עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by גינגית,

יש לי את התרגיל הבא: כתבי תכנית הקולטת מחרוזת ארוכה של מילים יתכן יותר מרווח בין מילה למילה. התוכנית תיצור מערך מצביעים כך שכל איבר יצביע על מילה בודדת. שלבי פונקציה המקבלת את מספר איברי המערך ומדפיסה אותו. אני מנסה כרגע לפתור ויש לי בעיה - משום מה ברגע שאני עושה REALLOC למטריצה - הערכים משתבשים. (הREALLOC למערך הפנימי של המטריצה בשורה האפס עובד מצוין) הקוד: (פחות חשוב לי עכשיו הנכונות של הפתרון, אלא הבעיה שיש לי ) c code.docx לאחר איטרציה אחת של הלולאה זה הערך במטריצה: mat1 = 0x00000230d6c50850 {0x00000230d6c55250 "hellow"}‎‎‎‎ לאחר ה REALLOC : {<mat1 = 0x00000230d6c552a0 {0xcdcdcdcdcdcdcd50 <Error reading charact…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zurkin1232,

שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by Yossarian22,

היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם !! אני בונה את המשחק איקס עיגול בשפת JAVA.. אני כרגע בונה את האפשרות של משחק בין המשתמש למחשב (בינה מלאכותית).. 1.כיצד ואיך אני בונה את הפונקציה שתחשב ותבצע מהלך כך שהיא תנצח או תגיע לשוויון עם המשתמש? 2.איך אני בונה עץ עם מהלכים הכי טובים בשביל המחשב לפי חוקי המשחק?

• 4 תגובות
    • 9.6k צפיות
  6. Started by Aviv C,

אני לומד באוניברסיטה קורס C. לפני זה כבר ידעתי C# ושם לא היו כל מיני בעיות עם הקלט. ב- C יש בכל מיני קומפיילרים שונים כל מיני אזהרות על פונקציות קלט. לדוגמה, בקומפיילר של מיקרוסופט (Visual C++) יש אזהרה על הפונקציה scanf. בקומפיילר GCC יש אזהרה על הפונקציה gets. אני מבין שב- C++ משתמשים ב- cin, אבל אני כרגע בקורס לא יכול להשתמש בפונקציה הזאת. אז רק רציתי לדעת באיזו פונקציית קלט הכי כדאי לי להשתמש כדי לקלוט מספרים (scanf?) ובאיזה כדאי לי למחרוזות(gets?)? ראוי לציין שכרגע אני משתמש בפונקציות שרשמתי בסוגריים.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by ניר.,

מישהו יודע מה קוד האלגוריתם של פונקצית הערכה למשחק רברסי בשפת JAVA?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by orninyo,

יש איזה פונקצית ספריה שעושה את אותו הדבר כמו isdigit רק על מספר שהוא יותר מחד סיפרתי? לדוגמא אם אני מצפה לקלט של תעודת זהות, היא מחזירה false אם הקלט לא כולל מספרים בלבד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shoshana,

האם יש למישהוא מושג איך ממירים בJS מפורמט תאריך רגיל:Wed Nov 19 10:12:53 2008 לפורמט:29/12/2008

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by haimfish,

אהלן לכולם, כתבתי פוסט ראשון בנושא SQL SERVER INTERNALS, שמסביר על דברים בסיסיים בנושא שבו הרבה מאוד DBA'ים של SQL SERVER אינם מתמצאים יותר מידיי. קישור לפוסט -> היכן הרשומות שלי ?! אשמח לקבל תגובות/ביקורות על הפוסט. חיים פישנר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by IlanF,

איך אני מקפיץ חלון ושיהיה רשום בו מה שהיה רשום בTEXTAREA? יש לי את הקוד הבא: function PopUp() { // open the window win3 = window.open("", "Text", "width=320,height=210,scrollbars=yes"); // write to window win3.document.writeln(frm1.text2speach.value); } אבל הוא לא עובד בFF. וגם איך אני משנה את התכונות של החלון החדש (לדוגמה צבע רקע)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gal_il50,

יש לי תוכנית שכתובה ב-WINFORM ואני רוצה שהיא תעשה פעולה מסויימת איך שהעכבר עוזב את התיבה ועובר לתיבה אחרת, אני יודע שיש אפשרות כזו אבל אני לא מוצא אותה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by jackok111,

איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by assaf990,

אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  15. הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omer1595,

שלום, ניסיתי לעשות פונקציה שסופרת כמה structs יש לי בקובץ... אבל זה לא הצליח הלולאה פשוט אינסופית. הינה הקוד: int count_structs(FILE *fin) { int i=1; struct book b; rewind(fin); while (!feof(fin)) { fseek(fin,sizeof(b),SEEK_CUR); i++; // printf("i= %d\n",i); } return i; } מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד? תודה רבה לכל מי שיעזור ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by kisin,

שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by Yonix,

שלום חברים אני לא ממש מבין בקטע הזה ולא יודע עם זה מתאים לפורום זה! יש למישהו מדריך או דרך קצרה להסביר לי איך נכנסים לחשבון של ה |ADMINISTARTOR כאילו זה להפורום שלי אני רוצה לפרוץף ולשחרר שם כמה דברים אז יש דרך או מדריך או כל דבר כולשהו אז אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by Yehudaa,

לא ידעתי איפה לשים את התראד הזה תרגישו חופשי להעביר אם יש צורך . יש המון פורומים ברשת עם המערכת הזאת . לרוב הם מעייפים אותי וגורמים לי פשוט לוותר עליהם אלא אם הם נדירים במידע שלהם . שלא תבינו לא נכון יש פורומים שעיצבו את המערכת הזאת מצוין , אבל רובם ממש לא נוחים לי . מה דעתכם על המערכת הזאת ? דוגמא לפורומים http://www.xda-developers.com/ http://www.avsforum.com/avs-vb/index.php http://www.audiokarma.org/ http://www.head-fi.org/

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by eran990,

שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. Started by ras81,

שאלו אותנו היום איך אפשר לבצע פוליפורמיזם בלי ביצוע ירושה? למישהו יש מושג מה השיטה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Phobus,

שלום, אני בניתי iframe שמשנה את גודלו לפי אורך הדף שהוא מציג. זה עובד נפלא באקספלורר, אבל בפיירפוקס זה לא עובד משום מה, ולמרבה ההפתעה אני עובד לפי המוסכמות של W3C. זה פשוט לא מגיב לשורת הקוד הבאה ב javascript : parent.document.getElementById("table1").height = document.getElementById("iFrameIn").scrollHeight + 15; הכוונה היא להגדיל את הטבלה שכוללת את ה iframe לגודל הדף שה iframe מציג. גודל הiframe הוא 100% לכן הוא אמור (!!!) לשנות את גודלו בהתאם לגודלו של הטבלה. האקספלורר משנה את גודל הטבלה בהצלחה אבל פיירפוקס לא מגיב ומראה iframe קטנטן. אני דוקא גולש לרוב בפיירפוקס בגלל המהירות, אבל פה אני לא יודע מה לעשות... ??? כבר פתרתי את הבעיה. אבל עדיין, למה פיירפוקס לא מבין ג'אוו…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.