תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על טיפוסים(מחלקות) שונים ? (לעשות פולימורפיזם ל4 הסוגים זה לא כל כך מתאים כי אין להם קשר ביניהם) האם ניתן לעשות מחלקה אבסטרקטית של רשימה מקושרת ואותה יירשו 4 מחלקות רשימות מקושרות נגזרות שיפעלו לפי מתודות מתאימות לטיפוס ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנתי תוכנה קטנה ונחמדה ב C#. אני שולח אותה לחבר ( רק את קובץ ה .EXE ) אך הוא אומר לי שהקובץ פשוט לא נפתח. הבנתי שבשביל שהתוכנה תעבוד עצלו הוא צריך להתקין FRAMEWORK. השאלה היא האם אפשרי לעשות .EXE משופר ב C# שיעבוד על כל מחשב ללא FRAMEWORK ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק בדוס קובץ מתקייה לתקייה שם הקובץ לדוגמא navspe.exe מיקום מפה c:\winnt\system\navspe.exe לפה c:\winnt\system\us\navspe.exe ואם אפשר עוד פקודות בסיסות אני ידוע del md rename איזה עוד פקודות כאלה שימושיות יש?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי לכתוב תוכנה לעבודה באונ' ועכשיו אני רוצה להריץ אותה, אבל לא הבנתי איך עושים קובץ makefile תקין. שם הקובץ הוא match.c אז כדי לבדוק ריצה הרצתי בטרמינל את הפקודה gcc -g -Wall -ansi match.c -o mymatch אחרי זה הקומפילציה עברה בשלום והתוכנה עובדת ועושה כל מה שנדרש ממנה. אבל הנה הבעיה, האונ' שלי פרסמה הנחיות בוידיאו ואני לקוי שמיעה אז אני לא מבין את ההסברים ליצירת הmakefile. מישהו יודע להסביר איך אני בונה לזה makefile ויותר מזה מה ההבדלים בין לרשום o- או g- או C-? הם שינו כמה פעמים בוידיאו אבל אני פשוט לא מצליח לשמוע כמו שצריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיא שפת התכנות הטובה ביותר לכתיבת צ'ט? מרובה משתמשים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי שאלה בקשר לThread Local Storage , מהו? ומה תפקידו? האם הוא TLS TABLE שנמצא בDirectory data דבPE? בתודה: BTA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפשת מישהו שיכול לעלות קוד מגיטהאב, מגרסה ישנה של מטלב ולהמיר אותו לגרסה חדשה או להעלות אותו לגרסה ישנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית לקלוט 2 מספרים עם הstdio - scanf/printf, לעשות חיבור וכפל ביניהם ולהדפיס את התוצאות. ממה שהייתי בשיעורים לא הבנתי הרבה, וגם הסברים של חברים לא הועילו במיוחד. אודה לכם אם תוכלו אולי להסביר לי קצת על הרגיסטרים הקיימים, באילו אני יכול להשתמש ואיך? והכי חשוב כמובן איך פותרים את התרגיל? (יש עוד לתרגיל, אבל אני מניח שאחרי שאני אבין את החלק הזה, יהיה לי יותר ברור להתחיל בעצמי). תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הקוד נכתב בבורלנד טורבו בשפת C. בגדול הקוד שרציתי לרשום הוא שבוחרים ליגה א' או ב' כאשר לכל ליגה מוגדר 4 קבוצות שונות מראש ולאחר כתיבת שם כלשהו אותו שם מקבל קבוצה אקראית מהליגה שנבחרה. הבעיה היא שאני מריץ את הקוד ורושם תו כלשהו הקוד נתקע. תודה מראש לכל העוזרים #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<string.h> #include<conio.h> void main() { int i,k,j=0; char league,name,team_A[4] [18]={"Juventus","Manchester City","Real Madrid","Barcelona"}, team_B[4] [18]={"Milan","Paris","Bayren","Manchester United"}; clrscr(); randomize(); printf("please enter a league(A/B)\n"); scanf("%c",&league); whil…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למשל פונקציה שמקבלת T ו-G (שניהם משתנים מסוג כלשהו), ומחזירה את הסכום שלהם. אם G ו-T הם int/double/float/long או כל משתנה אחר שמחזיק מספר, אז זה יהיה מעולה. אבל אם למשל אחד מהם יהיה int והשני string יתקבל דבר בלתי רצוי.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד ויזואל בייסיק ולא הבנתי את ההבדל בין התוכנות
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האדם שהמציא את שפת C (יחד עם ברייאן קרנינגן) ואת UNIX (יחד עם קן תומפסון) נפטר. כל מי שמתשמש היום במחשב או פלאפון, במכונית או בכרטיס אשראי, ואפילו במכונת כביסה - נהנה מהשפעתו הישירה והעקיפה של dmr על עולם המחשבים. http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Ritchie אני יכול רק לקוות שהוא יזכה לכבוד הראוי לו, ואולי לחלק קטן מפולחן האישיות הנרחב שנעשה לסטיב ג'ובס.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תפקיד התוכנה הוא להדפיס לכמה מספרים בין 1 ל-30 יש שורש שלם ולא מצליח לי, זה מדפיס לי 15 במקום 5: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,num,mone=0; for(i = 1; i <= 30; i++) { for(num = 1; num <= 30; num++) { if(i / num == num) mone++; } } printf("\n\n %d",mone); }
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בניתי עץ לקידוד קוד הופמן, ויש לי בעיה בפענוח שלו (הפיכת קובץ בינארי תוים) מה הטעות??? #include <iostream> #include <string.h> #include "Heap.h" #include "List.h" struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); tav(const tav &); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; tav::tav() { value = 0; incidence = 0; right = NULL; left = NULL; son = new char[2]; son[1] = '\0'; kod = new char[2]; kod[1] = '\0'; } tav::tav(const tav &t) { value = t.value; incidence = t.incidence; right = t.right; left = t.left; son = new char[2]; strcpy(son, t.son); …
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלעשות תוכנית שמציגה כפלט את 20 הכפולות החיוביות הראשונות של 5 אני צריך לעשות את זה בלולאת WHILE ובלולאת FOR תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני לומד C# באופן עמצאי במשך חמישה חודשיים עםmicrosoft visual C# express ורציתי לדעת איך אני מציג את התוכנית בממשק גרפי שבו אני יכול לעצב את מה שכתבתי ולהציג אותו יפה. בנוסף אני צריך המלצות על ספרים אתרים(כולל באנגלית) כל דבר שאני יוכל להעזר כדי להתקדם וללמוד עוד.
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה ב c# שמציגה נתונים מספריים. בהנחה שאין לי גישה לקוד של התוכנה, מה הדרך הכי פשוטה ליצור התראה במחשב שתתריע על ירידה מתחת לערך מסויים בתוכנה. למשל הצראה קולית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האם מישהו עדיין לא מכיר? גוגל עושים תחרות מתכנתים Code Jam מעניין לשמוע מי משתתף ומה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-