תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי עמוד שאני רוצה שכשהמשתמש ינסה לעזוב אותו- יקפוץ הודעה שתשאל אותו אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב - ותתנהג בהתאם לתשובה. אני מודע לזה שהרבה דפדפנים מונעים אפשרויות כאלו מטעמי אבטחה- אבל גם נתקלתי בלא מעט אתרים שיש להם מנגנונים כאלו (גימייל- לדוגמא) מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שהאירוע unload בjavascript לא יעזור ושאני צריך להשתמש בDOM. אף פעם לא התעסקתי בDOM ואני גם לא סגור על מה זה בדיוק- אין לי ידע לכלום מעבר לPHP וjavascript בסיסי. אשמח אם מישהו יכול לעזור. אני רוצה גם לבצע בדיקה קטנה אם המשתמש כבר התחיל למלות את הטופס- כי רק אז אני רוצה לשאול אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך פעולה שמקבל DataTable וממירה אותו לString כפי שנראה בקובץ המצורף. את מס' השורות לא ניתן לדעת, כך שהמעבר על כל שורה צריך להתבצע בלולאה לעניות דעתי. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את העמוד הזה (נוצר כתוצאה סופית של קוד PHP): <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> <script> function populate_cat() { document.getElementById("sel_cat").options[0]=new Option("Bible", "1", true, false);document.getElementById("sel_cat").options[1]=new Option("Gemarah", "2", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[2]=new Option("Halacha", "3", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[3]=new Option("Hebrew", "4", fal…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שניצל בוקר טוב! איך יוצרים איתך קשר להתייעצות? תודה. קרן
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיר סגנון של טקסט בלי להגדיר את ה"סגנון"?? (הסבר: בכרטסיית "בית" של WORD ישנם סגנונות של טקסט. במקום לבחור בסגנון טקסט מהרשימה, מהן הפקודות שעלי לכתוב במאקרו כדי שהחל מנקודה זו (ועד בכלל, או עד שאחליף סגנון טקסט) הפונט יהיה X, הגודל יהיה Y והצבע יהיה Z?) אם הייתי מסמנת טקסט, היה אפשר לכתוב: With Selection.Font.. ולהגדיר מה שרוצים, אבל מה במקרה שלא סימנתי טקסט? ואני רוצה שיתחיל סגנון מסוים על המשך הדף? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע על שיטה שבה קישור רגיל מפעיל ברקע פונקציה אחרת של PHP ולאחר שפונקציה זו סיימה את פעולתה והחזירה true אז הקישור הנבחק מוצג... לדוגמא: יש רשימה של קישורים (כל אחד מקשר לעמוד אחר). <a href="1.html' onclick="PlusOne('link1')">link 1</a> <a href="2.html' onclick="PlusOne('link1')">link 2</a> בעת לחיצה על קישור מופעלת פונקציה בPHP אשר נקראת PlusOne והיא מתחברת למסד נתונים ומוסיפה 1 למד לחיצות על אותו קישור. כאשר הפונקציה סיימה את פעולתה והחזירה true או false אז הקישור הנבחר מוצג. הבנתי שיש אפשרות להשתמש בשיטה שנקראת ajax אבל לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שניתן להשתמש בשיטה זו רק בטפסים (form) אודה מאוד למי שייתן לי כיוון כיצד ניתן לבצע זאת…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני מצבע פעולת OR על ביטים בין ווקטורים? הכוונה לביט במיקום 1 בווקטור 1 OR ביט במיקום 1 בווקטור 2. הפקודה OR ב-VHDL תבצע לי פעולת OR בין הווקטורים ותיתן לי תוצאה אחת '0' או '1. אני רוצה שיצא לי אחרי הפעולה "111111" (למשל). תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי קוד בJS: לאכלוס אפשרויות לשדות של יום חודש ושנה (תאריך): function populate_date(){ var today = new Date(); var d = today.getDate(); var m = today.getMonth()+1; var y = today.getFullYear(); for (i=1;i<=31;i++){ if (i==d){ document.getElementById("sel_d").options[i-0] = new Option(i, i, true, false); }else{ document.getElementById("sel_d").options[i-0] = new Option(i, i, false, false); } } for (i=1;i<=12;i++){ if (i==m){ document.getElementById("sel_m").options[i-0] = new Option(i, i, true, false); }else{ document.getElementById("sel_m").options[i-0] = new Option(i, i, false, false); } } for (i=200…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב, אני חדש בתחום של האסמבלי. כתבתי תוכנית במחשב אחד(בלימודים), התקמפל ורץ. העברתי את הקבצים למחשב בבית, התוכנית רצה אבל כשאני מקמפל שוב מופיעה לי השגיאה: make: nasm: Command not found קובץ הmakefile המלאתתעלמו מההערות)- זוי תוכנית c שקוראת לתוכנית באסמבלי #format is target-name: target dependencies #{-tab-}actions # All Targets all: hello # Tool invocations # Executable "hello" depends on the files hello.o and run.o. hello: main.o ass0.o gcc -m32 -g -Wall -o hello main.o ass0.o # Depends on the source and header files main.o: main.c gcc -g -Wall -m32 -c -o main.o main.c ass0.o: ass0.s nasm -g -f elf -w+all -o ass0.o ass0.s #tell make that "clean" is…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לסכום את הספרה הימנית ביותר ואת השמאלית ביותר הסכום יהיה הספרה השמאלית ביותר בתוצאה. וכך להמשיך ולבנות את המספר משמאל לימין(קודם 9 אח"כ 8 אח"כ 7). הנחה: מספר הספרות הוא זוגי . סכום כל שתי ספרות יהיה קטן מ 10.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני צריך סקריפט, עדיף אחד שאפשר להריץ קבוע דרך הcmd בvbscript או משהו. אני צריך סקריפט שידמה לחיצה של איזהשהו מקש כל 3 דקות וירוץ ברקע, כדי שהמחשב לא יעבור למצב המתנה. עדיף שזה יהיה מקש כמו scroll lock או משהו שלא יפריע לפעילות השוטפת של המשתמש. מסיבות שאני לא ממש יכול לפרט, אין דרך לשנות את ההגדרה הזאת באופן מקומי איפה שאני רוצה להריץ את הסקריפט, ולכן אני צריך משהו כזה. אשמח אם מישהו יודע איך לעשות את זה תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא נוסחה(רקורסיבית) לבעיה בכותרת כאשר לכל צלע יש משקל(היכול להיות גם שלילי, איך אין מעגלים בגרף).נסמן פתרון אופטימלי לבעיה עבור הקודקוד v ב- Opt(v). הרעיון שלי הוא כזה: נסתכל על v ועל כל הקשתות מהצורה (u,v) כלומר הקשת האחרונה במסלול.קיימות 2 אפשרויות: או שהיא צהובה או שהיא שחורה. אם היא שחורה, נחפש opt(u) בגרף g. אחרת אנחנו צריכים את opt(u) אבל בגרף g', שזהו הגרף g לאחר שהוסרו ממנו כל הצלעות הצהובות. opt(v)=min{ opt(u) in g+w(u,v) for each black edge , opt(u) in g' +w(u,v) for each yellow edge} zz] עכשיו, איך מובטח לי כאן, שתבחר בוודאות קשת צהובה? חוץ מזה, אני גם קצת תקוע בנוגע לשורש. לדעתי התשובה עבורו אמורה להיות אינסוף (כי אין מסלול מהשורש לעצמו שע…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להוסיך צליל (אפילו סתם צפצוף)בשפת הC#? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לגשת לטבלאות בסיס נתונים ב- SILVERLIGHT? ואיך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינני מגיע מעולם ה QA, אך להבנתי התפיסות המקובלות בד"כ לבדיקות אוטומטיות הינן הקלטה של תסריטי בדיקה והרצתן, או ברמ ה מתקדמת יותר, כתיבת תשתית היודעת לנתח את מבנה הדפים, לזהות את האלמנטים השונים, ובעזרת קוד להזריק ערכים לשדות ולסמלץ מצבים, כלומר, כתיבת הבדיקות אינן בצורת הקלטה, אלא בצורת כתיבת קוד, שכאשר הוא מורץ, הוא מסמלץ שימוש במערכת. הבעיה העקרונית היא שכך או כך, זמן ההרצה זהה לזמן הבדיקות הידניות (למעט כמובן הרצה לילית וללא הפסקות), כך שלא ניתן להריץ בדיקות רגרסיה עמוקות ומלאות על כך המערכת, בזמן סביר. כלומר, חסכנו (נניח) את משאבי כוח האדם הנדרש לביצוע הבדיקות, אך לא חסכנו את הזמן שנדרש לביצוע הבדיקות, כך שהתשובה האם המערכת עברה את בדיקות הרגרסיה או לא, תתקרבל רק לאח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש הסבר/מדריך כמו שצריך לבניה נכונה של דיוים. למשל איך לפתוח DIV אחד גדול, לתת לו מסגרת, ובפנים להכניס עוד דיוים עם מסגרות ושכל אחד יהיה במיקום שונה. עיקר הבעיה שלי זה לסדר דיוים בצדדים. ואני רוצה ללמוד פעם אחת ולתמיד איך לבנות בצורה נכונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור ב- wordpress בנוסף לעמוד הראשי שבו מתפרסמים הפוסטים, עמוד שבו גם תהיה לי אפשרות זהה כמו בעמוד הראשי (הכוונה לא להחליף את העמוד הראשי לעמוד סטטי ולהשתמש בעמוד אחר לפוסטים, אלא ליצור עמוד שבמקביל לעמוד הראשי גם יהיה אפשר ליצור בו פוסטים). בנוסף אני מחפש דרך ליצור גלריה של תמונות, שאינן שמורות על השרת, אלא אני מביא לינק אליהן מ- skydrive. אני יודע שזה אפשרי להעלות את התמונות אחת אחת ככה ולפרסם בפוסט, אבל לא מצאתי דרך להעלות אותן בתור גלריה כמו שאפשר לעשות עם תמונות ששמורות על השרת ומופיעות ב- media library (התמונות מהלינק לא מופיעות ב- media library). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי שני אתרים, אחד רגיל (HTML) ואחד מבוסס ג'ומלה. הבנתי שזה לא טוב שהאתר יהיה נגיש בכתובת גם עם WWW וגם בלי אז אני רוצה שהכתובת תהיה רק בלי WWW כלומר רק ככה: http://website.co.il איך עושים את זה? האם זו אותה דרך עבור אתר ה-HTML ועבור אתר הג'ומלה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-