עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  2. אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by bilbi,

כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by MoAv,

מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by frezi,

שלום אנשים, יש לי 2 שאלות. 1) אני עובד עם בסיס נתונים של ACCESS. הגנתי עליו עם סיסמא דרך ACCESS. איך אני פותח אותו באמצעות קוד ASP (וי בי סקריפט), איך אני יוצר CONNECTION שפותח את מסד הנתונים עם הסיסמא? מה לכתוב בתוך מחרוזת ה Connection.Open "..." ? 2) אני מבצע שמירה של 2 משתנים באמצעות COOKIES: Response.Cookies("UserName")=Request.Form("user") Response.Cookies("Pass")=Request.Form("pass") אבל הם לא נשמרים במערכת =/ Request.Cookies("UserName") ו- Request.Cookies("Pass") הופכים למחרוזות ריקות בפעם הבאה שאני מריץ את העמוד...! הקוד המלא של כל העמוד מצורף להלן: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> &lt…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by shlomom,

שלום. אני מנסה לבנות טופס הזמנות ב Access בו צריך להזין שם לקוח (פרטי ומשפחה) וכמובן פרטי ההזמנה. ישנן שתי טבלאות: טבלת לקוחות עם מספר לקוח אוטומטי המהווה מפתח ראשי וטבלת הזמנות - הזמנות רבות לכל לקוח. השם משפחה ופרטי בטופס הזמנה הם מסוג List או ComboBox (כאלה שנותנים לבחור מתוך רשימה). אני מעוניין שלאחר הזנת השם הפרטי בטופס, שמות המשפחה שיוצגו בשדה "שם משפחה" יהיו רק אלה שמתאימים לשם הפרטי שנבחר כבר. איך בדיוק עושים את זה? אם אפשר כמה שיותר פרטים כי אני קצת חדש בתחום.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Raamses,

בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by b0nz,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת Decompiler לassembly מישהו יכול לתת לי שם? או אולי אפילו Exe Editor תודה מראש B00nz

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by drordror,

יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by sh2006,

חברה יש לי קובץ TXT ואני רוצה להפוך אותו לASM ודרך התוכנה 8051 לקובץ HEX או ישירות לקובץ HEX על מנת לצרוב על ג'וק 8051 אז ככה למישהו יש רעיון איך אני הופך את קובץ ה TXT ? אולי קישור לתוכנה שאני יכול להוריד 8051? זה מאוד חשוב תודה!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. Started by genia,

שלום לכולם אני מתקשה ליצור REGEX לאימות טפסים שמקבלים מידע מהמשתמש בעברית. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו יותר מידי מסביר. תהיתי אם מישהו יכול לסייע בעניין...

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by orenya,

מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Zohar Monsonego,

היי יש לי עבודה שאני צריכה לבנות את משחק הצוללות בc++ כשאני מקבלת את המיקום של הצוללת אני אמורה לבדוק שכל המשבצות מסביב לצוללת הן ריקות, בניתי פונקציה שמקבלת מערך דו מימדי ועל ידי זה בעצם מתקבל המיקום של הצוללת ואני עכשיו רוצה לבנות עוד פונקציה שתבדוק אם המיקום שהתקבל הוא טוב( המשבצות מסביב ריקות) כל צוללת היא בגודל אחר והשאלה שלי היא איך אני בודקת אם המשבצות ריקות מסביב אם אני לא יודעת כל פעם באיזה גודל הצוללת?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  16. בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  17. הכותרת קצת לא ברורה אני יודע. אנסה להסביר כאן... אני רוצה שבאתר שלי יופיע לינק שכשמקליקים עליו נפתח חלון חדש שמציג טקסט או HTML מסוים. הלינק לא יפנה לקובץ או ליעד מסוים אלא יכתוב ישירות אל החלון. מקווה שזה ברור, קשה לי להתנסח כמו שצריך אחרי 3 בלילה...

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by עG,

שלום, אם משהו יוכל לפענח את הודעת השגיאה שמתקבלת לאחר קליטת חלק מהקלט "Unhandled exception hw3_1.exe: 0*C000005: Access Violation" תודה....

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by עG,

אני אשמח אם משהו יוכל לכתוב לי את הפורמט של יצירת טבלת ציר בעלת קטגוריות בשורות ועמודות ב- SQL המון תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...

21. אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by rb024,

שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by zahiz007,

שלום חברים, אם הייתי מעוניין לכתוב אתר אשר ברובו תוכן. הכנסת מספרים וכד'. ללא גרפיקה מתוחכמת. משהו בסגנון: www.travian.co.il מהי שפת התכנות הנוחה ביותר בה כדאי לי להשתמש? PHP \ ASP? משהו אחר? אני בקיא בג'וואה, אך בסופו של דבר אני אוכל ללמוד כל שפה סבירה.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  24. שלום אני צריך עזרה... יש לי מסד נתונים שבנוי משני עמודות: "מיקוד" "וכתובת" כל מיקוד מיצג כתובת מסוימת. אני רוצה לעלות את המסד הנתונים לאתר ושמי שנכנס יוכל להקיש את המיקוד בקובית חיפוש ולקבל תוצאה של הכתובת לפי המסד נתונים. איך אני יכל לבנות דבר כזה והאם יש תוכנה שבונה את זה אוטומטית ורק צריך להעלות את הקבצים לשרת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  25. אני מנסה ליצור אפקט blur באתר שאני מפתח- ולצורך העיניין הגדרתי תמונת רקע ל-body שהיא בfixed. ועל כל אלמנט (div) שאני רוצה ליצור את האפקט הגדרתי תמונת רקע גם ב-fixed. האלמנטים האלו צריכים להיות בגודל קבוע, ולכן אם התוכן לא נכנס בצורה מלאה לאלמנט הגדרתי עליהם גם overflow:auto. הבעיה היא שהרקע על האלמנט לא נשאר קבוע במידה שהחלון והאלמנט נגללו שניהם (מצורפות תמונה להמחשה) בדוגמא עצמה זה קורה גם כשהחלון (body) לא נגלל אלא מספיק שרק האלמנט נגלל- באתר שאני מפתח זה קורה רק כשגם האלמנט (ה-div) וגם החלון נגללו (לא יכול לתת קישור לאתר כי הוא כרגע מקומית על המחשב שלי) http://www.bootply.com/WFoyvePw75 ניסיתי לשנות את ה-background-attachment לscroll …

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים