עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by guyman20,

שלום, אני בונה תוכנה קטנה בלי ממשק ויזואלי, אבל אני כן צריך יכולת קלט ופלט עם המשתמש. המשתמש יריץ את התוכנה דרך דוס, בXP ומעלה, ואני רוצה שהוא יוכל לראות ולכתוב עברית. אני יודע שעם הג'אווה עצמה אין לי בעיה, אבל יש בעיה עם החלון דוס! ניסיתי להוריד מלא תוספים שונים שמצאתי באינטרנט, כמו hebdosxp וכאלה, אבל כלום לא עזר! אם אין לזה פתרון דרך דוס, אני אשמח אם תתנו לי קוד לתבנית של ממשק ויזואלי בסיסי, עם חלון קלט ופלט. אני פשוט לא יודע כלום ב JFrame.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by IlanF,

MYSQL לא מסתדר עם עברית? הוא מחזיר לי סימני שאלה במקום מה שכתוב לי בטבלה... איך אני גורם לו להחזיר לי את מה שכתוב בעברית כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kisin,

שלום, התקנתי באתר שלי את מערכת הפורומים vBulletin ואני רוצה להפוך אותה למערכת בעברית. האם יש חבילת עברית שניתן להוריד ולהתקין כדי שהפורום יהפוך מאנגלית לעברית? אם יש אז מאיפה ניתן להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by seffi,

כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by rabbit,

יש לי מערכת ווינדוס אקספי פרופשינויל באנגלית התקנתי את העברית אבל אני רואה ג'יבריש במקום עברית מה עליי לעשות? Turbo C++ Version 3.0 זה המהדר שלי..

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by SuB,

בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by blue_core,

אשמח אם מישהו יוכל לשתף אותי בדרך הטובה ביותר לערוך אתר בעברית. מבדיקות שעשיתי גיליתי, לצערי, שמוצריה של חב' מקרומדיה לא ממש תומכים בעברית ובמיוחד בטקסט מימין לשמאל. בעיות עם FLASH ו DREAMWEAVER. עם איזו תוכנה הכי קל וטוב לבנות אתר הכולל טקסטים בעברית ? יש כמובן את FRONTPAGE של מיקרוסופט אבל יצא לו שם רע. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.

9. Started by shaithebest,

שלום חברים אני עובד עכשיו עם תבניות פלאש דרך XML כאשר אני מנסה להכניס טקסט עברי יוצא בשפת מראה השאלה היא איפה בקוד מכניסים את הDIR=RTL הידוע?? להלן הקוד: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <content> <!-- general vars --> <settings> <item name="companyName1_1st_Letter"><![CDATA[<b>W</b>]]></item> <item name="companyName1"><![CDATA[<b><font letterSpacing="-3">omen<font color="#151515">’s</font></font></b>]]></item> <item name="companyName2"><![CDATA[<font letterSpacing="-1"><b>STORE</b></font>]]></item> …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by omershk,

שלום לכולם, אני בונה אתר פשוט שעובד על HTML, PHP ומסד נתונים מבוסס MYSQL. כאשר אני מנסה להציג נתון שמאוחסן במסד נתונים בעברית (לדוגמא שם כלשהו) הוא מופיע לי באתר בצורה של סימני שאלה: ????? אני מניח שזו איזושהי בעיה עם הקידוד אבל ניסיתי לשנות את הקידוד בעמוד HTML ואפילו בMYSQL ושום דבר לא עוזר. יש לציין שכל טקסט אחר באתר (כזה שמקורו לא במסד נתונים) מוצג בעברית בצורה תקינה לחלוטין. רעיונות? תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני בונה כרגע אתר לפרוייקט לבגרות (HTML, JavaScript, ASP). החלטתי לבנות אתר קניות וירטואלי (לא אמיתי כמובן). אני צריך עזרה בקשר לעגלת הקניות באתר. מה שאני עשיתי זה: 1) יצרתי משתנה Session שלתוכו נוספים המוצרים כשבין כל מוצר ומוצר מפריד הסימן ; (נקודה פסיק). לדוגמה, Battlefield 2142;FIFA 07;Need for Speed Carbon; זה מה שיהיה לי במשתנה ה- Session (בעגלה). 2) בדף ה- ASP של העגלה השתמשתי בפונקציה Split שמקבלת מחרוזת ומחזירה מערך עם חלקים מהמחרוזת כשבין כל תא ותא מפריד הסימן ; . לדוגמה, ממשתנה ה- Session שכתבתי למעלה אני אוכל לקבל מערך שבו התא הראשון יכיל את הערך Battlefield 2142, השני את הערך FIFA 07, והשלישי את הערך Need for Speed Carbon ואלו הם למעשה המוצרים שבעגלה. 3) במער…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by t_elad,

יש לנו אתר שיש בו מחירון הייתי רוצה לעשות בצד שלו את תוצאה של מה שאני מסמן במחירון בהתאם: 1.שיזוז בהתאם לדף. 2.המלצות שמשתנות בהתאם לבחירה (לדוגמא:רצוי לחזק ב...) 3.הסבר משתנה בהתאם לבחירה. 4.מחיר משתנה . 5.ואם יש אפשרות לבנות דגם משתנה למשל להוסיף קווים למבנה מסויים בהתאם לבחירה. עד כמה זה מסובך או לא אפשרי אשמח אם תענו לי . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום מכירים את האתר draw.io? http://www.draw.io/ זו בעצם אפליקציית web ממש נוחה, ליצירת תרשימים למינהם. (בדומה ל-Visio של מיקרוסופט) אחרי שבדקתי המון תוכנות ל-Windows, הכי נוחה שמצאתי למטרה הנ"ל היא דווקא לא תוכנה ל-Windows, אלא אפליקציית web. הסיבה שהיא כל כך טובה היא נוחות השימוש בה. א תנסו לעבוד איתו, ותשוו תוכנות אחרות לאותה מטרה, תראו איך שהיא פשוט לוקחת את כולם בקלות. לצערי הרב, החברה שכתבה את זה לא כתבה גרסא שרצה פשוט על מחשב רגיל, שאין בו חיבור לאינטרנט (לדוגמא כשאתם עם לפטופ ומחוץ לבית) והייתי מאד רוצה לעבוד עם התוכנה שלהם, בלי להצטרך להיות מחובר. כיוון שזה מבוסס JavaScript, רציתי לשאול מישהו שמבין בפיתוח web: האם זה מעשי? כמה זמן ייקח לי להמיר את זה למשהו שרץ על…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. שלום. HostGator. אתר שמקבל בערך 8,000 ביקורים בחודש. האם לארח ווידאו (של 20 מגה כל אחד, ארבעה במספר) בשרת של HostGator או שמומלץ בדרך כלל להשתמש ב YouTube או Vimeo במקום? מה נותן את החוויה היותר טובה למבקר? תודה!!!

15. Started by matteo,

אני מבולבל מכל השפות של ימינו מה הכי כדאי להשקיע בו המבחר נע בין הבאות vc++ כ native c++ c# java מה לדעתכם הכי עדיף אני מתוסבך מכל שפה מהסיבות הבאות c++ קשה לעבוד איתה עם סוקטים וממשק ויזואלי vc++ לי גם כשכתבתי קוד כנייטיב לא הצליחה לפעול ללא .net framework c# ביצועים ירודים עקב מנייג'ד קוד java לא ניסיתי ולא נראה לי שאני אנסה כי גם בשביל ג'אווה צריך vm מה לדעתכם הכי עדיף כמובן שכל שפה והיעוד שלה אבל תכלס בשביל כללי כזה ואני מדבר על סביבת וינדוס לא על פלאפונים לא לינוקס ולא שטויות רק לוינדוס מה הכי עדיף

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by amitrotem,

שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Eviljelly,

אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by adi518,

זה mini-site כזה שבניתי .. שמתי אותו כבר פעם בפורום אבל שיפרתי אותו מאז ! * עיצוב משופר * נוספה תחנה 88FM * הנגן של 102FM עכשיו מעודכן * נוספו מבזקים מ- "וואלה!" מי שרוצה תחנה מסויימת ואין, יכול לבקש פה ואני אוסיף אם מישהו נתקל בבאגים \ יש לו הצעות לשיפור\תיקון פרסמו אותם כאן כמובן. תהנו ! http://www.asdesign.co.il/radio/

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by ofer_shm,

יש לי את הקוד הנל <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <script language="javascript" src="jscript.js"></script> <title></title> </head> <body> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; $test="dfgfdg"; $last_bug=get_last_bug_number(); ?> </body> <div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center> <caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. שלום לכולם (-: החלטתי לפרסם עוד שתי תוכנות שפיתחתי בכדי שתעזרו לי לשפר אותן, אז ככה, אני מרגיש שאני מפתח את התוכנות בעקיפין , אני מתכוון במקום לעשות משהו בדרך הפשוטה, אני פשוט עושה בדרך מסובכת יותר ממה שזה אמור להיות. בכול מקרה, הינה הקישור לשני התוכנות: האחת: http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Diary-Organizers-Calendar/Just-In-Time.shtml תוכנה שפיתחתי ומבוססת על התוכנה הקודמת שלי (שהיה בה שגיאת כתיב בשם והחלטתי להשאיר את השם ככה), התוכנה הזו לדעתי ממש יכולה לעזור לאנשים מסויימים, העניין פה, שעל רוב המחשבים שבדקתי היא עבדה טוב, על חלק היא פשוט קרסה ... אשמח אם חלקכם תירצו לקחת חלק בבדיקה של התוכנה ולראות מה לא טוב בה. עוד תוכנה שבניתי סתם בשביל הכיף היא Personal Di…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. היי, עד עכשיו עבדתי בצורה טובה עם VS2015. לאחר שקראתי באתר מייקרוסופט על החידושים ב VS2017 וגם הבטחה מפורשת לשיפור משמעותי במהירויות התקנתי את הגרסה החדשה. אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה. הפסקתי להעלות את הפתרונות המלאים והתחלתי לכתוב (בתור בדיקה כמובן) HELLO WORLD. גם זה עובד לאט! יש לציין שהתקנתי התקנה מלאה כי רציתי לבחון את המוצר ולא ידעתי במה אחליט להשתמש. האם למישהו יש ניסיון טוב עם VS2017 ובמיוחד האם מישהו מרגיש שיפור במהירות התגובה?

22. Started by Aviv C,

בניתי תוכנית שעושה פעולות על מילון. בניתי גם רשימה מקושרת גנרית. צירפתי את כל הקבצים שלי. יש לי בעיה עם הפונקציה CopyWord בקובץ dictionary.c. משום מה הערך של הפרמטר השני שלה שונה ממה שאני נותן לו. במקום להעתיק את המחרוזת שנתתי זה מעתיק מחרוזת זבל. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …

24. Started by נעמה.,

יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by D-Bang,

נתונה לי פונקציה.. צריך רק להגיד באיזו שורה יש שגיאה ולמה?? אני חשבתי שהשגיאה היא בשורה שלפני return אבל אומרים לי שזה לא נכון: int main(void) { int na=666; int *pna1=&na, *pna2=(int*)na; int **ppna1=&pna1, **ppna2=&pna2; *pna1=1; *pna2=2; *ppna2=pna1; **ppna2+=10; *ppna2+=10; return 0; } בכל מקרה בלי קשר לשורת השגיאה מה עושה השורה שלפני return? ומה בדיוק קורה אחרי שמגדירים *pna2=(int*)na??

• 6 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים