תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש שאלה שבאלגוריתם שלה רשום עבור I מ-1 עד N בצע... עכשיו השאלה שלי האם הם מתכוונים עד N לא כולל ז"א i<i או כולל N ז"א i<=n תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברים שלום, שאלה קטנה בנוגע לגישה במופע של CLASS. יש לי 3 CLASS-ים.. class Main - class Bהמכיל 2 משתנים (int, string) שניהם private וכמובן יש getters ו setters לשני המשתנים. class A + מתודה כלשהי מה main מייצרים מופע של B בשם b עושים פעולה כלשהי ומכניסים שם ל string של b. לאחר מכן מייצרים מופע של A בשם a ונכנסים למתודה כלשהי ב a שעושה חישוב מתמטי, את תוצאת החישוב אני מעוניין להכניס למופע של b בתור ה int. האם הדבר אפשרי? ואם כן אז אשמח לדעת איך.. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 18:40:20 נראה לי שפתרתי את הבעיה.. (עדיין לא הרצתי את הקוד אבל eclipse לא רושם error)פשוט לשלוח למתודה את B b.. האם זאת הדרך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אנשים. אני כותב אלגוריתם שמוצג במדריך הזה: http://www.ai-junkie.com/ga/intro/gat1.html בתכלס הוא אמור למצוא רצף מספרים ופעולות(בינהם) שמניב תוצאה מתבקשת(אני החלטתי על 22). זה לא עובד, יש לי מושג למה זה לא עובד אבל לא איך לתקן את זה. מה שנראה לי זה שהוא רצף נכון אבל ממשיך(כי הtotal fitness יוצא NAN), כלומר יש אחד שיש לו fitness איןסופי שנמצא שם באמצע ומפריע(הוא מתקבל ע"י חילוק ב-0). נקטתי אמצעים לנסות למנוע את זה אבל לא הצלחתי, ואין לי מושג למה. אשמח להצעות ייעול שיפור וכו' מצורף הפרוייקט (C#)(Visual studio 05) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הסקריפט (אני חושב שיש דרך יותר פשוטה לעשות את זה אבל חשבתי עליה אחרי שסיימתי את רוב הקוד, אז נא לא להגיד לי לעשות את זה אחרת): function removeA() { var aArray = document.getElementsByTagName("a"); var i=0; for (i=0; i<aArray.length;i++) { if (aArray[i].className == "fmllink") { if (aArray[i].parentNode.tagName=="P") { var aArrInP = aArray[i].parentNode.getElementsByTagName("a"); var j=0; var tmpStr="" for (j=0;j<aArrInP.length;j++) { tmpStr += aArrInP[j].innerHTML; aArray[i].parentNode.removeChild(aArrInP[j]); } aArray[i].parentNode.innerHTML = tmpStr; } } } } הבעייה עם הסקריפט שהוא מעיף רק את תגי הa האי…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הקומפיילר מוציא לי כל הזמן את הerror שבכותרת. זה קורה כל פעם שאני ניגש לשדה במבנה. יש לי קובץ heder שבתוכו יש את ההצהרה הזו: typedef struct auction_manager_t *AuctionManager; ובקובץ c יש לי את סוג המבנה struct auction_manager_t { int numberOfSellers; Set sellers; }; כל איבר בset הוא גם בעל תתי מבנים וכו' הארור מתקבל למשל בשורת קוד כזה: (currentSeller->openSales)--; האם מישהו יודע במקרה מה הבעיה? הקומפיילר הוא gcc. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברים, יש לי תרגיל שאני כותב עכשיו. אני רוצה לעשות בדיקה על הדברים שכבר עשיתי, אבל המיין לא עובד לי: Compiling... poly32.cpp C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect Error executing cl.exe. אותו דבר עבור גם cout. למרות שעשיתי include <iostream> עבוד הקוד המצורף. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. אני לא מבין למה זה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיעזור לי אני ממש אשמח. יש לי אתר בHTML נמצא בתיקיה מסוימת...נניח א' בתוך התיקיה הזאת יש עוד תיקיה נניח ב'... ויש דף אינטרנט בתוך התיקיה ב'... איך אני מקשר אותו(קישור יחסי) לדף בתיקיה א'? (במידה ואני יכתוב בלינק שבעמוד את זה: /a/site.html הוא מתייחס לזה מהתיקיה הנוכחית כאילו ישנה תיקיה a בתיקיה ב' ושם הדף site.html(וכמובן שזה לא עובד) אני יכול לכתוב את כל הנתיב... אבל אז כשאני יעלה את האתר לשרת כל הכתובות ישתנו והכל לא יפעל... מי שיכול לפתור לי את הבעיה, או למצוא רעוין אחר אני יודה לו מאוד. סופשבוע נעים ושבת שלום! (אם לא הייתי ברור במשהו העירו לי ואנסה להסביר בצורה טובה יותר)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני בונה תוכנית בVISUAL STUDIO 2008 בשפת #C ואחרי שאני מוסיף את פקד SQLDATASOURCE אני רוצה לקשר אותו ל SQL EXPRESS שמותקן לי באותו מחשב, כאשר אני נכנס למאפיינים של הפקד, הוא לא רואה את השרת הSQL בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בשבועיים האחרונים למדתי SQL - פקודות, סינטקס וכל השאר. בעיקרון, לאחד כמה תרגולים שמצאתי באינטרנט, אני חושב שיש לי מספיק ידע בשביל להתחיל לכתוב תוכנה (ב-C++ כמובן) לניהול מסד נתונים. נגיד ואני בונה מסד נתונים פשוט, לדוגמא מודל ספריה. ואני רוצה לנהל אותה בפשטות ע"י Console בC++. מהן הפקודות להקמת צינור תקשורת בין התוכנה לקובץ? וכמובן מהן הפקודות שבהן אני מציב שאילתות? (מישהו שאני מכיר דיבר על ADODB - הגיוני?)
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם יש לי LISTBOX עם אובייקטים מסוג שאני יצרתי (לצורך העניין COSTUMER) איך אני מוציא את המידע ממנו בלולאה של FOREACH? יש לי את הלולאה אבל אין לי מושג איזה קוד אני צריך בשביל להפעיל את הפעולות של האובייקטים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אולי השאלה תשמע טיפשית אני מצטער מראש אני לא מבין גדול בשפות תיכנות. האם אפשרי להציג קטע מקוד של אתר אחר באתרי, (והנה הקאטצ') כך שהקוד יתעדכן מתי שהוא משתנה באתר ממנו הוא לקוח? עריכה: ואם כן, אז אפשר קצת הסבר על הדרכים בהם אפשר לבצע זאת?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני כל הזמן מקבל את הארור הזה Too many ('s. בtcsh הפעולה המבוצעת אשר גורמת לארור נמצאת בתוך סקריפט והשורה הבעייתית היא: if($a == "Closed") then a מוגדר ושווה open האם מישהו יודע מה הארור הנ"ל אומר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני אמנם למדתי לפני מספר שנים אך שכחתי לגמריי. יש בידי עיצוב של אתר אינטרנט מסוים כאשר אני רוצה לשלב מסד נתונים של ACESS , כאשר המטרה היא שהמתמשים יוכלו להזין נתונים באתר, הנתונים יקלטו באותו מסד הנתונים ויישמרו שם, וכך בעצם כל משתמש שמזין נתונים - נתוניו נשמרים במסד הנתונים. יש לי אתר מוכן אני רק צריך את המסד נתונים ואת הקוד להכניס את ה שורות שבהם המשתמשים יזינו נתונים - כלומר אני צריך את הקוד ששולח את הנתונים למסד הנתונים ואת ה כפתור ושדות הנתונים שבהם ישתמשו המשתמשים באתר, תודה מראש זה ממש חשוב לי!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הרצתי את הקוד וקיבלתי את הפלט רק שאני מתקשה להבין איך מגיעים לפלט הזה.. אם אפשר הסבר פשוט ומובן לזה , זה נורא נורא יעזור לי תודה. #include <stdio.h> #include <sys/types.h> main() { pid_t pid; int stat, i; for (i=0; i<3; i++) { if (fork()==0) { printf("this is a child\n"); } else { printf("this is a parent\n"); if (i==2) wait(&stat); } } }
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר מוכן שאני רוצה להוסיף לו מערכת עדכונים ושליטה בתוכן. מה האפשרות הכי פשוטה לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1) איך ניתן לייצר משתנה מסוג int אך שיכיל רק 2 ספרות וגם יוכל להתחיל בסיפרה אפס? (למשל 00, 01, 02 ..) 2) איך הופכים שבר עשרוני לשבר פשוט (רגיל) כך שהמשתמש יוכל להבין? (למשל 1.333 יוצג כ- 1/3) תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-