עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Mazumotte,

שלום כולם! אני צריך הבהרה. האם קוד שנכתב ב-C#, למשל, יוכל לרוץ על מכשיר נייד כלשהו(נניח טלפון נייד - הקוד מפותח עבור מכשיר כזה) אם המכשיר תומך בטכנולוגיה. אם תוכלו גם להפנות אותי לרשימת פלטפורמות שתומכות בדבר שכזה, אשמח מאד תודה, מיכאל

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by dekgol,

C# לא מצליח להבין מתי משתמשים בה , אם אפשר גם דוגמא או שניים להבנת הענין תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  3. זה מתחיל ברמה הבסיסית קוד לדוגמא שאמור לעבוד import java.io.IOException; import org.flightgear.fgfsclient.FGFSConnection; public class Try { public static void main(String[] args) throws IOException { FGFSConnection f = new FGFSConnection("localhost", 9000); System.out.println("connected"); } } אני מקבל את הודעת השגיאה: Exception in thread "main" java.net.ConnectException: Connection refused: connect at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method) at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAd…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לגשת לטבלאות בסיס נתונים ב- SILVERLIGHT? ואיך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי mysql בשרת מסוים. איך אני גורם לקוד הבא להתחבר אליו? Driver={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=localhost;Database=myDataBase; User=myUsername;Password=myPassword;Option=3; אני לא מבין מה אני צריך לרשום בserver, את הIP של השרת? את הדומיין? את הכתובת המלאה לתיקיה שבה מותקן הmysql? וזה משנה מה אני רושם בdriver?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by frezi,

לאחרונה עברתי לשימוש מגרסאות הBORLAND הנפלאות לדוס אל גרסאת הVISUAL CPP של מייקרוסופט. הVISUAL מאוד נוח והרבה יותר נוח כמעט מכל בחינה אפשרית מאשר הBORLAND הישן של דוס, אבל מן הסתם כל שימוש בפונקציות מהתיקייה DOS.H לא פועלות מאחר והVISUAL הוא גרסא לווינדוז שלא קיימת בה הHEADER הזה. עבור הפקודה CLRSCR(); מצאתי תחליף ואני די בטוח שגם עבור הפונקצייה (delay(int nDelayInMiliSec ישנו תחליף שעושה את אותה הפעולה. אקצר ואסיים - איך אני יכול לתקוע DELAY שכזה ללא שימוש באחת מהפונקציות בDOS.H, כלומר - שיעבוד בMICROSOFT VISUAL CPP ....... ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by יאיר ברוך,

בס"ד היי אני בונה פרויקט קטן ב PHP JQUERY ו MYSQL בדף לוגין כאשר אני מבצע היתחברות אני מקבל את השגיאה : ......Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function query() on null ההתחברות מתבצעת שאחרי שאני לוחץ SUBMIT הוא שולח בקשת POST לקלאס לוגין ואז שם יש פונקציית לוגין. את אותה שגיאה הוא שולח לי גם כאשר אני פונה לפונקציית לוגאוט. כאשר אני מריץ את השאילתה מחוץ לקלאס זה עובד בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sblueeye,

האם יש דרך לשלוח SMS לפאלפונים בארץ דרך תוכנה הכתובה ב-VC++ (באמצעות MFC)? האם יש רכיב COM כזה מוכן? האם ניתן לתקשר עם האתר של Cellcom לדוגמא ע"מ לשלוח SMS? תודה מראש, רוני.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מה שכתבו למעלה תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אני מבין את העיקרון אני פשוט לא יודע איך ליישם את זה בתוכנית. אני צריך ללמוד את זה ברמה פשוטה מאוד לא יותר!!! תודה רבה לעוזרים! אפילו קטע תוכנית קצר מאוד יוכל לעזור. אגב - זה קמת דחוף לי כי מחר יש לי מתכונת תודה!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  11. נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by ran1809,

אז ככה יש לי איזו תוכנית ומיקמתי בה 2 כפתורי רדיו עכשיו אני רוצה להבדיל בינהם. אני רוצה שבלחיצה על הראשון יעלו כל השדות והכפתורים שקשורים אליו ובלחיצה על השני יתחלפו השדות לאלו שתאימים לכפתור השני. אשמח לעזרה באיך לעשות זאת תודה מראש רן!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני יגדיר עכשיו את ההבעיה שיש לי ומקווה שמישהו יוכל לעזור. יש להזכיר שלא צריך לכתוב את הפונקציות שבונות suffix tree, הן כבר נתונות לפי האלגוריתם של אוקנון. מה שצריך זה אלגוריתם (לא תוכנית מחשב) יעיל, מהיר ולא בזבזן במקום. הגדרה: תת מחרוזת נקראת MUM אם: 1. היא מופיע בכל אחת ממחרוזות הקלט. 2. היא מופיע בכל אחת מהן בדיוק פעם אחת. 3. אין תת מחרוזת אחרת המכילה אותה ומקיימת את תכונה 1+2. הבעיה: בהינתן קבוצת גנומים ( מחרוזות תווים ארוכות מאוד שהא"ב שלהם מוגבל בדר"כ ל-4 אותיות), צריך למצוא את הMUMים תוך שימוש בsuffix tree. דוגמה: ababcABCDddCRTYYEdd ABCDfdabcCRTYYEeabc abCRTYYEABCDrtyyydabc ה-MUMים כאן הם: 1. ABCD 2. CRTYYE (סימנתי אן באותיות גדולות את הMUM, אבל במחרוזות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום. יש לי אתר ואני עשיתי בו איזה צליל של חמש שניות, שכל פעם שנכנסים לאתר, הצליל מתנגן ברקע. הוספתי את הצליל הזא לאתר שלי דרך ה front page. אבל הצליל עובד רק אם אני נכנס דרך הדפדפן של אקספלורר ואופרה, ובפיירפוקס הצליל לא מתנגן. כשאני נכנס לאתר עם פיירפוקס, הוא לא משמיע כלום וגם לא מופיע כלום(הכוונה לאיזה משהו להוריד). בכל אופן, השאלה שלי היא, האם יש דרך לסדר את הבעיה בפיירוקס? ואם אי אפשר. אז איך אני שם צליל באתר שלי, ומכל הדפדפנים זה יהיה טוב? עוד משהו שאני רוצה להוסיף הוא שאם נכנסים לאתר דרך אופרה או אקספלורר, אז אין לי איזה כפתור למטה שאפשר לעצור את המנגינה. זה פשוט רץ לבד. וכמעט בכל האתרים שיש להם מוזיקה באתר, יש להם גם כפתור למטה לעצירת המוסיקה. איך אני שם כפתור כזה…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by ranran,

שלום לכם, כיצד אני יכול בטופס (לאחר שנלחץ כפתור הSUBMIT) להעביר עוד מידע חוץ מהטופס עצמו כלומר אני מעביר מעמוד הטופס לעמוד PHP מידע של שני INPUT TEXT דרך POST אבל נניח אני רוצה גם שUSERID לדוגמא (שקיים אצלי בתור משתנה בעמוד הטופס) ישלח גם לעמוד PHP אחרי הSUBMIT (אם לא הבנתם בדיוק אני יתן פה דוגמה טובה יותר..) תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. או בגדול באיזה שפות משתמשים בדרך כלל ברוב התוכנות הרציניות ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by barp12,

איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by SAgent007,

משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Djx,

סקריפט שיציג כפתורים של תחנות רדיו בארץ. ואיך שלוחצים זה ישמיע אבל לא בתוכנה חיצונית אלה בדף האתר כמו ברדיו פא"צ תודה לעוזרים וחיפשתי בגוגל לפני הת'רד הזה אבל לא מצאתי כלום זה מוצא לי רק שרתי רדיו

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. היי אנשים. אני כותב אלגוריתם שמוצג במדריך הזה: http://www.ai-junkie.com/ga/intro/gat1.html בתכלס הוא אמור למצוא רצף מספרים ופעולות(בינהם) שמניב תוצאה מתבקשת(אני החלטתי על 22). זה לא עובד, יש לי מושג למה זה לא עובד אבל לא איך לתקן את זה. מה שנראה לי זה שהוא רצף נכון אבל ממשיך(כי הtotal fitness יוצא NAN), כלומר יש אחד שיש לו fitness איןסופי שנמצא שם באמצע ומפריע(הוא מתקבל ע"י חילוק ב-0). נקטתי אמצעים לנסות למנוע את זה אבל לא הצלחתי, ואין לי מושג למה. אשמח להצעות ייעול שיפור וכו' מצורף הפרוייקט (C#)(Visual studio 05) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by cold fire,

אני בונה כרגע אתר ברצוני לחבר אותו עם מסד נתונים מסוג Access חברתי את הדף ASP עם מסד הנתונים, בדקתי כל מיני ויראציות של משפטי Insert ואף אחד מהם לא עובד ואנני יודע למה (הטעות היא כשאני עושה exequte לSQL)

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by Avi.Sprngr,

שלום, מצאתי פרוייקט בשם NCalc שיכול להמיר נוסחאות מ-STRING ולפרש אותם. לא הצלחתי למצוא הנחיות להטמעת הקוד בסביבת דוט נט או ב-C#. אם מישהו יודע אנא פרטו כמה שניתן על ההתקנה. http://ncalc.codeplex.com/releases/view/73656 האם קיימים פתרונות אחרים כדי להפוך מחרוזת כגון "Y*2-1" לנוסחה הניתנת לפיתרון(כולל השמה של משתנה במקום ה-Yׂ)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. וזה אחרי שקראתי את המאמר של שי יעיש על מדריך למתכנת אינטרנט מתחיל http://hwzone.co.il/guides/intpro הבנתי שצריך להתחיל עם HTML ושיש גרסה 4 ועומדת להיות גרסה 5. אז להתחיל עם 4 או שישר להתחיל ללמוד 5. המטרה שלי לנסות לבנות לבד לפחות את הבסיס של אתר אינטרנט. כמו כן נתקלתי באתר הזה לצורך לימוד http://www.w3schools.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Yehudaa,

יש לי עמודה של של מחירים , בעמודה כלשהי באקסל . אני צריך לכתוב פונקציה דינמית שתתן תמיד את המחיר הגבוה ביותר המחיר השני הגבוה ביותר המחיר השלישי הגבוה ביותר כלומר לכתוב פונקציה במחיר הגבוה ביותר ולגרור אותה לשני ולשלישי . למישהו יש רמז איך לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.