עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by בלה,

סיימתי ספר שנקרא learn c in 21 days ורציתי לבחון את הידע שלי עם איזה פרוייקט קטן. אח שלי הציע לי לבנות סנייק אבל אין לי מושג איך מתקשרים עם החצים למשל או אח מכניסים שטויות גרפיות או איך משתמשים במיקומים של המסך ושטויות כאלו. מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד את זה באינטרנט? ואם לא אז איך קוראים לחלק הזה בשפת c שאני אחפש לבד?

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by Argo013,

אהלן, אנשים יש לי שאלה, שנתקעתי איתה לקראת הסוף. זה הקוד, שכתבתי, שאכן הופך את האותיות למקודדות כנדרש, אך אני לא מצליח לכתוב אותן בסדר הנדרש בשאלה, כלומר אני הופך אותן אות אחר אות ולא מצליח לקרוא ולהדפיס אותן בסדר הנדרש בדוגמה. בפתרון אסור להשתמש במחרוזות , מערכים ופוינטרים אלא רק במשפטי תנאי ולולאות. תודה מראש על העזרה. #include<stdio.h> int main() { int length;int i;int check; char letter;char check_letter;char coded_letter; printf ("\nEnter the word length and the word immediately after it: "); if (scanf("%d",&length)!=1) { printf ("\nInput Error!"); } else { printf ("%d",length); } for (i=0;i<length;i++) { check=scanf("%c",&letter…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

התוכנית הבאה אמורה להציג על המסך כוכביות בצורה הבאה: * * * #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,j; for (i=0;i<3;i++) { for (j=0;j<3;j++) { if (i==j) { printf("*"); } printf("\n"); } } } אך התוכנית אינה עושה את מה שמתבקש מה אני צריך להוסיף או לשנות כדי שיוצג לי כוכביות על המסך בצורה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by dror_levy,

//הפונקציה הבאה מקבלת מחרוזת - ושמה את את כל האותיות שבה במחרוזת חדשה. //הפונקציה תחזיר את המחרוזת החדשה ללא בזבוז זיכרון. //הנה הקוד, אנא עזרו לי להבין מה לא בסדר פה.תודה char *updString(const char *s) { int size=1; char *pNew; while(*s) { if(*s<='Z'&&*s>='A') { pNew=(*char)realloc(size*sizeof(char)); *pNew=*s; pNew++; size++; } s++; } return pNew; }

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lordgod,

איך אפשר לבדוק את המספר הזה למשל - 3060606 ולהגיד אם יש לו שלוש ספרות שהם אותו הדבר ? 666 , 000 בלי לעשות משתנה ליחידות , עשרות , מאות... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mecharbsc,

עריכה: הסתדרתי עם השלב הראשון והגעתי לפה: עכשיו השאלה איך אני יכול לסכום את כל הספרות האלה לאחר שכל המספרים בהתחלה נקלטו? תודה! #include<stdio.h> void main() { //Variables int mis, i=1, digit, average; int sum_ahadot, sum_asarot, sum_meot, sum_alafim; printf("Enter 10 numbers with 4 digits each:\n"); //Input check while (i <= 3) { scanf("%d",&mis); if (mis >= 1000 && mis <= 9999) { printf("%d) the number is: %d\n", i, mis); i++; } else{ printf("Wrong number! Enter a number with 4 digits:\n"); i--; } }

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by Dolmiti,

#include <stdio.h> #include <string.h> void f(char *p) { strcpy(p,p+2); } void main() { char *myName="david"; f(myName); printf("%s", myName); } האם הפונקציה תעבוד ותקצץ את המחרוזת? אם p עובר by value אז הפונקציה אמורה לקצץ את המחרוזת המקורית?

8. Started by Liran -,

שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Chlomi Zaguri,

1) מה התוכנית הזאת עושה 2)מה הפלט שלה. אם אפשר הסבר מפורט זה יעזור מאוד אני קצת חלש בפויטרים תודה מראש לתותחים/יות שיעזרו

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך לעשות עבודה בשפת C שהיא תעשה צורות גאומטריות אחד צורת שאני לא מצליח לעשות היא מקבילית אך אני עושה מקבילית תעזרו לי בבקשה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by maoz23,

שאלה שניתנה בשיעור עם הכוונה טובה של המורה רק לא מצליח למצוא את הטעויות שלי לסגירת התרגיל עצמו. בשאלה זו עליכם לקלוט שני תווים (char) מהמשתמש ולחשב את ההפרש ביניהם לפי טבלת ה ASCII. התוכנית תדפיס את הערך המוחלט של ההפרש. לדוגמא: עבור התווים ‘B’ ו ‘A’ התוכנית תדפיס 1 כי ערך ה ASCII של ‘A’ הוא 65 ושל B הוא 66. עבור התווים ‘7’ ו ‘@’ התוכנית תדפיס 9. עבור התווים ‘Q’ ו ‘Q’ התוכנית תדפיס 0. זה בערך לאן הגעתי. כמובן שיש עריכות קטנות.. תודה לעוזרים.. /* ASCII.c */ #include <stdio.h> int main() { char A, B, C; int diff; printf(" Enter the char with space : "); if (scanf_s("%c%c%c", &A, &B, &C) != 3) { printf(" Input Error \n"); return(1); } …

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  13. היי לכולם נתקלתי בשתי בעיות בתוכנה שכתבתי : בשלב הראשון אני אמורה ליצור תוכנה הקולטת שני מספרים שלמים (מותר להניח שאחד מהם הוא 0), תחילה מחשבת חילוק של שלמים, אחר כך את השארית המתקבלת מהחילוק, ולאחר מכן את החילוק ללא שארית בדיוק של 2 ספרות לאחר הנקודה והתבקשנו להשתמש בDOUBLE. הבעיה היא ששתי הפעולות הראשונות בכתבתי עובדות אך השלישית לא, ניסיתי מלא דברים לעשות ושיניתי מלא פעמים אך שום דבר לא עוזר, לדוגמה כאשר אני מכניסה 10 ו-3, אני מקבל שהתשובה היא 3, למרות שזה לא מה שאמור לצאת בדיוק של 2 ספרות לאחר הנקודה. בנוסף התבקשתי לאחר מכן לכתוב תוכנה הקולטת אות גדולה ופולטת את הערך האסקי שלה, וזה בכלל לא ברור לי איך לעשות, ניסיתי ככה אבל משום מה זה נותן לי תשובה מבלי שנתן לי לה…

• 24 תגובות
    • 13.1k צפיות
  14. Started by א,

הבעיה שלי היא עם האילוץ, אשמח להדרכה. אם היה מותר להשתמש ב[], הייתי פשוט עושה לולאת for מ 0 עד הגודל פחות 1, מכניס את הערכים במקומות 0,.., size - 1 ואז עושה את ההחלפה בקלילות.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by unknown20070,

מישהו מכיר את השפה הזו ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by JHONLEV,

קיבלתי תרגיל לפתור, ואינני מצליח. הבנתי שצריך להשתמש במינוף סיביות, אבל אני עדיין לא מצליח... זהו התרגיל- 3. כתבו תוכנית בשפת סף כך שלכל תא (8 סיביות) בטווח הזיכרון (2BF41h 2BFA1h): a. אם ערך התא גדול מ-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שכל סיבית זוגית תהפוך ל-1 וכל שאר הסיביות יישארו כמו שהיו. b. אם ערך התא קטן או שווה ל-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שארבעת הסיביות הראשונות יהפכו לארבעת הסיביות האחרונות. ערך ארבעת הסיביות הראשונות יהיה 0. אני מאד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם התרגיל, או לפחות לתת לי כיוון.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by tronado,

משהו יודע אולי איך נותנים הוראה שיראה את כל הקבצים שבמחשב שהם עם הסיומת avi

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  19. צודק, עברתי ל C# והבעיה נפתרה...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. התוכנית קולטת מספר חיובי ושלם כלשהו ופולטת הספרות שלו כך ללא ספרות כפולות לדוגמא: קלט 134476676 פלט 13476 קלט 1234 פלט 1234 תודה מראש למי שיעזור הנה דוגמא http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.pdf http://www.cs.bgu.ac.il/~prog101/wiki.files/ass1c2010.exe[br]פורסם בתאריך: 13.11.2009 בשעה 15:50:57 בתוכנית ניתן להשתמש רק בלולאות.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by BedB0y,

זה הקוד שניסיתי לעשות: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func.txt התוכנית צריכה לקלוט מחרוזות ואז דרך פונקציה להחליף את המחרוזת הבאה במחרוזת שקודמת לה. במקום מחרוזת 0 תהיה מחרוזת 1 במקום מחרוזת 1 תהיה מחרוזת 2 וכו'.. אני מנסה להעביר את המערך של הכתובות בתור פרמטר פלט (שזה המטרה העיקרית של התוכנית..לקלוט את הרעיון של להעביר מערכים כפרמטרי פלט) אין בעיה בקליטה של המחרוזות. הפונקציה קורסת בשורה של הstrcpy, באינטרציה הראשונה של הלולאה, אין לי מושג למה, נראה לי שאין בעיה מבחינת זיכרון כי הקצאתי לכולם את אותו הגודל. כמובן שאין אזהרות ושגיאות בקומפילציה. אני גם לא ממש סגור על מתי צריך להעביר מערך כפרמטר פלט, אשמח להסבר. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, *** אני לא מחפש תשובה *** יש לי משימה לבנות תוכנית Python אשר המטרה שלה היא לקבל קלט של תיקיה c:/work ולבדוק אם יש בתיקייה שני קבצים זהים (תוכן זהה בקבצים), אני לא מדבר על סיומת JPEG, אני מדבר על נגיד תמונה זהה בword ותמונה רגילה בקובץ לדומגא: dardas.doc pic.jpeg. יש לי כמה רמזים: MD5 Hash תוכנית קצרה של 30- שוורת. עכשיו אין לי שמץ מה לעשות ישבתי עכשיו שעה וחפשתי באנטרנט דברים על פקודות של MD5 וHash בפייטון ומצאתי כמה לא שימושיות. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי גם רמז מה זאת אומרת שהתוכן בקבצים זהה, לפי מה שחשבתי עליו אני צריך לעשות השוואה בין הHash אשמח לקבל כיוון חשיבה אך לא תשובה. בתודה מראש, MYSTERY

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by elnat4,

In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by wow,

הצחלתי ללמוד תיכנות ובשיעורים הראשונים אנחנו עושים תוכניות על הדף ז"א תרשימי זרימה. למדנו עד עכשיו לולאה ו-IF (וכמובן הגדרת משתנים ואיתחול) יש לי 2 תרגילים שאני לא כ"כ מצליח: 1 לקלוט 3 מספרים,לבדוק אם הם עוקבים ולהדפיס אותם. 2 לקלוט 3 מספרים ולהדפיס אותם ממוינים מהקטן לגדול. במה שאני מתקשה בשני התרגילים זה אלוגריתם איך לבוק בתרגיל הראשון אם המספרים עוקבים ובתרגיל השני איך למיין מספרים לפי הגודל. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.