עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מחפש אתר עם הסברים ליצירת קובץ אווצה (BAT), עם כמה שיותר פונקציות, והסברים (לא של מתחילים) תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. 1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.

3. שלום! יש לי אתר ויש בו פרסומות של גוגל ואני רוצה לדעת מי לחץ ואם הוא לחץ אז להעביר אותו לעמוד אחר. איך עושים זאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by dorshay,

שלום, אני מפתח אתר וחשבתי להתנסות לראשונה ב HTML 5, רציתי רק לדעת איך נקראת הפונקציה שאני אמור להשתמש בה בשביל הדבר הבא. יצירת כמו סרט מצלמה שכל תמונה בו היא עמוד, לחיצה על שם עמוד בתפריט למעלה תגלול את הסרט לעמוד הרצוי (מאוזן) כאשר כל פעם מופיעה רק "תמונה" אחת מתוך הסרט על המסך. במידה והטקסט גדול יותר מהטקסט הקודם או קטן יותר הסרט יתרחב או ייצר בהאתאמה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by guy81,

http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/CppPointers אני מנסה לכתוב תוכנית בסי פלוס פלוס עם מצביעים ונתקל בכמה בעיות. אשמח אם תוכלו להסתכל בדוגמא הלפני אחרונה בקישור המצורף (בו הגדירו מצביע עם ערך ומצביע נוסף שמצביע לאותו מקום. מה היא הבעייתיות בקוד? אשמח להסבר מלא כולל דרך חלופית לטפל בעניין. בתוכנית שכתבתי עשיתי אותו הדבר. הכנתי רשימה דו מקושרת עם מצביע פי1 שמצביע על תחילת הרשימה. לאחר מכן הגדרתי מצביע פי2 נוסף שיצביע גם על תחילת הרשימה ע"י פי1=פי2. ובמהלך התוכנית קידמתי תמיד רק אם פי2 ולבסוף עשתי מחיקה (דליט) על פי1. האם יש כאן בעיה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by bad-sector,

שלום רב, אני לא בקיא באף שפת תיכנות מלבד mIRC Scripting (אם מחשיבים אותה שפה בכלל...) אני מעוניין לבנות מסד נתונים המכיל כמו כרטיסי לקוח כאלה עם פרטי הלקוח וכו' הבעייה ב MIRC היא שאין אופציה להדפיס את זה מלבד PRINT SCRN, ראיתי פעם אופציה לבנייה בכזה מסד באקספלורר האם יש תוכנה שעושה את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by elnat4,

שלום לכולם, כתבתי קוד שאמור להריץ תוכנה כלשהי במחשב (QHOCR, זהו שם התוכנה) הקוד אמור לפתוח את התוכנה, לגשת אל ה open שלה, להעלות מסמך אותו התוכנה תבדוק, ואז לשמור את תוצאת הבדיקה, ולסגור את התוכנה. (בגדול - זוהי תוכנה לזיהוי תווים בתמונה או בדף סרוק, שמחזירה כפלט דף טקסט עם התווים שזיהתה) מה שהקוד כרגע מבצע הוא לפתוח את התוכנה, וזה הכל. יש לי 2 בעיות עיקריות. 1. ניסיתי להגדיר Timer שימתין 10 שניות אחרי הרצת התוכנה (Process.start), ורק אז יחפש את החלון של התוכנה (FindWindow). במקרה והוא לא מוצא את חלון התוכנה, יופיע MessageBox עם ההודעה - "QHOCR is not running". והבעיה היא: הקוד אמנם מריץ את התוכנה אבל מיד אחרי שהתוכנה נפתחת מופיע בכל זאת ה - MessageBox עם ההודעה - "QH…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by NatanZ,

שלום חברים, סטודנט שנה ראשונה לתואר ראשון במדמ"ח. קיבלתי תרגיל ב- C של איקס-עיגול תלת מימדי. בקוד הבא אני בודק ניצחון לאורך, לרוחב, לגובה ואלכסונים. אני רוצה שהבדיקות תהיינה בלתי תלויות ועבור ניצחון באחת מהבדיקות כל הפונ' תוציא return 1. מה שעשיתי זה פשוט מספר משתנים שונים כמספר הבדיקות (כמו "ערבי") אשמח לעזרה בייעול הקוד int check_2d (char board [N][N][N], int x, int y, int z, char sign){ int ok_z = 1; int ok_y = 1; int ok_x = 1; int ok_xx = 1; int ok_xxx = 1; int ok_yy = 1; int ok_yyy = 1; int ok_zz = 1; int ok_zzz = 1; int ok = 0; for (int i_x=0; i_x<4; i_x++){ for (int i_y=0; i_y<4; i_y++){ for (int i_z=0; i_…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני מנסה לקודד עיצוב מסויים, את העיצוב כולו אני מקיף באמצעות ה-div הבא: <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> ה-div מקיף את כול העיצוב, הינה ה"שלד" של העיצוב: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="template.css"> <title>Nemex Studios</title> </head> <body> <!-- Side Wrapper --> <div id="sitelayout"> <!-- He…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נגיד כל מי שניכנס לאתר ויש לו IP לא של ישראל יונפה לעמוד מסויים באתר. יש כזה סקריפט?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by נעמה.,

מחפשת מידע על שפת תכנות D והכוונה ספציפית יותר ממה שגוגל מציע (ואם אפשר קצת עברית). תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by DanDan10,

שלום לכולם. יש לי פרוייקט ב-MFC מסוג SDI שבו יש MENU אני רוצה לפתוח קובץ כלשהוא בלחיצה על OPEN שנמצא בתוך ה MENU. לאחר יצירת הפרוייקט, ולפני שהכנסתי קוד, כשאני לוחץ בזמן ריצה על הפריט OPEN נפתח לי חלון של WINDOWS שממנו אפשר לבחור את הקובץ שייפתח, אבל מה הלאה? למישהו יש מושג איך אני פותח ולוקח את התכולה של הקובץ? לאחר הפתיחה של הקובץ אני רוצה להפעיל אלגוריתם שכתבתי דרך הפריט RUN שנמצא גם כן ב-MENU אז אני מניח שאת הקוד אני מכניס מתחת לשני הEVENT-ים של RUN ו-OPEN אבל כיצד איני יודע. איני מוצא בספר שממנו למדתי כיצד לעשות את זה אבל אני מניח שלמתכנתי MFC זוהי פעולה פשוטה. דוגמא תעזור לי מאוד. תודה מראש. דן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by averaraz,

שלום אני כל הזמן מקבל את הארור הזה Too many ('s. בtcsh הפעולה המבוצעת אשר גורמת לארור נמצאת בתוך סקריפט והשורה הבעייתית היא: if($a == "Closed") then a מוגדר ושווה open האם מישהו יודע מה הארור הנ"ל אומר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני כרגע לומד פייתון לבד (אחרי שהתייאשתי מג'אווה) אבל נתקלתי תוך כדי גם ב Ruby עם תשבוחות מכל עבר. לכן חשבתי גם לשאול האם יש עדיפות לאחת השפות או שכל אחת מהן נוצרה לצרכים אחרים לגמרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

היי, אני מנסה להתחבר מיישום פלאש (swf) לשרת שכתבתי ב VB ע"י XMLSocket. אם אני מריץ את זה מתוך פלאש הכל עובד נהדר. שאני מעלה את זה לאתר זה לא מתחבר למחשב שלי למרות שאני לא מאחורי חומת אש או נתב. אני חושב שזה קשור לאבטחה אבל לא יודע בדיוק מה. יש למישהו מושג ? פתרון: קוד הפלאש צריך להכיל: System.security.loadPolicyFile("xmlsocket://<my_Server>:<my_port>"); ולאחר מכן השרת מחזיר לו את ההרשאות הדרושות בפורמט XML.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by A2K,

אני כתבתי את הקוד הזה שאמור להדפיס את המחרוזת הפוכה והיא פשוט קורסת (את הprint ניסיתי עם %c ועם %s) קוד: [left]#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char reversed(char *pstr[]){ int i,length; length=strlen(*pstr); for(i=length;i>=0;i++){ printf("%s",*pstr[i]); } } int main(int argc, char *argv[]) { char str[0]; printf("Enter a String: "); scanf("%s",str); reversed(&str); system("PAUSE"); return 0; }[/left]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא רואים את החלון יש רק ICON TRAY של האפלקציה עכשיו אני רוצה לעשות שכשאר אני לוחץ על מקש לדוגמה K האפלקציה תופסת את האירוע אבל בגלל שהיא בHIDE היא לא תופסת אותו יש למישהו רעיונות כיצד לתפוס את האירוע כשהיא נמצאת בHIDE?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. מי שיעזור לי אני ממש אשמח. יש לי אתר בHTML נמצא בתיקיה מסוימת...נניח א' בתוך התיקיה הזאת יש עוד תיקיה נניח ב'... ויש דף אינטרנט בתוך התיקיה ב'... איך אני מקשר אותו(קישור יחסי) לדף בתיקיה א'? (במידה ואני יכתוב בלינק שבעמוד את זה: /a/site.html הוא מתייחס לזה מהתיקיה הנוכחית כאילו ישנה תיקיה a בתיקיה ב' ושם הדף site.html(וכמובן שזה לא עובד) אני יכול לכתוב את כל הנתיב... אבל אז כשאני יעלה את האתר לשרת כל הכתובות ישתנו והכל לא יפעל... מי שיכול לפתור לי את הבעיה, או למצוא רעוין אחר אני יודה לו מאוד. סופשבוע נעים ושבת שלום! (אם לא הייתי ברור במשהו העירו לי ואנסה להסביר בצורה טובה יותר)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by נעמה.,

אפשר הסבר איך משתמשים בו? ובעיה: יש לי חלון - עם כפתורים, ולכל כפתור נפתח מסך- בפונקציה של הכפתור כתבתי: recognition r = new recognition(); r.Show(); this.Close(); אבל- גם החלון החדש נסגר. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by אתי :),

היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by קוראל כהן,

שלום אשמח מאוד אם מישהו יודע ויכול לעזור להלן פרטי המטלה: יש לייצר Script בשפת PowerShell של Microsoft אשר רץ על Domain, אוסף את כלל שמות השרתים, מעדכן טבלת Sql Server ומציג את התוצאות במסך ה-PowerShell. להלן כמה פרטים נוספים שיכולים לשמש אותך במטלה: 1. שם ה-Instance ב-Sql Server הינו: SQL_Inst 2. שם שרת ה-Sql Server הינו: SQL_Server 3. שם ה-Domain הינו: DOM 4. שם הטבלה הינה: SQL_PS

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. אני לא זוכר עם ההתקנה של PHP במחשב שלי היה עושה את זה מההתחלה (כי אני עובד על 2 מחשבים שונים) אבל הוא הפסיק להצהיר לי על שגיאות. פעם לדוגמא אם הייתי שוכח לכתוב ; בסוף שורה PHP היה מצהיר שיש לי שגיאה ובאיזה שורה. עכשיו הדפדפן פשוט אומר לי שהוא לא מוצא את הדף. (ליתר דיוק שהוא לא מוצא את השרת- שהוא בעצם APACHE שמותקן לי על המחשב.) בבקשה תעזרו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by omri123,

שלום יש לי מספר 1234 בAX ואני רוצה להדפיס אותו. הבנתי שאני צריך לעשות לולאה שמפרקת את המספר לספרות ומדפיסה אותם אחד אחד. עכשיו שתי שאולות: 1. האם זו הדרך? אם כן מישהו יכול לתת לי כיוון איך אני עושה את זה עם החלוקה ב10 ומאה. 2. המספר שמוצג הוא סכום ככה שהוא יכול להיות 2 ספרות או 3 או יותר, איך אני אדע כמה ספרות (פעמים) לחלק את המספר. נ.ב הפקודות אמורות להיות בסיסיות MOV\ADD\DIV וכו בלי מחסניות וכל השאר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.