תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש פלטפורמה כלשהי של File access כלומר מערכת מסוגננת ומוצפנת בסיסמה, שאני יעלה קבצים לשרת ויוכל להיכנס דרך דפדפן מכל מחשב "ולסייר" בקבצים שלי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איך מגדילים את גודל הפונט בC#
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אז אני בונה מערכת ממש פשוטה של פורום, אבל יש לי מספר בעיות. אז ככה הרעיון הוא, שאתה רושם תגובה בתוך textarea מה שרשמת נשלח לקובץ MDB בטבלה שנגיד יקראו לה posts ואז בדף של הדיון יודפסו התגובות. עכשיו, הבעיה היא שב-ACCESS יש לי מגבלה של 250 תווים אם זה טקסט, ואני כמובן רוצה שהמגלבה תהיה הרבה יותר ארוכה. בעיה שנייה היא, שאני כותב תגובה ויורד שורה שהתגובה נשלחת לקובץ MDB הוא לא יודע איך לרדת שורה והוא כותב לי את הכל בשורה אחת, איך אני גורם לו לרדת שורה? דבר אחרון זה אני רוצה שיהיה בכל כותרת את המס' תגובות לאותו דיון, אני יודע שזה עם counter אבל אני לא ממש בקיא בשפת ASP אז אני צריך עזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספר ללימוד השפה PHP. ספר בעיברית. מישהו מכיר,יודע היכן לקנות? (המדריך של PHP ישראל ממש לא מובן)
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי חברים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה פויינטר לפויינטר ? הפונקציה אמורה מקבלת מערך דו מימדי ריבועי arr בגודל size, ומחזירה: 1 אם סכום אברי האלכסון, שאורכו length, וכיוונו מימין למעלה לשמאל למטה, שווה ל sum כתבתי פה משהו #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int special(int **arr,int size,int length,int sum) { int newsum=0; int i,j=0; for(i=length;i>0;--i) { newsum+=arr[i][j]; j++; } if(newsum==sum) return 1; else return 0; } int main(){ int a[][3]={9,8,7,6,5,4,3,2,1}; printf("%d",special(a,3,2,14)); return 0; } אני יודע שיש שגיאה בהפעלת הפונקציה... אבל למרות זאת זה מתקמפל ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה אומרים כל אחד מהביטויים האלה בתור תנאי ללולאה: while(!degel)1 while(degel)1 (אל תתייחסו לספרה 1) לפי מה שאני זוכר הביטוי הראשון שואל: האם דגל לא השתנה (ז"א: אם דגל הוגדר בהתחלהבתור אפס והשתנה באחת הלולאות ל-1 אז הוא לא ייכנס ללולאה) לגבי הביטוי השני אני לא בטוח אם קיים ביטוי כזה אבל נדמה לי שהוא הופיע איפהשהו... צדקתי או שיש פרשנות אחרת לביטויים?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי באנר כלשהו.... כשאני שומר אותו בתור swf הכל טוב ויפה.... כשאני שומר אותו בתור gif אז הוא מפסיק לזוז.... הוא מציג רק את התמונה הראשונה... השאלה שלי היא איך אפשר לשמור את זה בתור קובץ gif זז.. תודה לכל העונים...!!! (אני משתמש בפלאש MX אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני לומד בעצי PHP. המליצו לי על הספר: Core WebApp Development With PHP And MySql האם זהו ספר טוב? אם יש לכם המלצות לספר אחר? לדעתכם, מלימוד עצי ע"י ספר. ניתן להגיע לרמה שבה אבנה אתר רציני בגומה לפייסבוק (על אותו עיקרון)?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
-
אז ככה יש לי דומיין ויש לי קישור מסויים שאני רוצה לעשות לו גלימה והכל עובד אבל! הסיומת של השם של אותו הקוד לקישור נגמרת ב.HTML ואני לא רוצה שיהיה לי את הHTML ניסיתי למחוק אותו רק את הHTML אבל אז הוא פותח לי את הקוד כשאני שם את הקישור ולא את הקשר שעשיתי לו "גלימה" אז איך אני יכול להעלות את האתר מבלי שיהיה לי סיומת HTML? \תודה לעוזרים אני משתמש בFILEZILA
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב,אני נמצא בתהליך למידה של השפה ותוך כדי בונה תכנית קטנה אשר תוכל לנהל את המשרד בעבודה.לאחר שסיימתי לבנות את כל מה אני מעוניין בתכנה ושמירה של כל הנתונים לקובץ XML , אני רוצה להעלות את הקובץ לדרופבוקס (או Gdrive) ולהוריד את הקובץ ממחשב אחר.לאחר שהוספתי את DropNet מפה : https://github.com/dkarzon/DropNet ' , אני די תקוע.אשמח אם מישהו יוכל קצת יותר לכוון אותי ולהדריך במידה.תודה.שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-