תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי ללמוד תכנות מספר ועוד כמה ספרים אלקטרוניים, אז אני דיי צריך את עזרתכם. אז ככה, אני מנסה להוציא פקודה לדוס ע"י הפעולות הבאות : #include <stdio.h> void main () { system("netstat -n"); system("PAUSE"); } המטרה הסופית שלי היא לעשות לולאה שתפעיל את ה נטסטאת מספר פעמים ותשלח את המידע לקובץ TXT, אבל פה לא הבעיה, כאשר אני מפעיל את התכנית היא ככל הנראה לא מפעילה נכון את ה netstat -n, אלא רק netstat, כך גם כן עם פקודות אחרות בעלות רווח (כגון del וכו'). לפי ההגיון הפשוט זה אמור לעבוד, למה זה לא עובד ?? כנראה צריך לכתוב עוד משהו ואני לא יודע מה זה, ומכיוון שאני נוב גמור אני צריך את עזרתכם, ושתסבירו לי למה צריך לעשות את מה שצריך (זה הכי חשוב), תודה …
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לכתוב בC תוכנית שמאפשרת קליטה של יותר ממקש אחד בו זמנית? הקליטה היא עם הפקודה של getch() אבל כשאני מנסה ללחוץ על יותר ממקש אחד אז רק המקש האחרון מתקבל... בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי תרגיל לכתוב תוכנה לניהול צלילה של צוללת. התוכנית מקבלת רק לא ראשוני את האותיות E או D. במידה והמשתמש לחץ על E התוכנית תיסגר ובמידה והמשתמש לחץ על D הצוללת לצלול לעומק הארמסטרונג הראשון וכך הלאה. כתבתי את תחילת הקוד אבל אני לא מצליחה להעלות בכל פעם במספר הארמסטרונג הבא. אשמח לעזרה איך להתקדם ממה שכבר התחלתי. אסור להשתמש בפונקציות. מצ"ב הקוד שהתחלתי לכתוב: #include <stdio.h> int main () { int n,sum,i,t,a; printf("Submarine at water level, D to Dive, E to Exit the Program: \n"); char c= getchar(); for(i = 1; i <= 10000; i++) { t = i; sum = 0; w…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש עזרה קטנה בשאלה על תכנית שנתנו לי לבנות בשפת c++ , האם.יש כאן מישהו שאני יכול לשלוח לו את התכנית בפרטי (מייל או פלטפורמה אחרת) ולהתייעץ איתו?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנת לקוח המדברת עם שרת באמצעות socket. הנה הקוד של תחילת התוכנית: #include <stdio.h> #include <winsock.h> int main() { int sockfd; WSAData wsaData; printf("starting WSA..."); if (WSAStartup(MAKEWORD(1,1),&wsaData) != 0) { printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); printf("Creating Socket..."); if ( sockfd = socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0) == INVALID_SOCKET ){ printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); } הבעיה היא שהמשתנה sockfd מקבל תמיד 0 אחרי שאני מפעיל את הפונקציה socket. ואז אם אני מנסה לעשות לו למשל connect אני מקבל את שגיאה 10038, שאומרת שאני מנסה לעשות פעולה שצריכה משתנה שהוא socket, על משתנה שהוא …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכנט משהו שהוא דיי נחוץ לי בשביל הסקייפ בתוכנת הסקריפטים AutoIt3 ניסיתי לעשות שיעשה את שתי הדברים הבאים בו זמנית: הדבר הראשון הוא שהוא יקבל כל הזמן הנתון של ה $size[0] והדבר השני הוא שיחליט לעשות את הפעולה הבאה: WinSetState("[CLASS:tSkMainForm]", "", @SW_HIDE) כשנתון ה $size[0] שווה ל -3200 או במילים אחרות של השפה: $size[0] < -3200 וכך בעצם הצלחתי לעשות שכל פעם שאני מחליט למזער את החלון של הסקייפ או לסגור אותו אז החלון למעשה נעלם לי ל system tray ואני יכול להחזיר אותו כשאני רוצה בלי בעיה זה עובד מצויין! בגוגל חיפשתי שעות תיקון כזה לסקייפ ולא מצאתי והבנתי שזה אחד הדברים שהיו אמורים לעשות ושכנראה עוד לא עשו אותם.. אז עשיתי וזה עובד מושלם. הבעיה היא מה קורה כש…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שאיזה מכתנת תותח, יכתוב לי תוכנה קצרה, באמת, ושיגיד לי באיזה שפה הוא כתב אותה, ואם הוא יכול להסביר לי את הצעדים שהוא עשה. התוכנה עושה דבר פשוט, אני נותן לה PATH זאת אומרת תקייה. לדוגמא: c:\windows התוכנה תחזיר פלט, או תשים בקבוץ, את רשימת כל התקיות בתקייה ואת הגודל שלהם. תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתכנת תוסף ל mce חיפשתי חומר ברשת אבל העסק די דל, ואין כמעט דוגמאות כיצד לתכנת mcml גם ה sdk של מיקרוסופט לא עזר לי במיוחד אודה לכל אחד שיוכל להפנות אותי לקישורים רלוונטים או יכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא קולט מתיבת טקסט קלטים, אם הקלט הוא אלכס, הוא צובע את הרקע בצהוב, אחרת הוא צובע באדום. אני רוצה לעבוד עם יותר משם אחד ויותר מצבע שני צבעים. לשם כך עליי לשלב פונקציה (כפי שרשום בקוד). אבל אין לי מושג איך לקשר אותה לקוד שרשמתי. אני יודע שצריך להוסיף אותה לקונטרולר, אבל אין לי מושג. אני מדגיש שאני מתלמד. !DOCTYPE html> <html> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.6.9/angular.min.js"></script> <body ng-app=""> <label>Enter your name:</label> <input type = "text" data-ng-model = "name" placeholder = "Insert your name:" /> <h1 data-ng-if="name" >Hello …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות תפריט יורד ב-CSS, זה הקוד HTML: <div id="nav"> <ul> <li><a href="#">Home</a></li> <li><a href="#">Articles</a> <ul> <li><a href="#">Link 1</a></li> <li><a href="#">Link 2</a></li> <li><a href="#">Link 3</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Blog</a></li> <li><a href="#">Contact</a></li> </ul> </div> וזה ה-css: div li{ display: inline-block; list-style-type: none; } div ul ul{ display: none; } div ul li:hover{ display: block; } li a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה היום תרגיל במבחן שאומר להגיד האם השפה חופשית הקשר 101W001 עשיתי אסד 001W101 גם אסד והשלישי W=מספר ה1 במילה גדול ממספר ה0 במילה . אני עשיתי שזה לא רגולרי ולא חופשית הקשר אבל מישהו אמר שזה חופשית הקשר שהוא עשה לזה מחסנית.. בקיצור אם מישהו יכול להביא לי דוגמא איך אפשר לעשות לזה אוטומט מחסנית אני אודה לו מאוד וזה לא חייב להיות שה1 בהתחלה וה0 בסוף יענו 11111111000 יכול להיות גם 0101011110000 וזה למה עשיתי שזה לא חופשית הקשר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מערך מספרים שלמים נקרא "מערך מתגלגל", אם כל מספר בו מתחיל באותה ספרה שבה מסתיים מספר הקודם. כתוב פעולה המקבלת כפרמטר מערך מספרים שלמים, בודקת אם הוא "מערך מתגלגל" ומדפיסה הודעה מתאימה בהתאם. מה שעשיתי זה פירקתי את התא הראשון לספרותיו ואת התא השני לספרותיו וכל זה בFOR שעובר על כל המערך שהתקבל. אבל אני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך כאילו שפעולת הפירוק שלי נכונה בגלל שכאן לא יודעים מה גודל המס' ואני מתבלבל בגלל זה אם אפשר עזרה אני אודה לכם מאוד. תודה יום מצויין
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פונקציה שמקבלת מחרוזת המכילה משפט, הפונקציה צריכה להחזיר מחרוזת המכילה רק את ראשי התיבות של המילים במשפט המקורי (האות הראשונה של כל מילה). #include<stdio.h> #include<string.h> void teivot(char *s); void main() { char s[10]; printf("Enter string\n"); scanf("%s",&s); teivot(s); } void teivot(char *s) { char *p, *q; int i; char s1[10]; p=s; q=s1; (*q)=(*p); p++; q++; for(i=1;i<8;i++,p++) { if (((*p)=' ') && ((*(p+1))!=' ')) { (*q)=(*p); q++; } } printf("%s",s1); } לא עובד =\
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי המורה נתן לנו עבודה בC # , ויש אתה השאלה הזאת : עכשיו השאלה היא האם הדרך הזאת נכונה : using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.Write("Enter number : "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if ((num <= 100) && (num == 7) || (num == 14) || (num == 21) || (num == 28) || (num == 35) || (num == 42) || (num == 49) || (num == 56) || (num == 63) || (num == 70)…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התרגיל שלי הוא: Account class: Write a class for "Account". The class will contain the following fields: The first account number will be 1000, and every new account will get the next number. For this add a static field to Account class that will hold the last account number so far. Also add a static method that will initialize the field to 1000. התחלתי לרשום משהו ונתקעתי במתודה שאמורה להחזיק את החשבון האחרון שנפתח ולא ממש בהנתי מה רוצים ממני במתודה האחרונה בתרגיל: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T295 { public class Account { public int AccountNumber; //set new account public void setAcco…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התרגיל: In the Israeli National Football League there are 12 teams. Each team has a number from 1 to 12. you get pairs: t1,t2,s1,s2, where: t1 – number of first team t2 – number of second team s1 – score of first team s2 – score of second team calculate the number of points that each team got, where: Game won – 3 points Game lost – 0 points Game duce – 1 point Print: for each team: team number and team points. צריל לקלוט זוגות מספרים כאשר הראשון זה קב' א' והשני התוצאה של קב' א' אח"כ קב' ב' והשני התוצאה של קב' ב' (במשחקים בניהם) כשיש לי תקו זה מכניס לי 3 נק' לאחת הקב' וגם מתחרבש לי לפעמים בתוצאות אחרות. using System; using System.Collections.Generic; usin…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית בשפת C++ למצוא מספר שכיח במערך חד מימדי (ולא דו או תלת) בלבד, ללא פונקציות או רקוסיות. התוכנית מגדירה מערך בן עשרה תאים, קוראת לתוכו מספרים שלמים מהמשתמש, ואח"כ מציגה את השכיח במערך, כלומר את הערך שמופיע מספר גדול ביותר של פעמים במערך. במידה שהמערך כולל מספר שכיחים יש להציג את כולם, בסדר בו הם מופיעים במערך. דוגמא: הקלט {2,1,2,3,2,3,12,3,5,1} יתן פלט של 2,3 ניתן להניח שהקלט תקין. כמו -כן אסור לי להשתמש בפלט אינפורמטיבי (למשל: אסור לכתוב "הכנס 10 מספרים שלמים").... ניסית להשתמש בעוד מערך אך עכשיו אני תקוע..... מישהו יכול לעזור ולתת פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 7.8k צפיות
-
-
היי, ביום חמישי הזה יהיה לי מבחן בתכנות ב-java על הנושא של הלולאות. הלולאות יכללו מונה,צובר,מינימום ומקסימום. במהלך ההתכוננות למבחן ניתקלתי בבעיה בתרגיל. הוראות התרגיל: 1. מספר נקרא "מושלם" אם הוא שווה לסכום מחלקיו (כולל 1 ולא כולל עצמו). למשל: 28=1+2+4+7+14 א. כתוב אלגוריתם הקולט מספר שלם בודק ומציג כפלט הודעה אם הוא מספר מושלם. ב.הרחב את האלגוריתם שכתבת בסעיף א כך שעבור מספר מושלם יוצג כפלט גם הביטוי החשבוני באופן הבא: המספר 6 הוא מספר מושלם 6=1+2+3 אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי לכיוון או לתת איזה אלגוריתם אשר ידפיס לי את המטריצה הבאה : 1 | 2 | 3| 4 | 5 | 6 |7 24|25|26|27|28|29|8 23|40|41|42|43|30|9 22|39|48|49|44|31|10 21|38|47|46|45|32|11 20|37|36|35|34|33|12 19|18|17|16|15|14|13 בעיקרון אכפת לי מהיעילות ומהדרך עצמה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בתרגיל, אני מצליח להבין את הלוגיקה ובניתי את הקוד אבל נירא לי התנאי(if(arr1==0&&prev==1 לא עובד והוא פשוט לא נכנס אליו, אשמח לכל עזרה, זה דיי דחוף למחר #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void main (void) { int arr1[N]={0},arr2[N]={0},count=0,prev; float result; clrscr(); randomize(); for(int i=0;i<N;i++) { arr1[i]=random(2); printf("%d",arr1[i]); if(i!=0) prev=arr1[i]; if(prev==1) count++; if(arr1[i]==0&&prev==1) { arr2[count]++; count=0; } } for(i=1;i<N;i++) if(arr2[i]) printf("\nesh %d sdarot shel %d ahadot\n",arr2[i],i); } הפקודה …
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
השאלה היא: כתוב תוכנית הקולטת מספרים שלמים חיוביים, התוכנית תסתיים בקליטת הערך 1-. התכנית תדפיס את ערכו של המספר הקטן ביותר בסדרה, ואת מקומו. using System; class Program { static void Main(string[] args) { int a,counter=0,minum=100; a = int.Parse(Console.ReadLine()); while[b](a => 0)[/b] { if (a < minum) { minum = a; counter++; } a = int.Parse(Console.ReadLine()); } } } הוא אומר לי כאן שהa : Cannot convert lambda expression to type bool because it is not a delegate type A local variable named 'a' cannot be declared in this scope because it would give a different…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שניי סטודנטים לחוצים מחפשים מישהו שיעזור לנו לעשות תרגיל, מתחננים לעזרה.. התרגיל הוא במימוש תורי עדיפויות לת'ראדים בC# ובניית תוכנת ניטור מי שיכול אפשר גם לשלוח הודעות פרטיות לפרטים יותר מדוייקים. תודה..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-