עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני צריך עזרה במימוש הפעולה הזו: public static void compressSequences (Node<Character> chain) הפעולה מקבלת שרשרת חוליות של תווים.הפעולה תצמצם רצפי תווים, כך שלא יופיעו תווים זהים ברצף. התו הראשון בכל רצף יישאר וכל השאר יוסרו. יש לשמור על סדר התווים. המחלקה Node: public class Node<T> { private T info; private Node<T> next; public Node (T x) { this.info=x; this.next=null; } public Node(T x, Node<T> next) { this.info=x; this.next=next; } public Node<T> getNext() { return this.next; } public void setNext(Node<T> next) { this.next=next; } public T getInfo() { return this.info; } public void setInfo(…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מצאתי פתרון שעובד רק בIE אבל לא FIREFOX ומשום מה הZ-INDEX לא ממש הלך גם מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML לבד, אני מנסה למקם תפריט במרכז העמוד ואין לי מושג איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bykeking,

יש לי את התוכנה הנ"ל אבל אין לי מושג איך להשתמש בה. אני יוצר מסמך חדש, כותב את הקוד ואז אין לי מושג מה לעשות. HELP PLZ

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by game kILLer,

למדתי פסקל ועכשיו אני לומד C איך לעזזל אני עושה מספר רנדום??? randomize(); X=random (300); אם אני טועה תגידו במה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. שלום. אוקיי. נא סבלנותכם, כי אני חדש בתחום הזה, ולכן אפלו לתאר את הבעיה יהיה לי קצת קשה. הנה מה שאני יודע: - יש לנו במשרד כתובת מייל שמסתיימת בשם של החברה. - נניח: User1@YOSIHOMES.com - זה מנוהל (כל ה"עסק" הזה) ב Google Apps. - בגוגל Apps מצוין שהדומיין נרכש על ידי גוגל, אמנם, אבל נרכש מ GoDaddy. מבלי קשר לזה (או אולי עם קשר לזה), בזמנו נתבקשתי לבצע איזשהי פעולה אצל ה HOST דווקא. וזה לשים את ה nameservers לפי ההגדרה שלהם בגוגל (?) ב cPanel של BlueHost, הלכתי ל DNS ZONE EDITOR. משם הכנסתי (בעזרת התמיכה שלהם) את הנתונים שנתבקשתי (אני לא זוכר על ידי מי נתבקשתי): אם אני לא טועה, הנתונים שהכנסתי היו תחת ה Mail Exchanger. שם נתבקשתי להזין נתונים שניתנו על ידי גוגל. P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofergpr,

שלום, עשיתי באתר הזה: http://www.b-yafot.co.il/oren ששמים על קישור את העכבר - התמונה בצד שמאל משתנה... עכשיו מה שאני רוצה זה שיהיה מעבר של טשטוש בין תמונה לתמונה.... כמו זה למשל: http://www.b-yafot.co.il/a.gif

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by patrik,

יש לי מחלקה class abc { public: int x; abc() { x=0; } }; אני רוצה ליצור ממנו מערך דינמי (יקבע בהמשך) לדוגמא: class def { public: //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? abc aaa[][]; int size; def(int size) { this->size=size; //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? aaa=new abc; } }; אם אני רוצה להדפיס אותו איך מבצעים זאת? אני משער: void print2D_array() { int i,j; for(i=0; i<size; i++) { cout<<"\n"; for(j=0; j<size; j++) cout<<aaa[j].x<<setw(4); } } תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לבנות באמצע התוכנית מערך דו מימדי...עכשיו אני יודע איך אני בונה מערך חד מימדי באמצע התוכנית ע"י הקצאת זכרון דינמית... איך ע"י הקצאת זכרון דינמתי אני יכול לבנות מערך דו מימדי בעזרת מצביעים....נא להסביר טוב ואם אפשר דוגמא קטנה אשמח מאוד........

• 29 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. Started by roma4k,

שלום, אני צריך לכתוב תוכנית מסוימת שבה אחד מהסעיפים הוא לדרג עובדים במפעל ע"פ התפוקה שלהם. עשיתי את כל התוכנית אבל נתקעתי בחלק הזה. למעשה חישבתי את נתוני התפוקה והכנסתי אותם למערך בגודל 100 תאים כשבכל אחד מהם רשומה התפוקה של העובד המתאים. השאלה שלי היא איך אני יכול למצוא את עשרת העובדים בעלי התפוקה הגבוהה ביותר, ואז להדפיס את הרשימה בסדר עולה של העשרה, כלומר הראשון שיודפס הוא בעל התפוקה הגבוהה ביותר. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hakimon1,

לום לכולם אני מחפש מערכת של oscommerce-2.2 מתורגמת לעברית אם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד או שיכול לעזור לתרגם.. ושאלה נוספת האם המערכת של PHPNUKE יש לה יכולות להוות אתר מכירות עם קטלוג וממשק של מכירות והכל? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  13. היי, [קטע הקוד מצורף בקובץ טקסט] התכנית שלי רצה בלי באגים - הכל תקין. הוספתי קטע קוד בתכנית, שאומר כך: אם ישנו Error כלשהו, במקום להדפיס אותו ישירות על המסך, יוצרים סטרינג שיכיל הסבר על הבעיה, ומעבירים את זה למחרוזת של סטרינגים שתכיל את כל ה- Errors שהיו בתכנית. מה שקורה זה שהתכנית רצה, המחרוזת שמכילה את כל ה- Erros ריקה בהתחלה (ערך NULL), כשיש שגיאה - התכנית מוסיפה Error מסוים למחרוזת של כל ה- Errors, אבל כשהקוד ממשיך הלאה המחרוזת של כל ה Errors שוב חוזרת להיות NULL.....! מדוע זה קורה??? תודה רבה מראש, גלעד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sharpi,

ישנו מסלול (כלשהו) וישנו כדור שאני רוצה שיצמד לקו(כאילו זה משטח שהוא נע עליו) כיצד אני לגרום לכדור להיצמד תמיד לקו.(מצורפת תמונה.) מבחינת התזוזות. יש לציין כי יש לי מתודות שיכולות לזהות התנגשות עם הקו. למשל בתמונה המצורפת. הכדור ינוע ימינה ירד כשיש בקעה ויעלה למעלהימשיך במסלול (כאילו זה קיר שהוא מתפס עליו). תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אני כבר מלא זמן מחפש אלגוריתם או לוגיקה של אינטליגנציה מלאכותית של המחשב במשחק דמקה. אני מקווה שהבנתם את הכוונה אם לא אז תשאירו הודעה ואני יסביר יותר טוב. אללה חבר'ה מי שמוצא תותח.

16. עזרה במציאת חומר מקצועי J2EE ופיתוח WEB...ו asihiz ו 15:41 | 13/02/08 אני מחפש קישור לחומר מקצועי ו\או שמות של ספרים טובים בכתיבת אפליקציות WEB ב- J2EE... אני צריך ספרות שתתאר את הנושא מהרמות הבסיסיות ביותר, לדוגמא מה קורה שעושים SUBMIT מדף HTML? מה עובר לשרת ואיך?איך הדפדפן מפענח את ה-RESPONSE לדף HTML, מה קורה שמגיע ה- REQUEST לשרת, איך מתנהגים ה-SERVLETS ודפי ה-JSP, איך משלבות הקומפוננטות של ה-J2EE בחגיגה. הדגש הוא על פירוט רב יותר ככל האפשר בכל ה-FLOW של התהליך, ההסברים שמצאתי ברשת הם כלליים מאד וקשה להבין את הקונספט של מבנה אפליקצית WEB מהם.

17. Started by lompy,

אני מחפש מקורות טובים ללימוד C# מצאתי מקורות כאלה ואחרים באנגלית (ב EMULE) ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית זה לא תענוג גדול לקרוא ספרים שלמים בשפה זרה יש לי ידע די נרחב ב JAVA והדמיון בין שנהם גדול מאד גם בצורת התכנות (OOP) וגם בסינטקס בעקרון אני צריך מקור מקיף שילמד אותי את הסינטקס של C# ואני חייב שזה יכלול פרקים בנושאי GUI ותיכנות מול מסדי נתונים (ADO) כמו SQL SERVER ן ORACLE אני אשמח לכל מקור טוב בכל שפה אבל אני מעדיף בעיברית ואפילו המלצות לספרים יתקבלו בברכה (אין לי בעיה לקנות ספר אם הוא באמת טוב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by אלון ט,

שלום לכולם, מישהו מכיר פונקציה בשפת c, שמקבלת כפרמטר שם של ספריה ומחזירה את שמות הקבצים שנמצאים בספריה? עזרה תתקבל בברכה ..

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Da-Funk,

היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Shibi,

ערב טוב יש לי רעיון כלשהו שמצריך אותי להשתמש בפונקציה של סמסונג לקליטת מיקום הסתכלות העיניים על המסך של הטלפון או טאבלט אשמח אם מישו יוכל לשלוח לי אתר עם הקטע קוד הנ״ל עם הסבר או בלי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי חבר'ה. אני סטודנט במכללה וצריך לעשות פרוייקט (לא רציני, משהו ברמה של 5 דפים) על פרוטוקול תקשורת כלשהו בכל השכבות למיניהן. צריך בפרוייקט לבצע מדידות ולראות את ההבדלים בין מקרה א' כלשהו למקרה ב' (סתם דוגמא - לבדוק את מהירות טעינת דפי אינטרנט עם ובלי Cache). אשמח מאוד לרעיונות, תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, לאחר שניסיונותיי לחיפוש עצמאי לא עלו יפה, באתי לשאול כאן. אני מחפש שרת אחסון לאתר (שהוא למעשה מערכת פורומים) שאני אחראי עליו. כיום האתר יושב בשרת אחסון ישראלי, אבל העלויות די גדולות. הגודל הנוכחי הוא בסביבות 1GB, והמחירים בארץ שאני מצאתי נעים סביב ה-100 ש"ח לחודש. זה יוצא לא מעט לשנה. בחיפוש שעשיתי ראיתי ששרתי אחסון בחו"ל הם זולים יותר (בערך שליש), ואין שום מגבלה על הגודל, אבל נאמר לי שהגלישה בפורום שיושב באתר אחסון בארה"ב תהיה איטית ומעצבנת. היה לי ניסיון רע לפני שלוש שנים עם fatcow שאירחו את האתר: הגלישה הייתה די איטית ומידי פעם האתר היה נופל. אני לא יודע אם זה בגלל שהשרת יושב בארה"ב או בגלל שהם מקצים רוחב פס נמוך לכל אתר, אבל אני זוכר שזה היה די מעצבן. לכן, השאלה…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by lurya,

שלום! דבר ראשון אני לא מתכנת, לכן אזדקק לעזרה, בעניין פשוט יחסית להערכתי... בחודשים האחרונים אני בונה מסד נתונים עבור קטלוג תקליטים/ דיסקים. המסד בפורמאט Access, הסבירו לי בצורה ברורה איך עליי למלא את הטבלה והרשומות, כך שתוכנה חיצונית תוכל לקרוא אותן בהתאמה. הבעיה שלי מסתמנת במציאת או יצירת תוכנת/ מנוע חיפוש פשוט שידע לחפש פריטים לפי הקטגוריות שהצבתי בטבלאות. שוב, קחו בחשבון שאין לי כל ידע באיזשהיא שפת תכנות, ואין לי תקציב לקניית תוכנה כזו - לכן אשמח לקבל רעיונות פשוטים וחינמיים תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

היי, אני נדרש לכתוב שתי פונקציות ב-C שאני לא ממש בטוח איך לממש. הראשונה צריכה לבדוק אם ניתן לחבר שני int-ים כלשהם ללא גלישה, והשניה צריכה לבדוק אם int כלשהו גדול מ-128. הפונקציה הראשונה צריכה להחזיר 1 אם ניתן לחבר ללא גלישה, ו-0 אחרת. הפונקציה השניה צריכה להחזיר 1 אם המספר גדול מ-128, ו-0 אחרת. אסור להשתמש בלולאות ובתנאים כלשהם, אלא רק באופרטורים כגון & | ^ ~ ! ו-shift ימינה/שמאלה. מן הסתם אסור להשתמש ב < או >... מכיוון שמדובר ב-int, ולא ב-unsigned, בשני המקרים אני "נתקע" בבדיקה של מספרים שליליים. למשל, עבור הפונקציה הבודקת אם מספר כלשהו גדול מ-128, חשבתי להזיז את כל המספר 6 מקומות ימינה ולבדוק אם נותרו 1-ים (על ידי & עם 1- למשל) - אבל אם המספר שקיבלתי הוא ש…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.