תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי את השאלה הזו באופ ישבתי עליה אולי 5 שעות ולא הצלחתי למצוא את הפתרון אשמח אם תעזרו לי. בעיקרון הבנתי שהמערך בנוי בצורה "מקופלת" ממוינת נסיתי איכשהו לנסות לשלב את זה בעזרת חיפוש בינארי ובכל מיני דרכים אחרות אך לא הצלחתי.. תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לומד java בתוכנה eclipse ויש לי תרגיל כזה: כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם. עליכם למנות כמה מספרות המספר הן זוגיות. אני לא יודע איך לפתור כאשר אין לי את מספר הספרות במספר (ניתן להיעזר בלולאות).
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לומד הנדסאי תוכנה ויש לנו עבודת הגשה לעשות צייר בשפת borland c התחלתי לכתוב ונתקעתי בפקודות, התרגיל הינו לעשות סוג של צייר שבצד יש קו פשוט מתחתיו עיגול מתחתיו מלבן מתחתיו מצולע מתחתיו עפרון שאפשר לרשום איתו וכפתור EXIT ובחלון למטה לעשות לחצנים עם 16 צבעים. להלן חלק מהתרגיל שעשיתי, #include<graphics.h> #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<dos.h> int x=0,y=0,x1,x2,y1,y2,z=0,color=0; void cselect() { if (x>0 && x<40) color=0; if (x>40 && x<80) color=1; if (x>80 && x<120) color=2; if (x>120 && x<160) color=3; if (x>160 && x<200) color=4; if (x>200 &am…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ליסטוויו אחד שמראה הרבה שמות ולידו ליסטוויו שמראה מלא מקצועות לדוגא אנגלית מתמטיקה.... ואז אני רוצה שאם אני לוחץ על שם של משהו ואז בוחר מקצוע הוא יציג בטקסטבוקס כמה יחידות הוא עשה נגיד משה אנגלית 5 משה מתמטיקה 5 אז איך אני עושה שיהיה שהמידע שמוצג קשור בין שתי הליסטוויו ולא כל אחד מהם בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי שלום, אני חדש אבל בכל זאת אשמח עם תעזרו לי. בת דודה שלי עושה עבודה במסגרת התואר שלה, והיא צריכה תוכנית פשוטה. התוכנית תקלוט לחיצות של משתמש מהמקלדת (מספיק כמה כפתורים אם זה בעייתי). ותפלוט בצורת טקסט (קובץ נפרד או כל דרך תצוגה אחרת שאפשר להעתיק ממנה) את הזמנים של הלחיצות או את הפרש הזמנים בין לחיצה ללחיצה (עדיף הראשון אם זה לא בעייתי). הדיוק חשוב שיהיה יותר משניות (מאיות או מה שאפשר). אין צורך בכל מיני תחכומים וכד'. עכשיו, הידע שלי בשפות תיכנות ממש חלש, לצערי ואין לי את הזמן הדרוש ללמוד את הנושא. חבר שלי כתב לי תוכנית אחת בC++ אשר פולטת קובץ טקסט עם הזמנים. איך אין הוא יודע איך לדייק יותר משניות (הוא קורא את השעון של הוינדוס). אז אם מישהו יכול לכוון אשמח, אם יש…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ב c++ כשזה אינטים אז אין בעיה אני קורא שורה לתוך סטרינג ומתייחס לזה במערך ומוציא את המספרים כאינטים אבל בדאבלים זה לא עובד.. איך אני יכול להוציא את המספרים לתוך משתנה דאבל? נניח וזה הקובץ 0 1.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.7 1.0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 1.2 1.3 0 0 0 0 0.9 0 0 0 1.1 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.8 0.6 0 0 1.1 1.3 0 0 0.2 0 1.1 0 0 0 0.2 0 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי דף שממנו יש קישורים לסרטוני וידאו. ואני רוצה שכל סרטון יפתח בחלון חדש, אבל אני רוצה שהוא יהיה בדיוק בגדול של הסרטון. ניסיתי עם javascript ופונקציית ה resizeto, אבל זה משנה את הגודל של כל החלון (ביחד עם הטולבארים והכל). אפשרות שחשבתי עליה היא להעלים את הטולבארים ואז לשנות את הגודל של החלון. אבל לא מצאתי איך אני מעלים את הטולבארים בחלון שכבר פתוח. *המידות של הסרטון קבועות וידועות לי. יש אפשרות אחרת בJS או בPHP לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך COMBOBOX אבל אני לא רוצה שהמשתמש יוכל לכתוב מה שבא לו אלה רק שיוכל לבחור את מה שכבר הנכסתי לשם בלי שהוא יוכל לכתוב מה שהוא רוצה... יש דרך לעשות את זה? אולי איזשהי פונקציה של הCOMBOBOX או להוסיף איזה components...
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני דיי חדש בקטע של EVENT ודלגייט. אני צריך לעשות תרגיל באופן הבא: ליצור אינטרפייס שיכל 2 אבנטים. שתי פורמים שיוצגו על המסך ובכל אחד שני כפתורים, כאשר לוחצים על הכפתור הראשון בטופס הראשון הכפתור השני בטופס השני מחליף צבע וההפך. ניסיתי ליצור קלאס שתממש את האינטרפייס וששני הטפסים ירשמו לאיבנט. אבל אז הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה. מישהו יכול בבקשה לתת לי הסבר קצר על הנושא ואפילו הצעה לפיתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, איזה מצפין PHP הכי טוב כמו PHPGuarder וכדומה. קוראים לזה באנגלית PHP Encoder יש עוד כמו Ioncube וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך עזרה בציור של אליפסה מלאה בתיכנות בשפת C ב- OpenGL. אם מישהו מכיר אתר שמסביר איך עושים את זה, או אם יש פונקציה מובנית שעושה את זה זה יהיה מצויין. עד עכשיו מצאתי איך עושים אליפסה חלולה רק עם קו מיתאר וגם לא הצלחתי למצוא איך אני ממקם את האליפסה על המסך איפה שאני רוצה. האליפסה מופיע לי על ראשית הצירים. זאת הפונקציה שהשתמשתי בה (המרצה שלי שלח לי אותה): void DrawEllipse(float xradius, float yradius) { glBegin(GL_LINE_LOOP); for (int i=0; i <= 360; i++) { //convert degrees into radians float degInRad = i*DEG2RAD; glVertex2f(cos(degInRad)*xradius,sin(degInRad)*yradius); } glEnd(); } תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור דו"ח בפורמט וורד או PDF מטבלה שבדאטה בייס שלי.. הדו"ח צריך ליהיות בעברית...... אין לי מושג איך עושים את זה חיפשתי קצת אבל כל מה שמצאתי נותן ג'יבריש. אני אשמח אם תעזרו לי.. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד כרגע על מחשבון נזק למשחק מסויים . המחשבון ממומש ב JS והוא קורא את כל החפצים ישירות מקבצים של המשחק שנמצאים על השרת . הבעיות שיש לי כרגע הם בעיקר של עיצוב ה GUI . אני גם מתכנן להפוך את הקוד ליותר מודולרי . הנה מה שיש לי עכשיו עם שילוב שיריון נפוץ במשחק מול נשק פופולארי . זה יכול לקחת כמה שניות אבל הhost הזה דוחס תעבורה http://niseg.0adz.com/dmgcalc/dmg_calc_itm.html?hash2=AAMkSAyBxSAwGAzi אני משתמש בעיקר בselect במימוש של combo box . לא מזמן הוספתי לטבלה של השריון עוד עמודות אם קצת אינפורמציה על כל בחירה. לפי דעתי די קל לעבוד עם מה שיש לי עכשיו רק שזה עמוס ומכוער . אני חושב אולי להחביא חלק מה select חלק מהזמן. גם הoutput של המחשבון לא הכי נוח. זה מוציא טבלה ש…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ DLL שאפשר לקרוא את הפונקציות שלו מMATLAB שמותקן על WIDOWS 32. ישנה בעיה לבצע את אותה פעולה ממחשב שמותקן עליו 64. האם קומפילציה(במחשב אחר) עם איזשהוא flag יכולה לפתור את הבעיה? (הDLL נעשה ע"י Visual studio 9) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמריצה קבצים מסויימים אחד אחרי השני, כאשר יש הפרש של למעלה משנייה בין קובץ לקובץ אני רושם בתוכנה שהיא מחכה X שניות לקובץ הבא, מה שאני רוצה לעשות זה שאם למשל התוכנה רושמת לי כמו שהיא רושמת עכשיו "waiting for the next file ...X sec" אז שהיא תספור אחורה כל שנייה למשל אם התוכנה מחכה 4 שניות אז בעזרת טיימר לאחר שנייה זה ירד ל-3 וכד'. זו המתודה שלי שבעצם נכנסת ל-if מתי שהקובץ הבא יגיע אחרי למעלה משנייה (המתודה הזו בעצם נמצאת בתוך פונקציה שדוגמת את האובייקט שלי שמריץ את הקבצים ופועלת בהתאם אם פרופרטי מסויים השתנה) ואז אני רוצה שהטיימר יופעל כאשר המשתנה fileData.nextFile הוא int והוא בעצם אומר בעוד כמה שניות הקובץ הבא יופיע, ניסיתי לעשות את זה עם טיימר אבל לא הלך לי,…
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם קיים דבר לזה לC? אני יודע שלVB ולJAVA יש, אבל לא הצחתי למצוא משהו דומה לC. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מוצא פקודת CSS כדי להניח טבלה סימטרית בסנטר
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-