עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מתכנן לבנות את המעגל הזה שנותן תצוגת לדים לפי יציאת LPT רציתי לשאול איך ניתן להראות כמה אימיילים חדשים יש על התצוגת לדים. המעגל:

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אז ככה, צריך לכתוב תוכנית המסדרת בלוק מספרים מהגדול לקטן כתובת תחילת הבלוק 1000H אורך הבלוק 10H תודה מראש mov cx, 10h start1: mov bx, 1000h mov di, 1001h mov dx, 10h start2: mov al, [bx] mov ah, [di] cmp ah, al jnc xx mov [di], al mov [bx], ah xx: inc bx inc di dec dx jnz start2 loop start1 RET

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Friend,

היי, משימה: כתוב תוכנית שבודקת אם המספר הדו ספרתי מקיים את התנאים הבאים: ספרת העשרות זוגית ספרת האחדות גדולה מספרת העשרות. כתבתי תוכנית שהIf שלה הוא כזה: If (a<100)&&(a>=10)&&(a%10>a)&&(a/10)/2 זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. יש לי תמשימה הבאה: יש למישהו רעיון? -תודה

• 33 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by sese,

הי לכולם בבקשה עזרה דחופה צריך לכתוב תוכנית בשפת סי המקבלת נתונים של 3 משחקי כדורגל ל2 קבוצות (א ב) ואחר כך לחשב עבור כל קבוצה הניקוד ומי הקבוצה שכבשה מקסימום שערים למשל הקלט יכול להיות קוד קבוצה א -------מס שערים-------קוד קבוצה ב-------מס שערים 777 -----------------2--------------------222---------------1 111-----------------1---------------------222---------------1 111-----------------2----------------------444--------------1 חישוב הניקוד קוד קבוצה ------ניקוד 111--------------3 222--------------2 777-------------2 444-------------1 הקבוצה שכבשה מקסימום שערים:3

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by BedB0y,

צירפתי את השאלה בתור תמונה אני כבר תקוע עליה כמה שעות, הבנתי שהרעיון הוא למיין את מערך הכתובות לפי הערכים שהן מצביעות עליו במערך המקורי. נסיתי בכל מיני קומבינציות, הכוכביות האלה פשוט משגעות אותי. אני מצרף את הנסיון האחרון שלי, במקום לכתוב עד הסוף ואז להתבאס, כתבתי את ההתחלה, אשמח אם תגידו לי אם אני בכיוון הנכון, במיוחד בפרוטורייפ, נראה לי ששם הבעיה. תודה עריכה: הפונקציה למעלה זה הפונקציה שביקשו לכתוב בשאלה, בינתיים יצרתי מערך כתובות והעברתי את הכתובות של המערך המקורי(הפונקציה לא גמורה כמובן) הפונקציה התחתונה זה המרג'-סורט, רציתי לדעת אם זה בסדר או שהסתבכתי עם כל ענייני הכוכביות והפרמטרים שם לפני שאני ממשיך הלאה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by hagai303,

שלום רב, אשמח לעזרה בנושא שפת C - קיבלתי תרגיל לבנות תוכנה שאמורה לבצע: תקלוט התוכנית מספר שלם ותדפיס למסך האם מופיעה בו הספרה 5 במידה והמספר הנקלט אינו שלם או שנקלטו תווים שאינם מהווים מספר (חישבו איך תוכלו לבדוק זאת) יש להדפיס למשתמש הודעה מתאימה בשורה נפרדת ולהמתין לקלט חילופי. אין לי מושג איך להתחיל אפילו לכתוב את זה - מבני בקרה מותרים לשימוש - IF - ELSE - WHILE - FOR - DO.WHILE - WHITCH אפילו כיוון כללי יספיק לי... תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by mabool,

אוקי שלום, אני חדש אבל בכל זאת אשמח עם תעזרו לי. בת דודה שלי עושה עבודה במסגרת התואר שלה, והיא צריכה תוכנית פשוטה. התוכנית תקלוט לחיצות של משתמש מהמקלדת (מספיק כמה כפתורים אם זה בעייתי). ותפלוט בצורת טקסט (קובץ נפרד או כל דרך תצוגה אחרת שאפשר להעתיק ממנה) את הזמנים של הלחיצות או את הפרש הזמנים בין לחיצה ללחיצה (עדיף הראשון אם זה לא בעייתי). הדיוק חשוב שיהיה יותר משניות (מאיות או מה שאפשר). אין צורך בכל מיני תחכומים וכד'. עכשיו, הידע שלי בשפות תיכנות ממש חלש, לצערי ואין לי את הזמן הדרוש ללמוד את הנושא. חבר שלי כתב לי תוכנית אחת בC++ אשר פולטת קובץ טקסט עם הזמנים. איך אין הוא יודע איך לדייק יותר משניות (הוא קורא את השעון של הוינדוס). אז אם מישהו יכול לכוון אשמח, אם יש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני בפלונטר לא קטן, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית בmatalb שמייצרת תבנית התאבכות לשניים ושלושה סדקים. ויש להוסיף את פסי האור והחושך. הנוסחה עבור 2 חריצים היא: I=Imax*[cos(pai*alpha*sin(theta) / lamda)]^2 עבור 2 חריצים צריך לפתח. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by CobraBoy,

יודה לכם מאוד : בתחרות ספורט ארצית השתתפו 20 ספורטאים הספורטאים התחרו בשולשה מקצועות : ריצת 100 מטר - מתקבל זמן הריצה ב שניות (X) קפיצה לרוחק -מתקבל במטרים (Y) קפיצה לגובה -מתקבל בס"מ (Z) כתוב תכונית שתדרג את הספורטאים על פי הישגיהם בסדר יורד תוך הפעלת הכללים הבאים : ריצה 100 מטר - NIKUD=50/[X-8 קפיצה לרוחק - NIKUD=Y*10-5 קפיצה לגובה - NIKUD = [Z MOD 5 ]*10+0.01*Z

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by student_2010,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית פשוטה יחסית, אז ככה: תכנית לחישוב ההיקף והשטח של משולש. התכנית תקרא מהקלט שהכניס המשתמש את האורך של שלוש הצלעות של המשולש, ותדפיס למסך את היקפו של המשולש ואת שטחו. אורכי הצלעות יהיו מספרים טבעיים (כלומר שלמים חיוביים). לשם חישוב שטח המשולש, ניתן להשתמש בנוסחת Heron הקובעת כי שטח המשולש שווה לשורש הריבועי של ( s(s-a)(s-b)(s-c , כאשר b ,a ו- c הם אורכי שלוש הצלעות של המשולש, ו- s הוא מחצית היקפו. מישהו חייב להציל אותי ולהסביר לי איך לכתוב את זה, אם יש לכם איזה תוכנית דומה כתובה כבר שאפשר ללמוד ממנה אני אשמח. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Amit_S,

שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Liad91,

אהלן, לפני כמה חודשים החלטתי ללמוד php לעומק ולעבור את מבחן ההסמכה של zend. עד היום ראיתי בערך 70 שעות של מדריכים ועשיתי את ה"קורס" ב - codecademy. הבעיה היא שאני מרגיש שעד עכשיו כל מה שלמדתי זה רק הבסיס ואני לא מצליח להבין איך להמשיך, איזה נושאים ללמוד? איזה מדריכים כדאי לראות? במה צריך להתעמק יותר ובמה פחות? אשמח לקבל הכוונה נ.ב - שקלתי להירשם לקורס באחת המכללות אך לפי מה שהבנתי זה רק בזבוז כסף. תודה והמשך שבוע טוב, ליעד.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by tecore,

איך לחלק איבר איבר בוקטור ? עריכה: הסתדרתי, אם מישהו יחפש אז נקודה לפני החילוק /.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by avnet613,

אני לא בטוח זכאן המקום הכי מתאים לבקשה אבל לא ידעתי איפה לשים אותה. אני כותב בלוג על חיפוש טיסות ובתוכו כתבתי פוסט קצר על חיפוש טיסה זולה באופן אנונימי. כיוון שאני לא מבין גדול מאוד במחשבים הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש לי אי דיוקים בדברים שכתבתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sby333,

שלום לכולם, רשמתי מאקרו מותנה לפקד, אשר אמור לפתוח טופס בתנאי שיש התאמה בין 2 טבלאות במסד נתונים. התנאי נבנה בבונה הביטויים של אקסס. הטבלאות מקושרות לטופס. אני מקבל שגיאה בעת ריצת הטופס כאשר כתוב בשגיאה שאין גישה לטבלאות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by shir gold,

הי רציתי לשאול מתי יקרה לי מצב בגרף שE=V^2? בגרף מכוון? בגרף לא מכוון? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by aviaderi,

במסגרת הקורס באוניברסיטה נתנו לנו את השאלה הזאת: יש לשמור קבוצה דינמית של איברים, כאשר כל איבר מכיל :שם, מספר זהות ופרטים נוספים. יש לתמוך בפעולות הבאות: הכנסה, מחיקה לפי מספר זהות, חיפוש לפי שם. תאר מבנה נתונים יעיל למימוש הפעולות הללו. חשבתי על שימוש ב-MAP, אבל MAP ממיין ומכניס איברים לפי מפתח אחד שבוצע עליו HASHCODE. השאלה שלי היא האם יש מבנה דומה לMAP שיכול למיין לפי 2 מפתחות? תודה מראש, אביעד

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by Lidor2000,

אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום נתקעתי בשיעורי בית ב-JavaScript, כרגע על הנושא של מחרוזות. אני צריך ליצור טופס ולבדוק שבכל השדות קיים ערך כלשהו, בנוסף יש לי בדיקות נוספות לאימייל שייקלט: 1. האימייל לא יכיל תווים לא חוקיים. 2. יכיל רק @ אחד. 3. נקודה לא יכולה להופיע בסמיכות ל-@ באף אחד משני צדיו. 4. נקודה חייבת להופיע, אבל לא במקום הראשון לפחות 2 תווים מהסוף. אני תקוע רק בקטע של האימייל, משום מה זה לא עובד. הנה מה שעשיתי עד עכשיו: function vaild() { if (document.frm.fname.value=="") { alert ("First name is missing!"); document.frm.fname.focus(); return false; } if (document.frm.lname.value=="") { alert ("Last name is missing!"); document.frm.lname.focus(); return false;…

• 1 תגובה
    • 6.6k צפיות
  22. Started by Simbota,

שלום יש לי תרגיל במטלב שאני לא מצליח לפתור אשמח לעזרה " כתבו פונקציה המקבלת מקדמים של 2 ישרים ומחשבת את נק' החיתוך שלהם (x0,y0). הפונקציה משרטטת את הישרים בתחום [x0-5: x0+5] , את נקודת החיתוך שלהם ולידה את שיעורי הנקודה. הוסיפו כותרות לצירים ומקרא. "

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Roni Singler,

אני מחפשת מישהו שיכול לעלות קוד מגיטהאב, מגרסה ישנה של מטלב ולהמיר אותו לגרסה חדשה או להעלות אותו לגרסה ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by TheSlider,

היי חברים, יש לי תרגיל להגשה. יש לכם כיוון איך לעשות את זה? סעיף א' : כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: int skip_strstr (char *str1, char *str2, int skip); הפונקציה תבדוק אם המחרוזת str2 מופיעה בדילוגים של skip במחרוזת str1 (ראו דוגמאות להלן). הפונקציה תחזיר את מספר הפעמים שבהם str2 הופיעה ב-str1 בדילוג skip . דוגמאות: 1) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת cdbadbfca , פעם אחת 2) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 1 במחרוזת abcdabc , פעמיים 3) המחרוזת abc מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת aabbcc , פעמיים 4) המחרוזת abc לא מופיעה בדילוגי 2 במחרוזת abc (הפונקציה תחזיר 0) הערה: אם אחת המחרוזות (או שתיהן) באורך 0, אז יש להחזיר 0 בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by TheSlider,

היי חברים. יש לי תרגיל להגשה לממש פונקציה בשפת C שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: void eraseDuplicates(char* str, char c); הפונקציה מקבלת מצביע למחרוזת ותו c. אם התו c מופיע במחרוזת כמה פעמים ברצף , הפונקציה מוחקת את כל המופעים הרצופים הכפולים ומשאירה מופע בודד של התו c . לדוג' : מחיקת a מהמחרוזת abcaaabcaabad תחזיר את המחרוזת abcabcabad בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת. איך בדיוק מי שכתב את התרגיל, מצפה שאני אעשה את זה בלי להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת?! בנוסף אם למישהו יש רעיון/דרך לממש את הפונקציה הזו אני אודה לו מאוד!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.