עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kobikal,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה אני מנסה לשרשר למחרוזת ב C את הדבר הבא : "c:\doc" אך כמובן בגלל ש ב C התו \ הוא תו שאחריו אמורה להגיע אות יש לי עם זה בעיה....הוא נותן ERROR אני לא זוכר איך מסדרים את זה למישהו יש רעיון ? אני בעקרון צריך להכניס שם של ספריה למשתנה של מחרוזת.....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני לומד כרגע c++ (מהספר של Bjarne Stroustrup) ויש לי שאלה בקשר למחרוזות: האם כדאי לעבוד עם מחלקת string שב STL או להשתמש במחרוזות בסגנון c, עם char* ופונקצויות מ string.h ? אני מתכוון מבחינת סגנון שנחשב לנכון וטוב יותר ב c++, ביצועים, נוחות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. אני עובר בטבלה ובודק Type של Columns. אם ה-Type של הערך שווה ל- typeof(DateTime) אני מקבל string למשל 15/08/2017 08:42:45 הבעיה כשאני מנסה חזרה לעשות insert לטבלה עם ערך זה, אני מקבל שגיאה: Could not execute query. Reasong: The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value. אני מבין מה הבעיה, ועלי לשנות את ה-String באופן הבא כדי שתהיה לי אפשרות להכניס את הנתון בחזרה: 20170815 08:42:45 הבעיה היא שזה המון עבודה, כי צריך קודם כל לרשום שנה, ואז חודש ואז יום, שזה יוצא הפוך. השאלה שלי, יש דרך פשוטה יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  4. Started by bigstar,

הא אפשר לעבוד עם צלילים בjava וא"כ איך? ואיך אפשר לעבוד על גובה הצליל?

5. Started by בלה,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לעבור בתוכנית בין כל הקבצים בתיקייה מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

כל פעם אני מוותר על העיניין ומשלב את הכל ביחד, הגיע הזמן שאני אדע איך עובדים איתם. בעיקרון יש לי 3 קבצים שאמורים להיות מקושרים student.c בתוכו רשום #include "student.H" המימוש של הפונקציות student.h שבתוכו רשום #include "string.H" #include "stdio.h" #include "conio.h" וכמובן ההכרזות של פונקציות וstudentMain.C שבתוכו רשום #include "student.H" עכשיו השתים הראשונים נמצאים בתיקיה INCLUDE ושלישי נמצא בBIN. וכל הסיפור לא עובד.

7. Started by dasdas32,

משיהו יודע כיצד? תודה..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. Started by kiraraber,

שלום, מישהו יכול להסביר לי אולי איך אני יכולה לעבוד עם קבצים בשפת C? בעיה לדוגמא: יש לי קובץ טקסט שנותנים לי ואני צריכה לקרוא את הקובץ ולפעול ע"פ מה שרשום בו. אם לדוגמא האות הראשונה בשורה היא # אני צריכה להתעלם מהשורה הזו. אם יש בתחילת השורה מספר אז אני צריכה לפעול בהתאם {ע"פ קביעה של מה עושה כל מספר}.

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by robicon,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by i_D_A_n,

אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם מישהו בפורום עושה את השירות הנ"ל ? במידה וכן אני ישמח עם יצור איתי קשר העבודת הגשה לוקחת בין שעה לשעה וחצי

13. Started by lior120,

שלום לכולם יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר. אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו.. הדרישות של העבודה הן- 1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים 2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך 3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt 4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mrBezos,

שלום, בניתי אתר של משחקי דפדפן לפרוייקט יחידה במחשבים. אני כרגע צריך להוסיף המון דפים של משחקים שכוללים: שם המשחק, תמונה, וEmbed של המשחק. האם יש דרך ליצור עמוד שנקרא "הוספת משחק" ודרכו מכניסים את הנתונים האלה במקום להעתיק את הדף שהכנתי ולשנות לו את ההגדרות?

15. הודעה ראשונה שלי בפורום תכנות אני חושב 8) התהליך המצולם מתאר : רישום גליונות חדשים לחולה, אם חולה מגיע וכבר היו לו גליונות קודמים (שהצבתי בעצמי בDB שהוא הACCESS - אז מספר הגליון הבר שלו יקפוץ ב + 1) אז נפתח לו גיליון , מס' התיק נתון ומספר הגליון אמור להיתווסף לפי התנאי שהיצבתי . לפני זה לא היה תנאי והקוד הבא היה רשום: Private Sub Command2_Click() SSTab1.Visible = True txt_ms_tik.Text = lbl_ms_tik.Caption Adodc2.Recordset.MoveLast txt_ms_gilyon.Text = Adodc2.Recordset.Fields(1) + 1 End Sub המצב היה שחולים בעליי גיליונות שהיו כבר רשומים בDATABASE מס' הגליון שלהם קפץ באחד ואם אני פותח גליון חדש לחולה שלא היו גליונות קודמים אז אני אמור להתחיל את המונה מחדש…

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום שרת הMYQSL שלי לא מציג עברית (אלא גיבריש במקום) וכך גם PHPMYADMIN האתר שלי לעומת זאת כן מציג את העברית שהוא לקח מתוך המסד נתונים! אני משתמש בקידוד utf8_unicode_ciעל הטבלאות וגם על העמודות זה מאוד מקשה על העבודה שזה ככה- איך מתקנים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jft,

מותקן אצלי php 5 - שרת אפצ'י על לינוקס אובונטו אדג'י. יש בעיה עם קידוד mysql - בכל פעם שאני מנסה לראות עברית אני נאלץ לקודד מחדש בדפדפן ל windows-1255 הקידוד על השרת אצלי הוא utf-8 ובדפדפן מראה ג'יבריש. רק לציין כי על שרת האינטרנט אין לי את הבעיה הזאת. מישהו יודע אולי איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sdfzxc,

מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jenia788,

שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SuB,

שלום! מישהו יכול להסביר כיצד מוסיפים עברית לתוכנה הנ"ל? הגירסא היא 3.1 אם זה עוזר. כמו כן, צרפו בבקשה את הקבצים שצריך. אני מתכוון לכך שבלחיצה על ctrl ו-"-" (מינוס) נפתחת שורה שבה ניתן להזין טקסט בעברית, כמו שיש בקומפיילר במחשבים שבבתי-הספר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by ניר.,

שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hippy,

שלום לכולם, איך משלבים עברית ב-PHP וב-MYSQL בצורה כזו שגם אוכל לראות את העברית באתר, וגם אוכל לראות הכל בעברית כשאני מסתכל ב-PHPMYADMIN? בנתיים מה שבניתי מציג את העברית באתר אבל ג'יבריש במסד הנתונים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by goldamit,

שלום, התחלתי להבנות אתר בוויקס, אבל עדיין לא מצאתי פיתרון לעיוות בכתיבה בעברית (סימני פיסוק בהתחלת משפט, משפטים מתבלגנים וכו'). האם יש פיתרון נורמלי או שחייבים לכתוב מראש בצורה מעוותת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום לכולם יש לי טופס שמשתמש מכניס לתוכו שם ודואר אלקטרוני. כשהוא לוחץ על שלח הוא מקבל אימייל בפורמט HTML עם קובץ ZIP והוא מתווסף לטבלה ב-mysql (כל זה ב-PHP) האימייל נשלח טוב מציג הכל כמו שצריך והקובץ ZIP נשלח איתו גם כן. אבל בטבלה של mysql הוא מציג גיבריש במקום עיברית (האימייל גם כן בעיברית) העמוד שבו המשתמש ממלא את הטופס הוא בקידוד UTF8 וכך גם הטבלה שב mysql (ליתר דיוק utf8_general_ci - אני משתמש בphpmyadmin ) מישהו יכול לעזור? כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הפרטי אז זה מוסיף את זה כמו שצריך לmysql

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kisin,

יש לי בעיה עם עברית בתוך מסד הנתונים mysql כשאני מכניס נתונים בעברית לתוך מסד הנתונים, דרך האתר, אז העברית מופיעה כג'יבריש בתוך phpmyadmin. כשאני שולף את הנתונים מהמסד נתונים בעזרת שאילתא בחזרה אל תוך האתר אז זה כן מופיע בעברית. הבעיה שלי היא שבתוך מסד הנתונים זה מופיע כג'יבריש ואני לא יכול לערוך תוכן ישירות בתוך phpmyadmin. עוד דבר, כשאני מכניס נתונים בעברית ישירות אל תוך המסד נתונים ישירות דרך phpmyadmin אז זה מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני יכול לפתור את זה? בבקשה תעזרו לי כי זה משגע אותי. ישבתי ימים על בניית אתר ועכשיו הקטע הזה עם העברית עוצר אותי... צירפתי תמונה שתראו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים