תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי דף עם תיבת select, את האיבר הנבחר אני צריך למחוק מתוך המסד נתונים שלי. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך מוצאים איזה איבר נבחר ב-vbscript.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה אתר וכאשר אני משלב בטקסט עיברי טקסט אנגלי אז כל השורה זז ובאלגן ואי אפשר להבין מה כתוב . איך אני עושה שזה לא יזוז , הטקסט נכתב בדפי HTML בלי שום תוכנה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאתר שלי מערכת למניעה הצפה כמו שיש ברבה אתרים שצריך להעתיק כמה אותיות מתמונה לשדה מילוי דבר שמונה מתוכנה להציף את האתר. אם למישהו יש מושג אז בבקשה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בשיעורי בית מעדך דו מימדי, מעין מטריצה ואני צריך לחשב את הממוצע של תא מסויים יחד עם כל השכנים שלו (כל התאים הצמודים לאותו תא) יש כמובן אפשרות שיהיו 9 תאים (יחד עם התא שלי) ויש אפשרות שאם התא שלי נמצא בקצוות יהיו רק 3 תאים שכנים, השאלה שלי היא איך בדיוק לעשות את זה. תודה.
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחר ראיון ואמרו לי ששואלים את השאלה הבאה : " צריך למשוך משלוש טבלאות שונות (עם עמודות חופפות בין טבלה א ל-ב ובין טבלה ב ל-ג) קטגוריה שנמצאת בטבלה הראשונה לפי סינון נתונים הנמצאים בטבלה השלישית " כמובן זה ב SQL מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השנה התחלנו ללמוד C, אז הורדתי קומפיילר והוא עושה לי בעיות עם XP. אחרי ההתקנה, כשאני מנסה לפתוח אותו, הקומפיילר נפתח ב-Full Screen ולא מגיב. אין עכבר, וכשאני לוחץ על המקלדת לא קורה כלום בתוכנה. אני יכול לצאת חזרה לווינדוס (Alt+Tab) ולסגור את החלון עם ה-Task Manager, כך שהווינדוס לא נתקע, אלא רק החלון של הקומפיילר. אם אני מגדיר בהגדרות של קובץ ההפעלה להיפתח כחלון ולא Full Screen, כשהקומפיילר עולה הוא מגיב להקלדה, ויש לי את העכבר של הווינדוס לעבוד איתו, אבל אם מעבירים ל-Full Screen (בעזרת Alt+Enter), הוא שוב חוזר לא להגיב, וממשיך לא להגיב גם אם אני יוצא מה-Full Screen על אותם מקשים. ב-Full Screen פשוט יותר נוח לעבוד מאשר בחלון קטן, ובגלל זה זה טיפה מפריע. אבל עם זה יכלתי לה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן בפסקל והפסדתי שני השיעורים האחרונים. השלמתי את החומר אבל לא ממש הבנתי מה תפקיד ה mod ובמה הוא שונה מ div עזרה בבקשה :-[
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי שתעזרו לי להבין מה הסיבוכיות בתרגיל הזה אני הגעתי למסקנה שזה nlog n (אני נורא לא בטוח בנושא הזה) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עובד עכשיו על אקסס ואני רוצה ליצור 3 combo boxes שיהיו תלויות אחת בשניה... כלומר, אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ישראל, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו כל הערים הגדולות בישראל... אם בתיבה הראשונה בחרתי את הארץ ארה"ב, אני רוצה שבתיבה השניה יופיעו לי כל הערים הגדולות בארה"ב אני מניח שאפשר לעשות את זה עם מאקרוס או עם VB... אבל אין לי מושג איך אני חייב עזרה בצורה דחופה... ממש דחופה!!! תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה לצייר מין דגל כזה באופן הבא. ***** **** *** ** * * ** *** **** ***** וגם הפוך כלומר להתחיל מכוכבית אחד ולעצור בN הבעייה שלי שאני לא יודע איך להפוך את התנאי עצירה הנה מה שעשיתי עבור הדגל הראשון void flag(int n) { int i; if (n<1) return; for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); ] putchar(‘\n’); flag(n-1); for (i=0; i<n; i++) { putchar('*'); putchar(' '); } putchar(‘\n’); } }
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום,תחרות קודגורו, לעידוד מצויינות בתחום המחשבים, תתקיים השנה בפעם ה-18.התחרות, אשר פתוחה לתלמידים בכל הגילאים (עד י"ב כולל) נתמכת ע"י גורמים בתעשייה, בצה"ל ובאקדמיה.מדובר בתחרות בת שני שלבים:-שלב א', שאלון אינטרנטי, הקובע מי יעלו לשלב ב'.-שלב ב', יערך במרכז הבינתחומי הרצליה, שאלון במתכונת דומה לזה שבשלב א'.הזוכים יהנו מפרסים שווים.ההרשמה לשלב א' נפתחה, ואת השאלון תוכלו למצוא כאן: https://docs.google.com/forms/d/1fth...6IUn4zDCCpQe3Mהשאלון מכיל שאלות בנושאים מגוונים, ואין צורך להיות בקיא בכולם, העליה לשלב הבא נמדדת יחסית למתמודדים האחרים שהשתתפו.השאלון יהיה פתוח עד ה-24.3לשאלות: roey@codeguru.co.ilאתר התחרות: codeguru.co.ilבהצלחה למשתתפים!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הי, אני צריך לכתוב JOB שרץ כל 1-2דקות ומביא מידע מכמה DB ומכניס אותו ל MYSQL. חשוב לי שיהיה מהיר. השאלה היא האם יהיה הבדל משמעותי אם אכתוב את זה ב - PHP (שולט טוב) או ב - C או C++ (לא מכיר בכלל)? ברור לי ש- C,C++ הרבה יותר מהיר, אבל השאלה היא אם ה - DB לא מהווה פה צוואר בקבוק כך שאני מאבד את יתרון המהירות? אם מישהו מכיר BENCHMARKS שנעשו בנושא, אשמח לקבל הפניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ידע בשפת פסקל האם יש תוכנות או מדריכים מסוימים שיכולים לעזור לי ללמוד JAVA. יש לי ידע נרחב בפסקל , האם זה יספיק? אם כן תוכלו להפנות אותי למקומות ששם אוכל לקדם את הנושא? תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו PHP וךפי מה שאני יודע כל נתון שנלך בGET צריך להיות מופרד ב& אחד מהשני אבל למה פה זה מופרד ב;?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתון לי קובץ TXT עם שורות של נתונים 1)האם יש דרך יותר יעילה בעזרת FSEEK לרדת לשורה מאשר לעשות כל הזמן FSCANF? 2)האם יש דרך אחרת למחוק שורה כתובה או שחייבים להשתמש בקובץ עזר?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני מקווה שקשור לפה האמת שאפשר לעשות את זה עם סקריפט, אבל אשמח למשהו פשוט ושפועל! יש לי מספר SUB DIRS, כאשר אני תחת VISTA (לא צריך סקריפט של לינוקס) ורוצה שכל הקבצים יעברו לתייקיה אחת כלומר במקום שיש תייקה ובתוכה עוד תייקיה ואז בתוך זה 20 תייקיות ובכל אחת מהן קובץ אחד שהכל יעבור מכל התייקות האלו (קבצים בלבד) לתייקה אחרת שארצה (כלומר רקורסיבי יקח כל הקבצים משם) מה הכי פשוט, יעיל ויפה לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-