עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. נניח שיש לי את המערך הבא: int []a = new int [n] n=5 a {1, 4, 2, 0 , 7} איך אני הופך אותו למספר int שהוא בעצם 14,207?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מפתח תוכנה מסוימת בעזרת VS2010 ו SQL Server בשפת c#. אני צריך לייצא datagrid מסוים לקובץ אקסל חיפשתי קצת דברים בגוגל ובגדול הכל עובד כלומר כן נוצר קובץ אבל כל מה שכתוב בעברית מופיע כ ???, באנגלית אין בעיה. אני די בטוח שאין בעיה בקוד. למישהו יש מושג ? או אולי קוד אחר שעובד עם עברית ? דבר שני לגבי התקנת מערכת: אחרי שהמערכת שלי מוכנה כבר מהי הדרך הכי טובה להתקין את זה במחשב אחר ? איך מוצאים את זה לקובץ התקנה? זה כולל את כל ה DB ( בערך 25 טבלאות) או שאת זה לייצא בנפרד? האם אני חייב להתקין SQL Server במחשב שהמערכת הולכת לרוץ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. היי ממש ממש ממש ממש נמאס לי שבא לי לשבור משהו כבר יש לי אפלט שנחשב למאוד מסוכן הוא נכנס לDB פותח קבצים סוגר קבצים וכו וכו אני לא מצליח להפתר מכל בעיות האבטחה... זה פשוט לא עובד הדרך היחידה שהצלחתי לגרום לו לעבוד זה רק בעזרת ה appletviewer ששם הלבשתי לו גם את ה java.policy שנותן הרשאה להכול. ורק ככה זה עבד. אני מנסה להריץ את האפלט בתוך דפדפן והוא בשום פנים ואופן לא מתייחס ל קובץ האבטחה הזה.... איפה לא שמתי אותו והוא שם עלי צינור!!!!!!! בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by c5123,

לא משנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לעשות לעצמי מקרו כפתור באקסל שיוסף לי כבצים כאייקון וישנה להם את השם לשם של הקובץ (במקוץ לכל הPATH) בנתיים יש לי את הקוד הזה Sub IsrtFile() Dim FileToOpen Dim holdvar FileToOpen = Application _ .GetOpenFilename("Package (*.*), *.*") If FileToOpen <> False Then holdvar = FileToOpen While InStr(holdvar, "\") > 0 holdvar = Right(holdvar, Len(holdvar) - InStr(holdvar, "\")) Wend ActiveSheet.OLEObjects.Add(Filename:=FileToOpen, Link:=False, _ DisplayAsIcon:=True, IconFileName:="packager.exe", IconIndex:=0, _ IconLabel:=holdvar).Select End If End Sub הקוד פועל טוב עבור קבצים יחידים אבל אני רוצה לשפר אותו ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  7. שלום לכולם יש את המחלקה הבאה import java.sql.ResultSet; import java.sql.SQLException; import java.util.Hashtable; import java.util.Map; public class card { public int cardid; public static int numberOfCards=0; public String input; public String output; public String blinds; static Map cards=new Hashtable(); sql db; card(int cardid) { numberOfCards++; this.cardid=cardid; System.out.println("card"+cardid+"created"); db=new sql(); ResultSet rs=this.db.selectQuery("select * from status where cardid='"+cardid+"'"); try { rs.next(); this.input=rs.getString("input"); this.output=rs.getString("output"); this.blinds=rs.g…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by GuyK1994,

שלום אני מנסה לבנות Database לאתר שלי. הכנסתי את כל מה שצריך אבל כשאני מריץ את האתר באקפלורר ומנסה להירשם הוא רושם לי שיש לו בעיה כי הקובץ כבר נמצא בשימוש. (סימנתי בכוכביות בקוד את השורה שהוא מדבר עליה). (זה הקוד של הדף צד שרת כמובן). using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.Data; using System.Data.OleDb; public partial class Join : System.Web.UI.Page { public string date, news; public string user_name, user_password, user_email, user_gender; public string regStatus = "0"; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { date = (DateTime.Now.ToShortDat…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. ^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. היי, ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות להכניס הרבה מאוד מידע בצורה דחוסה ושרת ה SQL יפענח את זה ויכניס כנו שצריך? השרת הוא כנראה MSSQL, אבל אשמח לדעת גם לגבי אחרים. מה שאני רוצה לעשות זה לכווץ את המידע אצלי (GZIP לדוגמא) ואז לשלוח אותו לשרת, הוא יפענח אותו ויכניס כאילו הייתה שאילתא רגילה. למה? כי מאוד חשוב לי התעבורה והמידע שהולך להיכנס הוא מידע גדול. האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. היי, לאתר שאני מרים אני צריך לנהל מסד נתונים קטנטן. (ניהול ליגה ושמירת ניקוד בתוצאות משחקים) אני לא ממש מכיר את התחום, עבדתי בעבר עם Access. האם יש אפשרות להעלות קובץ Access לאתר שלי, ולנהל את קבלת / הפקת הנתונים דרך FORMS אינטרנטיים ? אם לא, יש לכם הצעה איך לנהל מסד נתונים קטנטן ?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by iem,

לא מבין את זה... הגדרתי שיטה בתוך ה- main() ולמרות זאת הוא רושם: (מצ"ב) מה הבעיה המח... הפעם ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by sub_man,

וואו אחים שלי!!!!!! ממצב? תקשיבו... יש לי מערכת פורומים שפתחתי ורציתי שתסתקלו תתנו טיפים או דברים לשנות תגידו אם זה נראה יפה אז מקווה שתעזרו לי לפרסם אותה ותהפכו לקהילה הכי טובה בעולם -צונזר- -> מה שהוא אמר למטה

14. Started by mcalfi,

אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט ובכל אתר תכנות אפשרי הגעתי למסכנה שהאנגלית שלי בטוח פספסה משהו. הדרך היחידה שמצאתי לבעיה היא בC++ ולכן היא לא רלוונטית וכל מי שניסה לשאול איך עושים זאת בC# קיבל סירוב קליל. אבל שוב יכול להיות שפספסתי משהו. אז הנה קוד שבניתי הרגע בשבל הדוגמה ואני ממש מקווה שיש דרך שנותנת לי לבחור אם להסכים או לא להתקשרות של הלקוח איתי (צד השרת) לפני שהסכמתי לו. נגיד ויש לי רשימת IP בDB שאני מעוניין לסרב להתקשר אליהם ולכן אני לא רוצה לפתוח סתם חיבור ואחרי 2 שניות לסגור אותו. האם יש איזה שהיא דרך לדעת את הIP של הלקוח לפני שאני מסכים לחיבור שלו ורק אז להסכים או לא? אם כן איך? Socket listener = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolTy…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. מישהו שמע/התנסה בקורסים האלה? אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. יצרתי DATABASE בMYSQL , יש שם בפנים שני רשימות : 1- SUBJECTS 2- PAGES עכשיו זה כאילו נושא ותת נושא בתפריט כאשר מה שמקשר ביניהם זה הID בSUBJECT ו SUBJECTֹ_ID בPAGES, אם זה אותו המספר אז הם מתאימים ( מקווה שאתם מבינים ). עכשיו השאלה שלי זה איך אני בעצם שולף את המידע כדי לסדר את זה כמו שצריך בתפריט שלי באתר ? כמו שציינתי אני דיי חדש ומתחיל בPHP ככה שהשמח לקבל הסבר כמה שיותר פשוט, אם יש איזה לינק לחומר קריאה בנושא או דוגמאות זה גם יהיה אחלה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  17. Started by KOSTORADOS,

איזה תוכנה עדיף להשתמש בכדי לבנות אתר ?.........עדיף שתיהיה פשוטה ונוחה, עדיף בעברית יש משהו חוץ מהפרונט פייג'?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Ash Binary,

בבסיס נתונים יש טבלה | Intel | 478 | P4 | | AMD | 754 | AXP Mobile | וקובץ php שאמור להוציא אותה (כולה) באתר <?php if (!mysql_select_db('TEST4')) die("Can't select database TEST4"); echo ("<table><tr><td>manufacturer</td><td>socket</td><td>cpu</td></tr>") ; $result = mysql_query("SELECT * FROM TBL_HARDWARE"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ("<tr>") ; foreach ($row as $cell) { echo ("<td>".$cell."</td>") ; } echo ("</tr>") ; } echo ("</table>") ; ?> הקובץ שהגולש באתר רואה נראה כך | manufacturer | socket | cpu | | Intel | Intel | 478 | 478 | P4 | P4 | | AMD | AMD…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by xzamer,

אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

אני יודע שפת C ופסקל. עכשיו אני רוצה ללמד את אח שלי תכנות(שישכיל מעט ולא יהיה בור). עכשיו למדתי אותו תוך חצי שעה לולאות פקודות בסיסיות וכאלה והוא הבין די מהר למרבה הפתעתי. עכשיו בשביל למשוך אותו לנושא רציתי להראות לו כמה דברים חמודים....אז כתבתי איתו תוך חמש דקות תוכנית שעושה משולש מכוכביות(על פי קלט ממשתמש)...ובשביל שהוא יאהב את זה עוד יותר החלטתי שאני מזיז את המשולש על המסך מלמעלה למטה....לשם כך כל פעם אני צריך להשהות את התוכנית שהוא יוכל לראות איך המשולש זז בעת ריצת התוכנית(אני יודע איך עושים את זה ב C). אז אחרי סיפור כל כך ארוך איך עושים את זה בפסקל??? מקווה שנהנתם מהסיפור.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by attiass,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף לתוכנה שלי איזהשהו שעון / טיימר / בקר כך שבכל פרק זמן קבוע ,נגיד כל דקה, התוכנה תבצע איזשהי רוטינה. איך עושים כזה דבר? זאת אומרת אני רוצה ליצור משהו דינמי פחות או יותר. שאלה שנייה: ב windows ניתן לקבל מידע על קובץ מתי הוא שונה בפעם האחרונה , ז"א modified date ,איך אפשר לקבל את זה ב- ++C תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by aloaloalo,

שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  24. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? איזה נושאים עיקריים היו? בבקשה עזרה.. תודה

25. import java.awt.Color; import java.awt.Graphics2D; import java.awt.image.BufferedImage; import java.io.File; import javax.imageio.ImageIO; import javax.swing.JFrame; public class DisplayImage { public static BufferedImage loadImage(String ref) { BufferedImage bimg = null; try { bimg = ImageIO.read(new File(ref)); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } return bimg; } public void loadAndDisplayImage(JFrame frame) { // Load the img BufferedImage loadImg = loadImage("Pics/23.png"); frame.setBounds(0, 0, 300, 300); // Set the panel visible and add it to the frame frame.setVisible(true); …

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.