תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום קרובת משפחה מעוניינת שמישהו יקים עבורה אתר. לא מדובר באתר מורכב במיוחד, הוא צריך לשמש כסוג של כרטיס ביקור שיציג אותה ואת העבודות שלה. כמובן שהעבודה היא בתשלום. רציתי לדעת מה טווח המחירים לעבודה כזאת ואם מישהו יודע לאן לפנות? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנות מחשבים אבל לא ברור לי מה רמת המתמטיקהת הנדרשת או רמת הקושי הכללית.אשמח לדעת ממי שניסה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עם איזו שפה מומלץ להתחיל לתכנת? בנוסף אשמח אם תמליצו לי על ספרים ללמידה (עדיפות בעברית) בשפה המומלצת.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להשהות תוכנית ב-MATLAB ולא מצליח. כתבתי את הקוד הבא: ... t=timer('TimerFcn', ';', 'Period', 30); spy(m1); start(t); wait(t); spy(m2) ... וזה לא עובד, התוכנית פשוט מתעלמת מהטיימר... למה? עריכה: זה בגלל שכתבתי Period במקום StartDelay... שעה ישבתי על זה!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בעיה בJAVASCRIPT פירסמתי את השאלה בפורום תפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 שאלה עם אותה כותרת כמו זו
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מנסה לקבוע שבלינק מסויים השורת מצב תשתנה למה שאני רוצה, ושסמן העכבר יראה סמן של טקסט כשעוברים מעל הלינק. כתבתי את הקוד הבא ולא עובד לי: <a href="AE.html" OnMouseOver="status='';return true; this.style.cursor='text';" OnMouseOut="status='';return true;">לינק</a>
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר ללימוד html בעיברית ? :html
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן,אני כותב פרוייקט בMVC.מדובר בבחירת רכב.לצורך העניין כבר בניתי DB,קישרתי אותו עם entity framework לפרוייקט,עשיתי כבר מסך שמציג הכל.בעמוד הבא,יצרתי DROPDOWNLIST שממנו המשתמש בוחר קטגוריה של רכב,לוחץ SUBMIT וכל הרכבים מהקטגוריה הרלוונטית מוצגים לו בטבלה עם כל תמונה ותיאור הרכב הספציפי.מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל (אבל מתחיל מתחיל+) בפרולוג, אני יודע שהיא לא שפה מודרנית אבל זה מה לומדים בבית הספר. עכשיו, יש לי שאלה קטנה. אם למשל כותבים: כלב (ציפי). והשאילתה: ? - כלב (ציפי). אז התשובה תיהיה נכונה. ---------- אז מה שהמחשב בעצם עשה, זאת התאמה של השאילתה לתוכנית? (כן.) השאלה שלי היא כזאת, איך הוא עושה את ההתאמה הזאת? הרי המחשב לא "מצלם" את הביטוי הזה. אני חושב שזה איכשהו קשור לספרות בינאריות...(לכל אות מספר בינארי שונה). אני יודע שזאת שאלה דיי מעצבנת ונכנסת ליותר מידיי פריטים...אך אני סקרן לדעת. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי מחר בגרות מדעי המחשב א' בגאווה. הבגרות עם חומר פתוח אז הייתי שמח אם מישהו היה מביא לי קישור לקובץ עם הרבה פעולות בסיסיות וגם מורכבות כדי שאני יוכל לבוא עם זה לבגרות. תודה רבה ובהצלחה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה תוכנה בעזרת Visual basic 6 (כן אני דיי ישן, אבל החלטתי לעבוד ולהישאר עם זה בגלל שאנחנו עובדים עם זה גם בבית ספר), ומעוניין לחפש בתוך תיבת טקסט (textbox), מילה שנמצאת בין שני מילים ולהעתיק אותה לתיבת טקסט, אבל אני לא מצליח, פשוט לא עולה לי רעיון אפילו איך להתחיל את הקוד, עשיתי חיפוש דיי ארוך באינטרנט והבנתי שאולי איכשהו intstr קשור לזה ( כניראה) , אני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי למצוא את הקוד המתאים, ובבקשה עם הסברים. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך קולטים ערכים למערך דו מימדי מסוג אינטג'ר? תודה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למשל אני כותב בטקסט בוקס www.hwzone.co.il זה יכניס תכתובת הזאת או שאני עושה דבר כזה www.hwzone.co.il?textbox.text רק שהתוכןTEXTBOX.TEXT יהיה מה שאני מכניס בטקסבוקס ולא TEXTBOX.TEXT
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי, יש לי את אותו קוד בידיוק שמשנה צבעים לפי 4 מצבים, מה שאני עושה בנתיים זה להשתמש בSWITCH אבל זה ניראה לי לא יעיל. האם יש דרך שאני יכול לקחת סטרינג שמאוחסן במשתמש ולהוציא ממנו את שם המשתמש שממנו אני רוצה למשוך מידע? לדוגמא: var i = 'name'; var name = ['123', '456']; wanted result , something like => i[1] = 456 תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-