תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מדריך טוב לINFOPATH??? בבקשה זה ממש חשוב תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני עושה תוכנה שהמטרה שלה זה שחברה תרשם בה ואחרי זה אתה גם נרשם בתוך הדף שהחברה קבלה שם וסיסמה אתה מתחבר בתור עובד השאלה שלי היא הכזאת... מה דעתכם על נושא הlogin? זה ניראה לי קצת מסורבל שבדף הראשי יהיה לי לוגין לחברה .. ואחרי זה מתוך הדף של החברה יהיה גם לוגין לעובד מה אתם ממליצים? לעשות דף לוגין שאולי יכיל 4 פרמטרים? שם חברה סיסמה חברה שם עובד וסיסמת עובד? ניראה לי גם דפוק... המטרה שלי היא שעובד יגיע ללוגין, התחבר עם סיסמה ומספר ID ויתחבר כמובן שלפני זה בתוך החברה יעשו לו הרשמה לאתר אבל עדיין יכול להיות 2 חברות שיתנו לעובד מסויים אותו ID ואותו סיסמה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אני יכול לתת למשתמשי הפורום שלי לשים תמונה או סרטון פלאש בחתימה ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כתבתי את הקוד הבא: CWnd* firstWin = FindWindow(NULL, "FirstWin"); firstWin->DestroyWindow(); הקוד הנ"ל מוצא את החלון הפתוח firstWin אך משום מה הוא לא סוגר לי אותו. למישהו יש רעיון? האם יש פונקציה אחרת לסגירת החלון? תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הופיעה היום במבחן ועד עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה: נתון מערך לא ממוין עם n איברים שונים. מגדירים "היפוך" כזוג איברים, כך שאחד מהם גדול מהשני ונמצא לפניו במערך. צריך להציע אלגוריתם שמוצא את מספר ההיפוכים במערך, בסיבוכיות (O(n*logn.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך איזה DLL, שנותן יכולת לתקשר עם COM Port. אני צריך שה-DLL הזה יהיה COM, ולא NET., מהסיבה שאני הולך לפנות אליו דרך שפת תכנות COM-ית. כל מה שאני צריך מה-DLL, זה יכולת לכתוב ולקרוא אל/מ COM Port. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא הצלחתי באמת להבין את כל עיניין ה.htaccess ולכן אני קצת אבוד עם זה. מה שאני מחפש זה כלל שיהפוך לי כתובת מהצורה הזאת storenew/index.php/index/product/112 לזה storenew/product/112 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מנהלים מצטער על ההפרה של חוקי הפורום אבל מחר אני צריך להגיש את האתר ויש לי בעיה הבעיה היא כזאת כשאני נותן סשן למשתמש ואז המשתמש עובר דרך הפריים סט לדף אחר הסשן נמחק ! מה עושים ? cookies ? או שיש פיתרון אחר ? ? ? בבקשה זה דחוף ולא סובל דיחוי
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אני מעוניין להעלות שרת IIS (בינתיים המחשב שלי בתור שרת) ובתור התחלה לקחתי אתר לדוגמא שכבר קיים שממומש בקבצי CGI ושפת PERL. קראתי קצת באינטרנט ועשיתי כמו ההדרכה (הורדת activeperl, וכל הקונפיגורציות בממשק הIIS) אך לבסוף כשאני מפעיל קובץ CGI כלשהו (נניח login.cgi) הדפדפן מחזיר לי שגיאה HTTP Error 502.2 - Bad Gateway והפירוט הוא : Can't locate ../global_defs.cgi in @INC (באמת בקובץ login.cgi יש require ל global_defs.cgi) כך: require "../global_defs.cgi"; אשמח לכיוון פתרון.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב מספר תסריטים בVBScripting לאוטומציה של רשת (וסתם עזרים חביבים למשתמשים),הבעיה שלא מצאתי אף אתר עם רשימה מכובדת של הפקדים האפשריים של Windows/DirectX וכדומה. בכל האתרים שיש ישנן מספר דוגמאות מצומצם, באף אחת מהן אין רשימה. מישהו אולי מכיר משהו כזה או יכול לכוון אותי היכן למצוא (בטח באתר של מיקרוסופט...) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
[list type=decimal] [*] שאלה צריך ליקלוט סדרה של 3 דלת ספרתים איך לעושת בדיקה תקינות [*] האם השלשה של המספרים חוקית ולא מפסיקה את מהלך הבדיקות. תמצא ותדפיס את ערכו של המספר הגדול ביותר בכל שלשה של מספרים שנקלטה.תבדוק עבור כל שלשה של מספרים, האם הגדול ביותר הוא חיובי או אפס, אם הוא חיובי, תחשב ותדפיס את השורשהריבועי של המספר, אחרת, התכנית תדפיס "המספר שלילי ולכן אין לו שורש" תבדוק האם בתוך השלשה שנקלטה יש מספר ראשוני, במידה וכן תדפיס אותו עם הערה מתאימה. void main () { int a, b ,c,tamp=0 ; scanf("%d%d%d",&a,&b,&c); while(tamp>100&& tamp<1000) { if(a<b && a<c) printf("the big number is:\n",a ); else i…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
אני מסה לבנות מוד לתוכנת Koffice (אופיס של לינוקס, כתוב ב C++) - בתוכנת ציור יש כלי של Perspective Transform. אני רוצה להוסיף כלי דומה נוסף אבל אם מתמטיקה שונה של ה Transform כדיי לקבל אפקט שונה בגרסה האחרונה של Koffice הכלי של ה Transform לא נמצא אז התחלתי מהגרסה הקודמת שבה הכלי נמצא ועובד ftp://ftp.kde.org/pub/kde/stable/koffice-2.2.2 הכלי נמצא בתוך הקוד ב koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform בתור התחלה, ניסיתי להעתיק את הכלי הקיים תחת שם חדש כדיי לקבל 2 כלים זהים ואז אני אתחיל להכניס את השינויים לאחד מהם שיניתי : העתקתי את התיקיה koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform ל koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransf…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מצרף תמונה של התרגיל ושל הקומפיילר כשהוא מסמן את השורה הבעייתית (כנראה). הקוד: int main (void) { int num1,num2,num3,sum; sum = (1+(num1*2)+(num2*3)+(num3*4)); printf("please enter 3 numbers:"); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); scanf("%d",∑); printf("| 1| 2| 3| 4|\n"); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num1*1),(num1*2),(num1*3),(num1*4)); printf("| %d| %d| %d| %d|\n",(num2*1),(num2*2),(num2*3),(num2*4)); …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני מחפש הסבר/מדריך כמו שצריך לבניה נכונה של דיוים. למשל איך לפתוח DIV אחד גדול, לתת לו מסגרת, ובפנים להכניס עוד דיוים עם מסגרות ושכל אחד יהיה במיקום שונה. עיקר הבעיה שלי זה לסדר דיוים בצדדים. ואני רוצה ללמוד פעם אחת ולתמיד איך לבנות בצורה נכונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יצרתי סידרה של כפתורים בפלאש אשר מסודרים בצורה מסויימת ויוצרים לדוגמא צורת מעגל. איך אפשר להכניס אותם לhtml בתור פקודת button בטופס form כך שהעיצוב (המעגל) ישאר כמו שהוא ? האם יש שיטה מסויימת לשמור על המיקום שנשמר לכל כפתור בעת העיצוב בפלאש? והאם הכפתור ישמור על אפקט הלחיצה שיצרתי לו בפלאש ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה עם הסוגריים לא הבנתי בדיוק טעות טיפשית import java.util.*; public class MyClass { static scanner reader= new scanner(system.in); public static void main() { int a,b,c,d; double avg; for (int i=1; i<20; i++) { System.out.println ("how many goals in game1"); a=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game2"); b=reader.nextInt(); System.out.println ("how many goals in game3"); c=reader.nextInt(); d=(a+b+c); avg=(d/3); System.out.println ("the number of player is and the avg is"+ i+avg); if ((a=0) // (b=0) // (c=0)) { System.out.println ("lo evkia"); } if (d>5) …
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-