תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני בונה לוח שנה שבכל תא בו יש כמה קישורים. את הקישורים אני מוסיף בזמן רינדור הימים. אני רוצה שכל קישור שאני אלחץ אני אגיע לדף, ואוכל לדעת מאיזה קישור הגעתי אליו. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הינה כתובת לאתר שלי: http://bupdate.tollfreepage.com/ אם תשימו לב יש בעיה עם כמה אותיות: ם,ו,א איך אני פותר בעיה זו? זה ממש דופק את האתר. ואני לא יודע איך לסדר את זה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולכם, DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות פורום, והגעתי לקעש שבו אני צריך לשמור באילו תראדים המשתמש כבר ביקר, ובאילו לא. רציתי לדעת מהי השיטה היעילה ביותר(חסכונית גם במקום וגם בזמן) לשמירת הנתונים באלו. כמו כן, חשוב לי שהם לא ישמרו בעוגיות(כמו כאן). חשבתי לשמור עבור כל הודעה ועבור כל משתמש מה התאריך האחרון שהוא ביקר בה. זה לא נשמע לי כל כך יעיל. מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי קובץ CSS מוכן שמציג צבעים במספרים כגון : 175,175,175 235,235,235 50,50,50 אין לי מושג איך ממירים את המספרים האלה לאיצ'טיאמל כגון : #00000 #FFFFF מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד כל מי שניכנס לאתר ויש לו IP לא של ישראל יונפה לעמוד מסויים באתר. יש כזה סקריפט?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. באתר שלי שאני עושה שמתי מוסיקת רקע. עכשיו זה תגית ויש לה כמובן src. עכשיו האתר עולה אוטומטית אם המוסיקה. עכשיו כדי לעשות כך שהמוסיקה תיפסק עשיתי לחצן stop music. עכשיו אם ג'אוא סקריפט אני עושה את הפונקציה הבאה בפקודת onmouseclick (ככה אם אני לא תואה רושמים את זה אני לא זוכר זה רשום ב-w3schools) function stopMusic(linkObj , stop) { linkObj.src = stop ; } עכשיו אני מתכוון גם לעשות פונקציה שתשנה את המשפט stop music ל-play music אחרי הפסקת המוסיקה. ופה הבעיה. העניין הוא שאני לא יודע איך בתוך התגית <a> של המספט stop/play music לעשות ארבע פעמיים את אותה פקודת onmouseclick כאשר הראשונה והשנייה יפסיקו את המוסיקה ישנו את המשפט מ-stop music ל-play music ושהש…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של קבצים מאתר שהולכים בסדר רץ לדוגמא www.site.com\10.jpg - www.site.com\1.jpg אני לא רוצה ללחוץ על כל לינק (זה בערך 100 קבצים) השאלה היא האם יש דרך קלה יותר לעשות את זה דרך HTML או BAT (אני לא יכול להתקין תוכנות על המחשב שאני צריך לעשות את זה בו ואין עליו שפות תכנות מ"ה ווינדוס 2000) תודה תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Visual C++ ישנה בעיה לדבג תוכנה שאמורה לעבוד עם CMD LINE , הבנתי שישנה אפשרות לדמות ריצת CMD LINE או משהו כזה, אודה למי שאוכל להסביר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשפות הבאות java ו c שארפ : רמה בסיסית רצוי אנגלית אבל עברית זה בסדר תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/havoc1/form.html משום מה, הבדיקות לטופס שנמצאות בתוך הפונקציה לא מתבצעות. כפי שניתן לראות הגאווה פעילה בטופס(יש פופאפ וטקסט של document.write) אך הפונקציה לא מתבצעת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין Visual C++.NET ובין ++C ? ואיזו מהן כדאי ללמוד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
כיצד אני מונע ממשתמשים אשר רושמים את המסלול המלא של מסד הנתונים בשרת להוריד אותו ? דוגמא: אם אני רושם את זה בדפדפן מופיע לי האופציה לשמור את מסד הנתונים במחשב. http://MySite/DB/DB.mdb
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון ללוח כפל כלומר הצגה ע"י מטריצה, של לוח הכפל בפתרון ע"י לולאות ? בבקשה רק שורות קוד ולא עצות אחיטופל תודה !
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הפונקציה\תגית שמוסיפה מוזיקת רקע למשחק שיצרתי ב-CPP ? אני יודע שיש גם תוכנות שמאפשרות ליצור התקנה למשחק (SETUP). מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-