by פיני1805,

שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה

12. Started by revivo_e,

יש לי אתר ואני רוצה לשלוח נתונים משדה של טקסט לתוך משתנה , זאת אומרת יצרתי משתנה והכנסתי אליו את הערך "5" אני מעוניין שדרך השדה אני יוכל לעדכן את המשתנה הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pcfreakk,

יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by LazyBurger,

חיפשתי שנתיים ואנלא מוצא הורדה... ניסיתי MASM זה לא מתקין, ניסיתי NASN זה רק מביא ללינוקס, חוץ מ1 שלא עושה כלום אם אפשר כמה שיותר פשוט ונוח =] ובדרך אני לא אתנגד למדריך בסיסי מאוד (חבל שאין בנעוץ יחד עם שאר שפות התכנות)

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  16. Started by giladm,

שלום לכולם, כתבתי קוד המבצע את אלגוריתם הופמן ואני משום מה מקבל שהקובץ המקודד יותר גדול מהקובץ המקורי, נראה לי שיש לי איזה בעייה בשמירת הקובץ, אני מנסה לשמור אותו כקובץ בינארי אבל גם כבינארי הוא יוצא גדול יותר מהמקור. בנוסף יש לי בעייה אחרת שאני הכנתי קובץ Lookup table עם כל ערכי הASCII והערכים שלהם ע"פ העץ הבינארי שנבנה ע"פ האלגוריתם של הקוד. אין לי כלכך רעיון\דרך איך לפענח קובץ המקודד כבר וכשיש לי את הLookup Table של אותו הקובץ. אני כותב את כל הקוד בשפת C. להלן הפונקציות העיקריות בקוד: מאוד אודה לכם על קוד עזרה שהיא.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. Started by mashas,

יש לציין כי התוכנית עברה בהצלחה קומפילציה על לינוקס, הדיבוג מתבצע על כלי C++ builder 5 של בורלנד. אני מקבלת את השגיאה הבאה: [linker Error] Unresolved external '_Scan_rsp_rcvd' referenced from K:\MSHOVAL\BORLAND\MAC_APP\OBJ\NESTART_UNIT.OBJ יש לציין כי המשתנה מוגדר באחד מקבצי הheader . יש קובץ שמכיל את הmain ויש עוד מספר קבצים של כל מיני utilities שלהם יש headers , והמשתנה מוגדר האחד מהם ועדיין משום מה הוא טוען שהוא לא מוצא אותו.... מישהו נתקל?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by rabbit,

אני מנסה ליצור מסד נתונים חדש בASP אני עובד עם ODBC והמסד שלי אמור להיות קובץ טקסט ככה נראה הקוד : <%@ Language=VBScript %> <% set c = server.createobject("adodb.connection") c.open "dsn=test;" c.execute "create table bla (Name char, tel char)" %> אבל שאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'bla'. It is in a read-only database. /test1.asp, line 5 עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון אני עובד עם win xp pro sp2 ניסיתי לשנות הרשאות בכל מקום אפשרי וזה עדיין לא עובד למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. לפי תיאור הנושא לחברים נאמר לי כי ACCESS יכולה לעזור לי. יש לי הבנה טכנית אך אני לא יודע ממש איך לגשת לתוכנה ומה-אומר-מה כדי לבצע זאת למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" רקע אני מעוניין מראש להגדיר טבלאות. אחת של בעלי תפקידים במדרגים שונים (מפקד אוגדה, קצין אג"מ בחטיבה, מ"מ בחטיבה וכל מה שבאמצע) אחר כך להגדיר "סוג מוצרים" על כל מאפייניהם כשהעיקר הוא כמות עותקים מעותק X עד עותק X+Y הגדרות מכינות 1…

20. Started by davidreznic,

היי לכולם. התחלתי מן קורס המשתמשים בו ב EJS לבניית מודלים מתמטיים. בינתיים התנסינו רק קצ וזה היה לפי הספר. למישהו יש נסיון עם התוכנה?

21. אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. הי. אני חייב איזה שהוא קוד html של נגן מדיה בסגנון של רדיוס 100 fm. ואם אין אפשר גם משהו אחר. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. אני צריך מידע על כל הנושא הזה שנקרא local social או google gadgets ובעברית - חשוב חשוב לא הבנתי כלום מההסברים באנגלית

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן לעזור לי בלהכין קובץ BAT כדי להקים משמשים בDSA דרך קובץ EXSEL של משתמשים משורת CMD ?

דיונים חדשים בפורומים