עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Yehudaa,

לצורך המחשה נניח שיש לי תיקיה D:\somelie> ושיש לה הרבה תתי תיקיות עם כל מיני קבצים אני רוצה פקודה שתעתיק את כל הקבצים שנמצאים בסיפירה הזאת ובכל תיקיות המשנה לספריה אחרת כלומר שכל הקבצים יועתקו לתיקה שלא יהיה בה שום תיקיית משנה תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by bm1125,

הגיע הזמן שאני ילמד PHP ! עכשיו אני יודע רק ASP \ HTML \ JS ו asp בכלל לא שימושי היום. איך הספר הזה בשביל ללמוד PHP ? http://www.steimatzky.co.il/NS_GetProdInfo.asp?prodid=13371465 ניסיתי גם לילמוד דרך האתר של eitan.ac.il אבל כל פעם אני מפסיק באמצע! הוא ערוך ומעייף. תודה !! ;]

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by kisin,

אני שולף נתונים ממסד נתונים באמצעות שאילתת SQL כשאת התוצאות אני מנסה למיין (ORDER BY) לפי הא-ב. העניין הוא שבעמודה שלפיה אני מנסה למיין יש גם עברית וגם, לפעמים, גרשיים ואז קורה שהשורות הראשונות שאני מקבל במיון הן שורות כמו: 'בן-חיים סרג, 'פרידמן משה פרופ, ... ורק אחרי כל השורות שמכילות: גרש, גרשיים, סוגריים. אני מקבל את התוצאות ממוינות לפי הא-ב. האם יש אפשרות איך שהוא לגרום לSQL להתעלם מכל הסימנים הללו בעת מיון?

4. Started by adlanm,

איך גורמים לחלון להיות "ישראלי", למשל ב-MenuBar שהדבר הראשון שאני מכניס יבוא מימין לשמאל כמו קובץ, עזרה ועוד וגם איך עושים את זה ב-Panel או שצריך לעשות את זה ידני ופשוט להכניס הכל הפוך?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by dor_g,

שלום. ברשותי שרת VPS אך ללא דיירקט אדמין. אני מקים את האתר שלי ישירות דרך APACHE קבצי האתר נמצאים על תיקייה נפרדת http://12.34.56.78/site אני יכול לעשות הפניית דומיין אבל אז מה שייקרה זה שברגע שאני אכתוב www.mysite.com זה יופנה ל http://12.34.56.78 ובשורת הכתובות ייראו שזה קופץ ל 12.34.56.78 מה שיוצר אי-אסטתיות. אני יודע שב GODADDY או אפילו בשירות הדומיין החינמי TK ניתן "לנעול" את הכתובת וכל דף שנפתח הכתובת המוצגת היא אותה כתובת. אשמח לדעת איך אני מקשר דומיין ל apache

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by aviv8,

שלום, יש לי שרת VPS. במקום שקניתי ממנו את הדומיין לא ניתן להכניס רשומת A אלה רק אפשרות להזין שרתי DNS, כלומר להכניס שם את השרתי NSים. איך אני עושה שהשרת שלי יהיה גם שרת DNS כך שאני יוכל להכניס את הדומיין שלי לשם, כמו למשל: ns1.mydomain.co.il ns2.mydomain.co.il מה צריך להתקין ומה צריך להגדיר? הבנתי שצריך להתקין named / bind אבל צריך גם לדעת לקנפג' את זה. אין לי DA ואין שום פאנל ניהול בשרת, לכן אני צריך לבצע את זה ידנית. מישהו יכול לעזור? בנתיים אני משתמש בשירות של האתר http://freedns.afraid.org/ אבל זה טיפשי להגיד ללקוחות שלך להגדיר דברים דרך שם ושאין שרת DNS כמו בכל חברה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. בוקר טוב וגשום, אני רוצה להקים אתר מכירות מאובטח היטב ,אני צריך לדעת א. על מי אתם ממליצים שהוא הכי טוב והכי מקצועי ב. כמה יכול לעלות אתר כזה מאובטח ברמה גבוהה,העומד בתקני סליקה, כולל בדיקות הרצויות תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by donkey kong,

אני רוצה לעשות התחברות(LOGIN) בASP לאתר והוא יבדוק אם היוזר רשום אם כן שיבדוק אם הוא ADMIN או סתם USER ואם הוא לא רשום אז יחזיר הודעה בהתאם איך אני עושה את זה? אני הצלחתי לבנות רק את הIF הראשון שבודק אם היוזר קיים בכלל במסד נתונים r.Open "select * from users where use='"& use1 &"' and pass=" & pass3 & "" if not r.eof then

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by D-Bang,

אני צריך לכתוב תוכנית ב C שקולטת מחרוזת מסויימת והתוכנית צריכה להחסיר 1 מהתו הראשון של המילה הראשונה, 2 מהתו השני וכו'... עד שזה מגיע לרווח, ואז אותו דבר עבור המילה השנייה וכך הלאה... ובסוף צריך להדפיס את המחרוזת החדשה שהתקבלה. אני מבין שצריך לעבוד עם הקוד ASCII של התווים אבל אני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפקודות שקשורות לזה. זו הלולאה שאני כתבתי, הקומפילציה עוברת בסדר אבל בהרצה הוא נתקע על ההתחלה (אני יכול לחזור לתוכנית רק בעזרת CTRL BREAK) מקווה שתוכלו לעזור לי: ??? char stg[50]="bla rababa magula" while (i<50) { k=1; while (stg!=' ') { temp=(int)(stg)-k; stg=(char)(temp); k++; i++; } }

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. אם אתם בעד תגידו I ואני כבר אעלה אותו... חשובה לי החות דעת...(מין תחרות של הקבוצה שלי(3 ילדים) עם ילד שחצן ביותר). לחטטנים שביניכם זה פרוייקט גמר של אל"צ שנה א'.(תנו מזל טוב שנה ב' שנה הבאה...)

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם. אני מחפש דרך לבצע אינטגרציה בין C++ ל VB, כלומר לייצא אובייקטים (class) מתוכנית הכתובה בשפת C++ לתוכנית הכתובה בשפת VB. סביבת העבודה היא visual studio 6. שמעתי על פתרונות כגון activex או COM, אבל מאחר שאין לי ניסיון איתם אשמח לרעיונות.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by shlomiah,

הפונקציה הנ"ל מקבלת 2 ערכים מסוג LPCWSTR, השאלות שלי הן: 1. מה בדיוק אומר כל משתנה שהיא מקבלת? 2. וכיצד אני מייצר LPCWSTR מ-string קיים? 3. הערך המוחזר הוא מסוג HWND, מה זה אומר? דוגמת קוד: HWND hwnd = FindWindow("Class Name","Window Name"); תודה מראש, כל עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Yarin Ifrach,

שלום, יש לי 3 סעיפים שאני אפילו לא בכיוון לפתור ואני אשמח לעזרה. אעלה את הסעיפים ומסד הנתונים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :). אלו השאלות: אלה הטבלאות: תודה רבה לכולם.

14. Started by moshe212,

שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by lmlm,

שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Runny,

אני מנסה לכתוב מספר תסריטים בVBScripting לאוטומציה של רשת (וסתם עזרים חביבים למשתמשים),הבעיה שלא מצאתי אף אתר עם רשימה מכובדת של הפקדים האפשריים של Windows/DirectX וכדומה. בכל האתרים שיש ישנן מספר דוגמאות מצומצם, באף אחת מהן אין רשימה. מישהו אולי מכיר משהו כזה או יכול לכוון אותי היכן למצוא (בטח באתר של מיקרוסופט...) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by 8us.co.il,

עקב הביקוש הרב החלטתי להקל על חייכם ,הכנתי עיצוב עם מוד CS מובנה לא דורש התקנה !!! הוראות העתק את כל הקבצים לתיקיה ראשית של הפורום PHP ,תאשר להחליף אותם. כנס ללוח בקרה למנהל הראשי >> עיצוב >>רכיבי עיצוב שם יש לך 3 קטגוריות תבניות סגנונות ערכות תמונות תעשו רענן בכל אחד מהם ליד העיצוב prosilver בהגדרות CS תעשו הפעלה וזהו מוכן!! CS עיצוב מוכן (לא דורש התקנה) כמובן שאני ממליץ לעשות גיבוי של הפורום לפני התקנה!! הפורום ניבדק! עובד 100 אחוז!! אז תגידו תודה ותנו זכויות יוצרים תהנו!! כמובן שהעיצוב יראה הרבה יותר יפה שיהיה הרבה קטגוריות ומעל כל קטגוריה תהיה תמונה.. דוגמה של העיצוב http://mycomp.co.il/forum/index.php הורדה: mycomp.co.il/cs.rar הזכויות שמורות ל http:/…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by racer_21,

אהלן, אני מסיים תואר במנהל עסקים עם התמחות במחשבים, במסגרת הקורסים למדתי קורס בסיסי על C# ועוד קורס מתקדם של השפה בדגש על OOP (תוכנית מונחה עצמים), בנוסף למדנו בקורס אחר את הבסיס של SQL , ובקורס נוסף הקרוי מסחר אלקטרוני למדנו להשתמש בטפסים. (כמובן הכל בויזואל סטודיו ולכן הכוונה לDOT.NET). סורי על החפירה אבל רציתי להביא את הרקע, אני כבר חודש מחפש עבודה, ושולח קו"ח אך כל מקום דורש ניסיון של לפחות 3 שנים ושפות נוספות. מה אני יכול לעשות כדי לקחת עוד צעד למקום הנכון (הבנה טובה יותר של תכנות וכניסה לשוק העבודה) . 1) ללמוד עוד שפה? אם כן , איזה? ומאיפה? 2) לאיזה תפקוד בדיוק התוכנות האלו טובות? אני מבין שלבניית אתרים זה טוב , אך איפה עוד C# באה לידי ביטוי ? אני יודע את השפה ויוד…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Martin,

שלום =] אני מתכנת אתר לפרויקט שאמור להיות הפרויקט בגרות S: והדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה הרשאות גישה. כלומר שיהיו דפים שמשתמשים לא רשומים לא יכולים להיכנס אליהם. המטרה היא להשתמש בsession. ואני לא יודע איך עושים את זה. ניסיתי הכל, זה פשוט לא עובד. אוקי אז עשיתי טופס הרשמה שעובד והפרטים הולכים למסד נתונים. עכשיו בניתי את הדבר הבא: זה טופס ההתחברות: <html> <head></head> <body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"> <b><u><font size="5" color="black"> התחברות </font></u></b> <br> <form action="chek_login.asp" method="post" name="conect"> <table cellspacing=5"> <tr> <td>כינוי </td> </tr…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by Tanya,

הי. אני נורא אוהבת מחשבים וכל מה שקשור אליהם, אבל אני מרגישה נורא "אטומה" כי הרבה דברים אני לא יודעת, ואני כל כך כן רוצה לדעת. יש איפושהו הסברים על כל המושגים השונים?[פסקל, ++C וכ'ו וכ'ו וכ'ו....]. משהו שאני יכולה להתחיל ממנו. [יש ספרים בנושא?] אשמח לקבל הצעות.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by yon,

איך אני מכניס למערך נתונים בצורה ידנית??

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. שלום לכולם, במסגרת הלימודים לתואר אני לומד תיכנות בשפת C. עכשיו שאני כותב תוכנית פשוטה ביותר בתוכנה Microsoft Visual Studio 2008, עושה BUILD ואז DEBUG, אין שום דבר בחלון הפקודות. זאת אומרת מופיע השורה של PRESS ANY וכו.... עכשיו אני לא יודע אם צריך מהדר או שזה מגיע מובנה (אם צריך אשמח לאחד פשוט/עובד), שכן במחשבים במכללה אני עובד עם אותה התוכנה אבל ברגע שאני עושה BUILD יש לי בחלון התחתון את המהדר שרושם לך אם הכל בסדר או שיש ERRORS, אצלי אין כלום. ;D הנה תמונה של החלון בתוכנה במחשב שלי יחד עם החלון פקודות...כמו שאתם רואים גם אם כתוב בתוכנית משהו..בחלון הכל ריק... אני אשמח לקצת הכוונה לפתרון "הבעיה" הספציפית הזאת, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by infer73,

היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. היי. הכנתי מערכת קטנה שבה אני יכול לעדכן בין היתר דברים. במסד יש לי 3 עמודות - title, page, id כאשר id זה מספור אוטומטי. הכנתי עמוד עריכה: <% IdNo = CLng(Request.QueryString("ID")) sq="select * from table_pages where id=" & IdNo set con=server.createobject("adodb.connection") con.open "DSN=db_pages" set r=con.execute(sq) %> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> </head> <form action="update.asp" method="post"> כותרת <input type="text" name="title" value="<%=r.fields("title")%>"><br> תוכן <textarea name="page"><%=r.fields("page")%></textarea> <…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.