עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MasterDK,

שלום לכולם. תיכנות בשבילי בזמן האחרון מתחיל להפוך מסתם לפתוח IDE ולכתוב קוד לפיתוח הרעיון מהרגע שהוא נוצר ועד הרגע שאני מתחיל לכתוב קוד. עד היום הייתי מוותר על התהליך אבל עד כמה שידוע לי התהליך הזה מהווה חלק עצום (יותר מ 50% נראה לי) מכלל ההצלחה של הפרוייקט. אשמח לדעת איזה גילגולים עובר הרעיון מהרגע שהוא נוצר, אם זה מסמכי desing, אם זה דיאגראות UML, דיאגראמות עיגולים וקווים, בקיצור כל מה שצריך בשביל שאני אוכל להציג את זה לאדם אחר והוא יבין מה זה ואיך זה אמור להיראות הן מבחינת UI, פונקציאונליות ומבחינת קוד הכל קיצור. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by soheyrom,

מי שהוא יודע איך אפשר לרוץ דרך תוכנית על התגים של HTML ולחפש בהם משהו? אני רוצה לבנות אתר אינטרנט בASP.NET עם קוד ב C# שיכניס תוכן מאתר אחר, אני יודע שכדי לרוץ על תגי XML רושמים את זה: האם יש משהו גם עבור HTML?WebClient wc = new WebClient();string xmlText = wc.DownloadString(searchUrl);XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();xmlDoc.LoadXml(xmlText);XmlElement rootElement = xmlDoc.DocumentElement;XmlElement channel = (XmlElement)rootElement.FirstChild;foreach (XmlNode child in channel.ChildNodes){if (child.NodeType == XmlNodeType.Element && child.Name == "script"){XmlElement title = (XmlElement)child.FirstChild;XmlNode text = title.FirstChild;TextBox1.Text = text.Va…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by SuB,

שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by infer73,

היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by ron rosenfeld,

אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה

6. שלום, פריט התפריט המשני לא מופיע כברירת מחדל (display:none). ברצוני שיופיע כאשר העכבר מוצב ע"ג כותרת התפריט הראשי. להלן הקוד שכתבתי לצורך הענין <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <style type="text/css"> #menu ul > #menu1 ul { display:none; } #menu ul li a:hover { #menu ul > #menu1 ul{display:block;} } </style> </head> <body> <div id="menu"> &…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. Started by adlanm,

איך גורמים לחלון להיות "ישראלי", למשל ב-MenuBar שהדבר הראשון שאני מכניס יבוא מימין לשמאל כמו קובץ, עזרה ועוד וגם איך עושים את זה ב-Panel או שצריך לעשות את זה ידני ופשוט להכניס הכל הפוך?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by mystic,

הורדתי WebMatrix אבל אני נתקל בבעיה, כאשר אני לוחץ על RUN ומחכה שיופיע לי "האתר" שעשיתי זה פותח דפדפן ויש שגיאה: Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at localhost:*****. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, אני צריך אתר טוב ללימוד תקשורת. למצוא בגוגל גם אני יכול(וזה גם מה שאני עושה עכשיו בינתיים) אז אני צריך המלצה לאתר שמישהו למד ממנו וחושב שהוא טוב. יותר פרטים על התוכנית אם זה יעזור לכם לעזור לי למצוא אתר מתאים למה שאני צריך: התוכנית תתבצע בשפת C# בסביבת VS2005 אני צריך לתמוך בהרבה תחנות (שגם להם כותבים תוכנה ספיציפית אבל כרגע אפשר לחשוב על זה כמו דפדפן רגיל לשם ההסבר) יש שרת אחד ויש מסכים שונים. יש תרשימי זרימה למסכים שונים שמוצגים במחשבי הלקוח. נניח 3. השרת קובע לכל IP איזה תרשים מתאים לו. נניח שהקליקו על כפתור מסויים. מה שקורה זה ככה, נשלחת הודעה לשרת, אם לא השתנה התרשים בשרת (אני חושב לעשות את זה על ידי שליחה של תאריך ושעה של שינוי אחרון) השרת שולח פקודה למסך הבא …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Friend,

היי, משימה: כתוב תוכנית שבודקת אם המספר הדו ספרתי מקיים את התנאים הבאים: ספרת העשרות זוגית ספרת האחדות גדולה מספרת העשרות. כתבתי תוכנית שהIf שלה הוא כזה: If (a<100)&&(a>=10)&&(a%10>a)&&(a/10)/2 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  11. אם אתם בעד תגידו I ואני כבר אעלה אותו... חשובה לי החות דעת...(מין תחרות של הקבוצה שלי(3 ילדים) עם ילד שחצן ביותר). לחטטנים שביניכם זה פרוייקט גמר של אל"צ שנה א'.(תנו מזל טוב שנה ב' שנה הבאה...)

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by evy,

אהלן ,צריך קצת את עזרתכם,קצת הסתבכתי. נתון לי קובץ שבו יש שמות מוצרים וליד כל מוצר יש מחיר מסויים של המוצר דוגמא: a220 ac450 we420 aa450 vv025 ודרוש ליצור שני קבצים אחד של מחירים יחודיים שלא חוזרים על עצמם והשני מחירים החוזרים על עצמם. הקבצים מסודרים בסדר עולה ממחיר נמוך לגבוה. תודה לכל מי שעוזר.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by oded900,

מה השימוש של json_encode ו- json_decode ומה ההבדל בין הפקודות האלה לפקודות serialize ו- unserialize תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by yon,

איך אני מכניס למערך נתונים בצורה ידנית??

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by baruch_555,

כתוב פעולה המקבלת מערך דו-מימדי ריבועי m של מספרים שלמים. על הפעולה להעתיק למערך חד-מימדי a את המספרים שמופיעים במערך הדו מימדי פעם אחת בלבד ולהציגם כפלט. זאת התוכנית שכתבתי הרעיון היה לקחת תא ולבדוק את כל התאים הבאים אחריו ולספור אם זה מוצא תא אחד מהתאים שאחריו ששווה לו ואם זה לא מוצא זה שם אותו במערך החד מימדי וזה לא עבד...: using System; class Program { const int n = 3; static void PrintArray (int[,] math) { int count=0,count2=0; int[] arr = new int[n*n]; for (int i = 0; i < n; i++) { for (int j = 0; j < n; j++) { for (int k = i+1; k < n; k++) for (int z = j + 1; z < n; z++) { Co…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום אני מתחיל לבנות את פרוייקט ההנדסאים של בויז'ואל בייסיק. אני מחפש אתר שיכול לתת לי רעיונות ועזרה בבניית הפרוייקט. התחלתי לבנות תוכנת הזמנת כרטיסים בתאטרון עם מנויים ואולמות בשילוב עם מסד נתונים של אקסס. מישהו יכול להפנות אותי לדברים נוספים דומים ?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by roy4324,

[table] [tr] [td] 0 favorite [/td] [td] שלום, אני קורא מתוך java ב eclipse ל web service שנכתב ב asp.net. כלומר אני מפנה לURL שמסתיים ב asmx: http://mgnt184:8056/MDP_InsuredDetails_WS/InsuredDetails.asmx כאשר אני שולח request למתודה בשירות הזה אני מקבל את הודעת השגיאה הזו : 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxService]: ServiceProxy Update exception: 'No endpoint' 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxrvice]: ServiceProxy Update exception (toString): 'No למה מתקבלת הודעת השגיאה הזו ?ומה הבעיה ? צירפתי קובץ txt עם הקוד שלי. תודה[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by BneXt,

בטח שמעתם על התאונה המחרידה בישוב בני דרור בשרון. אם לא אז: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=374242&sid=126 אחד ההרוגים, לירן, היה בן דוד שלי ואני רוצה להקים אתר לזכרו. כל מה שחסר לי זה את מערכת התגובות אז בבקשה אם מישהו ממכם יודע לעשות או להכין מערכת כזאת ויכול להביא לי את הקוד. תודה למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by donkey kong,

איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by DarkShnizel,

אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…

22. Started by Mamimo,

Hello all, I am trying to run an apache sever that I just installed on linux, somehow it crashes with an error : " Address already in use: make_sock: could not bind to address 127.0.0.1:80 no listening sockets available, shutting down Unable to open logs " Also any other ports/ips I try it gives me the same error. I have tried googling it & no luck, there are a lot of resones for this error & nothing I found could fix it. also when I looked for something that hogs the IP/ports like this : >netstat -tap | grep www I got nothing open. Any thoughts (I am running as admin)?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום, יש לי מספר מחלקות המשתמשות בפונקצייה gotoxy. איפה אני צריך להגדיר אותה כדי שכולן יוכלו להשתמש בה ואני לא אקבל שגיאת קומפילצייה בגלל הכרזה חוזרת על אותה פונקציה? יש לציין שבין המחלקות אין שום קשר מלבד העובדה ששתיהן משמשות את אותו קובץ הרצה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by dor_g,

שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים