עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by crowbar87,

יש לי מחלקה שמוגדרת כך: public class MyTable extends JTable implements CellEditorListener, MouseListener{ /*code*/ } @Override public void editingCanceled(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell edit has been canceled."); } @Override public void editingStopped(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell has been edited."); } @Override public void mouseClicked(MouseEvent e) { } @Override public void mouseEntered(MouseEvent e) { } @Override public void mouseExited(MouseEvent e) { } @Override public void mousePressed(MouseEvent e) { } @Override public void mouseReleased(MouseEvent e) { } } הפונקציה edit…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  3. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by donkey kong,

איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by amit_f,

לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by eido300,

לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by The-Devil,

אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by joni,

שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Runny,

אני מנסה לכתוב מספר תסריטים בVBScripting לאוטומציה של רשת (וסתם עזרים חביבים למשתמשים),הבעיה שלא מצאתי אף אתר עם רשימה מכובדת של הפקדים האפשריים של Windows/DirectX וכדומה. בכל האתרים שיש ישנן מספר דוגמאות מצומצם, באף אחת מהן אין רשימה. מישהו אולי מכיר משהו כזה או יכול לכוון אותי היכן למצוא (בטח באתר של מיקרוסופט...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by roy4324,

[table] [tr] [td] 0 favorite [/td] [td] שלום, אני קורא מתוך java ב eclipse ל web service שנכתב ב asp.net. כלומר אני מפנה לURL שמסתיים ב asmx: http://mgnt184:8056/MDP_InsuredDetails_WS/InsuredDetails.asmx כאשר אני שולח request למתודה בשירות הזה אני מקבל את הודעת השגיאה הזו : 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxService]: ServiceProxy Update exception: 'No endpoint' 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxrvice]: ServiceProxy Update exception (toString): 'No למה מתקבלת הודעת השגיאה הזו ?ומה הבעיה ? צירפתי קובץ txt עם הקוד שלי. תודה[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by D@nny,

שלום לכולם, התבקשתי לממש את שלוש הפונק' הבאות : void *aligned_malloc(size_t size, size_t alignment); void aligned_free(void *ptr); void *aligned_realloc(void *ptr, size_t size); עליי להשתמש בפונק' malloc, realloc, sizeof ו free בלבד כאשר הפרמטר alignment חייב להיות חזקה של 2. מימשתי את שלושתן ובמשוב שקיבלתי נאמר לי כי בפונק' aligned_realloc אני לא משמר את הבאפר המקורי שהוקצה במקור. צירפתי קובץ עם המימוש (ניסיתי להשתמש ב# אבל משום מה זה יוצא מאוד לא מסודר) אני אודה אם תוכלו להסביר היכן הבעיה.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by Idan-h,

כלומר זה יתרום לי משהו לאוניברסיטה בכלל? זאת אומרת זה ממש פרוייקט מסובך ומעאפן לדעתי...אני לא חושב שמסתכלים עליו בכלל. וגם אמרו לי לא פעם ולא פעמיים אנשים סטודנטים לא לעשות את הפרוייקט ולהתמקד במה שחשוב כמו פיזיקה מתמטיקה וכו'. מישהו יכול לתת לי כאן עצה מנסיון או מנסיון של אחרים? תודה רבה

13. Started by Rebellion,

שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Stoichkov,

שלום לכולם נסיתי לפתור תשאלה אך לא הצלחתי להגיע לסיבוכיות קטנה יותר מ o(n²) האם למישהו יש רעיון לפתור בסיבוכיות יעילה יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by SHAY951,

איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by moldovani man,

היי אני מחפש הסבר/מדריך כמו שצריך לבניה נכונה של דיוים. למשל איך לפתוח DIV אחד גדול, לתת לו מסגרת, ובפנים להכניס עוד דיוים עם מסגרות ושכל אחד יהיה במיקום שונה. עיקר הבעיה שלי זה לסדר דיוים בצדדים. ואני רוצה ללמוד פעם אחת ולתמיד איך לבנות בצורה נכונה. תודה!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  17. אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by avihneo,

היי אני גם SDL וגם בgraphics.h של TC .. יש לי שאלה ... אתה טקסט שיודפס על המסך אני יכול לקבוע איפה הוא יהיה .. האם אני יכול לקבוע גם את הקליטה ? יש פונקציית קליטה מיוחדת בgraphics.h כיאילו חוץ מscanf שזה בstdio ..? תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by dududs,

האם זה נכון שלא ניתן לשלוח אישור להרשמה למייל של וואלה שכותבים ב-PHP ??

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by intel suck,

יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …

22. Started by satlan1,

יש לי שאלה בקשר לתרגיל הזה באלגוריתם מילולי, מותר לי להשתמש בפונקציות שקיימות על מחרוזת? יעני אני יכול לרשום באלגוריתם המילולי נניח אורך_מחרוזת (קיימת פונ' srtlen או משהו כזה.. )? תודה!

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by can_not_lose,

איך חוסמים f[n]=f[n-1]+log[n

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  24. אני בןנה תוכנה ב#C שכוללת מסך כניסה LOGON, אני צריך ליצור קובץ LOG ושהנתונים ישמרו בקובץ XML כדי שיהיה מעקב אחרי יוזרים שנכנסים, אשמח לעזרה בנושא. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by IlanF,

אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים