תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
למדנו Random בפסקל והמורה אמרה לנו שבשביל שהמחשב ימצא מספרים עשרוניים צריך לכתוב משהו כמו ;X:= Random 0<=X<8 העניין הוא שזה לא פועל - זה כותב שחסר ";" אחרי ה-Random. אז נראה לי שהמורה התבלבלה או משהו... אז איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התוכנה צריך להדפיס 10 שורות מקובץ ואז לשאול אם אני רוצה להמשיך ל עוד 10 הבעיה שבפעם השניה זה מדפיס 10 שורות אבל זה מדלג על הרבה שורות line 1 - - line 10 whould you like to see the next 10 lines (y/n) y line 40 - - line 50 should keep going from line 11 but this not יש למשהוא רעיון למה זה קופץ ? program in txt file [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי טבלה שקוראים לה "מושבים" ובה מופיעים על המושבים שקיימים (בנויה מ אולם\שורה כיסא) ויש לי עוד טבלה שקוראים לה "מושבים תפוסים שמופעים בה המושבים התפוסים (בנויה מ אולם\שורה כיסא)) רצתי לעשות שאילתה שתציג לי את כל המושבים הפנויים כלמר כל המושבים שמופיעים בטבלת "מושבים" ולא מופיעים בטבלת "מושבים תפוסים איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך אפשר להכין מחרוזת שמוגבלת ב2 גרשיים ('') עם שימוש בגרש בתוך המחרוזת עצמה?
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך לשלוח טופס מאתר למייל איך אני עושה את זה או יותר טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה כי יש לי ידע בHTML אבל אין לי כלום בASP
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך עושים שכשמשנים משהו בSELECT כלשהו (יענו ONCHANGE) זה ישנה את כל הערכים בSELECT אחר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…
-
אהלן אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. מי שיצא לו להשתמש ב aws api gateway : אני מנסה לבנות מין database שאוגר את כל הבקשות והתשובות מ api מסוים ( לא משנה איזה נניח example.com) ומשנה אותם קצת ( נניח מוסיף header) שובר על זה את הראש כבר כמה ימים טובים ולא מוצא דרך , אם מישהו יצא לו לעשות משהו כזה אשמח לעזרה * הפרויקט הוא על aws api gateway אז אני חייב להשתמש בממשק הזה אז פתרונות של מוצרים אחרים לא יעזרו כאן משהו כזה:
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לשאול את זה פה אבל אני יבהיר שזה נועד לצורך לימוד ואין לי שום כוונה להשתמש בזה לדברים רעים הכנתי תוכנה ממש פשוטה כדי להבין איך bufferOverflow עובד עכשיו התוכנה בעצם מציגה לי את הכתובת בזיכרון של הפונקציה שאמורה להקרא את הכתובת של הפונקציה שאני רוצה לקרוא לה. ורישמת הכתובות שנמצאות במכסנית של התוכנה. עכשיו איך אני משנה את הכתובת בזיכרון. הנה דוגמא שתבינו מה אני אומר כי אני קצת מסתבך בלהסביר הנה הכתובת בזיכרון של פונקציה A :0x00405011 הנה הכתובת בזיכרון של הפונקציה B שאותה אני רוצה "להכניס" B:0x00405012 ונהנה הכתובות בזיכרון המכסנית: 00000001 20102568 00405011 הכתובת של פונציה A 00256455 12344556 22333333 איך אני יודע איזה INPUT להכניס כדי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה כבר כמה זמן לשלב את העורך הזהhttp://ckeditor.com/ לאתר שלי(לפרוייקט במחשבים בי''ב) ולא ממש מצליח. ניסיתי את המדריך של החברה באתר ודיי הסתבכתי. יש פה מישהו שהתנסה בעורך הזה ויוכל לעזור לי להבין איך לשלב אותו באתר שאני מכין? תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק מתחיל בג'אווה ואני לא מצליח לקרוא ל class ב main . מישהו יכול לעזור ? הקלאס שלי הוא זה(מתכוון בעיקר ל primes, הקלאס הראשון-isPrime גם פה בגלל שאולי צריך אותו כדי לקבל את השני...) public static boolean isPrime(int num) { boolean ans=true; if (num==1) ans=false; for (int i=2; i<=Math.sqrt(num) & ans; i=i+1) { if (num%i==0) ans=false; } return ans; } public static int[]primes(int min,int max { int min1=min; int j=0; while (min<max){ if (isPrime(min)) { j=j+1; min=min+1; } else min=min+1; } int[]arr = new int[j]; int i=0; while (i<arr.length){ if (isPrime(min…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תוכנית בJAVA שתקרא ותכתוב נתונים מתוך SQL SERVER 2005 DB. חיפשתי וקראתי באינטרנט, אבל נתקלתי בהרבה דוגמאות שונות שבכל אחת מהן השורה הזו שונה Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver"); אני מבין שזו שורה שמשתנה בהתאם לפלאגין המותקו על אותה סביבת עבודה, ניסיתי להתקין כמה וכמה פלאגינים (לאקליפס) אך ללא הצלחה. כל הזמן אני מקבל: class not found exception מבקש את עזרתכם בלמצוא ולהתקין פלאגין שכזה. תודה, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם התו "n\" הוא אמור להוריד שורה כאשר אני משתמש ב-echo ב-PHP? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך לצור תוכנית פשוטה שמחשבת אינטגרל של sinx+cosx בעזרת Riemann Sums פעם אחת בשימוש FOR ופעם אחת בשימוש WHILE אני התחלתי לכתוב משהו אבל לא יודע איך לקשר לפה לולאה... מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על פיתוח תוסף לכרום ואני רוצה לייבא אלמנט html לjavascript מתוך אתר מסיום על ידי לחיצה על כפתור בתוך חלון התוסף מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מה שאני צריך נראה לכאורה פשוט אבל אני ממש לא מזלזל כי הזעתי על זה המון, אני פשוט לא מבין כמעט כלום בJavascript. כפי שתוכלו לראות באתר: www.unlocker.co.il - אחרי שתלחצו על אחת החברות, למשל HTC, יש 3 טפסים (FORM), מקום INPUT וכפתור SUBMIT אני צריך למעשה שכשלוחצים על SUMBIT, זה יבדוק מה כתוב בINPUT, אם יש פחות מ15 ספרות, זה יתן ERROR פשוט שיאמר "צריך 15 ספרות", ואם יש מספר שמתחיל ב9900, זה יתן ERROR שהמכשיר הוא CDMA ויעביר לדף אחר, מה שיש לי בקובץ JS: jQuery(function($){ $('form#unlock1').on('submit', function (e){ if($('form#unlock1 > input.the_imei').val().length == 15){ if($(this).val().indexOf('9900') === 0){ alert('לפי ה…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם המדריכים מהאתר MH2000 התכנית הראשונה שאני אמור לכתוב ולהפעיל היא זאת public class Hello { public static void main(string[] args) {system.out.println("hello israel!"); //display the text } } מסיבה מסויימת אני מקבל שתי שגיאות בהרצת התוכנית למה זה? ** אני משתמש בJCratro. אם למישהו יש עורך נוח יותר אז בבקשה להגיד
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניתן להכין טיימר שסופר לאחור ב java script בתודה מראש s_b54
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-