תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
Someone here ever programed a robot with one of this softwares? if so i need your help but before ill write and explain i want to know if there are people who used\ing those softwares
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לטעון יותר מ בפר אחד ...יש לי בפר ל כניסה ובפר ליציאה (התוצאה ..) שאלתי היא אין אני בונה את זה ב OPENGL דוגמה .. glGenBuffers( 2, vbo); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, *vbo); // initialize buffer object unsigned int size = mesh_width * mesh_height * 4 * sizeof( float); glBufferData( GL_ARRAY_BUFFER, size, 0, GL_DYNAMIC_DRAW); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, 0); // register buffer object with CUDA CUDA_SAFE_CALL(cudaGLRegisterBufferObject(*vbo)); CUT_CHECK_ERROR_GL(); כאן אתה טעון את ה בפר הראשון ומגדיר את הגודל שלו ... מה אני עושה עם הבפר השני ?שאותו אני גם רוצה לטעון ...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה פירוש המושג lexical parent? תודה לעונים. אם אפשר הסבר - אני מאוד אשמח הנה ציטטה: "Pasca procedure and function parameters consist of a pointer to the machine code, and a pointer to the stack frame of lexical parent of the function. Such values can be declared as structure in C. To create such a structure, put the C function poinjter in first word and 0 in the second. C functions cannot be nested, and have no lexical parent; therefore, the seoond word is irrelevant."
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה ליצור REGEX לאימות טפסים שמקבלים מידע מהמשתמש בעברית. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו יותר מידי מסביר. תהיתי אם מישהו יכול לסייע בעניין...
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מערכת שבניתי בPHP ואני רוצה לעשות משהו כזה: שאם מישהו נכנס דרך דפדפן אקספלורר אז יהיו הוראות לתנאי (נגיד העיצוב זז ימינה או שמאלה). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך טוב לINFOPATH??? בבקשה זה ממש חשוב תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי. יש לי אתר. אני רוצה לבנות לו בעזרת התוכנה Adobe Flash CS3, מוזיקה ברקע. כלומר, אני רוצה שכל פעם שמישהו יכנס לאתר, אז באופן אוטומט תיתנגן המוזיקה(מוזיקה של 5 שניות בערך), ושתתנגן פעם אחת בלבד. איך אני מבצע את זה ב Adobe Flash CS3 ומכניס את זה לאתר שלי(בנוי על html). אם אפשר הסבר מפורט, או מדריך, אני אשמח מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי אני מנסה להפוך מטריצה 2000X2000 ב VBA (אקסל) אני לא יכול לעשות זאת בתוך חוברת העבודה כיוון ש אקסל מוגבל ל 256 עמודות. אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה של דף העבודה Minverse בתוך הקוד. פתרון מבחינתי יהיה או שינוי גודל חוברת העבודה או הפעלה של הפונקציה Minvers בתוך הקוד. למישהו יש מושג? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי LISTBOX עם אובייקטים מסוג שאני יצרתי (לצורך העניין COSTUMER) איך אני מוציא את המידע ממנו בלולאה של FOREACH? יש לי את הלולאה אבל אין לי מושג איזה קוד אני צריך בשביל להפעיל את הפעולות של האובייקטים
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. ויז'ואל סטודיו לא מריץ ובמקום לכתוב הלו וורד זה מה שהוא כותב
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
- 2 followers
-
-
copy constructor descructor assigment operator לא יהיו מרשות ב-סי פלוס פלוס למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתונה לי השאלה הבאה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע" הנה מה שכתבתי (לא בדקתי לעומק, עשוי להכיל טעות). #include <conio.h> #include <stdio.h> void main() { int *p[3],arr0[5]={50,60,70,80,90},arr1[5]={93,50,60,93,92},arr2[5]={93,92,90,50,30},big, count,i,*pi; //gets(arr0); gets(arr1); gets(arr2); p[0]=arr0; p[1]=arr1; p[2]=arr2; for(i=0,count=0,big=*p[0];i<3;i++) for(pi==p[i];pi-p[i]<5;pi++) if(*pi>big) { big=*pi; count=1; } else if(*pi==big) count++; printf("%d %d",big,count); …
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, קוד ההתחברות (myconnect.php)לשרת mysql דלהלן עובד אצלי כשורה. <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; $zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> ברצוני לאתחל את המשתנים בקובץ נפרד בשם: login.php כך: <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; ?> <?php require_once 'login.php'; zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> הפעם אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'myname'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\1.php on line 7 מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מדוע פרמטרים המאותחלים בק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה החידושים בה? מה היתרונות\חסרונות? האם חייבים ויסטא כדי להתקין אותה? האם יש שיפורים חשובים בפריימוורק 3.5 לעומת קודמיו? תודה......
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
אני מנסה ליצור מסד נתונים חדש בASP אני עובד עם ODBC והמסד שלי אמור להיות קובץ טקסט ככה נראה הקוד : <%@ Language=VBScript %> <% set c = server.createobject("adodb.connection") c.open "dsn=test;" c.execute "create table bla (Name char, tel char)" %> אבל שאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'bla'. It is in a read-only database. /test1.asp, line 5 עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון אני עובד עם win xp pro sp2 ניסיתי לשנות הרשאות בכל מקום אפשרי וזה עדיין לא עובד למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
פיתחתי משחק חידות אשמח לשמוע מה אתם חושבים גלה אותי משחק חידות חדש! במשחק יש 2 סוגי שאלות יש שאלות מסוג חידה: יש חידה וצריך לגלות מה התשובה לדוגמה החידה היא אני חמה וצהובה והתשובה היא שמש יש שאלות מסוג חידה כפולה: יש שתי מילים, מילה אחת בהתחלה ומילה בסוף וצריך לגלות מה המילה האמצעית שקשורה לשניהם לדוגמה החידה היא בית _ _ _ הפוך והתשובה היא קפה בגלל שיוצא הקשר לשני המילים בית קפה - קפה הפוך במשחק יש 2 סוגי עזרות יש עזרה של קבלת אות: עזרה זו עולה 30 נקודות ואחרי הקנייה לוחצים על אות אותה רוצים לקבל יש עזרה של דילוג שלב עזרה זו עולה 100 נקודות …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-