עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Avi Levin,

אהלן, יש לי תרגיל באסמלי שאני זקוק לעזרה בפתרונו. התרגיל הוא מבגרות: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/tests/bagrut/Bagrut09/81520109.pdf עמ' 8-9 מה שאני מעוניין לדעת זה לגבי פקודות IN, OUT וגם RCL, RLC (למרות שלא מצויין בתרגיל זה) לפי ההגיון הבנתי שהתוכנית שנתונה שם עושה את הדברים הבאים (לפי שורות): 1. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 300H 2. (? אני לא בטוח) קולטת ממפתח הקלט שערכו סגמנט DX (כאמור 300H) לתוך AL 3. (? אני לא בטוח) עושה AND לוגי בין הערך AL ל-03H ושומרת אותו בתוך AL 4. משווה בין 1H ל-AL 5. קפיצה לשגרה S1 במידה ודגל ה-ZF לא שווה ל-0 6. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 301H 7. (? אני לא בטוח) פולטת למפתח הפלט שערכו סגמט DX (כאמור 301H) את הערך AL 8. סיום תת שגרה 9. מש…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by Argo013,

שלום לכולם זקוק לעזרה בתרגיל הבא בנושא רקורסיה בתרגיל בשפת C: תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Nahum2,

אני פשוט לא מבין מה הפקודה הזו עושה... The aaa (ASCII adjust after addition) and daa (decimal adjust for addition) instructions support BCD arithmetic. Beyond this chapter, this text will not cover BCD or ASCII arithmetic since it is mainly for controller applications, not general purpose programming applications. BCD values are decimal integer coded in binary form with one decimal digit (0..9) per nibble. ASCII (numeric) values contain a single decimal digit per byte, the H.O. nibble of the byte should contain zero. The aaa and daa instructions modify the result of a binary addition to correct it for ASCII or decimal arithmetic. For example, to add two BCD values, you …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by surfface,

כתבתי תוכנית לביצוע פעולות חשבוניות #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { int num1,num2,sum,muel,diff; clrscr (); printf ("ender 2 numbers from integer\n"); scanf ("%d%d",& num1,& num2); sum=num2+num1; muel=num1*num2; diff=num2-num1; printf ("sum of my numbers %d\n",sum); printf ("muel of my numbers %d\n",muel); printf ("different of my numbers %d\n",diff); } חסר לי רק חילוק נראה שהשאר נכון אייך עושים חילוק ו האם זה כמו שהיה בפסקל עם DIV וMOD

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by 8us.co.il,

עקב הביקוש הרב החלטתי להקל על חייכם ,הכנתי עיצוב עם מוד CS מובנה לא דורש התקנה !!! הוראות העתק את כל הקבצים לתיקיה ראשית של הפורום PHP ,תאשר להחליף אותם. כנס ללוח בקרה למנהל הראשי >> עיצוב >>רכיבי עיצוב שם יש לך 3 קטגוריות תבניות סגנונות ערכות תמונות תעשו רענן בכל אחד מהם ליד העיצוב prosilver בהגדרות CS תעשו הפעלה וזהו מוכן!! CS עיצוב מוכן (לא דורש התקנה) כמובן שאני ממליץ לעשות גיבוי של הפורום לפני התקנה!! הפורום ניבדק! עובד 100 אחוז!! אז תגידו תודה ותנו זכויות יוצרים תהנו!! כמובן שהעיצוב יראה הרבה יותר יפה שיהיה הרבה קטגוריות ומעל כל קטגוריה תהיה תמונה.. דוגמה של העיצוב http://mycomp.co.il/forum/index.php הורדה: mycomp.co.il/cs.rar הזכויות שמורות ל http:/…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by The-Devil,

אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  8. שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. התקנתי עכשיו sql-server, ולא הצלחתי להפעיל את השרת. כשאני מפעיל את ה SQL Server Service Manager, בוחר ב- SQL Server ולוחץ על Start הוא אומר לי "השירות לא הופעל עקב כשל בכניסה" שגיאה 1069. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה רבה. עריכה: קפצתי מוקדם מידי. פתרתי את זה ע"י שינוי מי שנכנס לשירות ב"ניהול" שתחת המחשב שלי. תודה רבה לעצמי!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  10. Started by SuB,

שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by yka.tal,

יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by racer_21,

אהלן, אני מסיים תואר במנהל עסקים עם התמחות במחשבים, במסגרת הקורסים למדתי קורס בסיסי על C# ועוד קורס מתקדם של השפה בדגש על OOP (תוכנית מונחה עצמים), בנוסף למדנו בקורס אחר את הבסיס של SQL , ובקורס נוסף הקרוי מסחר אלקטרוני למדנו להשתמש בטפסים. (כמובן הכל בויזואל סטודיו ולכן הכוונה לDOT.NET). סורי על החפירה אבל רציתי להביא את הרקע, אני כבר חודש מחפש עבודה, ושולח קו"ח אך כל מקום דורש ניסיון של לפחות 3 שנים ושפות נוספות. מה אני יכול לעשות כדי לקחת עוד צעד למקום הנכון (הבנה טובה יותר של תכנות וכניסה לשוק העבודה) . 1) ללמוד עוד שפה? אם כן , איזה? ומאיפה? 2) לאיזה תפקוד בדיוק התוכנות האלו טובות? אני מבין שלבניית אתרים זה טוב , אך איפה עוד C# באה לידי ביטוי ? אני יודע את השפה ויוד…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  14. פונקציה בJavaScript או קטע קוד שיוריד את העמוד לתחתית בעת טעינתו. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  15. היי. הכנתי מערכת קטנה שבה אני יכול לעדכן בין היתר דברים. במסד יש לי 3 עמודות - title, page, id כאשר id זה מספור אוטומטי. הכנתי עמוד עריכה: <% IdNo = CLng(Request.QueryString("ID")) sq="select * from table_pages where id=" & IdNo set con=server.createobject("adodb.connection") con.open "DSN=db_pages" set r=con.execute(sq) %> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> </head> <form action="update.asp" method="post"> כותרת <input type="text" name="title" value="<%=r.fields("title")%>"><br> תוכן <textarea name="page"><%=r.fields("page")%></textarea> <…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by DarkShnizel,

אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…

18. Started by shaiga,

היי, כתבתי את הפלאש (AS3) הזה כי אני צריך בשביל העבודות שלי ולא מצאתי קומפוננטת גראפים ראויה שתומכת בעברית ולא עולה אלפי שקלים. אשמח גם לרעיונות לשיפור. קראתי לזה multiChart: http://chart.sqlcode.org

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by SpEcToR,

יש לי טבלה אחת של כל הדילים שיש.. יש בטבלה עמודה שמראה מספר. (מספר זה הוא הצוות דילים אליו הוא משתייך) יש לי טבלה שניה של טיסות.. ששם יש עמודה של הצוות דילים שנמצא על הטיסה.. איך אני מקשר את 2 הטבלאות? כרגע בטבלה1 המפתח ראשי הוא המספר צוות אליו הוא משתייך.. אבל יש בעיה כי במפתח ראשי אי אפשר להכניס אותו מספר מספר פעמים.. מה עושים? זה פרויקט בבית ספר.. 1 יח' מהבגרות

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  20. צהריים טובים, איך אני מציג לצורך העניין נניח 5 ערכים הכי גבוהים ביותר בשאילתת SQL ... ניסיתי לחפש פונקציה שמגבילה את מספר שורות התוצאה כלומר שאני אעשה order by price ולאחר מכן להגביל את מספר השורות המוחזרות ל5 האם זה אפשרי ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  21. struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by freee,

שלום, אני לומד כעת י"ג כטכנאי אלקטרוניקה. אני צריך את הפתרונות של הבחינות החיצוניות אם מישהו מכיר באיזה מקום עושים אותם. וגם חומר על שפת c+שפת האסמבלר לפי הרכיב 8051 ולא 8086. אני מודה כול כך למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by yon,

איך אני מכניס למערך נתונים בצורה ידנית??

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by roy4324,

[table] [tr] [td] 0 favorite [/td] [td] שלום, אני קורא מתוך java ב eclipse ל web service שנכתב ב asp.net. כלומר אני מפנה לURL שמסתיים ב asmx: http://mgnt184:8056/MDP_InsuredDetails_WS/InsuredDetails.asmx כאשר אני שולח request למתודה בשירות הזה אני מקבל את הודעת השגיאה הזו : 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxService]: ServiceProxy Update exception: 'No endpoint' 19/02/13 12:13:05 ERROR [xxxrvice]: ServiceProxy Update exception (toString): 'No למה מתקבלת הודעת השגיאה הזו ?ומה הבעיה ? צירפתי קובץ txt עם הקוד שלי. תודה[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. כדי לחסוך את הסיפור הארוך, נגיד שכתבתי אפליקצית asp.net על VS2005PRO רק כדי לגלות שהשרת שמריץ את האפליקציה הוא קצת מיושן ויש בעיות תאימות. האם ניתן לפתור אותן מבלי לשדרג את השרת ? ואם לא, אז איך בדיוק מתבצע העניין הזה של שדרוג השרת ?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.