תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
זה אמור לקבל מחרוזת ולבדוק אם יש www. וגם שיש לפחות עוד נקודה אחת הבדיקה של www. עבד בסדר אבל שאני מוסיף את השניה זה מפסיק לעבוד לא עושה כלום <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> <title>Insert title here</title> </head> <body> <script language="javascript"> var site=prompt("enter a website"," "); if(site.indexOf("[url]www."[/url])<0) { document.write("1 incorrect website address"); } else { if(site.lastindexOf(".")<4) { document.write("2 incorrect website address"); } else document.write("correct website address"); } </script> </body> </htm…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקמפל קובץ מסויים בGCC, ואני מקבל את הודעות השגיאה הבאות: In file included from main.c:1: /usr/include/sys/types.h:213:21: error: endian.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:32:23: error: _G_config.h: No such file or directory In file included from /usr/include/stdio.h:72, from main.c:3: /usr/include/libio.h:296: error: syntax error before Γאר_G_off_tΓאש /usr/include/libio.h:328: error: syntax error before Γאר}Γאש token /usr/include/libio.h:371: error: syntax error before Γאר_G_off64_tΓאש /usr/include/libio.h:409: error: syntax error before Γאר__wunderflowΓאש ועוד…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום כתבתי תוכנית פשוטה שקולטת מהמשתמש זמן בדקות ומתרגמת אותו לשעות ודקות. קוד התכנית: #include <stdio.h> int time,*phours,*pminutes; void ConvertTimeToHM (int time, int *phours, int *pminutes) { *phours=time/60; *pminutes=time%60; } void main(void) { printf("Enter a number representing minutes\n"); scanf("%d",&time); ConvertTimeToHM(time,phours,pminutes); printf("Hours: %d\n",*phours); printf("Minutes: %d\n",*pminutes); } כשאני מפעיל את התוכנית, אחרי קליטת הערך אני מקבל הודעת שגיאה של וינדוס, כזאת שלא בדיוק מפרטת מה הבעיה. מתברר שהשגיאה נגררת משתי הפקודות שימוש בפוינטרים שבתוך הפונקציה convert. לא משנה איזה ערך אני כותב שם אני מקבל הודעת שגיאה. תודה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי מחלקה ובה אני יוצר אובייקט עם ה design pattern SINGLTON ואני מעוניין באמצעות junit לבדוק את מתודת יצירת האובייקט איך אני עושה זאת?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי 2 שאלות. 1) אני עובד עם בסיס נתונים של ACCESS. הגנתי עליו עם סיסמא דרך ACCESS. איך אני פותח אותו באמצעות קוד ASP (וי בי סקריפט), איך אני יוצר CONNECTION שפותח את מסד הנתונים עם הסיסמא? מה לכתוב בתוך מחרוזת ה Connection.Open "..." ? 2) אני מבצע שמירה של 2 משתנים באמצעות COOKIES: Response.Cookies("UserName")=Request.Form("user") Response.Cookies("Pass")=Request.Form("pass") אבל הם לא נשמרים במערכת =/ Request.Cookies("UserName") ו- Request.Cookies("Pass") הופכים למחרוזות ריקות בפעם הבאה שאני מריץ את העמוד...! הקוד המלא של כל העמוד מצורף להלן: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי rdlc שאני מייצאת לPDF. השאלה שלי היא אם אני יכולה 'לשרשר' אותם לקובץ PDF אחד?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
כשקוראים קוד java בcompiler אז להערות יש צבע אחד, למילים שמורות יש צבע אחר וכו' אני רוצה לקחת קוד java שכתבתי ולשמור אותו בדף html. איך אני עושה את זה ושומר על הצבעים?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות תוכנית באינטרנט של משחק בין שני אנשים נגיד אבן נייר ומספריים.. אז אני מקבל בחירה משחקן אחד , שומר במבנה נתונים , מקבל מהשני בודק אם כבר יש משהו במבנה נתונים אם יש מגיב השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה ? ואם הדרך הזאת לא תהיה בעייתית אם יהיו הרבה משתמשים?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו) והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי) פתחתי את הקובץ בקידוד: (unicode (UTF-8 אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה ליצור REGEX לאימות טפסים שמקבלים מידע מהמשתמש בעברית. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו יותר מידי מסביר. תהיתי אם מישהו יכול לסייע בעניין...
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
עשיתי מחלקה X שהיא טיפוס של עצמים שיווצרו במחלקות אחרות. במחלקה Y יצרתי עצמים מטיפוס X. אני רוצה לשנות את ערכי התכונות של עצם מטיפוס X במחלקה Y.. הבנתי שאני לא יכולה לגשת לתכונות דרך מחלקה Y ופשוט לשנות אותן, אני חייבת להגדיר פונקציות במחלקה X שיגרמו לי לגשת לתכונות של העצם.... אני רוצה בקיצור גישה לתכונה של עצם בלבד, ולא להגדיר במחלקה X פונקציה שמקבלת ערך מסויים ומכניסה אותו לתכונה של העצם.. כי אני מעוניינת לשים ערך בתכונה במחלקה Y עצמה. אפשר לעשות את זה? אם כן איך?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להריץ את הסקריפט הבא על המחשב: Const InstallDir="C:\tz\" Const AppName="tzHipus.mde" Const vAppDir="%AppData%\Ztorm" Const AccRegKey="HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\Access\InstallRoot\Path" dim fs: set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") dim wsh: set wsh = CreateObject("WScript.Shell") AppDir=Wsh.ExpandEnvironmentStrings(vAppDir) if AppDir=vAppDir then AppDir="C:\Temp" if not fs.FolderExists(AppDir) then fs.CreateFolder AppDir fs.CopyFile fs.BuildPath(InstallDir,AppName), AppDir & "\", True s="""" & wsh.RegRead(AccRegKey) & "msaccess.exe""" wsh.Run s & " """ & fs.Buildpath(AppDir,AppName) & """" ומקבל…
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. יש לי datagrid שאנשים מכניסים נתונים, אני רוצה לבדוק שאין בו תוים שאינם אותיות - איך עושים את זה? יש לי את הפונקציה: PreviewTextInput שe.Text מראה לי את התו האחרון שהוכנס, איך בעזרת sender ו e אפשר למחוק את התו האחרון שהוכנס? 2. יש לי datagrid שאחת העמודות מורכבת מכמה textbox ומוגדרת כ <DataGridTemplateColumn.CellTemplate > העמודה הזו לא מקבלת את הstyle שהגדרתי לכל הטבלה (הstyle משנה את צבע הטקסט לפי trigger, וכך יוצא שרק העמודה הזו בצבע שונה) - מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! שמי עמית ואני צריך עזרה בבניית תוכנה בשפת C-SHARP, אני צריך ליצר תוכנה עם גרפיקה פשוטה וצריך סיוע ממתכנת עם ניסיון , הסיוע בתשלום כמובן , אין בעיה גם לחברה צעירים אך דרוש מישהו עם הכרות טובה בשפה . אני לחוץ מאוד ולכן אשמח לפניות מידיות 0548111143 amitoha23@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-