עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by 11moshiko11,

שלום! יש לי מחלקה בשם board. אני רוצה להפעיל בה את פונקצית addCar שנמצאת במחלקת car והיא תוסיף מכונית ל - board. הפונקציה addCar צריכה להשתמש בנתונים של ה - board כולל עדכון נתונים ב- board. איך אני מבצע את ההצבעה הזו "אחורנית" מ- car ל - board? תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by c5123,

זה אמור לקבל מחרוזת ולבדוק אם יש www. וגם שיש לפחות עוד נקודה אחת הבדיקה של www. עבד בסדר אבל שאני מוסיף את השניה זה מפסיק לעבוד לא עושה כלום <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> <title>Insert title here</title> </head> <body> <script language="javascript"> var site=prompt("enter a website"," "); if(site.indexOf("[url]www."[/url])<0) { document.write("1 incorrect website address"); } else { if(site.lastindexOf(".")<4) { document.write("2 incorrect website address"); } else document.write("correct website address"); }     </script> </body> </htm…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  3. מכיל נתונים ? יש אפשרות "לדחוף" את כל הפלט בקובץ בגודל הקלט שאני צריך להכניס ? או שצריך להעתיק לקובץ חדש ולהוסיף את הקלט במקום המתאים ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by CodeNinja,

היי אנשים, אני חדש בג'אווה ובמונחה עצמים בכלל אז בעדינות איתי (: ניסיתי לכתוב שיטה שפשוט מציגה לי כפתורים בפריים הראשי ונתקלתי בבעיה, שגיאה בהרצת הקלסס. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה טעיתי. import java.awt.Color; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import javax.swing.JButton; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JMenu; import javax.swing.JMenuBar; import javax.swing.JMenuItem; public class Main { public static void main(String[] args) { // set JFrame JFrame frame = new JFrame("TicTacToe"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); frame.setSize(450, 260);…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by idofr,

הי, יש לי את אותו קוד בידיוק שמשנה צבעים לפי 4 מצבים, מה שאני עושה בנתיים זה להשתמש בSWITCH אבל זה ניראה לי לא יעיל. האם יש דרך שאני יכול לקחת סטרינג שמאוחסן במשתמש ולהוציא ממנו את שם המשתמש שממנו אני רוצה למשוך מידע? לדוגמא: var i = 'name'; var name = ['123', '456']; wanted result , something like => i[1] = 456 תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by vampirus,

שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by Amir c,

המורה שלנו נתן לנו סתם שאלה לבדוק.. הוא שאל כמה סמלים (אין לי מושג מזה) ידרשו לייצוג מספרים אוקטלים? מישהו יודע ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  9. שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Cyron,

מישהו יודע להגיד לי איזה constructor's ואופרטורים נוצרים אוטומטית ע"י הקומפילר במקרה שאני לא מגדיר אותם ספציפי אני יודע ש- default ctor copy ctor assignment operator destructor פיספסתי משהו ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעזרה בתרגיל, אני מצליח להבין את הלוגיקה ובניתי את הקוד אבל נירא לי התנאי(if(arr1==0&&prev==1 לא עובד והוא פשוט לא נכנס אליו, אשמח לכל עזרה, זה דיי דחוף למחר #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void main (void) { int arr1[N]={0},arr2[N]={0},count=0,prev; float result; clrscr(); randomize(); for(int i=0;i<N;i++) { arr1[i]=random(2); printf("%d",arr1[i]); if(i!=0) prev=arr1[i]; if(prev==1) count++; if(arr1[i]==0&&prev==1) { arr2[count]++; count=0; } } for(i=1;i<N;i++) if(arr2[i]) printf("\nesh %d sdarot shel %d ahadot\n",arr2[i],i); } הפקודה …

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Show_Time,

שלום חברים, התחלתי ללמוד בזמן האחרון קצת Python, יש לי רקע ממש בסיסי בתוכנה ובפיתוח web ,אני איש IT ביום יום.. החלטתי פשוט להתחיל לעבור קצת לעולם התוכנה יותר כי העבודה שלי משלבת יותר אינטגרציה של מערכות וידע בתכנות זה פשוט כל כך נחוץ , אני חושב שבעתיד אעדיף לעסוק בפיתוח בכל אופן.... בנוסף לכל זה אני גם מפתח באופן עצמאי פרוייקט שאני עובד עליו ולכן אני לומד כל הזמן ( https://www.riders.io/ ) , אשמח אם תגידו לי איפה יש פורומים "חיים" של python בהם אפשר לשאול הרבה ולקבל תשובות דיי מהר(כמובן באנגלית גם... ) בגדול השאלה שלי דיי פשוטה, אפשר לראות אותה פה : http://discuss.codecademy.com/t/import-data-to-a-function/11154 אם יש לי לצורך העניין API שמבוסס על תשאולי http פשוטים,אני …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. אהלן, פיתחתי לא מעט בשפות עילית (בעיקר ג'אווה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בפיתוח ב-WEB. אני מנסה לבנות צ'ט פשוט מבוסס WEB ומרוב מושגים ואופציות נראה לי שיש לי בלגאן בראש ולא ברור לי איך אני צריך לממש את העניין. מה שיש לי כרגע: - HTML עם קצת JSP של מסך הכניסה הראשוני (המשתמש מקליד שם משתמש ומנווט הלאה לחלון הבא). - HTML עם קצת JSP של חלון הצ'ט הבסיסי הראשוני (שורת כתיבה וחלון שיחה המתעד את התכתובת בין המשתמשים). יש לי כמה שאלות לגבי ה-JSP: איפה אני ממש את ה-doPost ו-doGet? אני צריך לבנות סרבלטים נפרדים בשביל זה או שאפשר לממש אותם בגוף ה-JSP כקוד ג'אווה? אני צריך לממש איכשהו server push, כלומר שבכל פעם שאחד הקליינטים שולח הודעה זה מתעדכן אצל כל האחרים (בלי שהם יזמו כלום). לפי…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. Started by Lior4543,

אהלן, אני רוצה שתעזרו לי ותגידו לי בבקשה איך אני יכול להשתמש בפקד העלאה input type="file" ולהעלות קובץ לאחסון שלי..

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by zahiz007,

שלום חברים, אם הייתי מעוניין לכתוב אתר אשר ברובו תוכן. הכנסת מספרים וכד'. ללא גרפיקה מתוחכמת. משהו בסגנון: www.travian.co.il מהי שפת התכנות הנוחה ביותר בה כדאי לי להשתמש? PHP \ ASP? משהו אחר? אני בקיא בג'וואה, אך בסופו של דבר אני אוכל ללמוד כל שפה סבירה.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  17. היום גיליתי שהאתר שלי מוצג בצורה מורחבת בגוגל יש אפשרות לשלוט על הקישורים הנוספים המוצגים ? או שגוגל עושה את זה לבד לפי טאגי ה META ? * לגבי טאגי ה META, כרגע האתר מציג כותרת ותיאור זהים, אבל בעתיד אני יעדכן את האתר שימשוך מהמסד נתונים לפי הדף

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by talgold,

שלום אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לבצע ולתרגל SQL האם יש תוכנה כזאת (לא התוכנה SQL המלאה)

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by aviaderi,

שלום לכולם, לצורך הפרוייקט של התואר אני בונה אתר asp.net יש לי בסיס נתונים ב-MS SQL ובתוכו טבלה עם שם אוניברסיטה וכתובת האתר שלה. ב-VS 2008 גררתי פקד DataGridView והגדרתי שהשדה של הכתובת יוצג בתוך hyperLinkButton. הכל מוצג כמו שצריך. הבעיה היא שבלחיצה על הקישור, הדפדפן מנסה לגשת לכתובת כאילו היא דף באתר ומתקבלת הודעת שגיאה. לדוגמא: עבור האתר של אוניברסיטת חיפה www.haifa.ac.il, הדפדן מנסה לגשת לכתובת http://localhost/mySite/www.haifa.ac.il. איך אני פותר את הבעיה ומציג את הדף הנכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  20. ונותן להם שם כזה: imageXX.jpg ושומר את המיקום בDB? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  21. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  22. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  23. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by nall,

שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  25. באפליקציה שאני צריך לכתוב (#C), אני צריך להראות וידאו שנכנס מכרטיס דגימה ואז על המסך לצייר תמונה (bitmap) ככה שהתמונה תופיע מעל החלון אבל שרק החלקים שציירו בהם בתמונה יופיעו מעל הוידאו וששאר הוידאו לא יוסתר. כנראה שההסבר הזה קצת לא מובן, אז תסתכלו בתמונה שמצורפת. תחשבו שהתמונה זה כל ה-Form/Panel והריבוע השחור זה החלון וידאו והקווים האדומים זה התמונת bitmap שאני רוצה לצייר. כלומר במקרה הזה רואים את הקווים האדומים מעל החלון וידאו אך אין רקע לתמונה שמסתיר את החלון וידאו ולכן רואים את שניהם. האובייקט שמציג את הוידאו מממש את הממשק IVideoWindow של DirectShow. אני רואה לזה שתי פתרונות שונים: 1. הוא ליצור אובייקט כלשהו שעליו אני אצייר את הקווים עצמו יהיה שקוף (מלבד הקווים) ושהוא …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.