תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דרך לפרק מספר לספרת היחידות והעשרות למשל 69 אז להפוך את זה ל 60 9 ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אפשר לקלוט רק מחרוזות עם ConsoleReadline
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחרוזת ואני רוצה לעשות משהו כזה: str="12+33+44=" str2; for(int i=0;str[i]!='=';i++) { if(str[i]!='+') str2[j]=str[i]; } אבל זה לא עובד אך אני יכל לעשות את זה ב C#?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני עובד עם collection כמו List, מה שקורה שכל הגולשים משתמשים באותו collection . ואני מעוניין שה collection יהיה לכל גולש, לשם חישוב מסוים ששייך רק לגולש ספיציפי. וכל גולש, יכול לחשב עם ה collection ששייך לו. אז ניסיתי להשתמש ב session, להכניס את ה collection לתוך משתנה session. אבל כשבדקתי אם זה עובד, לא נראה שזה עובד פר גולש, כפי שציפיתי. נראה לי שעדיין כל הגולשים משתמשים באותו collection. בכל אופן צירפתי קובץ, שבו חלק מהקוד שלי. שימו לב למשל לדגש בצהוב, האם זו דרך נכונה?? אם לא, אז מהי הדרך לעשות את זה, שה collection יהיה פר גולש?? תודה לעונים נכונה... שריה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לתוכנת eclipse אחרי שהשתמשתי בJELIOT בניתי תוכנית ועכשיו אני לא מבין הרבה שגיאות כאן כמו לדוגמא שמופיעה לי שגיאה ב-readln() זאת התוכנית המלאה: { int num; int sum1=0; int sum2=0; int avg1=0; int avg2=0; int digit1; int digit2; int ta; int []arr4=new int [40]; int [] arr1= new int [20]; int [] arr2 = new int [20]; int [] arr3= new int [40]; int j=0; int k=0; for (int i=0; i<20; i++) { System.out.println ("Enter the number"); arr1[i]= reader.nextInt(); System.out.println ("Enter the number"); arr2[i]=reader.nextInt(); } for (int i=0;i<10; i++) { System.out.println ("Enter a number between 1 to 4"); nu…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוגמה אני מקבל ערך כזה: 03/07/1999 יש איזה פונקציה או משהו דרך לחלק את הערך דוגמה ל : X= 03 Y=07 Z=1990 יש דרך לעשות את זה בC# ?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
איך אוכל להגדיר את struct מסוג template תנו בבקשה דוגמה איך זה אמור להיראות בהגדרה וב-main מה לא טוב בחלק הזה של הקוד template <class T> struct s{ T data; }; int main() { s <WHAT IS THIS> myS; return 0; }
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יצא לי להיות בראיון עבודה מזמן וסתם חשבתי על מה שעברתי שם, הייתי צריך להכניס טבלה מהdb לתוך gridview ובשדה של הstatus יש שלושה מצבים, on,off,pause והיא רצתה שבמקום on יהיה נורית ירוקה off נורית אדומה וpause נורית כתומה, עשיתי את זה עם הפונקציה של הgridview בשם onRowDataBound , את הראיון לצערי לא עברתי אבל קבלתי תשובה שנאמר לי שמישהו עשה יותר טוב, לא יודע אם זה אמת או שקר מה שכן אכפת לי זה האם אפשר לעשות את זה בצורה שונה המטרה שלי היא ללמוד , אם למשל אומרים לי כמו שהיא אמרה, להציב איזה אובייקט או לא יודע מה בתוך שדה בהתאם לתוכן של השדה , איך אני עושה את זה? האם יש דרך אחרת מהפונקציה onRowDataBound ועל ידי switch פשוט שבודק את התוכן? אשמח לייעוץ כי הרי הרבה חברות מבקשות ל…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני ממש מתלבט בין מספר אופציות ואשמח לעצתכם. המטרה הסופית היא לעבוד בחברה מסודרת ולעסוק בפיתוח תוכנה. 1. לעשות קורס מקצועי בפיתוח תוכנה במכללת סלע(22 חודשים), או קורס מקצועי בפיתוח WEB בסביבת C# או בכלל JAVA - שניהם בג'ון ברייס, שניהם 10 חודשים. 2. לעשות תואר ראשון במדמ"ח - באוניברסיטה הפתוחה. 3. לעשות תואר ראשון במכללה. כאשר על הפרק יש את האקדמית ת"א יפו או HIT בחולון. הרקע: בן 29, בקבע במשרה מלאה++(08:30-19:/20:00), מתחתן בסוף שנה. בוגר תואר ראשון בלוגיסטיקה וכלכלה מבר אילן(85) ותואר שני במנהל עסקים מבן גוריון(91). פסיכומטרי 585, בגרויות 15 יח"ל הנדסת תוכנה, 4 יח"ל מתמטיקה עם ציון 92. 5 יח"ל אנגלית. יכול למשוך את השירות בקבע עוד שנה+ על מנת לא לחפש עבודה אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
כשרושמים שם של משתנה בסוגריים מרובעים, לדוגמה: [MOV EBX, [Parameter לאחר הפעולה האוגר EBX יכיל את הכתובת של Parameter או את הערך שהמשתנה מכיל?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה עם פקד הimagebutton באתר שלי. בIE הקוד עובד בצורה חלקה אבל בchrome רק אם ניגשים לכפתור בעזרת הtab ולוחצים עם מקש הenter במקדלת זה עובד. הקוד: <asp:ImageButton ID="UnsubsribeCaster" runat="server" ImageUrl="~/subscription images/UnSubscribe_Button.png" OnClick="CasterBTN_Click"/> הcode behind עושה כמה פעולות פשוטות של הכנסה לDB. לא בטוחה אפילו איך אני תוקפת את העיניין הזה .... אשמח לעזרה :-X תודה!!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה צעדים ראשונים ב-C#, ועבודה עם Web Services. נניח שבניתי Web Service קטן: namespace MyService { public class Calc : System.Web.Services.WebService { [WebMethod] public int Add(int a, int b) { return a+b; } } } כעת לפני שאני מחזיר את התוצאה ללקוח, אני רוצה לקבל עליו פרטים (למשל, מאיזה כתובת הוא מתחבר). רציתי לדעת איך עושים זאת, ואיזה פרטים אפשר לדעת בכלל... כמו כן, איך אני יכול לגלות התחברות אצלי? כלומר אני רוצה לדעת כל פעם שמישהו משתמש בשירות שלי. אז לא הצלחתי למשל להקפיץ Form או MessageBox... האם ניתן לפתוח איזו קונסולה שאליה אכתוב את הפרטים? או שהדרך היחידה היא לכתוב לקובץ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בכמה "בעיות" שאני מחפש להם פתרון הולם יותר מאשר העתקת קוד. שאלה 1 כאשר יש לי מספר רב של כפתורים שמבצעים את אותו הדבר רק שכל אחד עושה את הדבר עבור עצמו. למשל כפתור שמשנה את הטקסט של עצמו ברגע שהוא נלחץ. איך אני יכול להשתמש בפונקציה אחת שאני קורה לה עם פרמטרים כלשהם והם ישנו ספציפית את הכפתור. אגדיר את הבעיה כך button1.Content = "text"; כאשר אני קורא לפונקציה חיצונית אין ביכלתי לדעת שbutton1 הוא זה שרוצה לשנות, אם אני משתמש בthis מן הסתם הוא חושב שזה widows ולא הכפתור עצמו, איך אני יכול לעשות שהוא ידע איזה כפתור דורש את השינוי. שאלה 2 נניח שוב שאני משתמש בכפתורים (זה יכול להיות כל דבר אחר לצורך העניין) איך אני עובר על מספר ספציפי מתוכם ומשנה הגדרה מסויי…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה Gambit MIMIC SNMP simulator גירסה 7.31. זה נסיון שאולי מישהו מכיר ויצא לו לעבוד או שיש לו מסמך נורמלי כי אני לא מצאתי. כאשר מייצרים SNMP Agent עם IPAlias, נניח 250 כתובות, ניתן לשייך סקריפט לפרמטר מסויים ב MIB ואז הוא מופעל בכל פעם שמבוצעת פקודת GET/SET לפרמטר. אני לא מצליח למצוא איך ניתן לקבל בסקריפט את הכתובת אליה פנו בפקודה. יש מישהו שיודע פה? לדוגמה: נניח שיש לי Agent בכתובת 10.10.10.1 ויש לו 250 ALIASES 10.10.10.1-10.10.10.250 והוא מקבל GET לפרמטר מסויים בכתובת 10.10.10.44 אני צריך לדעת את הכתובת הזאת בסקריפט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התחלתי להתעניין ב-JAVA ואני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בקוד שכתבתי ב-JAVA בתור תוכנה פעילה ועצמאית (קובץ EXE או משהו כזה....), אני משתמש לכתיבה והרצת קוד בתוכנה Eclipse. נ.ב. אני מחפש גם אתרים ללימוד ותרגול JAVA, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
משום למרות שאני עושה <include<conio.h אני מקבלת שגיאה על clrscr() מישהו מבין למה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני חדשה פה אז אני מקווה שהכל בסדר עם מה שאני כותבת... אני אמורה להגיש פרויקט לבגרות בעוד יומיים ואני פשוט לא יודעת מספיק ASP... אז ככה-איך אני אמורה לאשר או לא כניסת מנהל? הבנתי שצריך לכתוב בטבלת אקסס את המנהל ואת הסיסמה ואח"כ לעבור בלולאת for each על כל איברי הטבלה ולהשוות הבעיה היא שאני לא מבינה היכן מתבטאת בקשת המשתמש כלומר בלולאת each for-היכן מכניסים לו מה ה-item? [איך בעצם מתבצעת בדיקה האם שם המשתמש והסיסמה קיימים במאגר הנתונים?] תודה רבה מאוד --- עריכה מצאתי את זה: select * fromtclub where 1=0 האם זה איכשהו יכול לעזור? ובכלל- האם אפשר לכתוב במקום התנאי 1=0 -name=איבר בשדה [בעמודה]? איך כותבים את זה?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כמה שיותר טוב ולבד. 1 איזה שפות תינות אתם ממליצים לי ללמוד,אני ממש חדש בתחום ולא יודע כלום אבל ממש כלום. 2 האם אפשר ללמוד לבד 3 תוך כמה זמן אפשר ללמוד שפה 4 ואם תוכלו לתת לי רשימה של השפות עם הסבר מה כל אחת נותנת אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל רעיונות ללימוד טכנולוגיה/ שפה חדשה ב.NET או משהוא אחר. עדיף משהוא קליל לזמן פנוי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כותרת... אמרו לי שעדיף לעבור ל DOT NET כי היא יותר חדשה וההבדל בין #C ל ++C הוא לא הרבה. למרות ששמעתי ש++C יותר חזקה אבל היום #C תופסת את מקומה והופכת ליותר נפוצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בניתי את הפונק', ה- main נראה לי סבבה, אבל הוא נותן פלט רק על מצב של לא פולינדרום, אם פולינדרום, הוא לא נותן פלט או מסיים תוכנית. #include <stdio.h> #include <string.h> int palindrome (char s[]); int main (void){ char word[] ="affa"; if ( (palindrome (word) ) == 1 ) { printf("Is Palindrome !"); } else { printf("Not a Palindrome !"); } return 0; } int palindrome (char s[]){ int i,l; l=strlen(s); for (i=0 ; (i=l/2) ; i++) { if ((s[i])!=(s[l-i-1])) return 0; } return 1; } תודה !! ;D
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-