עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  2. הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  3. Started by Batata,

אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  4. Started by perrikus,

יש לי דף עם תיבת select, את האיבר הנבחר אני צריך למחוק מתוך המסד נתונים שלי. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך מוצאים איזה איבר נבחר ב-vbscript.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  5. הרבה אתרי תיירות ישראלים למינהם שותלים את האתר של אופרן השכרות רכב בתוך האתר שלהם כ- IFRAME מה שפותח פתח לפרצות אבטחה בהן נחשף מידע על השרתים ומשמש קצה חוט בידי האקרים להתקפות על השרתים עושה רושם שרוב אתרי התיירות הישראלים פותחו בידי איזו ספקית אחת ולכל אתר הצמידו CSS אישי, אבל המנגנון זהה בכולם. רצ"ב דוגמית כאשר האתר של אופרן נחשף במערומיו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. Started by Epic,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. #include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by orelzion,

שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by SheZiF,

אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by vmatan,

שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by oba3k,

אני בונה אתר, ואני צריך שבזמן מעבר עכבר על טקסט מסוים יקפוץ לי בלון כזה (כמו גוגל קלנדר או משהו בסיגנון) ויהיו רשומים בו פרטים. את הפרטים אני בונה צריך להוציא מDB. אם זה משנה אז MSSQL. כרגע האתר נבנה מASP.NET, יש דרך לעשות את זה לעבור לג'אווה סקירפט או אג'אקס? אם אין, אז איך אני עובד עם JAVASCRIPT או AJAX עם DB?

13. Started by bdoron,

לא מובן לי הנושא הזה בכלל, אשמח להסבר

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by the_reaper123,

אני לומד C# והגעתי לחלק של ממשקי משתמש וWindows Forms, כשאני מנסה לכתוב את התוכנית כמו שכתבתי לפני ("Console Application") עם הוספת using של System.Windows.Forms הוא כותב לי שגיאה שWindows לא נמצא בתוך System והוא לא מסכים לקמפל את הקוד... מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?? אולי להוסיף קבצים?? תודה רבה רבה לעוזרים כי אני די תקוע בינתיים...

15. Started by KOSTORADOS,

למישהו יש קישור להורדת FRONTPAGE מעל 2003?!...ניסיתי באימיול ובאתר דאונלאוד ולא הולך לי..... :-[

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by topo,

אני תקוע ב-2משימות בבקשה חייב עזרה זה להגשה מחר 1. כתוב פונקציה המסכמת איברי ווקטור עד האיבר השלילי הראשון (לא כולל). הפונקציה צריכה להחזיר משתנה המכיל את .x , נתון הקלט של הפונקציה הוא ווקטור אחד מהתחלתו ועד לאיבר השלילי הראשון בו (לא כולל). ,sum_positive , הסכום של איברי הווקטור 2. כתוב 2 פונקציות, אחת עם לולאה והשני ללא לולאה, שסופרות כמה פעמים מופיע מספר מסוים בווקטור נתון. .num , ומשתנה אחד ,x , נתוני הקלט של הפונקציות הם ווקטור אחד תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. Started by AvlK,

אני מצרף תמונה של התרגיל ושל הקומפיילר כשהוא מסמן את השורה הבעייתית (כנראה). הקוד: int main (void) { int num1,num2,num3,sum; sum = (1+(num1*2)+(num2*3)+(num3*4)); printf("please enter 3 numbers:"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); scanf("%d",∑); printf("| 1| 2| 3| 4|\n"); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num1*1),(num1*2),(num1*3),(num1*4)); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num2*1),(num2*2),(num2*3),(num2*4)); …

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by yahalom,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by laredo,

האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by syaron66,

שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. יש לי אפליקציית קונסול שמבצעת מספר פונקציות לפי input שהמשתמש מכניס. הבעיה היא כשהקוד מגיע לסופו, התוכנית מסתיימת. אני רוצה לעשות שלאחר כל input הקוד יחזור על עצמו מההתחלה, ורק אם ה-input יהיה "exit" - רק אז התוכנה תסתיים. ניסיתי לשלב goto אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיונות? (בלי סגירת התוכנה והרצה מחדש).

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אני עושה תוכנה שהמטרה שלה זה שחברה תרשם בה ואחרי זה אתה גם נרשם בתוך הדף שהחברה קבלה שם וסיסמה אתה מתחבר בתור עובד השאלה שלי היא הכזאת... מה דעתכם על נושא הlogin? זה ניראה לי קצת מסורבל שבדף הראשי יהיה לי לוגין לחברה .. ואחרי זה מתוך הדף של החברה יהיה גם לוגין לעובד מה אתם ממליצים? לעשות דף לוגין שאולי יכיל 4 פרמטרים? שם חברה סיסמה חברה שם עובד וסיסמת עובד? ניראה לי גם דפוק... המטרה שלי היא שעובד יגיע ללוגין, התחבר עם סיסמה ומספר ID ויתחבר כמובן שלפני זה בתוך החברה יעשו לו הרשמה לאתר אבל עדיין יכול להיות 2 חברות שיתנו לעובד מסויים אותו ID ואותו סיסמה

24. Started by Buffer,

היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by Stoichkov,

שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.