עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אהלן,אני כותב פרוייקט בMVC.מדובר בבחירת רכב.לצורך העניין כבר בניתי DB,קישרתי אותו עם entity framework לפרוייקט,עשיתי כבר מסך שמציג הכל.בעמוד הבא,יצרתי DROPDOWNLIST שממנו המשתמש בוחר קטגוריה של רכב,לוחץ SUBMIT וכל הרכבים מהקטגוריה הרלוונטית מוצגים לו בטבלה עם כל תמונה ותיאור הרכב הספציפי.מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by gabi21,

שלום לכולם יש לי סקריפט ששולח קובץ לכמה מחשבים הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להציג מידע בזמן אמת על כל מחשב שקיבל את הקובץ מן טבלה כזו שמתמלא אחרי כל פעם שהוא סיים להעביר בהצלחה למחשב מסויים את המידע נ.ב שהמידע שאני מקבל לא יפריע לריצה השוטפת של הסקריפט תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by ThaPhoeniX,

שלום, יש לי מחשב חדש בו לא מותקן VB6 אלא רק VS2005, ויש לי פרוייקט שכבר הומר לVB.NET אך עכשיו במחשב החדש הוא לא עובד כי הוא לא מוצא את הקובץ WINSOCK.OCX, ואני לא יכול לבצע המרה מחדש של הפרוייקט המקורי ל.NET כי הוא אומר לי שאין לו WINSOCK.OCK ושאני צריך להתקין את VB6 בשביל שהקובץ יימצא, מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ WINSOCK.OCX לפה (מVB6)? תודה. ואם יש למישהו מושג איך אני עושה לOCX רגיסטר אחר כך זה גם יהיה נחמד לדעת... ;D ***עריכה*** טוב מצאתי לבד, הקובץ הוא mswinsck.ocx וכדי לרשום אותו רושמים: regsrv32 mswinsck.ock למיש רוצה לדעת...

4. שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…

5. למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו) והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי) פתחתי את הקובץ בקידוד: (unicode (UTF-8 אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by sxs,

שלום, יש לי קורס ב-C באוניברסיטה. המרצה סיפר לנו היום שכאשר אני מגדיר למשל 3 מערכים: int a[10]; int b[10]; int c[10]; אז בעצם הם לא תופסים מקום רציף בזיכרון, אלא יש רווחים מסויימים בין הכתובת של התא האחרון במערך הראשון לכתובת של התא הראשון במערך השני. ואז נניח שעשית טעות ואיפשהו בתוכנית חרגת מכתובת המערך ואתה מנסה לרשום למקום בזיכרון שלא הקצת. כאשר תריץ אותה אצלך ב-visual C אתה עשוי לא לקבל שום שגיאה כי חרגת לתוך השטח המת הזה ולא דרסת אף זיכרון חשוב. לעומת זאת הבודק עבודות בית שלנו עושה איזהשהי פעולה(שהמרצה לא פירט עליה) שהוא מכווץ את כל הזיכרון לרצף אחד שלם(כמו defragment...) ואז מריץ את התוכנית. ועכשיו אם פישלת, הטעות תחשף על בטוח. השאלה שלי היא מה הפעלה הזו …

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by nehmia,

התחלתי ללמוד באינטרנט C ואני צריך קומפלייר+הסבר איך משתמשים בו...

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  9. Started by guy81,

סתם קטע קטן מתוכנית: mov dx, 10 mov ax,5 mul ax, dx ניסיתי לכתוב את הפקודה בכמה קומבינציות נוספות כמו למשל: mul ax, 5 ותמיד מופיעה לי השגיאה: error: invalid combination of opcode and operands מה הבעיה בקוד שרשמתי?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  10. בס"ד שלום , יצרתי תוכנית בשפת java שמצריכה בניית אתר אך מיכיוון שאין לי קמצוץ של ידע בבניית אתרים , אשמח לדעת באיזו שפה מומלץ להשתמש לבניית אתר אינטרנט שאפשר לעצב אותו ע"י כתיבת קוד ושניתן לשלבו עם תוכנית בשפת java. הסבר מפורט על הנושא וקישורים ללמידה עצמית (שמכילים דוגמאות בנושא) יעזרו מאוד . המון תודה מראש .

11. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי שאלה לגבי תכנון של DB שעלי לתכנן. הדילמה בגדול היא מה עדיף מבחינת ביצועים הרבה טבלאות גדולות או מעט טבלאות גדולות. (גדולות = הרבה עמודות) ה DB מיועד לצורכי שימוש כ DECISON SUPPORT קרי לא לשימוש לצורכי ביצעו טרנזקציות אונליין אלא אנליזה של כמויות מאוד גדולות של מידע אופליין... קרי אני מוכן להתפשר למשל על הכנסות ל DB על חשבון זה ששאילתות יתבצעו יחסית מהר (שאילתות על הרבה מידע). אשמח לשמוע אילו עוד שיקולים עלי לקחת בחשבון בעת תכנון ה DB הל כגון כמויות של אינדקסים, אינדקסים מרוכבים וכו'... וכן מה הוא סדר הגודל חומרה הנדרשת לצורכי עיבוד כנ"ל של בערך 250 גיגה של נתונים.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. כשקוראים קוד java בcompiler אז להערות יש צבע אחד, למילים שמורות יש צבע אחר וכו' אני רוצה לקחת קוד java שכתבתי ולשמור אותו בדף html. איך אני עושה את זה ושומר על הצבעים?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by shoshana,

איך מכניסים תוכן של תיבת טקסט לStream לצורך שמירה בעזרת saveFileDialog?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  15. שלום. אני צריך איזשהו כיוון בנוגע להורדת קבצים בעזרת שפת JAVA. וגם: האם זה רלוונטי באיזו שפה הדף כתוב? אני לא יודע אם זה JAVA SCRIPT או PHP... הנה לינק לדוגמא: http://ichart.finance.yahoo.com/table.csv?s=PICO&d=0&e=7&f=2009&g=d&a=2&b=21&c=1991&ignore=.csv שנלקח מהדף: http://finance.yahoo.com/q/hp?s=PICO את הפרמטרים של הבקשה להורדה כבר הבנתי, אבל אני לא יודע באלו אובייקטים להשתמש. עשיתי חיפוש כאן בפורום, והמון חיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו שמקדם אותי למטרה. אני מודה מראש לכל העוזרים! לילה טוב. אודי.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

ערב טוב, טוב תראו זה המצב - יש לי קובץ word 2007, שהוא למעשה טופס עם טבלה.. ויש גם קובץ excel עם רשימה בצורת טבלה ובה כל מיני פרטים (לצורך העניין A,B,C,D,E,F) אני רוצה לבנות אלגוריתם שיעבור רשומה רשומה בקובץ excel (מדובר בכ-70 רשומות), יכניס אותו לקובץ word תחת התאים המתאימים בטבלה, וישמור אותו תחת שם מסוים.. השאלה שלי היא למעשה איך עושים את זה? תחת איזו שפת תיכנות?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

אני מנסה ליצור שאילתא וקצת הסתבכתי .. מה שיש לי זה טבלת של באגים שיש שם:id,step,openuser,last_change_user,comment,status שדה ה id ושדה step הם מפתחות המטרה שלכל באג יש מספר צעדים ...כלומר אם יש באג שהמספר שלו זה 1 אז שפותחים אותו יהיה id=1,step=1 אם מבצעים בו שינוי יהיה id=1 step=2 וכו, אני רוצה שאילתא שתחזיר לי את כל הבאגים אבל מכל באג את ה step האחרון שלו כלומר המקסמילאי אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Lost Oath,

שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by xgamer,

שלום לכם אני בראשית דרכי בתכנות עם השפה ASP וניתקלתי בבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /forum/join.asp, line 17 קראתי בספר של הוד עמי שברשותי ונאמר שם שזוהי בעייה של הרשאות באקסס וצריך להגדיר לו שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא (רציתי לכתוב) לא היה שם הסבר חוץ מזה בנוסף הם אמרו שזה קיים במע' הפעלה NT שעובדים ב NTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה ... זה הדבר היחידי שעוצר אותי בעבודה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by pain_killer12,

שלום חבר'ה, אני צריך לכתוב תכנית שקולטת 2 סטים של מספרי ת.ז, גובה ומשקל ומציגה אותם כמו בקובץ התמונה שהעליתי. התמונה שהעליתי היא הפלט עבור הקלט הבא: 3058712 1.706 78.858 123456789 0.743 10.2 זה הקוד שכתבתי, קצת מסובך ולא יפה, אבל זה מה שהצלחתי לעשות. בכל מקרה, הבעיה היחידה שיש בו היא שכשאשר אני מנסה להציג את id2/10 מוצג מספר לא ידוע שלילי וארוך. [left]#include <stdio.h> int main() { unsigned long int id1; unsigned long int id2; float height1, height2, weight1, weight2; scanf("%d %f %f",&id1,&height1,&weight1); scanf("%d %f %f",&id2,&height2,&weight2); printf("--\t----------\t-----\t------\n"); printf(" %d\t%8.8d-%d\t%-4.2f\t %5.2…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  22. "נתונה הפונקציה הבאה אשר מטרתה היא קיצוץ השבר של מספר ממשי חיובי תוך שימוש בפונקציה התקנית round:" function TruncPositive (Num: real) :integer; {טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי} {טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc} begin TruncPositive := round(Num - ___) end; המשימה: השלם את החלק הביצועי של הפונקציה. *הערה: אם ה"קוד" משבש את טענת הכניסה ויציאה: טענת כניסה: Num מקבל מספר ממשי חיובי טענת יציאה: הפונקציה מחזירה את החלק השלם של המספר, כמו הפונקציה התקנית trunc אני חושב שאפשר לעשות את זה כך: TruncPositive := round(Num -(num / 10) אבל יש עם הפיתרון הזה בעיה - הוא תקף רק לגבי מספרים דו ספרתיים(או שזה נקרא חד ספרתיים?) כגון …

23. שלום לכולם! אני יודע HTML די טוב, ז"א מסוגל לבנות אתר ב HTML... האם אני יכול להתחיל ללמוד PHP? או שאתם מציעים לי ללמוד שפה אחרת במקום? יש לי עוד כמה שאלות.. 1. האם יש שפה של עיצוב? לא יודע מה הכוונה אבל האם יש שפה כזאת? 2. למה לי ללמוד XHTML? 3. מה הקטע של ה <p> ? זה פרגרפ, אבל יש קוד מסויים שעושה שורה שלמה צבועה בצבע מסויים ואפשר להכניס לתוכנה טקסט, מה הקטע של זה? 4. מי שרוצה ללמוד PHP חייב לדעת HTML? 5. w3school או איך שלא קוראים להם... מה הם ? איזה אקדמיה ראשית של העולם לשפות תיכנות או משהו ? ואיפה הכי נכון לבדוק את הקוד של האתר שלי ב HTML ? , לפי מה שידוע לי ב- W3SCHOOL הכי טוב אבל למה? תודה לכל העונים...

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by angel_liz,

היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,

25. הייי אני יודע C ... כלומר גם לומד C ... ואני רוצה לנסות לעבוד בקומפלייר שונה מTC או TCLITE ... למשל ניסיתי BORLAND אבל לא כל כך אהבתי את זה ... אני רוצה לנסות את VISUAL STUDIO 6.0 אבל אני לא יודע איך אני מעריץ שם את התוכנית שכתבתי ... תוכלו לעזור לי ? תודה רבה לעוזרים ...

• 7 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.