עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

2. Started by Yossarian22,

היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by IlanF,

מה שיש לי זה דף עם נגן מדיה, אני מקבל את הכתובת של הסרטון בשורת הכתובות. יש לי שני קישורים להחליף בין נגן פלאש לנגן QUICKTIME. ואני רוצה לשמור את הבחירה בעוגייה. ההחלפה בין הנגנים עובדת, אבל הקטע עם העוגיות לא. כשאני פותח את הדף הזה, אני מקבל שגיאת Cannot modify header information. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php:1) in /home/content/i/l/a/ilanfir/html/tests/qt.php on line 15 הקוד של הדף: <?php $expire = time()+60*60*24*30; if(isset($_COOKIE["IFAplayer"])) $player = $_COOKIE["IFAplayer"]; else { if(($_GET["p"] == "qt") || ($_GET["p"] == "fl")) { $player = $_GE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by FatherBoard,

עשיתי תוכנית בויז'ואל בייסיק ושמרתי אותה כ-EXE. רציתי לשאול אם אפשר לשנות את האייקון של התכנית (את החלונון הלבן הזה). איך עושים זאת?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. זה בשפת C לא יודע ממה היא נובעת אם צריך את הקוד אז תבקשו ולמדתי קבצים ועדיין אני לא יודע לתת פקודה לתוכנה למחוק קובץ

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי, יש פה משהו שלא כלכך ברור לי.. [שפה: PHP] אני מנתח אימיילים שנשלחו ע"י GMail, בעברית. ה-body בכל המקרים מקודד ב-base64, עם זה אין בעיה. הבעיה היא עם שדה ה-Subject ב-Headers: במצב רגיל, gmail מקודד גם אותו ב-base64. למשל: "בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?15HXk9eZ16fXlA==?= כמו כן, אין בעיה לשלב עברית ואנגלית. למשל: "Re: בדיקה" הופך ל: =?UTF-8?B?UmU6INeR15PXmden15Q=?= אבל אם אני מוסיף שעה (מספרים? נקודותיים?) לכותרת, הוא משתמש באיזשהו פורמט לא ברור: למשל: "בדיקה 12:30" הופך ל: =?UTF-8?Q?=D7=91=D7=93=D7=99=D7=A7=D7=94_12:30?= שימו לב שה-prefix עדיין מציין UTF-8, אבל הפעם במקום UTF-8?B הוא משתמש ב UTF-8?Q.. יש שם Q במקום B. מה זה? מה ההבדל? ההימור שלי הוא ש-B מסמל …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pssheba,

היי ! יש לי מערך מסוג char, למשל: {'1', '2'} ואני רוצה להפכו למספר (21) באופן בהבא: //temp1.cpp int main() { char myInts[3] = {'0','2','\0'}; int myChars = myInts; return 0; } כמובן ש זו טעות, אך האם קיימת פונקציה כלשהי או שיטה להפוך מערך אלפא נומרי של ספרות למספר ? תודה !

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by satlan1,

כתבתי תוכנית וזה לא פועל הפונקציה פה מקבלת מספר וסיפרה ומחזירה כמה פעמים הסיפרה מופיעה במספר(חובה להשתמש בפונקציה הזאת) והתוכנית הראשית אמורה להדפיס את הספרה שמופיעה הכי הרבה במספר. אז ניסיתי לעשות אבל זה לא מחזיר לי כלום. #include <stdio.h> #include <conio.h> int number2(int num,int dig); int main(){ int number,digit,max=0,number1,x; printf("enter number: "); scanf("%d",&number); number1=number; while(number1!=0){ digit=number1%10; x=number2(number,digit); if(x>max) max=digit;} printf("%d",max);} int number2(int num,int dig){ int count=0,dig1; while(num!=0){ dig1=num%10; if(dig==dig1) count++; …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by yk1,

יש לי אפשרות ללמוד בקיץ Maple או Mathematica. (כמובן בנוסף לג'אווה, c++, c, מטלב...) מה עדיף? מה יותר שימושי בתכנות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Psycho17,

צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Nahum2,

ב C יכולתי ליצור מצביע למערך INTEGER ומצביע למערך BOOLEAN להצביע על אותו מקום בזיכרון וכך לעשות בנוחות גם פעולות ברמת ה BIT וגם ברמת ה BYTE איך אני מארגן דבר דומה ב CS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 114508534,

לא מזמן התחלתי ללמוג לכתוב בHTML אז אני רוצה לשאול כמה דברים. א. איך אני מוסיף גפן שיש בוא רווח לדוגמא:basic font ? ב.איך אני מוסיף תמונה מהכונן הקשיח ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by totah,

שלום אני בונה אתר ב Sharepoint designer 2007. אני בשלבי סיום, כל שאני צריך הוא להדביק סרטון כלשהוא בדף הראשי. את הסרטון אני יכול לאחסן בכל ביוטיוב או אתר דומה. השאלה מהיא הפקודה שתתן לו להופיע מתחת ללחצנים המקשרים לדפים אחרים באתר (לאחר שהוא כבר מאוחסן על שרת). תודה.

15. Started by Eled,

אמרו לי שאוכל לפתור את הבעיה אם אשתמש ב-NOTEPAD לאחר שמירת ה HTML אבל רציתי לדעת על פתרונות אחרים. יש לי אתר אינטרנט ואני לא מצליח לכתוב keywords בעברית ב HTML, כי כאשר מציגים את ה source של הדף העברית יוצאת בקודים כמו באותיות חיפוש במנועי חיפוש. איך ניתן לתקן את הבעיה? אני משתמש בעורך Nvu ל-HTML אגב. אגב, מעצבן שמבקשים ממני לקרוא את חוקי הפורום בכל פורום כאשר אין בקשות מיוחדות אלא רגילות. כדאי אולי לציין שאלו "בקשות רגילות". תודה,

16. Started by mwalker03,

שלום יש למישהו מושג איך עושים REQUEST ב C# - שיעבור דרך הפרוקסי של TOR ? כלומר, TOR מופעל, אבל רק הדפדפן שמוגדר לעבוד איתו, מוציא בקשה מ IP שברשת TOR מה שאני רוצה לעשות הוא, שהתוכנית שלי תוציא גם כן בקשה דרך ה IP שברשת של TOR. אשמח לכל עזרה והכוונה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני צריך מכם עזרה, די דחוף למצוא נושא לפרויקט צריך משהו בתחום הפיתוח ופחות בתחום המחקרי. פיתוח אפליקציה, תוכנה למחשב או אתר אינטרנט. עם שילוב של אלגוריתם כלשהו כדי שלא יהיה משהו בסיסי מידי. משחקים כמו שש בש דמקה שחמט וכו', לא כל כך מתאים. אם יש תחום שנוגע להנדסת תוכנה כמו ORM, database,automatiom וכו' זה עדיף כך שהפרויקט יהיה קצת מחקרי אבל בעיקר יישומי. מעדיף לתכנת בג'אווה, ואם לא אז ב C# פשוט אצטרך ללמוד קצת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות
  18. Started by peralon,

שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם באתר שאני בונה כרגע אני משתמש בPHP בפונקציה INCLUDE בשביל התפריט שנמצא בתקיה הראשית של האתר אבל כשאני משתמש בתפריט בדף שנמצא בתיקיה שבתוך התיקיה הראשית אז הקישורים לא פועלים. אני יודע שהבעיה נובעת מכך שהדפדפן מתייחס לקישורים לא מאיפה שהמסמך המקורי של בתפריט נמצא אלא מהמיקום הנוכחי שממנו לוחצים על הקישורים חשבתי להשתמש בתגית </ BASE> אבל אז כל הקישורים יפעלו כאילו הם נלחצים מהתיקיה הראשית יש דרך להחיל את התגית BASE רק על חלק מהקישורים או שיש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by aviv8,

שלום, יש לי שרת VPS. במקום שקניתי ממנו את הדומיין לא ניתן להכניס רשומת A אלה רק אפשרות להזין שרתי DNS, כלומר להכניס שם את השרתי NSים. איך אני עושה שהשרת שלי יהיה גם שרת DNS כך שאני יוכל להכניס את הדומיין שלי לשם, כמו למשל: ns1.mydomain.co.il ns2.mydomain.co.il מה צריך להתקין ומה צריך להגדיר? הבנתי שצריך להתקין named / bind אבל צריך גם לדעת לקנפג' את זה. אין לי DA ואין שום פאנל ניהול בשרת, לכן אני צריך לבצע את זה ידנית. מישהו יכול לעזור? בנתיים אני משתמש בשירות של האתר http://freedns.afraid.org/ אבל זה טיפשי להגיד ללקוחות שלך להגדיר דברים דרך שם ושאין שרת DNS כמו בכל חברה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by rubiliani,

מה הפקודה שה-JFrame יפתח אוטומטית ב-FullScreen?? חיפשתי בכל הסביבת פיתוח ולא מצאתי.. אני משתמש בNetBeans 5.5.. אני בטוח שיש פקודה כזאת.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GWeizman,

שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by catsmonster,

החלפתי לאחרונה את השרת אחסון שלי, ואני מנסה להחזיר לאוויר את האתר wordpress שלי. הורדתי מהשרת הקודם את כל התוכן שהיה על ה- FTP, ונכנסתי ל- PHPMyAdmin והורדתי גיבוי של המסד נתונים שלי. עכשיו אני מנסה להעלות את הכל בחזרה לשרת החדש, העליתי את כל הקבצים אל ה- FTP, אבל כשאני מנסה להעלות את ה- SQL ל- PHPMyAdmin, הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה: [h=1]Error[/h] SQL query: -- -- Database: `asakoshe_asa` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `wp_commentmeta` -- -- Creation: Oct 10, 2012 at 07:17 AM -- Last update: Aug 29, 2013 at 11:47 AM -- CREATE TABLE `wp_commentmeta` ( `meta_id` bi…

24. Started by eden dahan,

תרגיל שנורא הסתבכתי איתו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור . פתירה ברקורסיה :התוכנית מקבלת מספר שלם חיובי ותפקידה להחזיר את המספר כשהוא ממוין בסדר עולה בספרותיו דוגמה 15236 ל : 12356

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.