תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אין לי ממש ידע במסדי נתונים. אני רוצה שהתכנה שלי (נבנת ב-vb.net 2010) תזכור קישורים שאני מוסיף, תחפש אם הקישור קיים, במידה ולא - תוסיף אותו לרשימה. במידה וכן - תעשה +1 לקישור קיים. באיזה מסד נתונים כדאי להשתמש כדי ליישם את הקוד הפשוט הזה, אם בכלל? (אם יש דרך אחרת ליישם את מה שאני צריך בלי מסד נתונים?) תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להשתמש בתוכנה הנ"ל לעבודה עם שפת C. לא השתמש באף תוכנה מאז שנת 2008 , ואף לא נגעתי בשפת בתוכנות. יש אפשרות לקבל איזה מדריך לשימוש בתוכנה? איך פותחים פרוייקט חדש? איך מתחילים לכתוב תוכנית? ואם ישנה תוכנה יותר ידידותית למשתמש עם מדריך אשמח לקבל הצעות לגביה. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ממשקים בג'אווה מותר במתודה בתוך ממשק לשים פקודה הדפסה כלשהיא או שבכלל אסור וזה רק כותרות ? ולגבי משתנים בממשק מותר רק Static או רק Final או רק Static final ? התבלבלתי עם אלה בממשק ויש כזה תרגיל: יש ממשק AnimalBehavior עם 2 כותרות לא משנה מהן כרגע.. ומחלקה Mammal שמיישם את AnimalBehavior ומחלקה נוספת Cow שיורשת את Mammal (כל זה נמצא בתרשים, מ-Cow אין חץ יישום ל-AB) אז האם הכותרת של Cow צריכה להיות: Cow extends mammal וזהו ? ואם כן אז בכל מקרה Cow אמורה לממש את המתודות של AnimalBehavior ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בניתי אתר: http://www.d-designs.co.il/DD/Home.htm הכל טוב ויפה, עובד סבבה, אבל בפיירפוקס רואים כזה חלק ריק בצד ימין..עכשיו, חיפשתי חיפשתי בקוד איפה נמצא הבלוק הזה ולא מצאתי אותו, מישהו יכול לבדוק את הקוד ולראות איפה נמצא הבלוק הזה בצד ימין? thnx ;D
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
אני רוצה שבטופס שלי אני אצור קובץ xml חדש לאחר קריאה ראיתי שאני צריך לעשות לטופס הASPX שלי import לsystem.xml עשיתי את זה ואני מחפש את xmltextwrite ואני לא מוצא אותו יש למישהו מושג למה חסר לי האובייקט הזה בnamespace שייבאתי? זה מה שעשיתי : <%@ Import Namespace="System.Xml" %> ושאני רושם xmltext אין לי שום השלמה למתודה שאני מחפש , ראיתי באינטרנט דוגמאות שעושים import לnamespace הזה והמתודה כן מופיעה אז אני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר...
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם, בקישור הזה באתר של נענע10 יש כתבת וידאו מהחדשות. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926732 יש שם קוד הטמעה... מישהו יוכל לעזור לי, איך אני יכול לשנות את הקוד שלא יהיו בו פרסומות בהתחלה או מעבר לסירטונים אחרים בסוף? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, מישהו מתמצא בביטויים רגולריים ? ברצוני לנסח ביטוי העשוי על טהרת האותיות ומונה 10 אותיות בדיוק. ארשום אותו כך: /^[a-zA-Z]{10}$/ הבעיה שלי היא: אם אני רוצה ביטוי כנ"ל באורך 10 תוים מקסימום ו 2 תוים מינימום כיצד מנסחים זאת בביטוי רגולרי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מתנסה קצת עם RMI אבל נתקלתי במספר קשיים כבר בשלבים הראשונים. יש לי שרת שרץ על הלפטופ שלי, ויש Client שרץ על המחשב הנייח. הבעיה היא שמשום מה הם לא מצליחים לדבר ביניהם. האקספשן שאני מקבל בצד של הלקוח נראה כך: http://pastebin.com/34mHBwdx הקוד של הקליינט עצמו נראה כך: http://pastebin.com/fdurg7zr והקוד של השרת נראה כך: http://pastebin.com/ZK4HsRdE כמובן ששני המחשבים נמצאים באותה רשת, ו-telnet בין הקליינט לשרת על פורט 1099 עובד. את השרת אני מריץ עם הארגומנטים הבאים: -Djava.rmi.server.codebase=file:C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\Server1\build\classes\ -Djava.security.policy=C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\wideopen.policy כאשר הקובץ נראה כך: …
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ולאחרונה גיליתי שכל עניין התכנות מושך אותי ואני שוקל גם ללמוד את זה כתואר (מדעי המחשב למשל). בעבר לא התעסקתי בנושא הזה, הייתי גיימר בסביבות ה9 שנים עד שהחלטתי שמספיק והגיע הזמן להשקיע בדברים אחרים בחיים. אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאלתי. רציתי לדעת ממה בעצם מתחילים? אני מעדיף להתחיל ולנסות ללמוד מהאינטרנט לפני שאני מוציא כסף על ספרים אבל מאיזו שפה אני אמור להתחיל והאם מישהו יכול לכוון אותי גם לאתרים מסוימים או מדריכים כאלה ואחרים שיוכלו לעזור לי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שלדעתי צריכה Button Group שבעצם תאפשר לי לבחור בין שתי פעולות ובכך לשלוח את הבחירה לפונקציה אחרת ובכך לקבוע איך היא תפעל הלאה בהתנייה. אני עובד עם NetBeans IDE 7.0.1 העדכני ביותר ויצרתי JFrame חדש. כל שדה אחר שהגדרתי, טקסט או כפתורים עובד בלי בעיה. אבל אני לא מצליח להכניס את ה Button Group. כשאני גורר את ה Button Group ל Panel שיצרתי, הוא לא מופיע. כאשר אני יוצר אותו ב constructor בקוד ומנסה לחבר בינהם, גם לא מצליח לי. אם יש למישהו רעיון איך לעזור לי, אשמח. אם אני לא ברור, אשמח להבהיר. תודה מראש על העזרה, לב.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
נניח שיש לי את המערך הבא: int []a = new int [n] n=5 a {1, 4, 2, 0 , 7} איך אני הופך אותו למספר int שהוא בעצם 14,207?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו שמע/התנסה בקורסים האלה? אשמח לחוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי ממש ממש ממש ממש נמאס לי שבא לי לשבור משהו כבר יש לי אפלט שנחשב למאוד מסוכן הוא נכנס לDB פותח קבצים סוגר קבצים וכו וכו אני לא מצליח להפתר מכל בעיות האבטחה... זה פשוט לא עובד הדרך היחידה שהצלחתי לגרום לו לעבוד זה רק בעזרת ה appletviewer ששם הלבשתי לו גם את ה java.policy שנותן הרשאה להכול. ורק ככה זה עבד. אני מנסה להריץ את האפלט בתוך דפדפן והוא בשום פנים ואופן לא מתייחס ל קובץ האבטחה הזה.... איפה לא שמתי אותו והוא שם עלי צינור!!!!!!! בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני אמור להגיש פרוייקט למחר ואני ממק בקנטים בכל הנושא של שפת אסמבלר.... אם אפשר בבקשה לעזור לי לבנות את התוכנית הבאה בשפת אסמבלי: * הערה: זה לא ממש אסמבלי, אלא בתוכנה וירטואלית הנקראת "EasyCPU" שהיא כוללת מערך נוריות ומתגים. מי שבראש לעזור אוכל לתת לו לינק לתוכנה. בבית הספר ישנם 4 מעבדות מחשבים. המחשבים חלקם ישנים (Pentium 2) וחלקם חדשים (Pentium 4). בהם מותקנות 2 גרסאות של מערכת הפעלה - Win_XP ו Win_98. בספירת המחשבים כל המחשבים נרשמו ברשימה אחת הכוללת את הנתונים הבאים על כל מחשב: * סוג המחשב *סוג של מערכת הפעלה *מספר מעבדה בה מחשב נמצא מספר המחשבי הכולל אינו ידוע. רשימה מסתיימת במס' 0. על התוכנית שלך להציג במערך הנוריות את הנתונים הבאים: * מספר המחשבים שישנם בבית הספר …
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי Microsoft Visual C++ 6.0 על WIN98 וכל פעם שאני מריץ את התוכנית אז חלון הדוס שדרכו התוכנית רצה הוא קטן ותמיד אני נאלץ להגדיל אותו. איך עושים זאת באופן קבוע שירוץ לי על חלון גדול?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש קומפיילר לדוס של C (רצוי ++C) ולא Turbo C++ 3.1. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי ניסיתי לקלוט נתונים ל3 משתנים בפורמט הבא: dd-mmm-yy שנה/חודש/יום השתמשתי בפקודה הבאה: scanf("%d-%s-%d",&day,&month,&year); היום נקלט כמו שצריך בחודש הוא קולט לי גם את החודש וגם את השנה למשל לקלט 18-jun-80 בחודש נקלט לי jun-80 בשנה לא נקלט כלום הערה: בגלל שהכתוב נמצא בפורמט ימין-שמאל אז כשכתבתי את הקלט זה לא נראה כמו שצריך תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריכה להכין עבודה בנושא ADT גנרי שבה אני צריכה ליצור סימולציה למערכת לניהול קבצים.. יש לי כאילו כונן קשיח ועליו אני צריכה ליצור ספריות וקבצים. ממש כמו כונן C במחשב. אני צריכה ליצור את זה בעזרת ADT גנרי. הכנתי את המבנים הבסיסיים אבל אני קצת מתקשה להפוך את זה לרשימה גנרית ואשמח לעזרה. נראה לי הדרך הכי נכונה היא ליצור רשימה גנרית של קבצים וספריות. כמובן שבכל ספריה יכולים להיות גם קבצים וגם עוד ספריות. המבנים שיצרתי הם: מבנה לכונן הקשיח: typedef struct Drive_t { char* name; double MaxSpace; double FreeSpace; Folder* MainFolder; }; מבנה לתיקייה: typedef struct Folder_t { char* name; double size; int deleted; struct Folder* ListOfFolder; File* ListOfFiles;…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-