עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by Cyron,

מישהו יודע להגיד לי איזה constructor's ואופרטורים נוצרים אוטומטית ע"י הקומפילר במקרה שאני לא מגדיר אותם ספציפי אני יודע ש- default ctor copy ctor assignment operator destructor פיספסתי משהו ?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by ה*לה,

כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  4. Started by omnius,

שלום לפני שבועיים התחלתי ללמוד ריקורסיה ואני מתקשה בזה כמו דג שמנסה לשחק כדורגל... עכשיו, אני צריך לבנות מתודה רקורסיבית שתקבל מספר n ותכתוב את n המספרים הראשונים בסדרה שבה כל מספר שווה לערך המספר הקודם ועוד המיקום שלו. יעני: 1,2,4,7,11...n או נוסחה בצורה של מערך: arr[i]=arr[i-1]+(i-1) ניסיתי לפתור את זה ככה שישנו משתנה בתוך המתודה שכולל את המיקום וגדל כל פעם ב1, הבעיה היא רק שאני לא מבין איך אני אעשה שהערך שלו יישמר בכל שלב של הריקורסיה. תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by MS-D,

אהלן חבר'ה, אני יודע שקיימים טיימר שאפשר להלביש עליהם עיצוב והם מתחילים לספור את הזמן אחורה. אני רוצה לייצר טיימר שסופר את הזמן אחורה עד לתאריך יציאה של מוצר מסוים. חשוב לי שהטיימר יהיה מודלארי (זאת אומרת שאני אוכל להלביש עליו איזה עיצוב שאני רוצה) ושאפשר יהיה להוריד אותו ישירות לדסקטופ האישי ולהטמיע אותו במקומות נוספים, כמו לשונית בפייסבוק. אתם מכירים משהו כזה? נ.ב אני יודע שזה לא פורום הצעות עבודה, אבל אם מישהו מעוניין לפתח פרויקט כזה: אתם יכולים להשאיר הודעה או לכתוב לי למייל Michael@kinneret-zmora.co.il

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by 00000,

השאלה שנתנו לי היא: " פתח אלגוריתם שיקבל פרמטר רשימה L המכילה מספרים שלמים. על האלגוריתם להעביר לתחילת הרשימה את כל המספרים החיוביים תוך שמירה על הסדר היחסי של כל איבר ברשימה, ולהשאיר את הלא חיוביים בסוף הרשימה (0 ומטה). " אני צריך לבנות לזה ממשק עברי. (אתחל, עוגן, סוף, עוקב, קודם, הכנס, הוצא, עדכן, אחזר, רשימה ריקה). הבעיה היא שזה למחר ושכחתי את כל עניין הרשימה המקושרת [וגם אין לי זמן למוד אותו בימים הקרובים בגלל עומס מבחנים]. מישהו מוכן להראות לי איך לעשות דבר כזה? מאוד אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by GWeizman,

הכותרת דיי מסבירה הכל, מחפש דרך לעשות גרפיקה פשוטה (קווים, עיגולים, דברים כאלה) בConsole App של C#. אני דיי בטוח שזה אפשרי, השאלה היא איך. (כי אם זה לא אפשרי, אני אאלץ ללמוד את הwin app, ואין לי כוח לזה). תודה, גיא. עריכה: מיותר לציין שגוגל לא נותן תשובה, וגם לא MSDN

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by zahiz007,

שלום חברים, אם הייתי מעוניין לכתוב אתר אשר ברובו תוכן. הכנסת מספרים וכד'. ללא גרפיקה מתוחכמת. משהו בסגנון: www.travian.co.il מהי שפת התכנות הנוחה ביותר בה כדאי לי להשתמש? PHP \ ASP? משהו אחר? אני בקיא בג'וואה, אך בסופו של דבר אני אוכל ללמוד כל שפה סבירה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  10. ובלי שייפתח החלון של בחירת הקבצים? אשמח לתשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by IlanF,

אני בטוח שזה דבר פשוט לעשות, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה... יש לי סטרינג כזה: C:\Documents and Settings\Ilan\Desktop\Movie.wmv אני רוצה להוריד ממנו את החלק Movie.wmv\ זה אפשרי? הסטרינג יהיה שונה בכל מחשב (זאת אומרת שאני לא יכול לדעת בדיוק מה ההכתובת של הקובץ) ורק הMovie.wmv ישאר אותו דבר.. אפשרי למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  12. אני בונה משחק באסמבלר ואני צריך שבכל תזוזה של השחקן תתבצע בדיקה של התו שכתוב על הלוח מולו. אמרו לי שהפקודה הזאת נמצאת תחת הפסקה של int 21h וקראתי את כל הפקודות שיש באתר שם (http://spike.scu.edu.au/~barry/interrupts.html) ולא הצלחתי למצוא... הפקודה שאני צריך היא בסך הכל בדיקה של איזה תו כתוב בנקודה מסוימת על הלוח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  13. ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. איך הופכים תמונה ללינק ב VISUAL STUDIO 2008 ASP.NET, לא דרך הקוד!

15. מכיל נתונים ? יש אפשרות "לדחוף" את כל הפלט בקובץ בגודל הקלט שאני צריך להכניס ? או שצריך להעתיק לקובץ חדש ולהוסיף את הקלט במקום המתאים ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. אם אפשר בבקשה הסבר מפורט אני חסר נסיון בתכנות

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Xtreme Sound,

שלום, אני תקוע על תרגיל ב- C ואין לי מושג איך לגשת אליו. מבקש את עזרתכם, תודה!!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום עשיתי תופס וקישרתי אותו לבסיס נתונים אם asp ואז אחרי שאני מכניס נתונים לתופס ועושה submit. הוא רושם שגיאה ושהבסיס נתונים או האובייקט ניתנים לקריאה בלבד. אז הלכתי לקבצים בדקתי ואין קבצים שנמצאים במצב קריאה בלבד ואז שמתי לב שכל תיקיית ה-locahost שלי היא כולה במצב קריאה בלבד. אז נכנסתי לאפשרויות של התיקייה וניסיתי להוריד את ה-read only. הורדתי סמן לחצתי אישור בדקתי עוד פעם את האפשרויות של התיקייה ועדיין מסומן מצב קריאה בלבד. תודה מראש לכל מי שיצליח לעזור!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעזרה בתרגיל, אני מצליח להבין את הלוגיקה ובניתי את הקוד אבל נירא לי התנאי(if(arr1==0&&prev==1 לא עובד והוא פשוט לא נכנס אליו, אשמח לכל עזרה, זה דיי דחוף למחר #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void main (void) { int arr1[N]={0},arr2[N]={0},count=0,prev; float result; clrscr(); randomize(); for(int i=0;i<N;i++) { arr1[i]=random(2); printf("%d",arr1[i]); if(i!=0) prev=arr1[i]; if(prev==1) count++; if(arr1[i]==0&&prev==1) { arr2[count]++; count=0; } } for(i=1;i<N;i++) if(arr2[i]) printf("\nesh %d sdarot shel %d ahadot\n",arr2[i],i); } הפקודה …

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Amir c,

המורה שלנו נתן לנו סתם שאלה לבדוק.. הוא שאל כמה סמלים (אין לי מושג מזה) ידרשו לייצוג מספרים אוקטלים? מישהו יודע ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  21. אהלן, פיתחתי לא מעט בשפות עילית (בעיקר ג'אווה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בפיתוח ב-WEB. אני מנסה לבנות צ'ט פשוט מבוסס WEB ומרוב מושגים ואופציות נראה לי שיש לי בלגאן בראש ולא ברור לי איך אני צריך לממש את העניין. מה שיש לי כרגע: - HTML עם קצת JSP של מסך הכניסה הראשוני (המשתמש מקליד שם משתמש ומנווט הלאה לחלון הבא). - HTML עם קצת JSP של חלון הצ'ט הבסיסי הראשוני (שורת כתיבה וחלון שיחה המתעד את התכתובת בין המשתמשים). יש לי כמה שאלות לגבי ה-JSP: איפה אני ממש את ה-doPost ו-doGet? אני צריך לבנות סרבלטים נפרדים בשביל זה או שאפשר לממש אותם בגוף ה-JSP כקוד ג'אווה? אני צריך לממש איכשהו server push, כלומר שבכל פעם שאחד הקליינטים שולח הודעה זה מתעדכן אצל כל האחרים (בלי שהם יזמו כלום). לפי…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  22. אהלן,אני כותב פרוייקט בMVC.מדובר בבחירת רכב.לצורך העניין כבר בניתי DB,קישרתי אותו עם entity framework לפרוייקט,עשיתי כבר מסך שמציג הכל.בעמוד הבא,יצרתי DROPDOWNLIST שממנו המשתמש בוחר קטגוריה של רכב,לוחץ SUBMIT וכל הרכבים מהקטגוריה הרלוונטית מוצגים לו בטבלה עם כל תמונה ותיאור הרכב הספציפי.מישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by idofr,

הי, יש לי את אותו קוד בידיוק שמשנה צבעים לפי 4 מצבים, מה שאני עושה בנתיים זה להשתמש בSWITCH אבל זה ניראה לי לא יעיל. האם יש דרך שאני יכול לקחת סטרינג שמאוחסן במשתמש ולהוציא ממנו את שם המשתמש שממנו אני רוצה למשוך מידע? לדוגמא: var i = 'name'; var name = ['123', '456']; wanted result , something like => i[1] = 456 תודה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by עG,

שלום, אם משהו יוכל לפענח את הודעת השגיאה שמתקבלת לאחר קליטת חלק מהקלט "Unhandled exception hw3_1.exe: 0*C000005: Access Violation" תודה....

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.