עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 8us.co.il,

http://mycomp.co.il/forum/index.php הפורום בשלבי סיום ,תנו בבקשה תגובות על המראה הקוסמטי ובכלל על כל מה שבא לראש +המלצות על התקנת מודים ! האם שווה לשנות צבע רקע? וצבעים בכלל. ולאיזה צבעים אם כן. *הלוגו בקרוב ישתנה אני עובד אליו העיצוב הוא TBF ,הוא שופץ על ידי ,הותקן מוד CS .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אבשה,

אוקיי... הרבה זמן שלא הייתי פה בפורומים, ואני פונה לפה לאנשים שאני חושב שאמינים לעומת כל האתרים מארה"ב שמצאתי שנראים כמו שקר כלשהו.. ככה זה מתחיל, לי ולשותף העסקי שלי יש כבר כמה זמן רעיון (שאת הרעיון המדויק אני לא יגיד) אבל הוא דומה לרעיון שאני לא יודע אם שמעתם עליו: -מישהו שם מצלמת אינטרנט 24 שעות על הארנב שלו ורשם שאין לי כסף לאוכל טוב והיה ניתן באתר לשלם לו כי הוא אמר שאם לא יהיה לו כסף לארוחה טובה הוא יצטרך להרוג את הארנב ולאכול אותו, האיש קיבל אלפי דולרים.- מה שאנחנו בעצם צריכים זה: 1. לדעת מאיפה או למי אני משלם כדי ליצור אתר משלי ולא HOST כלשהו ושיהיה .com 2. שבאתר יוכלו לשלם לנו דרך כרטיס אשראי\פייפל 3. נגיד ואם אני נותן להם שהשם שלהם יהיה באתר בתמורה ל5$ א…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  4. Started by ShrekHunter,

כתבתי תוכנית אשר משתלתת על פסיקה Trap Flag עלמנת לבדוק האם הפקודה הבאה לביצוע היא חיבור או כפל. אם כן תמנה אותן. זה הכל הנה: .model large ;------MUL/SUM counter-----; .data count dw 0 int1save dw ? int1saveSeg dw ? .code ;------------------------------------------------ public _Start_IMUL_Count _Start_IMUL_Count proc far push bp mov bp,sp push cx push es push ax ;-------------Int1Save = getvect (1); mov ax,0 xor ax,ax mov es,ax mov ax,es:[4] mov word ptr int1save,ax mov ax,es:[6] mov word ptr int1saveSeg,ax ;------------------setvect (1,add_identify); cli mov word ptr es:[4],offset add_identify mov word ptr es:[6],cs sti pop ax pop es ;------------turn …

5. Started by frame it,

שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. Started by reiich,

הי! איך מציגים מידע מבסיס נתונים (מידע שמגיע מהשכבות) בפרוייקט silverlight? איך מחברים את ה control שנקרא dataGrid לנתונים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?

8. Started by c5123,

אני צריך להוסיף ל arry של class (תלמידים) ואני לא יודע אך אחרי חיפש קל הבנתי שאני צריך להשתמש ב arraylist אבל אני לא מצליח להשתמש בזה ואני לא יכל למצוא דוגמא לאחד שעובד אם obj/class :s07: help am lozing my mind

9. Started by presman,

שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. היי חבר'ה, אני בדלימה קשה, התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה מכיוון שאני לא סובל מתמטיקה ולאחר שדיברתי עם מספר אנשים שאמרו לי שתכנות לא דורש בסופו של דבר מתמטיקה כל כך, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה הרמה של הלימודים תהיה גבוהה בסופו של דבר, מה גם שאין כל כך דרישה להנדסאים, בסופו של דבר אני מפחד לבזבז שנתיים קריטיות של לימודים עם עבודה בשעות מינימליות שבקושי מספיקות לשכור את הדירה שלי. האם עדיף לקחת קורס מקיף ויעודי לתכנות (net.) בהיקף של 500-600 שעות באחד מהמקומות המובילים לכך? כגון ג'ון ברייס או האקר-יו? זה נראה לי קצת יותר מקצועי. או להמשיך עם ההנדסאי ואז לעשות קורס נוסף להתמחות במשהו? מה אתם אומרים? אני מתלבט על זה כבר יותר מידי זמן, בעבודה כבר מתכננים לפטר אותי מכיוון שאני ל…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  11. Started by crak100,

שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ranja,

אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

זאת העבודה, http://www.cse.bgu.ac.il/common/download.asp?FileName=ass01_2012A.pdf&AppID=2&MainID=578&SecID=2949&MinID=1 אני שובר את הראש על 3 ואין לי אפילו כיוון אם יש מישהו בסביבת אשדוד שיכול לשבת איתי ולעזור לי אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי (בתשלום כמובן). מועד ההגשה היום ב00:00. תודה מראש.

14. Started by pooki_1,

שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  15. יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by guyohayon,

יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. יש לי collection: SortedDictionary<string, FileInfo> אני בודק אותו ומדפיס את ה-value שלו, יש אפשרות לצבוע את זה בצבע מסויים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  18. ניסיתי לערוך את ההודעה , מקווה שככה יותר קריא, שלום אני חדשה כאן בפורום ורק לאחרונה התחלתי ללמוד שפת c (בגלל שאין לי כול ידע קודם בתיכנות, זה ממש קשה), למרות שכבר לקחתי את כול הספרים שיש וישבתי על זה שעות, הבעיה שלי מתחילה בפתרון תרגילים כלומר אם יש לי פתרון מובנה אני מבינה אתו נהדר, אבל אם נותנים לי להרכיב תוכנה כאן מתחילים הצרות, יש לי עבודה להגשה ואחד מהשאלות היא זאת כתוב פונקציה שמקבלת מספר שלם k (שיהווה את הפרמטר של הפונקציה) וסדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1, אם קיים זוג מספרים שסכומם קטן מ-;k אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי בסדרה יש לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם קטן מ-k. לדוגמא: עבור k=8 …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by omfir,

אני רוצה שמ9 הוא יוסיף את ה ABC לפי קלט. int i,j,n; printf("Enter the number of lines:"); scanf("%d",&n); char arr[27]="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ"; if(n>9) { for(i=1;i<=9;i++) { if(i==9 && n>9) { for(i=0;j<=n-9;j++) { for(j=0;j<=9;j++) { printf("%d",j); } printf("%c",arr[i]); printf("\n"); } } for(j=1;j<=i;j++) { printf("%d",j); } printf("\n"); } } עשיתי דיבאגינג ולא הבנתי למה הוא לא נכנס ללולאה שבתוך ה if...

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  20. לא יודע אם זה עובר על חוקי הפורום או לא, במידה וכן אין בעיה לנעול ;D . מחפש מישהו שיכתוב לי סקריפט די פשוט (אני מניח, מכיוון שהדרישה לא כזאת מסובכת) בשביל רכישת דברים באינטרנט בזמן שאני לא ליד המחשב (כלומר עושה בדיקה כל כמה שניות אם הפריט במלאי ובמידה וכן יבצע רכישה כולל כל תהליך ה צק אאוט. עוד הסברים בהודעות פרטיות למי שמעוניין. כמובן תשלום על העבודה (דרך פייפל)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :

22. אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  23. Started by NRT,

שלום ותודה על העזרה. יש לי ווינדוס 7 גרסת 64 ביט, התקנתי ויז'ואל סטודיו 2010 וכל פעם שאני פותח פרוייקט ++C כלשהו ונותן לו את הפקודה הכי פשוטה אני נתקל בהודעה שהוא לא מצליח לקמפל.. הודעת השגיאה היא כזאת: 'unable to start program 'PATH:D:\...PROJECT_FILE_NAME.exe the system cannot find the file specified עזרה מישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by elixvx,

יש למישהו סיכומים לעיצוב תוכנה במדעי המחשב ב'? או לאוטמטים?. כל חומר עזר כלשהו. אם יש למישהו שעושה או עשה את הבגרות כבר אשמח אם יכול לשתף פה. תודה (:

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  25. Started by RoMEo,

היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא הזה. משום מה, המקום הזה נראה לי הכי מתאים - מקווה שפגעתי. ??? בכל מקרה, יש לי בעיה מסוימת שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. יש לי בלוג דרך גוגל (BBLOGERׂ) ומצאתי מדריך איך להוסיף תגובות של אנשים דרך הפייסבוק שלהם (כמו שיש בכל מיני אתרי חדשות). עשיתי זאת, פעמיים, אך בבלוג שלי, המערכת לא מופיעה בצורה מסודרת, אלא נבלעת (תמונה למטה). האם מישהו יודע איך אני מייצב את המערכת, או יותר נכון - מתאים אותה לבלוג? ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות של הבלוג, אך אין אפשרות כזאת.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים