עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by לעצמי,

התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Yehudaa,

public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SaharBi,

שלום. אני בונה אתר שבו יש סוג של טופס שאני רוצה שהנתונים שיקלטו יועברו ישירות למייל. כרגע בניתי טופס ב HTML, ושלחתי אותו לקובץ בשם mail.php. הנה הקוד של הקובץ PHP: <?php foreach ($_POST as $key => $val) { $text.=$key.":".$val."\n"; } $headers .= "From: $mail\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\r\n"; mail("saharbi@walla.com","טופס",$text, $headers); ?> הבעיה היא שכשהמייל מגיע, הנתונים שנשלחים למייל נכתבים ללא שורות רווח, כלומר שאם המייל אמור להראות כך: המייל נראה כך: תודה רבה למי שיוכל לעזור. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קובץ ראשון cards.java קלפים public class cards { public String sign; public int value; cards(String sign_,int value_) { this.sign= sign_; this.value=value_; } cards() { this("AS",1); } } קובץ שני pack.java חפיסת קלפים import java.util.*; import javax.swing.JOptionPane; public class pack { int i,j; String st; private Vector items; public pack() { Vector items = new Vector(52); for (j=0;j<52;j++) { i=(j%14)+1; switch (i) { case 1:st="AS"; break; case 11: st="PRINCE"; break; case 12: st="QUEEN"; break; case 13: st="KING"; break; default: st=String.valueOf(i); break; } …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כמו שכתוב בהודעה אני מתחיל בכל הקטע הזה של תכנות(בשפות האלה...) ואני מחפש מדריכים/ספרים שיכולים לעזור לי... בתודה מראש cool zero :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by s_b54,

אני רוצה לדעת איך ליצור שיהיה אפשר להירשם לאתר שלי איך אני עושה את זה בבקשה עיזרו לי זה דחוף

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by shaithebest,

הי חברים אני בונה אתר עם ג'ומלה ואני מתמקד בקידום האורגני בגוגל יש לי 2 שאלות נתקלתי בקטע קוד כזה: <meta name="robots" content="index, follow" /> האם זה טוב לקידום???כי כל מה שנשמע לי רובוטד לא בא לי טוב.... דבר שני, friendly url האם כדאי שהרווח בין המילים יהיה _ או- www.bla.com/contact-us.html או www.bla.com/contact_us.html מה אדון גוגל אוהב יותר?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש לי טבלה ב ACCESS שקוראים לה users , לצורך העניין, חלק מהשדות בטבלה הזו הם id (מספר אוטומטי ומפתח ראשי) ו userName. בשאילתה שלי אני מעוניין לשלוף את ה ID לפי userName מסויים. ככה זה נראה ב JAVA: String username1="udi"; try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); // Load driver con = DriverManager.getConnection(url, user, passwd); // Connect stmt= con.createStatement(); // Create statement System.out.println(bagName+" , "+targets); str= "SELECT id FROM users WHERE userName="+'"'+username1+'"'; System.out.println(str); ResultSet rs = stmt.executeQuery(str); while (rs.next()) { Str…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tecore,

כתבתי פונקציה פשוטה מאוד לחישוב שטח והיקף מעגל. כתבתי קובץ crc.m ובתוכו את הקוד הבא: function []=circles(r) x=2*pi*r; y=pi*r.^2; fprintf('the perimeter of the circle is: %g , and area is: %g' ,x,y) end הפונקציה מקבלת את r רדיוס המעגל ומדפיסה את המשפט עם ההיקף והשטח. אבל גם פותחת משתנה חדש ans ומזינה בו את הערך של x. 1. איך אני גורם לפונקציה רק להדפיס את המשפט הנ"ל ללא החזרת\פתיחת הערך ans? 2. האם בקובץ *.m ניתן לכתוב רק פונקציה אחת בלבד? כי אני קורא לפונקציה בחלון ה- command windows לפי שם הקובץ ורק ככה הוא מגיב, אז אם יש מספר פונקציות איך הוא ידע למי אני קורא? נשמע לי קצת לא הגיוני, שעבור כל פונקציה צריך לפתוח קובץ m חדש. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by ofeking109,

שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yahalom,

היי יש לי בעיה כאשר אני רוצה לשמור סטרינג (ב C# ) אשר מכיל מידע בעברית ע"י שימוש ב Nhibernet אני מקבל ערך מזובל בבסיס הנתונים (MYSQL) הגדרתי את השדה כ UTF8 (בבסיס הנתונים) אך זה לא ניראה משפיע יש לכם הצעות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Vampire_Master,

שלום חברה , מה שלומכם ? נתנו לי לתקן TEMPLATE של ג'ומלה , והבעיה היא כאשר אני הולך ללינק מסוים הTEMPLATE זזה שמאלה אני מצרף את הקוד .. אני מצרף תמונות כדי שתדעו על מה אני מדבר : תמונה ראשונה זה המצב הראשון , והטוב התמונה השנייה כאשר אני מעביר את הסמן של העכבר על הלינק וחצי הTEMPLATE זזה שמאלה כמו שנראה בתמונה צריך עזרה חברים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום לכולם! יש שאלה שבאלגוריתם שלה רשום עבור I מ-1 עד N בצע... עכשיו השאלה שלי האם הם מתכוונים עד N לא כולל ז"א i<i או כולל N ז"א i<=n תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by ofergpr,

יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Spider76,

הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by CodeNinja,

היי אנשים, אני חדש בג'אווה ובמונחה עצמים בכלל אז בעדינות איתי (: ניסיתי לכתוב שיטה שפשוט מציגה לי כפתורים בפריים הראשי ונתקלתי בבעיה, שגיאה בהרצת הקלסס. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה טעיתי. import java.awt.Color; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JMenu; import javax.swing.JMenuBar; import javax.swing.JMenuItem; public class Main { public static void main(String[] args) { // set JFrame JFrame frame = new JFrame("TicTacToe"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.setSize(450, 260);…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  19. היי אני צריך api כלשהוא שמאפשר לי לזהות את מה שהמשתמש אומר. שימו לב שלא מדובר בזיהוי דיבור מלא אלא רק השוואה של מה שהמשתמש אמר אל מול מאגר של 50 הקלטות למשל זיהוי הספרה שהמשתמש אומר האם יש משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by גינגית,

יש לי את התרגיל הבא: כתבי תכנית הקולטת מחרוזת ארוכה של מילים יתכן יותר מרווח בין מילה למילה. התוכנית תיצור מערך מצביעים כך שכל איבר יצביע על מילה בודדת. שלבי פונקציה המקבלת את מספר איברי המערך ומדפיסה אותו. אני מנסה כרגע לפתור ויש לי בעיה - משום מה ברגע שאני עושה REALLOC למטריצה - הערכים משתבשים. (הREALLOC למערך הפנימי של המטריצה בשורה האפס עובד מצוין) הקוד: (פחות חשוב לי עכשיו הנכונות של הפתרון, אלא הבעיה שיש לי ) c code.docx לאחר איטרציה אחת של הלולאה זה הערך במטריצה: mat1 = 0x00000230d6c50850 {0x00000230d6c55250 "hellow"}‎‎‎‎ לאחר ה REALLOC : {<mat1 = 0x00000230d6c552a0 {0xcdcdcdcdcdcdcd50 <Error reading charact…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by guycnaan,

שלום...מה שלומכם...אני צריך עזרה... אנחנו בנינו אתר ללאן שלנו (וואי הזדמנות טובה לפרסם בואו בהמוניכם-תרד בפורום כללי...) אז מה שקרה שעשינו את האתר לגמרי בנוי מ-asp שהיה אופציה הכי חכמה כי למדנו את זה בבית ספר והיינו צריכים להגיש אתר ולכן צברנו ניסיון....אחרי שהשגנו הוסט גרוע למדיי מצאנו ישועה זמנית אצל קוויק סי או אי אל שהסכימו ברוב טובם לתת לנו הוסט חינם עם כל מה שרצינו...אבל שרצינו להעלות את האתר התבררה הבעיה..הוא לא תומך בasp אלא רק בphp.... לכן יש לי שאלה...ואני אשמח אם תענו לי עליה איך אני יכול להמיר את הasp ל php....כלומר מה ההבדל בין השפות האם זה יהיה בעייתי ויכרוח עבודה רבה....ואיפה אני יכול ללמוד את השפה במהירות (וכמה זמן ייקח לי בערך) בלי לקנות ספרות מקצועית יקר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by D-Bang,

אני צריך לכתוב תוכנית ב C שקולטת מחרוזת מסויימת והתוכנית צריכה להחסיר 1 מהתו הראשון של המילה הראשונה, 2 מהתו השני וכו'... עד שזה מגיע לרווח, ואז אותו דבר עבור המילה השנייה וכך הלאה... ובסוף צריך להדפיס את המחרוזת החדשה שהתקבלה. אני מבין שצריך לעבוד עם הקוד ASCII של התווים אבל אני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפקודות שקשורות לזה. זו הלולאה שאני כתבתי, הקומפילציה עוברת בסדר אבל בהרצה הוא נתקע על ההתחלה (אני יכול לחזור לתוכנית רק בעזרת CTRL BREAK) מקווה שתוכלו לעזור לי: ??? char stg[50]="bla rababa magula" while (i<50) { k=1; while (stg!=' ') { temp=(int)(stg)-k; stg=(char)(temp); k++; i++; } }

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by yanivos,

אולי השאלה תשמע טיפשית אני מצטער מראש אני לא מבין גדול בשפות תיכנות. האם אפשרי להציג קטע מקוד של אתר אחר באתרי, (והנה הקאטצ') כך שהקוד יתעדכן מתי שהוא משתנה באתר ממנו הוא לקוח? עריכה: ואם כן, אז אפשר קצת הסבר על הדרכים בהם אפשר לבצע זאת?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי פלאפון תומך ישומי ג'אווה ואני מעוניין לעלות לשרת כמה ישומיים שמצאתי באינטרנט הבעיה היא שצריך שרת WAP בשביל זה מה אני צריך בשביל שרת בסיסי ביותר? בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.