עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ely2001,

יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by TNT,

איך עובדים עם ה interrupt של ה LPT1? מישהו יכול להדריך אותי בנושא או לתת לי קישור איפה ניתן ללמוד על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by Alex89,

#include <conio.h> #include <string.h> int nocis(char,char); void main(){ char str[10],c; int num; gets(str); scanf("%c",c); num=nocis((char)str,c); } int nocis(char str[10],char c){ char *p; int counter=0; p=strchr(str,c); if(p!=NULL){ counter+=1; nocis(*p,c); } return counter; } #include <stdio.h> אלו הן הבעיות: Cpp1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl nocis(char,char)" (?nocis@@YAXDD@Z) Debug/Cpp1.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe. עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

היי כתבתי בגאווה קלאס אשר יורש מ Applet עכשיו אני רוצה שירוץ על גבי דף HTML אבל לא ממש הבנתי איך אני משלב אותו בדף אם אפשר לקבל קצת מידע בנושא אשמח ... ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר של SUN אבל זה לא ממש הלך... תמיד ה HTML הציג שגיאה למרות שדרך האקליפס ה APPLET רצה בסדר גמור.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by deqution,

שלום, אני מעוניין להתחיל להשתמש בתוכנה הנ"ל לעבודה עם שפת C. לא השתמש באף תוכנה מאז שנת 2008 , ואף לא נגעתי בשפת בתוכנות. יש אפשרות לקבל איזה מדריך לשימוש בתוכנה? איך פותחים פרוייקט חדש? איך מתחילים לכתוב תוכנית? ואם ישנה תוכנה יותר ידידותית למשתמש עם מדריך אשמח לקבל הצעות לגביה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by mcalfi,

אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט ובכל אתר תכנות אפשרי הגעתי למסכנה שהאנגלית שלי בטוח פספסה משהו. הדרך היחידה שמצאתי לבעיה היא בC++ ולכן היא לא רלוונטית וכל מי שניסה לשאול איך עושים זאת בC# קיבל סירוב קליל. אבל שוב יכול להיות שפספסתי משהו. אז הנה קוד שבניתי הרגע בשבל הדוגמה ואני ממש מקווה שיש דרך שנותנת לי לבחור אם להסכים או לא להתקשרות של הלקוח איתי (צד השרת) לפני שהסכמתי לו. נגיד ויש לי רשימת IP בDB שאני מעוניין לסרב להתקשר אליהם ולכן אני לא רוצה לפתוח סתם חיבור ואחרי 2 שניות לסגור אותו. האם יש איזה שהיא דרך לדעת את הIP של הלקוח לפני שאני מסכים לחיבור שלו ורק אז להסכים או לא? אם כן איך? Socket listener = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolTy…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  7. אני בכיתה י'..ואנחנו ביום ראשון מגישים פרויקט שעיקרו SQL ו-ASP. אנחנו קיבלנו אתר מוכן וצריכים לעשות בו הרבה שינויים כדי להראות שהבנו. בכל אופן, יש שדה של עיר בכל משתנה שהוא רשום. לפני השינוי שעשיתי זה היה כתובת ולא עיר, לכן השתמשו ב-LIKE ובגלל שהופיעה גם כתובת ולא רק עיר אז עבד, מה שאני רציתי לעשות זה להוריד את הכתובת ולהשאיר את העיר ואז להוריד LIKE ולהשוות, אבל יש בשאילתה טעות תחבירית כנראה.. אני והמורה ישבנו על זה חצי שעה וניסינו הרבה דברים אבל לא הצלחנו למצוא פתרון (היא גם חדשה לזה ותוכנית הלימודים מאורגנת בצורה מאוד גרועה) מצורף הקוד של הניסיון האחרון: string sqlUsersByCity = "SELECT * FROM tblUsers WHERE (city='%" + cityForSearch + "%')"; תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by bykeking,

אז ככה, בניתי מזמן מזמן תוכנה קטנה בשביל לפתור משוואות ריבועיות. עכשיו, אני רוצה להוסיף את האפשרות להציג את הפתרון גם ע"י פרמטרים (לדוג: X1=12a). // 4.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { return 0; } #include <stdio.h> #include <math.h> int main() { int a, b, c; int delta; printf("please enter A, B, C: "); scanf("%d%d%d", &a, &b, &c); /*are they any solution?*/ if (a == 0 && b == 0 && c != 0) { printf("there is no solution!\n"); return 0; } /*find the number of solutions*/ else if (a == 0 && b == 0 && c == 0…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. עדיף כמובן פורטאבילי אם אפשר. הקוד עצמו לא גדול וכתוב ב-C++ סטנדרטי. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by נעמה.,

אני לא מצליחה להריץ תכנית בשפת C, ומקבלת את השגיאה: An internal error occurred during: "Launching" מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Kirma,

שלום, במסד נתונים השעה נשמרת ככה 2011-10-13 19:10:00 איך אפשר לשנות את זה בעזרת פונקציית\קוד PHP לפורמט הזה 13 October 2011, 19:10 תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  12. שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  13. Started by idofr,

אז ככה עשית מחשבון (סתם כדי להראות לאבא שלי שזה לא קשה) ואז התחלתי להכנס לעיניין (היה לי קצת משעמם) ואז הגעתי לקטע של המשוואות אז בעיקרון את המשוואות הוא פותר והכול אבל רק בתנאי שהX בתיבת טקסט הראשונה (בשניה הוא לא יעבוד) ובתוצאה אני לא מצליח לכתוב בתיבה (את התוצאה עשיתי שיכתוב בתיבה הראשונה) נגיד X=1 אז הייתי צריך לשים את הX= בlabel ואת ה1 בתיבה למישהו יש פיתרון לאיך לסדר את זה כול פיתרון ולא דחוף מצידי תשנו לי חצי מהקוד עכשיו אני לא צריך להגיש את זה או משהו תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by ktbnus,

בשיטוט רנדומאלי באינטרנט מצאתי את FLTK ( סיפרייה ליצירת אפליקציות GUI ב CPP ) אהבתי והתחלתי להתנסות אם מה שיש ל FLTK להציע. לאחר כל הקומפלצייה והגדרות בקומפיילר, סוף סוף יצרתי את האפליקציה. הכל טוב ויפה, אבל יש בעיה אחת. אני לא מצליח לעלים את החלון השחור של ה console. ניסיתי להגדיר את הפרוייקט כ win32 application. לשנות את ההגדרות ב קומפילר ל WINDOW. אבל שום דבר לא עובד ואני תמיד מקבל את החלון שחור, לא משנה איך אני מנסה להריץ את זה. באחד האתרים מוזכר שיש ל FLTK פונקציית WINMAIN, שמהווה נקודות כניסה לתוכנית ומבצעת קריאה ל MAIN הסטנדרטי. אבל לא הצלחתי למצוא מידע על איך אני משתמש בפונקציה הזאת . אני ממש רוצה להיפטר מהחלון השחור הזה. מישהוא יודע איך? סביבת עבודה visu…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Joli,

שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  18. מי יכול להגיד לי בלינוקס, מה זה עושה ? touch a ln -s a b rm a ln -s b a cat a ומה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by spinchicken,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. Started by KOSTORADOS,

איזה תוכנה עדיף להשתמש בכדי לבנות אתר ?.........עדיף שתיהיה פשוטה ונוחה, עדיף בעברית יש משהו חוץ מהפרונט פייג'?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by aaviran,

יש לי תמונה גדולה, ואני רוצה שחלקים מסוימים מתוכה יהיו לינקים, כל לינק לדף אחר. כיצד אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by שריה 24,

שלום לכולם! עד עכשיו זה לא קרה לי. ופתאום צץ ה error הזה. מדובר בדף aspx 1. ב design אני לא רואה את הכונטרולים שכבר הכנסתי, ובמקום זה יש error: (במקרה הזה מדובר בכונטרול panel, אבל זה בכולם) Error Creating Control - Panel1 Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component. 2. וגם אני לא יכול לגרור standard control מארגז הכלים לתוך הדף aspx, הן ב design והן ב sourse. התוכנה לא מאפשרת לי! בזמן ריצה - אין בעיה, כונטרול שכבר הצלחתי להכניס, אכן נראה על הדף, אבל אני לא מצליח להכניס אחרים. מידי פעם התוכנה חוזרת לעצמה ומאפשרת לי. אבל זה ממש בעייתי. תודה מראש לעוזרים!!

23. מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by IlanF,

נגיד יש לי טבלה שקוראים לה products ואני רוצה לבחור כמה מוצרים לפי כמה ערכים בעמודה מסויימת. לדוגמה, אני רוצה לבחור את המוצרים שעמודה category שלהם מכילה home או garden או office. אפשרי לעשות בשאילתה אחת?

25. ^^ התוכנה היא ejs : www.um.es/fem/Ejs ואני לומד אותה בחמד"ע בת"א אני צריך להגיש ליום חמישי הדגמה של איזשהו חוק פיזיקלי שמודגם בתוכנה הזאת..

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים