עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by HaEsrimVeArba,

רציתי לדעת קצת על ההבדלים בין PHP ל ASP ומה זה COLDFUSION ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שאלה בכותרת. תודה!

• 2 תגובות
    • 53k צפיות
  3. Started by el101,

תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

אם אפשר איזה הבהרה של הנושא הזה.. ממה שנראה שהבנתי זה כמו לעשות CASTING לכל העצמים של טיפוס מסויים(נגיד של ARREYLIST) מראש. אבל אם זה נכון אז איך בדיוק יש טיפוש שיכולים להיות מורכבים מכמה COLECTIONS?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by baruchiro,

איפה יש מדריכים? עדיף בעברית.. ואיפה התיעוד נמצא?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by גינגית,

האם יש כזה דבר פרוצדורה שמחזירה טבלה? אם כן - איך עושים את זה? (כשאני מגדירה את זה כמו בפונקציה זה נותן שגיאה)

7. Started by 8us.co.il,

הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Yehudaa,

שלום לכולם יש לי להגיש פרויקט בוורד+אקסל+פווארפוינט הפרויקט צריך להיות על טבלת נתונים כלשהי של לפחות 6 עמודות ו 6 שורות אז מצאתי נושא נחמד ( עשיתי השוואה בין 6 מגברי סטריאו ישנים ) ...וליקטתי נתונים מהרשת עכשיו בטעות בניתי את הטבלה כאשר הדגמים ב A-F וכאשר המאפיינים ב 1-6 וניזכרתי שצריך לעשות את הטבלה הפוך כלומר שהדגמים צריכים להיות ב 1-6 והמאפיינים ב A-F יש למישהו רעיון איך אני הופך בצורה מקוצרת ללא בניה מאפס מחדש את הטבלה ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by maxwell10,

Hi I want to load 4 .asc files but one of the file didn't load, it print an error: Number of columns on line 4891 of ASCII file FlowWater_3.asc must be the same as previous lines. I was advice to look at line 4891 of the file FlowWater_3.asc and modify it so it contains the same number of columns as the previous lines. How can I open this heavy file (125MB) and count 4891 rows?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

האם יש כלי (אולי אפילו ב-VS) שמאפשר לראות המרה של קוד c לאסמבלי? האם הוא יהיה מובן בכלל? אני מתכוון האם זה כאילו כתבת את הקוד(הפונקציונליות שלו) באסמבלי לבד, להזניח כל מיני כתובות - כאילו שלא יהיו לו כל מיני כלים של דיליי או השד יודע מה שאני לא אבין...(לא משנה כרגע bear\virtual)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eXpire,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה קטנה כשניסית ליצור תמונה של טנק מסתובב על אדמה ישנה תמונה אחת שהיא הרקע ותמונה נוספת שהיא הטנק שאמורה להסתובב על הציר של עצמה מבלי לשנות את תמונת הרקע. כל זה נצא ב thread,כאשר נלחץ מקש כלשהו הטנק אמור להסתובב ולנסוע לאיפה שהוקש עם העכבר. אינני מצליח לגרום לתמונת הטנק להסתובב מבלי לגרום לרקע להשתנות גם כן מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני משתמש בTurbo Pascal 7.0, ולאחר שאני כותב את הקוד, בודק שאין שגיאות, ומריץ את התוכנית,נשאר לי דבר אחד: להפוך את זה לתוכנית, ופה יש לי שאלה: איך אני הופך את זה לתוכנית ממש? כלומר שזה יצור קובץ שלא יהיה קשור לTurbo Pascal 7.0, וכשר אני אלחץ עליו פעמיים (רגיל, דאבל קליק), הוא יעלה לי חלון DOS. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gshhar,

לא תואר ראשון. חיפשתי בג'ון ברייס אבל אני לא מוצא. איפה אני יכול לעשות קורב כזה,ואיזה אפשרויות יש ?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. Started by TheForumLord,

אז ככה, המטלה היא כזאת-עלי לכתוב שיטה רקורסיבית maxSection שחתימתה היא: public static int maxSection (String s1, String s2)zzzzz המקבלת שתי מחרוזות s1,s2 מטיפוס String ומחזירה את אורך התת מחרוזת (הרציפה) הגדולה ביותר ב2s שכל תוויה נמצאים בs1. למשל: אם s1 היא "xyz" וs2 היא "abxyryxzycx" השיטה תחזיר 4 שכן התת מחרוזת "yxzy" היא באורך 4. אני לא צריך לדאוג ליעילות השיטה , אך עליה להיוטת רקורסיבית ללא שימוש בלולאות בכלל!!!! וכך גם כל שיטות העזר שאני כותב- אסור לי לכתוב לולאות בכלל בשיטה... מותר לי להשתמש רק בשיטות הבאות המוגדרות במחלקה String : public char charAt(int i)zz המחזירה את התו במקום הi במחרוזת public int indexOf (int ch)zz המחזירה את האינדקס במחרוזת (עליה היא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 1_AviV,

שלום. אני עובד כרגע על משחק multiplayer. או יותר נכון מחפש כלים כדי לבנות משחק כזה. אחד הכלים שנתקעתי בלמצוא אותם זה טכנולוגית peer to peer כמו socket. ניסיתי להשתמש בsocket וזה עובד טוב ברשת LAN. הבעיה היא שאם אני רוצה להשתמש בזה ברשת הגלובלית עם IP גלובלי אני צריך לפתוח פורט בראוטר.מה שאני לא יוכל לעשות בצד של הלקוח. באיזה שיטה כדי לי להשתמש?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

בפורום הזה מנהל של פורום מסויים לא נראה כמנהל של פורום אחר בפורום אחר, אלא משתמש רגיל... הייתי רוצה להוסיף את הMOD הזה בפורום שלי. אני לא רוצה לכתוב אותו בעצמי כי זה מסובך, אז אפשר לקבל אותו מכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eido300,

1. איך אפשר להוסיף לתוכנה את האפשרות של הוספת תוספים, כמו לדוגמא בדפדפנים למיניהם וכו', ואולי אני טועה, אבל יש תוכנות כמו גימפ שבהם הוספת התוספים (הסקריפט-פו) היא שונה מהצורה שבה מוסיפים לדפדפנים, אבל שוב יכול להיות שאני טועה. 2. ראיתי בהמון הצעות עבודה שחברות מחפשות מתכנתים עם רקע בעבודה עם multitheardים, מעבר לכך שזה אפשרות לעבור בין תהליכונים מה זה התחום הזה?

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. UnregisterdInteger נתן לי את הקוד הבא: Set objMessage = CreateObject("CDO.Message") With objMessage With .Configuration.Fields .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver"[/url]) = "smtp.gmail.com" .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport"[/url]) = 465 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate"[/url]) = 1 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl"[/url]) = True .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpconnectiontimeout"[/url]) = 60 .Item("[url]http://schemas.microsoft.com/cdo/configur…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by cohenkobi1,

זה הקוד: Procedure TForm2.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn); {$J+} const PreviousColumnIndex : integer = 1; {$J-} begin if DBGrid1.DataSource.DataSet is TCustomADODataSet then with TCustomADODataSet(DBGrid1.DataSource.DataSet) do begin try DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style := DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style - [fsBold]; except end; Column.title.Font.Style := Column.title.Font.Style + [fsBold]; PreviousColumnIndex := Column.Index; if (Pos(Column.Field.FieldName, Sort) = 1) and (Pos(' DESC', Sort)= 0) then Sort := Column.Field.FieldName + ' DESC' else Sort := Column.Field.FieldName + ' ASC'; end; end; הפרוצדו…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by asafm,

נה נותן לי הביטוי /(.*?)<\/\1>/;

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. Started by lordgod,

שאני רושם : while (something) { *** } או בכל דרך אחרת , איך אני יכול לבדוק את המספרים שאני מכניס , אם יש משתנה אחד של קליטת מספרים ואני רוצה לבדוק אם המספרים מסודרים בסדר כלשהו כמו סדר עולה ,יורד, או לקחת את כל המספרים שקלטתי ולעשות ביניהם ממוצע. איך עושים את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guy81,

mov eax,4 push dword "DCBA" mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 mov eax,4 push dword 0x44434241 mov ebx,1 mov ecx,esp mov edx,4 int 0x80 add esp,4 אשמח לקבל הסבר מדוע הקוד הראשון מדפיס DCBA ואילו השני, ABCD. 44434241 זה הקידוד אסקי של DCBA, אז משהו לא מסתדר לי כאן..זה לא אמור שקול?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

מישהו שם פעם באתר איזה ActiveX וזה עבד לו ? יצרתי סתם איזה קובץ ActiveX פשוט שלוחצים על כפתור וקופצת הודעה. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם LPKTool כדי ליצור קובץ lpk. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם Microsoft ActiveX Control Pad כדי לבחור את הפקד שהכנתי מהרשימה כך שהתוכנה תוסיף את ה CLASSID שלו ל HTML. שאני שם את הקובץ באתר אני מתבקש להוריד את הפקד הזה כמו בכל אתר עם ActiveX אבל לאחר מכן אני מקבל X שלא ניתן לראות אותו. אפשר לראות את הדוגמא פה: http://www.tovilevis.com/Tests/c.htm

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.