תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום רני צריך נושאים לפרוייקט 5 יחידות בויזואל בייסיק, מי שיש לו נושא טו ב לפרוייקט ולא יותר מדי מסובך בבקשה שירשום. בתודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עכשיו אני לומד 3 יחידות פסקל עברתי אחד בציון 90 עכשיו השאלה שלי לגבי הפקודה array דוגמא הגדרתי מערך בשם A[1..100]of integer; עכשיו השאלה שלי לגבי זה אם אני רושם בתוך המערך ככה A [ I+2 [ d על תחשיבו את הD לא הצלחתי לעשות סוגרים ובחרתי שה-I יהיה 5 אז הוא יעבור לתא מספר 5? ואם זה ככה A+1 אז ובחרתי מספר 4 אז המשתמש בתא 4 יהיה המספר שבתוך התא + 1? אם לא הסברתי טוב אני יסביר שוב רק תעזרו
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בניתי איזושהי תוכנית ב-VB שנמצא ב-Access מאופיס XP איך אני הופך אותה לתוכנה ממש שאף אחד לא יוכל לשנות? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול שאלה במבחן בג'אווה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הפיתרון שלי. השאלה היא בסיבוכיות. יש לי את המערך הממוין הבא: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 20, 21, 22 ואת האובייקט הבא (אני לא זוכר איך הבנאי הלך אבל זה לא ממש משנה פה): public class Range{ private int big; private int small; public int[] arr; public int getBig() { return big; } public int getSmall() { return small; } } מהמערך המקורי נוצר מערך של אובייקטים מסוג Range: <1, 4>, <6, 9>, <12, 12>, <20, 22> כאשר לכל איבר במערך יש שדה מקסימום ושדה מינימום למשל האיבר הראשון במערך <1, 4> השדה מינימום שלו זה 1 והשדה מקסימום הוא 4. …
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נתונה מחלקה Matrix המצייגת מטריצה של מספרים שלמים public class Matrix { private int [ ] [ ] _mat; public Matrix (int [ ] [ ] mat) { _mat = new int [mat.length] [mat[0].length]; for (int i=0; i<mat.length; i++) for ( int j=0; j<mat[0].length; j++) _mat [i] [j] = j*2; } public String toString() { return _mat[1][2]+"/"; } public static void main (String [ ] args ) { Matrix [ ] [ ] c = new Matrix [10] [10]; System.out.println(c); } } אני רוצה שהיא תדפיס לי למשל את תא 1,2 אבל הוא נותן לי חירבוש כזה [[LMatrix;@dd5681 אני חושב שזה מקום בזיכרון(לא בטוח). תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אם נתונה הפונקציה: fun_c for (i=10; i<1.2^n; i*=1.2 {} חקרתי קצת את הפונקציה והיא עובדת עבור n>=13 אבל לא הצלחתי להבין מה הסיבוכיות שלה. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות for וקיבלנו את השאלה הבאה.. כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם. שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחר איך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הכותרת דיי מסבירה הכל, מחפש דרך לעשות גרפיקה פשוטה (קווים, עיגולים, דברים כאלה) בConsole App של C#. אני דיי בטוח שזה אפשרי, השאלה היא איך. (כי אם זה לא אפשרי, אני אאלץ ללמוד את הwin app, ואין לי כוח לזה). תודה, גיא. עריכה: מיותר לציין שגוגל לא נותן תשובה, וגם לא MSDN
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאתר של הבנק שלי (פועלים) דרך ג'אווה ולהכנס לכתובת מסויימת כאשר החיבור יהיה מזוהה, ולקרוא פרטים על החשבון שלי. האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בגדול זה לא עובד. int s3Dsudoko(queb q) { FILE *sudoko=fopen("c:\\S3D.txt", "r"); mat m={0}; vec v={0}; char x; int i,j,k; if(sudoko==0) { printf("IO Error.\n"); return(0); } for(k=0;k<9;++k) { x=fgetc(sudoko); if (x!=EOF) { for(i=0;i<9;++i) { for(j=0;j<9;++j) { if (x!='\n' && x!=' ' && x!=EOF) setCell(v,j,(int)x); else --j; x=fgetc(sudoko); } setVec(m,i,v); } setMat(q,i,k,m); } } fclose(sudoko); return(1); } typedef int vec[9]; int setCell(vec v, int culomn, int num) { v[culomn]=num; return(1); } typedef vec mat[9]; int setVec(mat m, int row, vec v) { i…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בבדיקת שגיאות מופיעות הבעיות הבאות ואין לי מושג איך לפתור אותם: --------------------Configuration: 3+ - Win32 Debug-------------------- Compiling... 3++.cpp C:\Documents and Settings\\3++.cpp(56) : error C2065: 'itoa' : undeclared identifier C:\Documents and Settings\\3++.cpp(69) : error C2440: 'return' : cannot convert from 'char [4]' to 'char' This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast C:\Documents and Settings\\3++.cpp(76) : error C2065: 'atoi' : undeclared identifier Error executing cl.exe. 3++.obj - 3 error(s), 0 warning(s) הקובץ מצורף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת מקצועי ואני צריך עזרה קטנה. בניתי פאנל ניהול ב-PHP שבו אני יכול להוסיף רשומות חדשות למסד נתונים ב-SQL וכמובן למחוק ולעדכן את אותה רשומה ספציפית לפי סינון ID. הכל עבד טוב עד שיום אחד אני מנסה למחוק ומקבל את השגיאה הזאת: [B]Forbidden[/B] You don't have permission to access /manager/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. החברת איחסון אמרו לי שזה בגלל שאני שולח בקשה למחוק את כל הרשומות ביחד אז זה תוקע. אבל לא נגעתי בקוד אז איך פתאום זה השתנה למחיקה של כל הרשומות ? זה חלק מהלוג שגיאה שהם שלחו לי: DeleteId%5B%5D=790&ChangeUp=%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אתר שבו אני רוצה שיהיה לי תבים איך אני יוצר את זה , מה היא הדרך המקובלת בדרך כלל שעושים את זה .. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי. האם יש דרך לעבור על התוכנית שורה שורה גם בפונקציות, ולא רק בMain/Driver? המטרה שלי היא לראות מה קורה מאחורי הקלעים עם המשתנים ואיך התוכנית רצה שורה שורה בכל התוכנית ולא רק בdriver עצמו.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זה אמור לקבל מחרוזת ולבדוק אם יש www. וגם שיש לפחות עוד נקודה אחת הבדיקה של www. עבד בסדר אבל שאני מוסיף את השניה זה מפסיק לעבוד לא עושה כלום <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"> <title>Insert title here</title> </head> <body> <script language="javascript"> var site=prompt("enter a website"," "); if(site.indexOf("[url]www."[/url])<0) { document.write("1 incorrect website address"); } else { if(site.lastindexOf(".")<4) { document.write("2 incorrect website address"); } else document.write("correct website address"); } </script> </body> </htm…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ונותן להם שם כזה: imageXX.jpg ושומר את המיקום בDB? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פונקציה שמעבירה את המילים שבשורה לתוך מערך של מחרוזות כל מילה בנפרד למחרוזת אין שום בעיה עם הפונקציה ועם התוכנית זאת אומרת שהקומפיילר לךא מראה שום שגיאה אבל שאני מריץ את זה אז אחרי הקלט של השורה זה מביא לי חלון קטן כזה של מיקרוסופט שיש בעיה עם התוכנית ואם אני רוצה לשלוח את הבעיה..או לא תראו בתמונה...אני משתמש ב ויזואל c++ של מיקרוסופט #include<iostream.h> #include<string.h> void enter_words(char *s,char *str[15]); int main() { char ch[100]; char* arr[15]; cout<<"put mila"<<endl; cin.getline(ch,100,'\n'); enter_words(ch,arr); for(int i=0;i<15;i++) { cout<<arr[i]; } return 0; } void enter_words(char *s,cha…
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפניכם קטעי שורות אשר מטרתם הקצאת מערך מסוג פוינטר לסטודנט, ואחר-כך הקצאת סטודנט בכל אחד מאיברי המערך. Student **StudentTemp; StudentTemp=new Student*[size]; StudentTemp[i]=new Student; ההקצאה הנ"ל לא עובדת, ולאחר הרצת Debugger התגלתה טעות בהקצאה (Segmentation) בשורה שלישית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה תוכנה בעזרת Visual basic 6 (כן אני דיי ישן, אבל החלטתי לעבוד ולהישאר עם זה בגלל שאנחנו עובדים עם זה גם בבית ספר), ומעוניין לחפש בתוך תיבת טקסט (textbox), מילה שנמצאת בין שני מילים ולהעתיק אותה לתיבת טקסט, אבל אני לא מצליח, פשוט לא עולה לי רעיון אפילו איך להתחיל את הקוד, עשיתי חיפוש דיי ארוך באינטרנט והבנתי שאולי איכשהו intstr קשור לזה ( כניראה) , אני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי למצוא את הקוד המתאים, ובבקשה עם הסברים. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השאילתה היא זאת: strSql = "select *from StudentsDeatayls where " & FildName & " Like '" & Cntrol.Text & "*'"a (ה-a בסוף השורה זה רק כדיי לסדר את ההודעה אפשר להתעלם ממנו...) זה אמור לעשות שאם נגיד יש לי 1234 1235 12356 1246 ואני יתן לו בקוטרול 123 אז הוא יראה לי את כל מה שמתחיל ב-123. תודה מראש אור חן.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-