עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך עזרה. נגיד ויש לי מבנה ובו שדות מסוימים כולל מצביע לתא הבא. ואני רוצה לקלוט בפונקציה ערכים מהמשתנה ולהוסיף את התא הזה לרשימה. נגיד ואני רוצה לעשות את זה 3 פעמים. אז איך אני אמור לעשות את זה? הכוונה שלי היא - אם אני יוצר מבנה בפונקציה (בכל פעם משלוש הריצות של הפונ') ואז מכניס אליו ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? או אם אני יוצר מבנה בmain ואז שולח אותו by adress לפונ' (3 פעמים בלולאה) ואז קולט ערכים ושומר את הכתובת שלו בnext של האחרון ברשימה, זה בסדר? באופן יותר כללי, איזה מבנה שאני אצור ימות לי בסוף הפונקציה ואני לא אוכל להשתמש בו ברשימה ואיזה מבנה לא? האם תוכלו להסביר לי, כיצד הדרך הנכונה להוסיף איבר לרשימה- לדוגמא: struct pers…

3. Started by Tanya,

הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. פונקציה בJavaScript או קטע קוד שיוריד את העמוד לתחתית בעת טעינתו. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by yoav23,

היי אני מנסה לכתוב דרייבר לתקשורת בRS232 בשפת C יש למישהו דוגמאות מוכנות? הצעות?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by redead,

יש לי את הקוד הפשוט הבא : hobbit(sam). hairy_feet(bilbo). loves_food(frodo). hairy_toes(frodo). hobbit(X) :- hairy_feet(X), loves_food(X). hairy_feet(X) :- hairy_toes(X) עכשיו אני רוצה להבין בבקשה את התהליך שמתבצע בכל אחד מהשאילתות הבאות בבקשה: hobbit(bilbo) hobbit(sam) hobbit(frodo) hobbit(X) תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  7. struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by Shbd,

התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  10. התקנתי עכשיו sql-server, ולא הצלחתי להפעיל את השרת. כשאני מפעיל את ה SQL Server Service Manager, בוחר ב- SQL Server ולוחץ על Start הוא אומר לי "השירות לא הופעל עקב כשל בכניסה" שגיאה 1069. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה רבה. עריכה: קפצתי מוקדם מידי. פתרתי את זה ע"י שינוי מי שנכנס לשירות ב"ניהול" שתחת המחשב שלי. תודה רבה לעצמי!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. בוקר טוב וגשום, אני רוצה להקים אתר מכירות מאובטח היטב ,אני צריך לדעת א. על מי אתם ממליצים שהוא הכי טוב והכי מקצועי ב. כמה יכול לעלות אתר כזה מאובטח ברמה גבוהה,העומד בתקני סליקה, כולל בדיקות הרצויות תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by roei133,

יש להגדיר את המשתנים הבאים: #define check2 בתרגיל זה הינכם מקבלים משתנה check2 שהינו מספר שלם יש להתחיל לסרוק את המספר משמאל לימין(לדוגמא 1234 יש להתחיל מבדיקת 1 עד שמגיעים לספרה 4). במידה ופגשתם את הספרה 1 יש להחסיר מספרה זו 1 ומכל הספרות שמימין לה גם 1 (אין לחסר מהספרה 0). יש לעבוד עם הערך שנמצא ב check2 (ישנה אפשרות להעתיק אותו למשתנה אחר שאינו מערך). הפיתרון צריך להתאים עבור כל סוגי הקלטים (ולא רק עבור דוגמא ספציפית).

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by nahoom,

הי אני לומד ++C ואני כתבתי תוכנה אבל יש לי בעיה קטנה זה מה שהתוכנה עושה (זה תירגול): יש X ו-Y אם X גדול מX, Y ניצח אם Y גדול Y, X ניצח אם תיקו שואל שאלה אם באמת תיקו אז אומר OK אם לא באמת תיקו עונה בהתאם לכתוב קיצר הבעיה: כשאני עושה תיקו נגיד 5 ו-5 אז השורה: Y WON יורדת ונכתבת אם השאלה cant be in real score ויש אותה בעיה למטה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוחק את המילה Y WON משורת התיקו הינה הקוד: #include <iostream.h> int main() { int x,y; cout<<"x score:"; cin>>x; cout<<"y score:"; cin>>y; { if(x>y) cout<<"x won"; else cout<<"y won"; } { if(x==y) cout<<"cant be in real sco…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by galan,

שלום לכולם! ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox. שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Aviv C,

האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי תוכנה שהיא קוד פתוח סתם נגיד אימול...... מה אני צריך כדי להרכיב מיזה תוכנה ולתת לזה שם וכל זה ולשים לזה איקונים אחרים..... באיזה תוכנה אני צריך לעשות את כל התיכנות של זה???... תודה כל העוזרים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  17. היי הסיפור הוא כזה, יש לי חבר שהוא אפיין איזה אפליקצית אינטרנט שהיא מעין פטנט (לא רשום בשום מקום) שלו, ואני כרגע מתכנת אותה, הסיכום היה בהתחלה שאני אתכנת ובתמורה אקבל חצי מהרווחים של המערכת כשהיא תרוויח כסף כתוצאה מפרסומות שיהיו בה אני כרגע בתהליך של הסדרת חוזה על העיניין הזה המערכת בעיקרון מקימה אתר בכמה קליקים ומאפשרת הכנסת פרסומות אליה מתוכניות AFFILIATES שאני והוא נרשמים אליה (כדוגמאת ADSENSE) השאלה שאני והוא לא מצליחים לפתור , מה קורה במידה והשותפות נסגרת ולא רוצים להמשיך לעבוד יחד, מה קורה עם הקוד? האם נהוג לתת את הקוד מקור ? כי הרי זה הרעיון , הפטנט הוא שלו והאפיון של המערכת והחשיבה מאחורי זה של איך זה יראה ויפעל זה שלו! בפועל חוץ מלתת לי את האפיון ולהנחות אותי א…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  18. אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by BedB0y,

זה הקוד http://dl.dropbox.com/u/24303191/file1.txt אני מקבל תווים וקואורדינטות שבהם אני אמור לשים את התווים בקובץ. יצרתי קובץ "ריק" עם רווחים בהתאם למספר השורות והעמודות של הקובץ נסיתי להשתמש בfseek (בפונקציה הראשונה בקוד) בשביל להדפיס את התווים בקובץ, הבעיה שזה מדפיס לי את כל התווים בשורה הראשונה ולא ברור לי למה...HELP!! תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by lmlm,

שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Aviv C,

יש לי SQL Server 2005 Express Ediion. בשביל לבנות את הטבלאות של ה- DB אני משתמש ב- SQL Server Management Studio Express. יש לי בעיה קטנה. אני רוצה לבנות טבלה שהמפתח הראשי שלה הוא מסוג text, וזה לא נותן לי את האפשרות להגדיר עמודה מסוג כזה כמפתח ראשי. ב- Access, לעומת זאת, אפשר לעשות את זה. למה ב- SQL Server זה לא נותן לי?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  23. אורח חיים
    Started by אורח חיים,

שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. התחלתי ללמוד אסמבלר וכעת אנחנו כותבים בעזרת כלי ה DEBUG ש"אמור" להיות מובנה בכל מערכת הפעלה {cmd -> debug} יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT ולהפתעתי מיקרוסופט החליטו שלא לכלול את הכלי הקטן הזה. בנוסף - זוג הקבצים ASM.EXE LINK.EXE שבעיקרון עובדים ב 16 ביט אינם עובדים ב 64 ביט (בעיית תאימות) ניסיתי כמה פתרונות שכנראה לא צלחו (להתקין את SDK / WDK גם powershell אשר מותקן אצלי לא מריץ את DEBUG ולא את שני הקבצים האחרים) האם למישהו יש איזה כיוון לפיתרון לבעיותיי? יש לציין שעל מערכת 32 ביט עובדים כל הכלים כולל DEBUG כמובן שאני מחפש פתרון שלא ידרוש ממני להסיר את המערכת הפעלה ולהתקין 32 ביט במקום - ושיהיה יותר יעיל מלהריץ על VPC מערכת הפעלה 32 ביט. תודה רבה לכל העוז…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. שלום אני רוצה לבנות אתר שמקבל תמונה ממשתמש, מציג אותה על המסך, והמשתמש מסמן מלבן על התמונה. את התמונה והסימון של המלבן (המלבן למשל יכול להיות מיוצג ע"י 2 נק' על התמונה) אני מעביר לתכנית שרצה על השרת. בניתי טופס להעלאת תמונה לפי האתר הזה http://tech.hawkfield.be/archives/000009.html והתמונה עולה לשרת לתיקייה מסויימת שקבעתי. עכשיו אני מחפש איך לבנות UI שיתן למשתמש לצייר מלבן על התמונה ולא מצאתי כ"כ... אין לי ניסיון כמעט בPHP אבל אמרו לי שמאוד קל לבנות אתרים כאלה בPHP. למישהו יש רעיון או קישור שמסביר כאלה דברים? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים