תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש איזה סקריפט ב PHP שמראה התקדמות כגון Progress Bar או אחוזים שתהיה למשתמש אינדיקציה שמשהו קורה ולא סתם נתקע. צריך שהדרישות של הסקריפט יהיה מינימלי, ללא התקנה מיוחדת של תוספים ל PHP. מישהו מכיר סקריפט כזה שהוא השתמש בו פעם וזה עבד טוב ?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שאלה פשוטה ... מה הפקודה בשביל לפתוח נגיד את התקייה c:\temp הכוונה בשביל שהתיקיה תיפתח ויראו אותה ומה הפקודה למחוק קובץ מאיזה שהו תיקייה ... ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם, בקישור הזה באתר של נענע10 יש כתבת וידאו מהחדשות. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926732 יש שם קוד הטמעה... מישהו יוכל לעזור לי, איך אני יכול לשנות את הקוד שלא יהיו בו פרסומות בהתחלה או מעבר לסירטונים אחרים בסוף? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח תוכנה מסוימת בעזרת VS2010 ו SQL Server בשפת c#. אני צריך לייצא datagrid מסוים לקובץ אקסל חיפשתי קצת דברים בגוגל ובגדול הכל עובד כלומר כן נוצר קובץ אבל כל מה שכתוב בעברית מופיע כ ???, באנגלית אין בעיה. אני די בטוח שאין בעיה בקוד. למישהו יש מושג ? או אולי קוד אחר שעובד עם עברית ? דבר שני לגבי התקנת מערכת: אחרי שהמערכת שלי מוכנה כבר מהי הדרך הכי טובה להתקין את זה במחשב אחר ? איך מוצאים את זה לקובץ התקנה? זה כולל את כל ה DB ( בערך 25 טבלאות) או שאת זה לייצא בנפרד? האם אני חייב להתקין SQL Server במחשב שהמערכת הולכת לרוץ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
Linking... LINK : fatal error LNK1168: cannot open Debug/ex_3.exe for writing Error executing link.exe. יש לכם אולי מושג למה לעזאזל למה הלינקינג לא מצליח ,,חוץ מהקטע שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ אני לא מצליח למצא סיבה.ויש אולי דרך לעשות לינקינג בצורה ידנית? זה בvusual studio C++
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, לאחר בערך שנתיים שלא נגעתי כמעט בכל מה שקשור לתיכנות, חשבתי אולי לנסות ולחזור לכל הנושא. לפני שלקחתי את ההפסקה, הייתי מתכנת בVB.NET ובPHP... עכשיו קיימת פה בעיה .. VB.NET היתה הרבה יותר נוחה ומסודרת וכו', אבל הבעיה היא שסרבר SQL לדוגמא הוא לא ממש חינמי, ולמצוא שרתי איחסון תומכי ASP.NET + SQL זאת קצת בעיה בוא נגיד (אני מדבר על להעלות את האתר ככה שיפעל ONLINE ועוד אנשים יוכלו להכנס אליו). מצד שני יש את PHP - כשלPHP יש הרבה יותר שרתי איחסון כך שפה אין בעיה הבעיה היא שPHP בנויה אחרת מVB והיא פחות מסודרת מבחינת המבנה שלה וזה מה שאני לא אוהב בה. עוד משהו, אם מישהו יפתור לי את הבעיה עם ה-VB.NE ויתן לי פתרונות אחרים, שאלה אחרת עולה- מה עדיף? VB או C# לתיכנות בסביבת …
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות... http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpg ד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =] תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתייחס לטפסים שהמשתמש יצר לבד במשך שהתוכנה פעלה, המשתנים שלי הם על שמות מספרים כמו 1 , 2 , 3 וכו.... יש לי משתנה בשם i , אני מנסה נגיד לגרום לטופס שקוראים לו נגיד 2 לשנות את השם שלו ל-1 הבעיה היא כזאת, שאני רושם i+1.name=i או (i+1).name=i הוא לא נותן לי הוא רושם לי Syntax error נכון לגבי עכשיו שהתוכנה לא רצה זה נכון, אבל שהתוכנה רצה והטפסים האלה אכן קיימים, אני רוצה שהם ישתנו, אין איזה אפשרות לגרום לכך שה-VB .NET יתייחס אל הטפסים האלה מבלי לתת שגיאה? או לפחות שיטה אחרת להיתייחס לטפסים בעזרת משתנה מסוג זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי אתר ב ASP.NET, ואני מקבל שגיאת javascript. בדקתי את הקוד ונראה כי הוא מתייחס לקובץ הזה שחסר לי. מה זה הקובץ הזה ואיפה אני משיג אותו?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פונק' שמחזירה את הערך המקסימלי בין 3 מספרים. (שפת C) אני צריך ליצור פונק' שתחזיר לי את הערך המינימלי של שלושת המספרים ע"י שימוש בפונ' המקס ובלי לבצע השוואת נוספות.. double GetMax(double num1,double num2,double num3) { if(num1 > num2) { if(num1 > num3) return num1; else return num3; } else { if(num2>num3) return num2; else return num3; } } יש למישהו רעיון??
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מניפולציות שונות על אתרי אינטרנט (לדוגמא לעשות פעולה כל פעם שתוכן עמוד משתנה, גלישה לפי הנתונים וכו'), שאלתי היא איזה שפה עליי ללמוד ? (או שפת סקריפטים). אני יודע c,c++, visual basic, assembler , pascal וכו' כלומר יש לי רקע במחשבים אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.. אה, וגם אם יש מקורות שאתם מכירים אז אנא... תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך תוכנית שמעבירה bmp to ascii, כלומר תמונה לייצוג התמונה באותיות או מספרים בקובץ טקסט. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה, מהאינטרנט? המעבר צריך להיות לקובץ טקסט, ולא לhtml.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים. אני הולך להעלות אתר בחודש הקרוב ומחפש חברה טובה עדיף שיהיו לה שרתים באירופה. כמובן שתיהיה אמינה ותומכת .NET 4.5 ו SQL SERVER 2012 ד\אשמח לשמוע על המלצות.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני משתמש בקומפיילר dev c++!!! ואני לא מבין למה אני לא מצליח לכתוב קוד פשוט של מספרים אקראים. אם מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב בקוד שלי: #include <iostream.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,c; randomize(); a=random(11); b=random(11); c=random(11); cout<<"The numbers are: "<<a<<" , "<<b<< " , "<<c<<"."; getch(); }
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד. אין לי רקע בשפות תיכנות אחרות ואין אפילו בסיס...אני רוצה להחיל מהדרך הכי טובה ונכונה ובגלל זה בחרתי להתייעץ בפורום הכי מתאים אני מבקש המלצות במה להתחיל ואיך להתחיל. התייעצתי עם עוד אנשים שאמרו לי שכדאי לי להתחיל בשפת התיכנות ההחדשה של מיקרוסופט, דוט נט, בבקשה המליצו לי מה הכי טוב. תודה רבה, שחר
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תראו, בפינת ההורדות שלכם אתם משתמשים במערכת מוכנה (לא משנה איזה). הכנסתם אותה בתוך האתר, בפעולת include אני חושב, אבל כאשר נכנסים למקום מסויים בתוך המערכת נשארים עדיים באתר. לעומת זאת, אם אני מנסה לעשות את זה ולוחץ על קישור מסויים בתוך המערכת, הוא נפתח לי ואני רואה רק את המערכת, בלי כ מה שהיה מסביב. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות פונקציה שתקבל מספרים למערך וכאשר היא תקבל את הערך 1- היא תצא, זה בשפת C ועד עכשיו כתבתי את זה void get_array(int a[]) { int i=0, q; while (q!=-1) { scanf("%d",a); q=a; i++; } exit(0); } שמשום מה לא יוצא כשאני מקיש -1 כול עזרה תתקבל בברכה....
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתכנת בC ואני רוצה לדעת איך אני יכול למחוק את התכולה של קובץ מסויים נניח יש לי קובץ טקסט שכתוב בו משהו אז אני רוצה לעשות מה שbackspace עושה ולהעלים את מה שיש שם תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הפקודה לא קיימת בקומפיילרים כמו dev++ ו Visual C++ ... ואני דיי צריך אותה .... אולי מישהו מכיר ספריה מסויימת שצריך לכלול בשביל הפקודה הזאת ... ואם לא אז אם יש פקודה חילופית שעושה אותו הדבר ? כנ"ל לגבי הפקודה clrscr בבקשה... ואם מישהו יוכל להסביר לי איך נכנסים למצב גרפי בשפת C ... תודה מראש [= דרך אגב אני כללתי את הספירה conio.h ולצערי זה לא עוזר ...
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת... אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP... אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?] תודה רבה מאוד --- עריכה מצאתי את זה: select * fromtclub where 1=0 האם זה איכשהו יכול לעזור? ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי, הוספתי Favicon באתר שלי בכל הדרכים שמופיעות בויקיפדיה (http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon) וב Chrome וב Firefox זה לא עובד. רק ב IE ראיתי שזה עובד. רעיונות למה? דבר נוסף שאני מנסה לפתור זה ה www, אני מנסה שזה יפנה אוטומטית לכתובת האתר עם www. הבנתי שיש איזה אפשרות לערוך קובץ כלשהו באתר אבל אני לא בטוח אפילו שיש לי גישה אליו (לא מצאתי איפה הוא ממוקם). זה האתר דרך אגב: http://tishray.co.il/ תודה (:
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לקרוא לפונקציה של PHP מתוך MYSQL.. אז איך כן ניתן לעשות כזה דבר ? ניסיתי באמצעות הפונקציה EVAL ללא כל הצלחה.....
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-