תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך להפוך קוד HTML לTEXT בC#. כלומר אני מוריד מאתרים קוד HTML ומעוניין להפוך אותו לטקסט (בדומה למה שנקבל אם נעשה קופי פייסט על העמוד עצמו). אני במיוחד מחפש CLASS כזה שכבר קיים או דרך מהירה לעשות כן ולאו דווקא לכתוב אחד עם REGEX. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני מניח שכולכם מכירים את האתר - www.100fm.co.il באתר יש פונקציה נורא נחמדה בפלאש שבה אפשר להאזין לשירים , לשמוע PLAYLIST וכו' . אני נורא אהבתי את זה , ורציתי לעשות משהו דומה , רק הרבה יותר רציני , בו יהיה מבחר שירים הרבה יותר גדול , אפשרות לPLAYLIST ארוך יותר [ נניח עד 20-30 שירים .. ] , יותר אפשרויות וכו' . מה הבעיה ? אני לא מענויין לבנות את זה בפלאש , ולכן אני פונה אליכם באיזה שפה אני יכול להכין את זה , ואם יש כמה אפשרויות [ ואני מאמין שיהיה ] אשמח לדעת מה הפשוטה יותר או אם הם דומות אז אשמח אם תגידו את ההבדלים או חיסרון / יתרון בכול שיטה . אני לא ידוע אם זה פרוייקט מסובך מבחינה טכנית , כי את העיצוב והכול אני יארגן כבר , ולכן אני מקווה שזה לא יהיה קשה , וגם אחד שלא…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב סקריפט על VMS VAX (קובץ COM) שפעל בערך ככה: קרא קלט מקובץ קלט צור קובץ COM נוסף עם תוכן הקלט עשה לקובץ שנכתב SUBMIT ל BATCH QUEUE חכה עד שהקובץ יסיים לרוץ (בדיקה ע"י F$GETQUI) עשה משהו עם הפלט שהקובץ יצר עבור לקלט הבא... הבעיה היא שנראה כאילו הJOB שנוצר תקוע בתור ולא מסיים (מתחיל?) לרוץ עד שאני קוטע את הסקריפט. יש למישהו עצה מה אני עושה לא נכון, או לפחות הפניה למקום שאפשר לשאול?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאימון וריענון אני כותב תוכנה של ניהול מלאי בחנות ספרים, זה אומר שאני אמור לשמור את שם הספר, שם הסופר, המחיר והמלאי. אז יצרתי מחלקה עם 2 stringים לשם הספר והסופר, double למחיר וint למלאי, עשיתי list של המחלקה הזאת ששם ישמרו הספרים בכל תא ספר אחד עם כל הפרטים שלו. כדי להציג אותם אני צריך להציג את כולם בצורת רשימה, כדי שבלחיצה על הספר הרצוי יוכלו לבחור אותו ולשנות את הפרטים שלו במידת הצורך. כאן מתחילה הבעיה,איך עושים את זה? חשבתי לפתוח form חדש שיכיל listbox, והתוכן של כל תא יכתב בשורה חדשה, אבל מכיוון שכל המשתנים מוגדרים כפרטיים אני לא יכול להעביר את המידע שלהם לא למחלקה אחרת ולא לform אחר, אז איך אני מעביר את המידע הזה? ניסיתי ליצור במחלקה משתנה ציבורי שמכיל את כל המיד…
-
- 40 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
למשל יצרתי דף members.asp השאלה שלי איך מקובל לגשת למידע אחר באותו דף על ידי QSTR למשל אם אני נותן לו members.asp?me=profile לכתוב בדף של ה- members לאותו QSTR את המידע אותו אני ירצה לרשום או להכניס לו inner file בשביל לא להכביד על הדף או שזה לא משנה. דוגמה לקוד: <% if QStrme = "me" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstrme.asp" --> <%elseif QStrme = "editme" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstreditME.asp" --> <%end if%> האם גם ככה צריך להשתמש באתר תקני? סליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות פשוט אני די חדש בזה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לומד עכשיו על הורשה וכל מה שקשור לנושא,אבל לא הבנתי את זה לעומק. לכן אני עברתי על שאלת בגרות (2 השלמה ל-5) שהיא מסכמת בדיוק את כל מה שלא הבנתי בהורשה. אני אודה לכם אם תעזרו לי להבין את הפתרון. השאלה -היא מתחילה בעמוד 45 לפי הספירה של ה-PDF. פתרון של האתר KADMAN -מתחיל בעמוד 21. הבנתי את סעיפים א ו- ב חוץ מהשורה הזאת(מהפתרון):return obj is AA && ((AA)obj).GetSt().Equals(this.GetSt());לא הבנתי למה צריך לכתוב את ה-AA הזה ליד OBJ... אחרי ב- כמעט ולא הבנתי. בעיקר לא הבנתי מה קורה כשעושים את ההצבה : a=b/bb=aa. מצטער על החפירות... מקווה שתעזרו בכל זאת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התבקשתי לרשום תוכנית שתקבל מספר בינארי ותדפיס הקסדצימאלי התוכנית צריכה לקלוט את המספר כמשתנה שלם int ולהדפיס את הייצוג ההקסדצימלי הפוך. רשמתי את התוכנית הבאה #include<stdio.h> int main() { long int num_b,num_h=0,j=1,sherit; printf("Enter any number any binary number: "); scanf("%ld",&num_b); while(num_b!=0){ sherit=num_b%10; num_h+=sherit*j; j=j*2; num_b/=10; } printf(" hexadecimal: %lX",num_h); return 0; כשאני מכניס 11111111 התוכנית אכן מדפיסה ff אך שזה מעל 8 ספרות נוצר בלאגן. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני רוצה לשמור סטרינג (ב C# ) אשר מכיל מידע בעברית ע"י שימוש ב Nhibernet אני מקבל ערך מזובל בבסיס הנתונים (MYSQL) הגדרתי את השדה כ UTF8 (בבסיס הנתונים) אך זה לא ניראה משפיע יש לכם הצעות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה , מה שלומכם ? נתנו לי לתקן TEMPLATE של ג'ומלה , והבעיה היא כאשר אני הולך ללינק מסוים הTEMPLATE זזה שמאלה אני מצרף את הקוד .. אני מצרף תמונות כדי שתדעו על מה אני מדבר : תמונה ראשונה זה המצב הראשון , והטוב התמונה השנייה כאשר אני מעביר את הסמן של העכבר על הלינק וחצי הTEMPLATE זזה שמאלה כמו שנראה בתמונה צריך עזרה חברים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש שאלה שבאלגוריתם שלה רשום עבור I מ-1 עד N בצע... עכשיו השאלה שלי האם הם מתכוונים עד N לא כולל ז"א i<i או כולל N ז"א i<=n תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בקוד שאני כותב אני יורד מהמחלקה mouseAdapter ומשתמש בפעולה mousePressed. האם אני יכול במקום מסויים בקוד שלי לעשות עצירה עד הרגע שבו המשתמש ילחץ על כפתור בעכבר? חשבתי על לשמור את הערך האחרון של הנקודה בה העכבר נלחץ לאחרונה ולהכניס ללולאה תנאי שעד שלא תילחץ נקודנ שונה תיעשה בדיקה. א. זה לא יעיל בעליל, בזמן שהאדם "חושב" איפה ללחוץ מתבצעות פעולות בלי הפסקה (ממש כמו בלולאה אין סופית). ב. זה יוצר הרבה מאוד בעיות ואי אפשר לעקוב על התוכנית בצורה נורמלית. רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכנית בה המשתמש מכניס שם קובץ ומחרוזת לחיפוש בטקסט, והתכנית צריכה להחזיר לו את המשך השורה בה מופיעה המחרוזת. איך עושים את זה? איך עושים את זה? איך לחפש ביטויים מורכבים עם && או || או ()?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-