תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה... הכנתי באנר בפלאש שיש לו כפתור שקוף וזה..... אני רוצה לשים אותו בדף אינטרנט שכשילחצו עליו הוא ישמש לי קישור לדף אחר.... את הבאנר שמרתי כקובץ SWF ואני צריך את הפקודה ב ASP או ב HTML תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני מוסיף את ה - VISUAL EDITOR ל - ECLIPSE? העתקתי את ה PLUG IN לתיקייה אבל אני עדיין לא רואה שום שינוי ב - ECLIPSE. תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן ,צריך קצת את עזרתכם,קצת הסתבכתי. נתון לי קובץ שבו יש שמות מוצרים וליד כל מוצר יש מחיר מסויים של המוצר דוגמא: a220 ac450 we420 aa450 vv025 ודרוש ליצור שני קבצים אחד של מחירים יחודיים שלא חוזרים על עצמם והשני מחירים החוזרים על עצמם. הקבצים מסודרים בסדר עולה ממחיר נמוך לגבוה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לצורך המחשה נניח שיש לי תיקיה D:\somelie> ושיש לה הרבה תתי תיקיות עם כל מיני קבצים אני רוצה פקודה שתעתיק את כל הקבצים שנמצאים בסיפירה הזאת ובכל תיקיות המשנה לספריה אחרת כלומר שכל הקבצים יועתקו לתיקה שלא יהיה בה שום תיקיית משנה תודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מתכנת ב C# אבל זה כנראה יהיה תקף לכל שפה. אני כותב אפליקציה, היא בנוייה מ GUI ומלוגיקה. עכשיו קראתי איפשהוא שהדרך לאינטרקציה בין שתי המרכיבים הללו זה דרך ה callbacks. השאלה שנשאלת היא מי מספק את ה callbacks? כאילו מי מגדיר את ה delegate ו events דרכם הלוגיקה תרצה לבקש מה GUI לצייר משהוא? האם ה events (שהם בעצם delegates לפונקציות בתוך ה GUI) יהיו חלק ממשתני הלוגיקה או משתני ה GUI ויספקו כ public ללוגיקה (או דרך getters)? כלומר דרך אחת שאני רואה לעשות את זה, זה להגדיר מספר כלשהוא (תלוי במס' ה callbacks) של events כ static בתוך הלוגיקה ואז כשה GUI יוצר את ה לוגיקה הוא שם ערכים ל static events של הלוגיקה (או לעשות אותם private ואז דרך הבנאי). ואחרי זה כל…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תרגיל באסמלי שאני זקוק לעזרה בפתרונו. התרגיל הוא מבגרות: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/tests/bagrut/Bagrut09/81520109.pdf עמ' 8-9 מה שאני מעוניין לדעת זה לגבי פקודות IN, OUT וגם RCL, RLC (למרות שלא מצויין בתרגיל זה) לפי ההגיון הבנתי שהתוכנית שנתונה שם עושה את הדברים הבאים (לפי שורות): 1. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 300H 2. (? אני לא בטוח) קולטת ממפתח הקלט שערכו סגמנט DX (כאמור 300H) לתוך AL 3. (? אני לא בטוח) עושה AND לוגי בין הערך AL ל-03H ושומרת אותו בתוך AL 4. משווה בין 1H ל-AL 5. קפיצה לשגרה S1 במידה ודגל ה-ZF לא שווה ל-0 6. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 301H 7. (? אני לא בטוח) פולטת למפתח הפלט שערכו סגמט DX (כאמור 301H) את הערך AL 8. סיום תת שגרה 9. מש…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מערכת php הנקראת koobi למי שמכיר האתר שלי הוא www.goodshoes.sweb.co.il/new אם תכנסו לאתר ללשונית about us תוכלו לראות בצד שמאל של האתר מן תפריט navigation כזה בשם common שאותו אני מעוניין לערוך רק אין לי מושג איך יש בידי ftp עם כל קבצי ה php רק אני לא יודע מה source של התפריט הזה איך אני יכול להגיע אליו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי SQL Server 2005 Express Ediion. בשביל לבנות את הטבלאות של ה- DB אני משתמש ב- SQL Server Management Studio Express. יש לי בעיה קטנה. אני רוצה לבנות טבלה שהמפתח הראשי שלה הוא מסוג text, וזה לא נותן לי את האפשרות להגדיר עמודה מסוג כזה כמפתח ראשי. ב- Access, לעומת זאת, אפשר לעשות את זה. למה ב- SQL Server זה לא נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כדי לחסוך את הסיפור הארוך, נגיד שכתבתי אפליקצית asp.net על VS2005PRO רק כדי לגלות שהשרת שמריץ את האפליקציה הוא קצת מיושן ויש בעיות תאימות. האם ניתן לפתור אותן מבלי לשדרג את השרת ? ואם לא, אז איך בדיוק מתבצע העניין הזה של שדרוג השרת ?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי באג מוזר ב JAVA איך זה יכול להיות ש socket.isConnected() socket.isClosed() מחזיר : true true
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מסד נתונים מסויים שיהיה אפשר לחפש לפי תאריך ולהזין נתון ולראות את התוצאות לדוגמה, אם אני מזין תאריך ונתון, יוצא תוצאה שאני יוצר בסופו של דבר יש דבר כזה?? אם כן באיזה תוכנה??
-
שלום, אני מחפש כלי חינמי שיסתיר את הקוד שלי, ושלא יאפשר קריאה שלו בעזרת Reflector או כלים דומים. יש כזאת חיה?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני אמור לממש מבנה נתונים מאונדקס כלומר שאני אוכל לגשת לאיבר בו על ידי stack_type[some_index] בסיפיפי כלומר איזה פונקציה אני אמור לכתוב, איזה כלי עומד לרשותי
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התחלתי את לימודי הPHP שלי ודיי נתקעתי בהתקדמות. למדתי: HTML CSS JAVASCRIPT PHP SQL מכל מיני מדריכים באינטרנט וספרים. בסופו של דבר הידע שלי הוא בכתיבת סקריפטים די בסיסיים כמו שיש בכל המרדריכים האלא - אבל אני לא יודע לבנות ולעצב אתר רציני (במיוחד בעיצוב שבכלל לא למדתי...למדתי תכנות נטו) אני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסר - לקחת פרוייקטים קטנים כהכנסה צדדית. מה אתם אומרים לעשות בתור השלב הבא כדי שאוכל להתחיל לעבוד בזה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מפתח תוכנה שיש בה המון פונקציות והמון פרוייקטים קטנים, באחד הפרוייקטים הייתי צריך לעשות שינוי רב כדי לשפר אותו אז יצרתי פרוייקט חדש בשם שונה והתחלתי לעשות את השינויים ובו והגעתי למצב שיש לי באלגן ושיש לי המון פונקציות שלא מנוצלות כבר בפרוייקט הקודם וחלק מנוצלות על ידי פרוייקטים אחרים. רציתי לדעת אם יש כלי כלשהו, או תוכנה צד שלישית שיכולה לעשות לי סדר בתוכנה ולתת לי רשימה של פונקציות שאף פרוייקט לא עושה בו שימוש כך שיהיה לי יותר נוח למחוק אותם ולעשות סדר בין הפרוייקט הישן לחדש. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם אפשר משהו מההתחלה ממש למתחילים ... ברצוני לעשו קצת web-dev ואני צריך קצת מדריכים שממש עוברים על מה זה ואיך זה עובד ... וכמובן קצת סקריפטים שכדאי לדעת... ואיך כותבים אותם בצורה טובה... תודה !
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, משימה: כתוב תוכנית שבודקת אם המספר הדו ספרתי מקיים את התנאים הבאים: ספרת העשרות זוגית ספרת האחדות גדולה מספרת העשרות. כתבתי תוכנית שהIf שלה הוא כזה: If (a<100)&&(a>=10)&&(a%10>a)&&(a/10)/2 זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-