עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by mystic,

הורדתי WebMatrix אבל אני נתקל בבעיה, כאשר אני לוחץ על RUN ומחכה שיופיע לי "האתר" שעשיתי זה פותח דפדפן ויש שגיאה: Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:*****. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  3. Started by idofr,

שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by Batata,

אני בונה פרוייקט בשביל ההנדסאי.. בעיקרון הפרוייקט הוא בתחום האלקטרוניקה אבל מן הסתם יש גם הרבה תוכנה.. מה שאני רוצה לעשות זה לבחור צבע מסויים ומצלמת האינטרנט אמורה למצוא את אותו צבע (יש מנועי צעד והמצלמה מסתובבת) אופן הפעולה הוא שהמצלמה מצלמת תמונה מנתחת חלק מסויים ממנה נגיד מלבן באמצע התמונה, ואם הצבע מתאים לבחירה ישלח תו אסקי כלשהו למיקרו בקר האם אפשרי לבצע את זה?? תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לכם שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  5. אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by Vol,

אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by skywalker13,

שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  8. אוקיי,יש לי שני אתרים אחד שיש בו רישום משתמשים ואחד שאין בו רישום משתמשים. ואני רוצה לאחד את קבצי הקוקיז כדי שגם אם יכנסו לאתר שאין בו רישום משתמשים אז האתר יזהה אותו כמו האתר שיש בו רישום משתמשים. כלומר: ליצור איחוד בין האתרים. מי שרשום בבסיס הנתונים של אתר שבו כל המשתמשים נמצאים, יכנס לאתר עם אותו שם וסיסמה, יותר מזה הוא יהיה מחובר בכולם אם הוא מתחבר באתר אחד. בתודה מראששש

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. Started by syaron66,

שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by BneXt,

בטח שמעתם על התאונה המחרידה בישוב בני דרור בשרון. אם לא אז: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=374242&sid=126 אחד ההרוגים, לירן, היה בן דוד שלי ואני רוצה להקים אתר לזכרו. כל מה שחסר לי זה את מערכת התגובות אז בבקשה אם מישהו ממכם יודע לעשות או להכין מערכת כזאת ויכול להביא לי את הקוד. תודה למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. #include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Buffer,

היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Stoichkov,

שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by genia,

לא משנה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by vmatan,

שלום, ברצוני ליצור ScrollBar (פס גלילה) שיהיה מיושר לימין, אך ללא TextArea. הכיצד? תודה מראש, מתן

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש אתר (עברית,רוסית,אנגלית) ללמידת שפת c. יש לי די בסיס בתכנות לא גדול אבל קצת. זת' אומרת אני מבין במושגים כמו-לולאות,פונקציות וכאלה... פשוט אתר שיעזור לי ללמוד. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by omer1222,

אהלן, חייב חייב עזרה אשמח שתעזרו לי שאלה בתור: כתוב פעולה המקבלת תור que ומחזירה תור חדש שהוא היפוך סדר האיברים של התור que עבור: que[1,2,3,4] יוחזר התור [4,3,2,1] ***ללא שימוש במבני נתונים נוספים, רמז רקורסיה*** כתוב תור חדש והסתבכתי עם זה מי שיכול לעזור לי עם היפוך לתור חדש והרקורסיה אודה לו מאוד!! בבקשה עזרה למתכונת הסתבכתי וכשאני רואה דרך אני מבין לפיה אנחנו משתמשים בhead, remove וכאלה כלומר בNode וQueue אשמח לעזרה דחוףמאוד

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. איך אני יסביר משהו כזה כמו הרשמה כזאת... שישימו שם אימייל שם פלאפון וכל זה ושרק אני יראה את זה... יש דבר כזה מוכן משה PHP לא? אשמח אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by nir007,

איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. אני צריך אתרים שמספקים כל מיני אתגרים בתכנות לשפת פסקל. אם יהיו גם תשובות אפשריות זה יהיה ענק. הרמה לא ממש משנה, הכל הולך. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by big foot,

בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by omer1595,

שלום, ניסיתי ליצור תוכנית שתחליף את הרקע של המחשב בתמונה שאני אבחר, אבל אני לא רוצה לקרוא לתמונה דרך התיקייה שלה, אלא דרך resource files. השאלה היא איך אני יכול להגיד בתוכנית שאני רוצה לקרוא לתמונה שנמצאת בresources זאת התוכנית שבניתי: #include <Shlobj.h> void main() { SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0,L"img2.jpg", SPIF_SENDCHANGE); } מאוד ארוכה ומורכבת אבל היא עדיין לא עובדת לצערי הקובץ img2.jpg נמצא על שולחן העבודה וכדי להוסיף אותו לresource files פשוט לחצתי על resource files כפתור ימיני וadd existing item תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by ירוןX,

שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.