עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עזרה: איך מגרילים מספרים בין 1ל-M כלשהו, כך שכל מס' יופיע *בדיוק* פעם אחת? אני צריך להגריל את כל המספרים מ-1 עד M (נתון שלם כלשהו) ושכל מס' יופיע פעם אחת. איך אני עושה את זה יעיל? כלומר, בצורה כזו כמו שמגרילים כדורים בלוטו, שאם הוצאתי למשל את כדור מס' 5, הוא לא יעלה שוב בהגרלה. תודה רבה מראש!! מילקי. נ.ב. אני מתכנת ב-JAVA אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Zeldoom,

שלום חברה. אני צריך עזרה בחיפוש בקבצים (files - fstream) אני בעיקרון צריך למצוא "אות", ולהכניס במקומה אות אחרת. אשמח לעזרה, תודה!

• 40 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Omer Klein,

שלום לכולם, ברצוני להתחיל ללמוד שפת תכנות ולהמשיך ללמודים יותר מתקדמים בעתיד, לצערי אין לי את הכלים הבסיסיים אך יש רצון ללמוד. אני צריך עזרה בבניית הבסיס לכן שאלתי היא האם יש אתר מדריכים או אפילו פה בפורום או אפילו ספר שאפשר לקנות כדי ללמוד? אם כן איך אני בונה בסיס טוב וממה להתחיל? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by matan9023,

שלום לכולם, אני מנסה להכניס בתוכנית מילה מחרוזת של 4 אותיות ושהיא תראה לי אותם לאחר מכן בפלט, ככה: #include<stdio.h> void main(void) { char x; printf("Insert four-letter word\n"); scanf("%s",&x); printf("the word is:%s\n",x); } מה לא טוב בה?

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  5. Started by matan9023,
    • 0 תגובות
    • 388 צפיות
  6. Started by BneXt,

שלום לכולם... הכנתי תוכנה שיוצרת קובץ .dll מסויים... עכשיו אני רוצה קוד שישלח את הקובץ הזה או לאימייל\ל-FTP שלי. חיפשתי בכל האינטרנט, בגוגל הגעתי כבר לעמוד העשירי ופשוט לא מצאתי... השליחה יכולה להתבצע בכל דרך שהיא חוץ מ-OUTLOOK של WINDOWS. מקווה לתגובות ולעזרה... הקוד צריך להיות בתוכנה VB6. תודה, BneXt.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by eladc1,

לילה טוב! לעבודה חדשה- ארי צריך ללמוד איך משתמשים בצורה מקצועית בAccess. חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי מדריכים מ2003 בממוצע... אשמח מאוד מאוד לעזרה בחומרי לימוד. ממש תודה, המשך לילה טוב!

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by matan9023,

שלום לכולם, קניתי ספר לימוד של שפת C++ ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשיג Visual basic על מנת להתחיל לעשות תרגילים שיש בספר, בקיצור ולעניין מאיפה אני מוריד את התוכנה והאם זה עולה כסף או שיש גרסאות חינם/דמו/ניסיון. תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by matan9023,
    • 0 תגובות
    • 400 צפיות
  10. של חברת תיירות בשפה הJAVA וHTML. על המערכת לקבל הזמנות ממשתמש לאפשר למשתמש לחפש טיסות הכל בממשק ווב. יש למישהו הצעות?אולי עבודה מוכנה? אולי מדריכים שיעזרו לי? עבודה בקורס תכנות ווב ו-J2EE עליכם לפתח מערכת ווב לניהול נתוני הזמנות חופשה. על המערכת לאפשר ממשק למשתמשים רגילים ובו: אפשרות לחיפוש הזמנות אפשריות לנוסעים ע"פ טווח תאריכים ויעד יצירת הזמנה ליעד בטווח תאריכים עבור רשימת נוסעים כמו-כן, על המערכת לאפשר ממשק למנהלי המערכת ובו: אפשריות חיפוש כמקודם אפשרות הגדרת וניהול יעדי חופשה אפשרות להוסיף\למחוק הזמנה מהמערכת עליכם לממש המערכת על כל שכבותיה כך שתכיל: טבלאות ומסד הנתונים (תוכלו להשתמש ב-HyperSonic SQL). יש …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. כתבתי תוכנית בשפת C: typedef struct{ long id; char name[20]; double price; }product; void main() { product a[3]; int i; for(i=0;i<3;i++){ printf("enter product code: "); scanf("%ld",&a[i].id); printf("enter product name: "); flushall(); gets(a[i].name); printf("enter product price: "); scanf("%lf",&a[i].price); } for(i=0;i<3;i++){ printf("product code: %ld\n",&a[i].id); printf("product name: %s\n",a[i].name); printf("product price: %lf\n\n",&a[i].price); } }#include <stdio.h> אחרי שאני מריץ אותה אני מתחיל להזין product code ו- product name וכאשר אני מזין product price ולוחץ אנטר מופיע לי הודעת שגיאה: runtime …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rab10,

שלום לכם, ברצוני לכתוב תוכנה שתעשה את הדברים הבאים בתוכנה יהיו כ 35 רקעים שונים בעלי ריבועי "מטרה". על התוכנה אני ישלוט בעזרת סמן בצורה משתנה. כאשר לוחצים על מקש השליטה בתוכנה בודקת אם הסמן נמצא על ה"מטרה". אם הוא נמצא על המטרה מופיע הודעה "X" אם הוא "החטיא" מופיעה הודעה "Y" השליטה באמצעות מקלדת\עכבר שכשאשר מקשי השליטה הם חצים במקלדת ואנטר לבדיקת מיקום הסמן. או בעכבר שמשתמשים בלהזיז את העכבר להזזת הסמן ומקש שמאלי לבדיקת מיקום הסמן. אין לי רקע בשום שפת תכנות אז אני יצטרך עזרה עד כמה זה מסובך לבניה... תודה רבה, בר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mor90,

אני צריך עזרה בתרגיל מצורפת תמונה עם התרגיל ניסיתי בכמה דרכים ואני עדיין לא מצליח להשלים את התרשים כמו שצריך אני חושב שיש משחק כלשהו עם ה- big

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  14. Started by קיפוד,

אני רוצה להפיץ אימיילאשר מכיל מספר שאלות אמריקאיות- סקרון קטן מה שאני רוצה שעבור התשובות אני אדע כמה אנשים ענו על שאלה 1 עם תשבוה 2 לדוגמא איך עושים את זה? המון המון תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by nasty_nas,

אני מעוניין לעשות "loop" בexplorer, כך שיפתח לאתר הבית שהגדרתי,יסגר ויפתח שוב... כך,עד שאבטל את הפעולה. איך אני עושה את זה בדרך הקלה ביותר?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by kobipk,

שלום לכולם בניתי דף צור קשר אבל יש לי בעיה בו שאני ממלא פרטים והכל הוא לא שולח ליתפרטים לאיימיל איני יודע למה .. בכל מקרה זה מה שהכנסתי לHTMK תודה לעוזרים <td align="center" valign="top"> <form lang="he" method="post" action="mail.php" onsubmit="return isValid(this);"> <input type="hidden" name="subject" value="יצירת קשר בטופס ראשי"> <input type="hidden" name="redirect" value="/toda.html"> <input type="hidden" name="recipient" value="kobi1@bezeqint.net"> <input type="hidden" name="required" value="realname,Last_Name,Telephone"> <table b…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kobipk,

שלום לכולם בניתי טופס יצירת קשר שעובד והכל תקין נשלח והכל טוב ויפב אבל.! רציתי לדעת איזה קוד אני אמור להכניס לPHP כדאי שאיימיל ישלח ויהיה כתוב מי שלח את הטופס כי כאשר אני מקבל את הטופש באיימיל כתוב לי (מאת=nobady) אני רוצה שהוא יראה לי תאיימיל של אותו שולח תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by a04,

שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. אני עכשיו בכיתה יב' וסיימנו כבר ביא' את 5 היחידות במדעי המחשב...ועכשיו ביב' אנחנו עושים פרוייקט של עוד 5 יחידות לימוד בנושא מערכות מינהליות. עכשיו אני צריכה למצוא נושא לפרוייקט ואני לא יודעת ממש לאן אני מתחברת...כאילו אני ראיתי נושאים כמו: ספריית בית ספר, ניהול מנויים במתנ"ס,ניהול חוגים וכדומה... אבל לא נמשכתי ממש לשום דבר...וכל אחד בכיתה עושה משהו לקרובי משפחה שלו( ניהול אולם אירועים , מסעדה,חנות וכדומה)...אבל לי אין קרוב משפחה עם עסק כזה או אחר...אז יש לכם אולי הצעות למשהו שיכול להיות מעניין לעשות עליו פרוייקט ? אני יודעת שמעניין זה משהו שונה עבור כל אדם אבל אני אשמח אם תוכלו להביא פה רעיונות כדי שתוכלו לעזור לי כי אני לא רוצה להיתקע עם פרוייקט משעמם עד סוף שנה... תו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי אחסון שנקנה פה בארץ + דומין ישראלי שקיבלתי מהחברה קניתי דומין נוסף מgodaddy איך אני מוסיף את הדומין הזה גם כן... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by smootskin,

היי לא מצאתי מקום מתאים יותר לפרסם, מצטער אם טעיתי. הבעיה: אני לא מצליח להתחבר ל - SQLSERVER זה מה שאני מקבל: http://img707.imageshack.us/i/errorfgx.jpg/ אני לא יודע מה לכתוב בהתחברות... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OZSHIMON,

שלום, אני עכשיו בכיתה י"ג הנדסת תוכנה במכללת אורט כפר סבא ב14 למרץ אני מסיים ובאפריל אמור להתחיל י"ד.... לא התקבלתי לבסמ"ח אבל מצד שני התקבלתי בתור פרויקטנט לחיל האויר לא ידוע לי הרבה על פרויקטנט בחיל האויר והאמת שאני די מבולבל אם שווה להמשיך למסלול של פרויקטנט בחיל האויר? כמה זה טוב? איך התנאי שרות בחיל האויר? ואם זה יעזור לי אחרי הצבא? מי שיש לו נסיון או שיודע דברים על זה אשמח שתשתפו אותי

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  24. היי, אני רוצה לבצע את הפעולות הבאות ב-CMD או בעזרת סקריפט: 1. כניסה ל-control panel 2. כניסה Network Connections 3. בחירה ב- Next 4. בחירה באפשרות הרביעית (האחרונה בעצם) 5. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 6. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם) 7. בחירה ב- Next 8. בחירה ב- Next 7. בחירה ב- Finish במילים אחרות, ליצור חיבור למחשב אחר כ-Guest האם הדבר אפשרי? אודה לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by TGA,

נתון לי תרגיל, שבו המשתמש מכניס מספר בין 1 ל20 ולאחר מכן עפ"י המספר אני בונה את משולש הפסקל. מותר לי להיעזר בפונקציות עזר ולולאות. עכשיו הבעיה שלי, היא שלמרות שראיתי מספר פתרונות לתרגיל הזה עדיין לא הבנתי את העיקרון. אפשר בבקשה להסביר לי את הגישה לפיתרון של תרגיל מהסוג הזה? אני יודע שעלי לייצר לולאה שהיא זאת ששולטת על השורות בתוך אותה לולאה אני בונה לולאה שעושה את הרווחים ושוב באותה לולאת שורות בלי קשר לזאת של הרווחים אני בונה את זאת שמייצרת לי את המספרים והבעיה שלי היא בלולאה הזאת....איך לגשת לפיתרון של זה. תודה

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.