עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by night-fire,

שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 8us.co.il,

http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by c5123,

אני צריך להוסיף ל arry של class (תלמידים) ואני לא יודע אך אחרי חיפש קל הבנתי שאני צריך להשתמש ב arraylist אבל אני לא מצליח להשתמש בזה ואני לא יכל למצוא דוגמא לאחד שעובד אם obj/class :s07: help am lozing my mind

4. Started by KoM,

משתמשים ב-TURTLE SVN, לאחרונה מתקבלת ההודעה המצורפת ואי אפשר לבצע קומיט. אין לי מושג איך בכלל לתקוף את הבעיה הנ"ל, קבצי ה-SVN עצמם נמצאים בשרת. אשמח לכל קצה חוט כרגע המערכת פחות או יותר מושבתת... מקווה שזה הפורום הנכון בכלל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by guypld,

תוכנית קטנה שהכנתי שעושה ברוט פורס לאתר http://canyoucrackit.co.uk הייתה כתבה על זה בYNET , משהו עם המודיעין הבריטי. למי שיש משאבים וזמן יכול לנצל את זה כדי למצוא את הסיסמה, נשארו רק 3 ימים, אז גם צריך המןו מזל. בהצלחה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איפה אפשר למצוא את פונקציות הספרייה של C למשל getch, printf או התואמות להן ב ++C כולל הספריות שלהן ששמים ב INCLUDE כמו ה iostream.h?

7. Started by SMAZ,

שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HELPMAN,

שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מועתק ממשהו שחבר שלי פירסם בפייסבוק. זה פשוט אדיר. שפות תכנות Unix ! כן…זה כל מה שצריך בשביל לירות לעצמך ברגל. C אתה פשוט יורה לעצמך ברגל. ++ C זה אמנם קשה יותר לירות לעצמך ברגל. אבל אם אתה מצליח…אז אתה מפרק לה את האמ'אמא! NET אתה מוצא אקדח, אבל הוא מתפרק לך בידיים. אתה מחבר אותו בחזרה, והוא שוב מתפרק. אתה מנסה להשתמש ברכיב .GUN של מיקרוסופט אבל גם הוא מתפרק. מתוסכל, אתה דוקר את עצמך ברגל. Assembler אתה מתכונן לירות לעצמך ברגל, ואז מגלה שאתה קודם צריך להמציא את האקדח, את הקליע, את ההדק וכן, גם את הרגל. PHP אתה יורה לעצמך ברגל באמצעות אקדח שהורכב מ-300 אקדחים אחרים. ASP מיקרוסופט יורה לך ברגל. Perl אתה יורה לעצמך ברגל, אבל אף אחד לא מצליח להבין איך עשית את זה. שישה חודשים …

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by bdoron,

יש לי string ואני רוצה למחוק מsubstring מסויים את כל הסוף לדוגמא אם יש לי סטרינג aaaaabbbbdddnnnnnsss ואני לא יודע את סוג גודל של הסטרינג, אני רק יודע שיש בו תת סטרינג בשם ddd ואני רוצה שכל הסטרינג אחרי הddd ימחק... משום מה לא מצליח לי עשיתי השתמשתי בreplace ורשמתי בסטרינג לחיפוש 'ddd% ' והוא לא מקבל רגולר אקספרשן למה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by tdknight,

אני משתמש בפונקציה SETTIMER באופן הבא: TimerId=SetTimer((UINT)23,(UINT)MySurface->GetTimeUnit(),NextTimeUnit); כאשר הפונקציה NextTimeUnit מוצהרת כך: void CALLBACK NextTimeUnit(HWND hwnd,UINT uMsg,UINT_PTR idEvent,DWORD dwTime); ע"פ כל מקור אינטרנטי שראיתי על הפונקציה, זה אמור לעבוד. אבל המהדר מוציא לי שגיאה כזאת: 'SetTimer' : cannot convert parameter 3 from 'void (struct HWND__ *,unsigned int,unsigned long,unsigned long)' to 'void (__stdcall *)(struct HWND__ *,unsigned int,unsigned int,unsigned long)' (מציג את הפקודה הראשונה שהבאתי) מה הבעיה, איך פותרים אותה? נ.ב. אני משתמש בVisual C++ 6

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ironman405,

שלום רב חברים, אני בניתי DB של Massage איך אני ממשיך מפה. האם מישהו יכול להסביר את התהליך הנכון לבניית פורום ואם אפשר לתת גם דוגמאות. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. תראו, אני יודע קצת Pascal (לא שאפשר לעשות עם השפה הזאת משהו טוב), JavaScript ו-ASP . הייתי רוצה להרחיב את אופקיי וללמוד שפה קצת יותר יעילה לעתיד (צבא והלאה...). אתם יכולים להמליץ לי על איזו שפה יעילה וטובה למתחילים? אני חשבתי אולי ללכת על C.... מה אתם אומרים? כל הצעה ונימוק, יתקבלו בברכה

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Aviv C,

כרגע התחלתי ללמוד ASP.NET מהאינטרנט. הקוד הראשון שלמדתי הוא זה: <%@Page Language="C#"%> <script runat="server"> void Page_Load(object sender, EventArgs e) { myLabel.Text = "Hello World!"; } </script> <html> <head> <title>My first ASP.NET page</title> </head> <body> <asp:Label runat="server" id="myLabel"></asp:Label> </body> </html> הבעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא נותן לי את השגיאה שבתמונה. ולמי שרוצה את השגיאה המדוייקת: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tembo,

איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sos,

שלום! אני בונה פרויקט שחמט ב-C++ אני משתמש בממשק של borland בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לחשוב איך לסדר אותה.... הבעיה שלי היא לגבי נושא האכילה במשחק...יש לי בעיה לאכול חיל אחר כיוון שאין לי גישה למשבצת של אותו חיל אויב. אין לי גישה לאותה משבצת כיוון שעשיתי בפונקצית ההליכה של כל חייל שלא יתן לי אפשרות לעלות על משבצת שיש בה חייל. ואני ממש לא יודע כיצד לפתור את זה...אני לא יכול לשנות משהו בפונקצית ההליכה של כל חייל כי אני יודע שהפונקציה הזאתי בסדר ויש משהו בפונקצית האכילה שלא חשבתי עליה. בגלל זה פניתי עליכם שתעזרו לי....אם מישהו ממש מעוניין לעזור לי אז האיסיקיו שלי הוא 167531948 והמסנגר הוא Dryc0s@yahoo.com ואני אוכל לשלוח לו את הפרויקט והוא יוכל לבדוק באמת מה בעייתי ב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by card,

שלום אני רוצה לכתוב פונקציה קטנה שמציירת חץ בצורה תוכנתית, כשהפונקציה מקבלת כקלט 2 נקודות P1 ו-P2, ואז היא תמתח קו בינן, ותוסיף עוד שני קווים עבור ראש החץ. (ראש החץ הוא בנקודה השנייה - P2) כך שהחץ יראה לדוגמא כך: לשם הפשטות נניח שבין הקו העיקרי של החץ לבין 2 הקוים של ראש החץ, יש זוית של 30 מעלות (עם כל אחד מהם). (אבל זה יכול להשתנות בעתיד, אז עדיף שהמספר 30 יופיע כקבוע באלגוריתם, כך שאוכל לשחק עם זה לפי הצורך) כמו כן האורך של הקווים של ראש החץ, הוא קבוע, למשל 10 פיקסלים, ולא משתנה בהתאם לאורך החץ. איך אני עושה את זה? תניחו שיש לנו את הפונקציה ()DrawLine שמקבלת כקלט 2 נקודות, ומציירת קו בינהן, אז כעת בעצם נשאר לי להשתמש בה 3 פעמים, אחרי שאחשב את 2 הנקודות הנוספ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by EMAN,

אני מנסה לעשות דף הגדרות מנהל באתר שלי בעזרת ASP. יש את טבלת המשתמשים, וכל משתמש מקבל שורה משלו עם כל הפרטים שהוא הכניס. אני רוצה לדעת איך אני מוחק משתמשים, כאשר יש שני שיטות אפשריות בשבילי: או שבסוף כל שורה של משתמש יהיה קישור שברגע שאני לוחץ עליו המשתמש נמחק, או לעשות מיני טופס מתחת לטבלה שבו אני מכניס את שם המשתמש שאותו אני רוצה למחוק והוא מוחק אותו. אז איך אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by tripdd,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להכנס לעניין של שפות תכנות ואבטחת מידע, יש לציין שלא עסקתי בתחום מעולם ואני די מתחיל מ-0. כמובן שיש לי ידע בסיסי+ במחשבים אבל הייתי מעוניין להרחיב אותו. איפה אני צריך להתחיל? יש בסיס כלשהו? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by lo_toda,

1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום התחלתי ללמוד בפייתרון דרך האתר הנ"ל http://vlib.eitan.ac.il/python לאחר שמסימים שעור באתר יש מין בחינה קטנה עכשיו לא הצלחתי את השאלה האחרונה ואני צריך שמישהו יגיד לי מהיי ולמה ?? להלן הקישור http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך לעשות עבודה בשפת C שהיא תעשה צורות גאומטריות אחד צורת שאני לא מצליח לעשות היא מקבילית אך אני עושה מקבילית תעזרו לי בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.