תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הכותרת דיי מסבירה הכל, מחפש דרך לעשות גרפיקה פשוטה (קווים, עיגולים, דברים כאלה) בConsole App של C#. אני דיי בטוח שזה אפשרי, השאלה היא איך. (כי אם זה לא אפשרי, אני אאלץ ללמוד את הwin app, ואין לי כוח לזה). תודה, גיא. עריכה: מיותר לציין שגוגל לא נותן תשובה, וגם לא MSDN
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעיה בJAVASCRIPT פירסמתי את השאלה בפורום תפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 שאלה עם אותה כותרת כמו זו
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע XOR על בלוקים, בלי שימוש בלולאת FOR או לולאות? תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% *
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עם איזו שפה מומלץ להתחיל לתכנת? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על ספרים ללמידה (עדיפות בעברית) בשפה המומלצת.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בבדיקת שגיאות מופיעות הבעיות הבאות ואין לי מושג איך לפתור אותם: --------------------Configuration: 3+ - Win32 Debug-------------------- Compiling... 3++.cpp C:\Documents and Settings\\3++.cpp(56) : error C2065: 'itoa' : undeclared identifier C:\Documents and Settings\\3++.cpp(69) : error C2440: 'return' : cannot convert from 'char [4]' to 'char' This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast C:\Documents and Settings\\3++.cpp(76) : error C2065: 'atoi' : undeclared identifier Error executing cl.exe. 3++.obj - 3 error(s), 0 warning(s) הקובץ מצורף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
השאילתא סופרת מס' מופעים של שם תרופה מסויימת וממיינת את המופעים בסדר יורד , אני רוצה שהיא תחזיר את התרופה עם המס' מופעים הרב ביותר (כלומר השורה הראשונה). SELECT trufa FROM tipulei_hole GROUP BY trufa ORDER BY Count(trufa) DESC תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה קטנה ב- Assembly. את הקוד הבא: Mov AL, DS:[DI-BX] Add AL, DS:[sI-BX] DAA Div DH Mov DS:[sI-BX], AH Add AL, DS:[sI-BX-1] DAA Mov DS:[sI-BX-1], AL ה- Turbo Debugger הופך להבא: Mov AL, DS:[DI+BX] Add AL, DS:[sI+BX] DAA Div DH Mov DS:[sI+BX], AH Add AL, DS:[sI+BX-1] DAA Mov DS:[sI+BX-1], AL
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לא כל כך מבין מה המשמעות ומה הבדל בין שני המושגים? תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אין לי את האפשרות לעשות dg.focus או myLable.Focus כמו שרשום בכל רחבי האינטרנט שפוקוס הוא חלק מהטדה-גריד מה ניתן לעשות? עלי לכתוב זאת בצד שרת שפה: vb.net
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-