עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  2. התוכנית זורקת שגיאות שחסרים קבצים ושאר ירקות.. התוכנית משתמשת בדוחות (Data Reports) בשימוש עם Data Environment. התוכנית משתמשת במסד נתונים על בסיס ACCESS מה אפשר כדיי לפתור את הבעייה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by ktbnus,

יש לי תוכנית(שפת C) ויש לי מחשב ישן "שמותקן" עליו רק DOS. אני רוצה לעשות ככה שכל פעם שאני מפעייל את המחשב שהתוכנית שלי תרוץ אוטומטית - התוכנית מקומפלת ויש קובל EXE.... השאלה שלי די פשוטה....איך אני עושה את זה? ואם יש מישהוא שמכיר פקודות DOS ל C כמו גישה לתיקיה...מחיקה של קבצים...שם תיקיה נוככית...כאלה... אז אפשר להוסיף תודה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  4. שלום לכולם! התחלתי ללמוד לבד MYSQL ו PHP. סתם בשביל ללמוד אני בונה אתר ואני רוצה שהתוכן שלו יוצג רק למשתמשים רשומים. הרשימה של המשתמשים תהיה בטבלה בבסיס בנתונים. השאלה שלי היא, כדי שמשתמש יוכל להיכנס לחשבון שלו, הוא צריך גישה לבסיס נתונים, אז איך אני אמור להגדיר כל דף PHP? עם כניסה של ROOT לבסיס נתונים ואז לבצע בדיקה של שם המשתמש והססמא? ככה אמורים לעשות את זה? זה בטוח? הכוונה שלי היא שבכל עמוד אני צריך לשים את הקטע קוד הבא למשל?: <?php $user="root"; $host="localhost"; $password=12345"; $database="test"; $connection = mysql_connect($host,$user,$password); $db = mysql_select_db($database, $connection); ?> ואז אני מבצע את האימות של השם משתמש והססמא? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by Buffer,

היי, יש לי פרויקט בשפת C שיש בו את הקבצים הבאים: Board.c Board.h PlayBoard.c ErrorHandle.h ErrorHandle.o אני מנסה להריץ את זה ב-CodeBlock ואני מקבל את השגיאה הבאה: Switching to target: default Linking console executable: C:\Documents and Settings\Administrator.OR-CD0400C56A44\My Documents\אוני\C\Ex3\q4\q4.exe mingw32-g++.exe: .objs\ErrorHandle.o: No such file or directory ניסית להשים את הקובץ ErrorHandle.o בתוך התקיה .obj אבל אז הוא נותן לי את השגיאות הבאות: /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `stderr' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorHandle.c:8: undefined reference to `fwrite' /cs/course/current/labc/StuffMat/ex3/ErrorH…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. בס"ד שלום וברכה, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אני מעוניין להעלות שרת IIS (בינתיים המחשב שלי בתור שרת) ובתור התחלה לקחתי אתר לדוגמא שכבר קיים שממומש בקבצי CGI ושפת PERL. קראתי קצת באינטרנט ועשיתי כמו ההדרכה (הורדת activeperl, וכל הקונפיגורציות בממשק הIIS) אך לבסוף כשאני מפעיל קובץ CGI כלשהו (נניח login.cgi) הדפדפן מחזיר לי שגיאה HTTP Error 502.2 - Bad Gateway והפירוט הוא : Can't locate ../global_defs.cgi in @INC (באמת בקובץ login.cgi יש require ל global_defs.cgi) כך: require "../global_defs.cgi"; אשמח לכיוון פתרון.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה

8. שלום לכולם, התחלתי ללמוד במכללה שפת JAVA ויש לי שיעורי בית שאלה מסוימת. אם תוכלו מישהו שיעזור לי תודה מראש. השאלה היא לא להרצה. בהנחה שמוגדרים שני משתנים מטיפוס int, והם i ו- j . א. מה מבצע קטע הקוד הבא? i = i+j; j = i-j; i = i-j; ב. כתבו קטע קוד אחר שמבצע אותו דבר (כמובן, לא רק להחליף שמות משתנים...)

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  9. יש לי להגיש היום פרוייקט באסבמבלר ואני בינתיים רק בפרוייקט עצמו ועוד יש לי אלגוריתם לכמה דברים... מישו יכול לעזור לי בבקשה עם התוכנית.. קולטים מספרים 1-9 למערך של 6 תאים. קולטים קוד פעולה 1 או 2 כך שאם זה 1 התוכנית בודקת אם המערך סימטרי נגיד 123321 שאפשר לקרוא אותו מ 2 הצדדים אותו דבר וקוד פעולה 2 בודק אם המערך בסדר יורד... התת תוכנית שבודקת אם המערך סימטרי עובדת התת תוכנית שקוראים לה SIM לא עובדת ממש טוב היא תמיד כותבת שתמיד הוא בסדר יורד... מישו יודע מה הטעות?מה לתקן? הנה הקובץ: txt http://www.mytempdir.com/1360063 בבקשה תעזרו לי עם זה...אני גם ככה ביום איחור בגלל המורה

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  10. היום מצאתי את עצמי יושב וחושב על "בתור מתכנת, מה תכנות ב64ביט יתן לי כיום?", הרי לי לא ידוע על שום אפשרות שאפשר לעשות ב64 ביט ולא ב32 ביט. אז משם התעניינתי בנושא הזה, וחיפשתי בגוגל כל מיני קודים לתוכניות שפועלות רק ב64ביט (בכל מיני שפות תכנות), ולראות איפה בא לידי ביטוי השוני. אבל החיפושים לא העלו שום תוצאות. אז אני מפנה את השאלה שלי אליכם. האם באמת יש פעולות שאפשר לעשות בסביבת 64ביט שלא ניתנות לביצוע בסביבת 32 ביט? באילו שפות תכנות וע"י אילו תוכנות אני יכול לתכנת יישומים שינצלו את יכולות ה64 ביט?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  11. אני רוצה לדעת מה באמת השוני שביניהם ועם מה הכי כדיי להתחיל ... ובמי משניהם אני ימצא את השפה ++C ?

12. Started by BINI,

יש לי אתר להגיש מחר שעוד לא סיימתי ואני לחוץ טילים. אני תקוע בכמה דברים קטנים בASP (לא משהו מסובך...מסד נתונים מסוג txt) ואני ממש צריך מישהו שיכול לעזור לי אחרת אני בבעיה רצינית... אם בראש של מישהו לעזור, שישלח לי בבקשה את המס' ICQ שלו ואני אצור איתו קשר. תודהה.... :-[

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  13. מה הקוד שעושה קול שעומדים עם העכבר על הכפתור??

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by yahalom,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  17. שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. Started by Vol,

אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד php ולבנות משחק קטן משחק דפדפן די פשוט,אז אני בבקשה צריך הדרכה: מה כדאי להתחיל ללמוד קודם+הדרכה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by crowbar87,

יש לי מחלקה שמוגדרת כך: public class MyTable extends JTable implements CellEditorListener, MouseListener{ /*code*/ } @Override public void editingCanceled(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell edit has been canceled."); } @Override public void editingStopped(ChangeEvent e) { System.out.println("A cell has been edited."); } @Override public void mouseClicked(MouseEvent e) { } @Override public void mouseEntered(MouseEvent e) { } @Override public void mouseExited(MouseEvent e) { } @Override public void mousePressed(MouseEvent e) { } @Override public void mouseReleased(MouseEvent e) { } } הפונקציה edit…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by patrik,

כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

בשביל להבין למה אני מתכוון כנסו ל: http://messenger.msn.co.il/ בצד יש תפריט: תוכנות, הורדה, משחקים וכיף וכו'. כאשר לוחצים על אחד מהם התוכן משתנה אך התפריט והכותרת נשארים. אין כאן פריימים אלא טבלה. יש למישהו מושג איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  24. Started by Epic,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. אני רוצה לפרסם כמה לינקים, אבל אני לא רוצה שהכתובת המלאה תופיע בהודעה. למשל, אני רוצה שמילה מסויימת תהיה בעצם קישור לאתר אינטרנט שאני אגדיר. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים