תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד לבד MYSQL ו PHP. סתם בשביל ללמוד אני בונה אתר ואני רוצה שהתוכן שלו יוצג רק למשתמשים רשומים. הרשימה של המשתמשים תהיה בטבלה בבסיס בנתונים. השאלה שלי היא, כדי שמשתמש יוכל להיכנס לחשבון שלו, הוא צריך גישה לבסיס נתונים, אז איך אני אמור להגדיר כל דף PHP? עם כניסה של ROOT לבסיס נתונים ואז לבצע בדיקה של שם המשתמש והססמא? ככה אמורים לעשות את זה? זה בטוח? הכוונה שלי היא שבכל עמוד אני צריך לשים את הקטע קוד הבא למשל?: <?php $user="root"; $host="localhost"; $password=12345"; $database="test"; $connection = mysql_connect($host,$user,$password); $db = mysql_select_db($database, $connection); ?> ואז אני מבצע את האימות של השם משתמש והססמא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם נגיד רשום www.example.com אני רוצה לדעת את זה ולא www.example.com/default.aspx נגיד (בגלל זה Request.Url לא עוזר לי כאן למשל...). איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד במכללה שפת JAVA ויש לי שיעורי בית שאלה מסוימת. אם תוכלו מישהו שיעזור לי תודה מראש. השאלה היא לא להרצה. בהנחה שמוגדרים שני משתנים מטיפוס int, והם i ו- j . א. מה מבצע קטע הקוד הבא? i = i+j; j = i-j; i = i-j; ב. כתבו קטע קוד אחר שמבצע אותו דבר (כמובן, לא רק להחליף שמות משתנים...)
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי. יש לי אפליקציית קונסול שמבצעת מספר פונקציות לפי input שהמשתמש מכניס. הבעיה היא כשהקוד מגיע לסופו, התוכנית מסתיימת. אני רוצה לעשות שלאחר כל input הקוד יחזור על עצמו מההתחלה, ורק אם ה-input יהיה "exit" - רק אז התוכנה תסתיים. ניסיתי לשלב goto אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיונות? (בלי סגירת התוכנה והרצה מחדש).
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך אני יסביר משהו כזה כמו הרשמה כזאת... שישימו שם אימייל שם פלאפון וכל זה ושרק אני יראה את זה... יש דבר כזה מוכן משה PHP לא? אשמח אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחלקה שמוגדרת כך: public class MyTable extends JTable implements CellEditorListener, MouseListener{ /*code*/ } @Override public void editingCanceled(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell edit has been canceled."); } @Override public void editingStopped(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell has been edited."); } @Override public void mouseClicked(MouseEvent e) { } @Override public void mouseEntered(MouseEvent e) { } @Override public void mouseExited(MouseEvent e) { } @Override public void mousePressed(MouseEvent e) { } @Override public void mouseReleased(MouseEvent e) { } } הפונקציה edit…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לקבל את הindex של הבחירה מהComboBox. ניסיתי להשתמש בכל מיני פונקציות כמו: CBN_SELCHANGE וכו' אבל אף אחת לא נתנה לי את האינדקס של השורה. אני רוצה את זה כדי שאוכל לשייך בפונקציה מה קורה עבור כל בחירה. תודה רבה לכל מי שיעזור לי להבין איך עושים את זה!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי אתר להגיש מחר שעוד לא סיימתי ואני לחוץ טילים. אני תקוע בכמה דברים קטנים בASP (לא משהו מסובך...מסד נתונים מסוג txt) ואני ממש צריך מישהו שיכול לעזור לי אחרת אני בבעיה רצינית... אם בראש של מישהו לעזור, שישלח לי בבקשה את המס' ICQ שלו ואני אצור איתו קשר. תודהה.... :-[
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מה הקוד שעושה קול שעומדים עם העכבר על הכפתור??
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי תוכנית(שפת C) ויש לי מחשב ישן "שמותקן" עליו רק DOS. אני רוצה לעשות ככה שכל פעם שאני מפעייל את המחשב שהתוכנית שלי תרוץ אוטומטית - התוכנית מקומפלת ויש קובל EXE.... השאלה שלי די פשוטה....איך אני עושה את זה? ואם יש מישהוא שמכיר פקודות DOS ל C כמו גישה לתיקיה...מחיקה של קבצים...שם תיקיה נוככית...כאלה... אז אפשר להוסיף תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי אני גם SDL וגם בgraphics.h של TC .. יש לי שאלה ... אתה טקסט שיודפס על המסך אני יכול לקבוע איפה הוא יהיה .. האם אני יכול לקבוע גם את הקליטה ? יש פונקציית קליטה מיוחדת בgraphics.h כיאילו חוץ מscanf שזה בstdio ..? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אני לומד C# והגעתי לחלק של ממשקי משתמש וWindows Forms, כשאני מנסה לכתוב את התוכנית כמו שכתבתי לפני ("Console Application") עם הוספת using של System.Windows.Forms הוא כותב לי שגיאה שWindows לא נמצא בתוך System והוא לא מסכים לקמפל את הקוד... מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?? אולי להוסיף קבצים?? תודה רבה רבה לעוזרים כי אני די תקוע בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד בVB בשביל אקסל, אני לא מכיר VB אני יודע רק C#. מה שאני צריך זה בעצם משהו כמו SWITCH שהבנתי שכותבים select case אני מתליח לעשות את זה, הענין הוא שאני רוצה לבחור כל CHAR מהCELL בפני עצמו. אני אתן דוגמא בC# for(int i=0;i<20;i++) { foreach(char c in cells(i,"A").text) { switch(c) { case bla bla bla bla } } } איך אני אמור לעשות את זה בVB? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-