תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מסה לבנות מוד לתוכנת Koffice (אופיס של לינוקס, כתוב ב C++) - בתוכנת ציור יש כלי של Perspective Transform. אני רוצה להוסיף כלי דומה נוסף אבל אם מתמטיקה שונה של ה Transform כדיי לקבל אפקט שונה בגרסה האחרונה של Koffice הכלי של ה Transform לא נמצא אז התחלתי מהגרסה הקודמת שבה הכלי נמצא ועובד ftp://ftp.kde.org/pub/kde/stable/koffice-2.2.2 הכלי נמצא בתוך הקוד ב koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform בתור התחלה, ניסיתי להעתיק את הכלי הקיים תחת שם חדש כדיי לקבל 2 כלים זהים ואז אני אתחיל להכניס את השינויים לאחד מהם שיניתי : העתקתי את התיקיה koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform ל koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransf…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי תוכנית(שפת C) ויש לי מחשב ישן "שמותקן" עליו רק DOS. אני רוצה לעשות ככה שכל פעם שאני מפעייל את המחשב שהתוכנית שלי תרוץ אוטומטית - התוכנית מקומפלת ויש קובל EXE.... השאלה שלי די פשוטה....איך אני עושה את זה? ואם יש מישהוא שמכיר פקודות DOS ל C כמו גישה לתיקיה...מחיקה של קבצים...שם תיקיה נוככית...כאלה... אז אפשר להוסיף תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני משתמש בקוד הזה : http://www.codeproject.com/KB/IP/JabberClient.aspx?msg=2887722 כדי להתחבר ל CHAT של פייסבוק בעזרת C# כשאני מבקש את רשימת אנשים הקשר המחוברים אני מקבל מספרים במקום שם נורמלי. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לקבל את השם הנורמלי?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום רב, שאלתי מורכבת מכמה נושאים חלקם בתיכנות חלקם יותר בענייני חוקיות אם כך אתחיל: עקב צורך בתוכנת ארכיון ליישוב ניגשנו ורכשנו ליישוב תוכנת ארכיון ישראלית מקצועית בהמלצת התוכנה נכתב שיש צורך ב-Windows XP Pro לטענתם בשפה האנגלית (תיכף תבינו למה) המחשב אותו העברנו להתקנה היה מחשב בעל אותה מערכת ההפעלה רק בשפה העברית (מטעמי נוחות מלבד העובדה שכך אכן רכשנו את המחשב מלכתחילה) לאחר התקנת התוכנה ונסיון לעבוד איתה גילינו כי הפקדים בתוכנה כולל התפריטים מיושרים משמאל לימין (במקום מימין לשמאל) כולל תיבות הטקסט ועכשיו לנושא הכאוב: כמובן שלא מדובר כאן בקטנוניות אלא בפונקציה שממש מונעת מאיתנו לבצע עבודה שוטפת שדות ההזנה מיושרים לא נכון ולכן מחיקה וסימון של טקסט בעברית הופכת למטלה מסו…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אני מעוניין להעלות שרת IIS (בינתיים המחשב שלי בתור שרת) ובתור התחלה לקחתי אתר לדוגמא שכבר קיים שממומש בקבצי CGI ושפת PERL. קראתי קצת באינטרנט ועשיתי כמו ההדרכה (הורדת activeperl, וכל הקונפיגורציות בממשק הIIS) אך לבסוף כשאני מפעיל קובץ CGI כלשהו (נניח login.cgi) הדפדפן מחזיר לי שגיאה HTTP Error 502.2 - Bad Gateway והפירוט הוא : Can't locate ../global_defs.cgi in @INC (באמת בקובץ login.cgi יש require ל global_defs.cgi) כך: require "../global_defs.cgi"; אשמח לכיוון פתרון.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סאוונדים פשוטים כמו של מריו , בC# ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בטח שמעתם על התאונה המחרידה בישוב בני דרור בשרון. אם לא אז: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=374242&sid=126 אחד ההרוגים, לירן, היה בן דוד שלי ואני רוצה להקים אתר לזכרו. כל מה שחסר לי זה את מערכת התגובות אז בבקשה אם מישהו ממכם יודע לעשות או להכין מערכת כזאת ויכול להביא לי את הקוד. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם כמה לינקים, אבל אני לא רוצה שהכתובת המלאה תופיע בהודעה. למשל, אני רוצה שמילה מסויימת תהיה בעצם קישור לאתר אינטרנט שאני אגדיר. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כלומר זה יתרום לי משהו לאוניברסיטה בכלל? זאת אומרת זה ממש פרוייקט מסובך ומעאפן לדעתי...אני לא חושב שמסתכלים עליו בכלל. וגם אמרו לי לא פעם ולא פעמיים אנשים סטודנטים לא לעשות את הפרוייקט ולהתמקד במה שחשוב כמו פיזיקה מתמטיקה וכו'. מישהו יכול לתת לי כאן עצה מנסיון או מנסיון של אחרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בירצוני ליצור גרף בVB ע"י הפקד CHART ולא דרך פתיחת הEXCEL האם משהו יכול לתת לי איזה קוד או אולי אפילו תוחנית קטנה שמשתמשת בפקד הזה תודה מראש לעוזרים BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם נגיד רשום www.example.com אני רוצה לדעת את זה ולא www.example.com/default.aspx נגיד (בגלל זה Request.Url לא עוזר לי כאן למשל...). איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. לאחר קורס קל ושטחי על עולם המחשב, ארצה לדעת יותר על נושא המתג החשמלי שבמעבד (ועקרון ה On, Off החשמלי). מה בדיוק קורה שם, ואיך? אשמח לקבל לינק, או הפנייה לספר, לסרט, או כל דבר אחר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ככה: mov ecx, dword [ebp+8] ; Get argument (pointer to string) mov edx, LC1 code: mov byte [edx], byte [ecx כשאני עושה את השורה מעל אני מקבל] invalid combination of opcode and operands בסה"כ מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את התו שנמצא ב ecx ושים אותו ב edx איך אני עושה זאת ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אוקיי,יש לי שני אתרים אחד שיש בו רישום משתמשים ואחד שאין בו רישום משתמשים. ואני רוצה לאחד את קבצי הקוקיז כדי שגם אם יכנסו לאתר שאין בו רישום משתמשים אז האתר יזהה אותו כמו האתר שיש בו רישום משתמשים. כלומר: ליצור איחוד בין האתרים. מי שרשום בבסיס הנתונים של אתר שבו כל המשתמשים נמצאים, יכנס לאתר עם אותו שם וסיסמה, יותר מזה הוא יהיה מחובר בכולם אם הוא מתחבר באתר אחד. בתודה מראששש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך אני יסביר משהו כזה כמו הרשמה כזאת... שישימו שם אימייל שם פלאפון וכל זה ושרק אני יראה את זה... יש דבר כזה מוכן משה PHP לא? אשמח אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני בןנה תוכנה ב#C שכוללת מסך כניסה LOGON, אני צריך ליצור קובץ LOG ושהנתונים ישמרו בקובץ XML כדי שיהיה מעקב אחרי יוזרים שנכנסים, אשמח לעזרה בנושא. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-