עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mabool,

אוקי שלום, אני חדש אבל בכל זאת אשמח עם תעזרו לי. בת דודה שלי עושה עבודה במסגרת התואר שלה, והיא צריכה תוכנית פשוטה. התוכנית תקלוט לחיצות של משתמש מהמקלדת (מספיק כמה כפתורים אם זה בעייתי). ותפלוט בצורת טקסט (קובץ נפרד או כל דרך תצוגה אחרת שאפשר להעתיק ממנה) את הזמנים של הלחיצות או את הפרש הזמנים בין לחיצה ללחיצה (עדיף הראשון אם זה לא בעייתי). הדיוק חשוב שיהיה יותר משניות (מאיות או מה שאפשר). אין צורך בכל מיני תחכומים וכד'. עכשיו, הידע שלי בשפות תיכנות ממש חלש, לצערי ואין לי את הזמן הדרוש ללמוד את הנושא. חבר שלי כתב לי תוכנית אחת בC++ אשר פולטת קובץ טקסט עם הזמנים. איך אין הוא יודע איך לדייק יותר משניות (הוא קורא את השעון של הוינדוס). אז אם מישהו יכול לכוון אשמח, אם יש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ben060,

יש לי ידע בשפת פסקל האם יש תוכנות או מדריכים מסוימים שיכולים לעזור לי ללמוד JAVA. יש לי ידע נרחב בפסקל , האם זה יספיק? אם כן תוכלו להפנות אותי למקומות ששם אוכל לקדם את הנושא? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

public class EqualDemo { public static void main(String args[]) { String str1 = "123"; String str2 = "456"; Yogly ogly1 = new Yogly(); Yogly ogly2 = new Yogly(); if (ogly1.equals(ogly2)) System.out.println("ogly1 is equal to ogly2"); if (str1.equals(str2)) System.out.println("str1 is equal to str2"); } } class Yogly { int x,y; public boolean equals(Yogly yo) { return (x==yo.x && y==yo.y); } } נלקח מפה http://www.zindell.com/israeliJavaBook/israeliJavaBookWebText3.html (יש לשנות את הקידוד כדי לראות בעברית ) אם משהו יוכל להסביר לי איך התוכנית הזאת עובדת אשמח…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nathan14,

שלום, אני צריך סקריפט שבו יהיו לי את השדות הבאים: שם: מייל: מייל אליו שולחים: תוכן: (בשדה של התוכן אני צריך שיהיה לינק מסוים) תודה למי שיצליח לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by syaron66,

שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by rivkar,

יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by superblader,

שלום כולם! מה צריכים להתקין על המחשב בשביל שתוכנת VB שכתבתי תפעל עליו (התוכנה מריצה דוחות אבל בעיקרון בסיסית מאוד ) ניסיתי להפעיל על המחשב בלי VISUAL STUDIO התוכנה פעלה אבל הדוחות גרמו לשגיאה והתוכנית יצאה נכתבה תחת VISUAL STUDIO 6 תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ac1240,

אני תלמיד יד ואני לא ממש בקיא בקטע של האלגברה ליניארית האם יש אתר טוב שמלמדים בו אלגברה ליניארית מ 0 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Jaman,

כשאני מנסה לקלוט תו יחיד עם scanf("%c", var); או עם getchar אחרי שקלטתי מספר קודם הוא פשוט מתעלם מהקריאה לפונקציה, אלא אם אני קורא לה שוב. אני זוכר שיש אותו דבר גם בפסקל.. מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה בדרך הנכונה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה: יש 2 שכבות div, אחת בתוך\על השנייה.. אם נגיד לdiv הכולל (המסגרת נקרא לו), אני קובע 600px גובה, ואז בdiv הפנימי, אני קובע 100% גובה, אני רוצה שה div הפנימי יהיה באותו אורך כמו המסגרת אבל זה לא קורה... הבנתי למה זה לא קורה כי הdiv הפנימי בעצם הוא standalone מה שנקרא...יענו, "מאיפה לעזאזל 100%?". אז השאלה שלי היא כזאת: איך אפשר לומר לדפדפן שה100% הוא ביחס לdiv החיצוני...ניסיתי לשחק עם positions אך לשווא. תודה רבה! רבה! רבה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by TheSlidead,

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by davidnam,

שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by GGuyZ,

האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by zZOROo,

אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by ben444,

היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. שלא יובן לא נכון , אני חושב שצריך , וראוי לכל אדם ללמוד לתואר ראשון . פשוט אני בא לחזק אנשים שלומדים\למדו במכללה\או"פ , תיהיה מתכנת טוב , תלמד את הנושא לעומק ולרוחב , אז תיהיה מבוקש בכל מקום . בהצלחה לכולם !

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

טוב, או שאני ממש אידיוט או שזה באמת לא כזה פשוט. ביצוע ממוצע- רקורסיבי. הצהרה: double average(int a[], int size, double *avg) זאת ולא אחרת. אגב הנה שלי, פשוט אין לי מושג איך לדעת אם אני בקריאה הראשונה או איך לדעת מתי SIZE הוא הכי גדול.. double average(int a[], int size, double *avg) { if(size>1) { avg=average(a[1], size-1, avg) + a[0]); return(avg); } return(a[0]); }

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. ב C U לא טוב.. ואם כבר פתחתי אתם יכול להביא את כל ה%X שיש, חיפשתי באינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bh,

שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש אנשים ששולטים ב C# XNA ו HLSL כרגע בעיקר בשביל עזרה טכנית. אבל בכוונתי לפתח MMORPG קטן לאחר שאסיים לעכל את הנושאים. ואשמח לשותפים למעשה. יש לכם משהו שלילי להגיד? אל תגיבו!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. היכן אני יכול ללמוד את זה? אני יצרתי קבצי DLL ב C++ וכעת אני רוצה לעשות להם GUI (פשטני ביותר) רק כדי להריץ את המחלקות שמה איך אני עושה את זה? (כמו JNI כזה, רק ל C#)

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dududs,

כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים