עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nondos,

שלום כתבתי קוד ב vb.net 2005 להורדת הודעה מקבוצות דיון והצגתו ב textbox הקוד עובד, אך רק עם הודעות קטנות בהודעות גדולות הקוד מציג רק את תחילת ההודעה. Imports System.Xml Imports System.Net.Sockets Imports System.Text Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load Dim _username As String = "********" Dim _password As String = "********" Dim tcpClient As New TcpClient Dim sendBytes As [Byte]() Dim _buffer As String tcpClient.Connect("news.giganews.com", 119) Dim networkStream As NetworkStream = tcpClient.GetStream() 'Read the Welcome message into a byte buffer. Dim bytes(tcpClient.ReceiveBufferSize) As …

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by asmon,

כשיש לי עמוד שכולל בתוכו חיבור ל DATABASE אני צריך לפתוח את האתר עם הDEBUGGER של VISUAL STUDIO כדי שיפתח לי איזשהו פורט ורק אז אני יכול להכנס לאתר ולהתחבר לבסיס הנתונים מבלי לקבל שגיאה. http://img528.imageshack.us/img528/3394/d3jn6.jpg כפי שאתם רואים יש את הפורט בכתובת אבל אז אני לא יכול להביא את האייפי שלי למישהו כדי שיתחבר לאתר כי להוסיף את הפורט לכתובת האייפי לא עוזר. הנה כשאני מנסה להתחבר רגיל http://img513.imageshack.us/img513/4598/d2iz7.jpg אגב, בסיסי הנתונים שבאים עם הSQL SERVER כמו 'MASTER' מאפשרים לי להתחבר ללא הקטע הזה של פתיחת פורט עם הדיבאגר. בין אם זה חיבור רגיל LOCALHOST או אייפי שאני מביא למישהו אחר... http://img528.imageshack.us/img528/57/d1if7.jpg איך אני…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by assaf990,

איך אני מקבל את הזמן של היום ב- C++? תאריך שעה ואיך אני יכול לקחת רק את התאריך ולשים אותו בתוך מערך של CHAR-ים? בתבנית של dd/mm/yy?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. שלום, בקיצור ולעניין, יש לי דף שאמור לבחור נתונים מטבלה מסויימת איפה שעמודת ה ID שווה למשתנה שהוא מקבל. הדף מקבל ב GET (דרך כתובת העמוד) את המשתנים f ו- t ומשתמש בהם כדי ליצור את הפקודה להרצה. הפקודה הבאה עובדת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f']); אבל כשאני רוצה להוסיף את הבחירה מעמודה מסויימת: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=" . $_GET['t']); אני מקבל שגיאה. וגם כשניסיתי ככה זה לא עבד: $result = mysql_query("SELECT * FROM forum" . $_GET['f'] . "WHERE ID=1"); השגיאה לא רלוונטית, הבעיה היא תחבירית, מישהו יכול לומר לי איך המשפט אמור להראות? -- במקרה הזה f=2 , t=1 , ושם הטבלה הוא forum2 והשורה שאני רוצה היא השורה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by Boaz_fr,

האם משהו נתקל פעם שפעולה כמו SET DATEFORMAT DMY לפני קריאה ל store procedure גורמת להאטה מטורפת בזמן ביצוע הפרוצדורה (מ 4 שניות ל 3 דקות)? למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  10. מישהו יודע כיצד אני יוצר ומאחסן ערך במשתנה ב-JS ולאחר מכן שולח אותו דרך ה-FORM (טופס) ל-ASP ?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. תראו.. יש לי פרוייקט לעשות אתר לבצפר HTML ASP וJS עשיתי טופס הרשמה לאתר שמופנה לקובץ ASP .. ובבצפר הכל עובד סבבה.. הוא מכניס את מה שרשמתי לDB (אני עובד על IIS ד"א וגם בבצפר.) אבל אצלי במחשב כל טופס שצורך הכנסת נתונים או מחיקת נתונים מהדאטה בייס(טבלה בDB) אומר Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אבל הצגת נתונים מהטבלה בדאטה בייס הוא מאפשר יכול להיות שיש בעיות הרשאה... אבל אני לא יודע איך לאפשר את זה.. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by humus10,

ולמה צריכים אותו?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. M icrosoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: "<td>"]' מה זה אומר הארור הזה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. מישהו יודע כיצד מבצעים validation (בדיקת קליטת נתונים על select (תיבת אפשרויות) ב-JS ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. Started by hunter12,

אני קמווה שזה קשור לפה.. בכל מקרה בספר שלי רשום לי איך לשים לי IIS על המחשב כדי שאני ילמד עם זה ASP רשום להכנס ללוקח הבקרה הוספה והסרה של תוכניות ושם אתה מוסיף את זה אבל בהתקנה זה מבקש ממני אית הדיסק של SERVICE PACK 2 ואין לי אותו.. יש דרך אחרת להתקין IIS?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by nondos,

שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by BruceLee,

אז עשיתי חיפוש באתר פה וגם חיפשתי בגוגל מלא לא מצאתי פקודה שתעשה לי רענון רק לאחר שהדף נטען במלואו, וגם כל פעם שאני נכנס לדף הנ"ל (בין אם לחיצת משתמש, אוטמטי, קישור ישיר..) אני רוצה ריפרש אחד אוטמטי (ללא טיימר) כמו שעושים ידנית F5. אני משתמש בframe אז אני צריך משו לhead. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by HeDesXs,

כותרת (#C בין ++C/C)

• 23 תגובות
    • 15.7k צפיות
  19. אני יודע HTML ו JAVASCRIPT טוב.. עכשיו אני צריך לבנות אתר עם טופס הרשמה כמו של פורומים שיהיה לכל אחד שם משתמש וססמא וזה ישלח לאימיל כזה לאישור בקיצור כמו שצריך וגם מערכת של דירוגים לדירוג כל מיני דברים וגם מערכת שאפשר להגיב להוסיף תגובות - אבל אך ורק מי שרשום בשביל לעשות את הפונקציות האלו.. איזה שפות אני צריך ללמוד והאם אפשר ללמוד את שלושת הדברים האלה בזמן כמו חודשים?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. <% if session("iao")="no" Then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>עדכון</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") password = Request.Form("password") firstname = Request.Form("firstname") lestname = Request.Form("lestname") sex = Request.Form("sex") age = Request.Form("age") street = Request.Form("street") homenumber = Request.Form("homenumber") city = Request.Form("city") more = Request.Form("more") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("…

• 90 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. Started by humus10,

היי חברה, נגיד שיש לי בעמוד 3 שדות טקסט שעליהם מופעלים 3 VALIDATORS. שמוודאים שהם לא רקים. ו יש לחצן ראשון אשר מוסיף את התוכן של השדות לבסיס נתונים. בנוסף בדף הזה יש לחצן שני שצריך להעביר אותי לדף אחר כלומר RESPONSE.REDIRECT . הבעיה שנניח שהגעתי לדף הזה סתם ולא בא לי למלא את השדות האלה ואני רוצה להישתמש בלחצן שמעביר אותי לדף אחר אך VALIDATORS לא יאפשרו לי לבצע POSTBACK כי השדות עדיין רקים... יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yahalom,

מה ההבדל בין הצהרה על מחלקה B לפני A בצורה זו class B; class A { B* pB; } לאומת אינקלוד של קובץ המחלקה לפני A ,USV

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. כלומר מהנדס מערכות מידע , שיכול להוכיח מקצוענות/ידע/.... בתוכנה האם הוא יוכל להיות מתכנת מן השורה ? ובכלל האם כדאי ללמוד את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום.. פרוייקט סוף י"ב, ביקשו תרשים DFD. המורה הראתי לי בכיתה משהו אבל אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה נראה ומה אני עושה שם מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה צריך להראות ? להעלות איזה תרשים פשוט? מה צריך להיות שם? תודה

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים