תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקלאס מסוים ב-C++ יש לי שדה מסוג סטרינג. יצרתי פו שתחזיר אותו(שהרי הוא פריוט): char* Student::getID() { return _studentID; }; אבל משום מה זה גורם לי ארורים רבים כשאני משתמשת בה למשל לבצע strcmp בין שתי השדות של שני אלמנטים שונים. אשמח אם תעזרו לי תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הסקריפט (אני חושב שיש דרך יותר פשוטה לעשות את זה אבל חשבתי עליה אחרי שסיימתי את רוב הקוד, אז נא לא להגיד לי לעשות את זה אחרת): function removeA() { var aArray = document.getElementsByTagName("a"); var i=0; for (i=0; i<aArray.length;i++) { if (aArray[i].className == "fmllink") { if (aArray[i].parentNode.tagName=="P") { var aArrInP = aArray[i].parentNode.getElementsByTagName("a"); var j=0; var tmpStr="" for (j=0;j<aArrInP.length;j++) { tmpStr += aArrInP[j].innerHTML; aArray[i].parentNode.removeChild(aArrInP[j]); } aArray[i].parentNode.innerHTML = tmpStr; } } } } הבעייה עם הסקריפט שהוא מעיף רק את תגי הa האי…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש ב-PHP, יש לי אתר שמעוצב ב-Photoshop והתוכן בו מוגבל לתוך פאנל, בגלל שהאתר מוגבל בתוך פאנל אסור לי לעבור גובה מסויים, ברגע שאני עובר אותו, אני פשוט רוצה לחלק את הקטע לכמה קטעים שיהיו בדפים (זה כבר מה שאני משאיר לעצמי לעשות) הבעיה היא שאני לא יכול לספור תווים, מפני שיש תמונות, אני צריך לדעת מה הגובה מתחילת הקטע עד סופו כולל התמונות, לדוגמא, נגיד יש לי קטע מסויים, ותמונה במרכז הקטע, אני רוצה לדעת מה הגובה בפיקסלים (למשל נגיד 300) מתחילת הקטע (מהמילה הראשון) עד סופו (המילה האחרונה). אני מקווה שהייתי מובן, ואם כן, האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ב-PHP? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברצוני שבדף HTML היישור יהיה מימין לשמאל (עברית). בקוד HTML אכתוב: <"html dir - "rtl> ואז היישור יהיו מימין לשמאל. בקוד CGI כתבתי: ;<"\cout << "<html xmlns = \"http://www.w3.org/1999/xhtml\" dir = \"rtl וזה לא עבד (היישור היה משמאל לימין). מישהו יכול לעוץ לי עצה בנוגע ליישור מימין לשמאל בקוד cgi?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לגבי שליחת מטריצה דו מימדית לפונקציה כמערך חד מימדי בשפת C (צאו מנקודת הנחה שהטיפוס book מוגדר ב typedef) האם זה בסדר לשלוח ככה במיין: func(*mat); ושבפונקציה תהיה הגדרה כזו: func(book* array) אם מישהו יכול לתת לי תשובה וודאית זה יהיה מעולה כי זה חשוב לי מאוד. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות, התחלתי ללמוד את השפה לפני שבועיים. המטרה של התוכנה למצוא את המחלקים הראשוניים של מספר, אבל ללא חזרות. נגיד של 50 הם 2 ו 5 (לא 2, 5 ו 5). הצלחתי לכתוב את התוכנה ככה שתציג את כל המספרים, אבל אין לי מושג איך לסנן מספרים חוזרים ; [/font][font=arial]#include <stdio.h>[/font] [font=arial]void factor_rec(int n)[/font] [font=arial]{[/font] [font=arial] int i;[/font] [font=arial] for (i=2; i <= n; i++)[/font] [font=arial] { [/font] [font=arial] if (n%i==0)[/font] [font=arial] {[/font] [font=arial] printf("%d ", i);[/font] [font=arial] factor_rec(n/i);[/font] [font=arial] return;[/font] [font=arial] }[/font] [font=arial] }[/font] […
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזשהו מבנה דינאמי ובתוכו גם שדות דינאמיים שאני שומר לקובץ בינארי, העניין המוזר הוא שאם אני שומר את הקובץ ואז מנסה לקרוא אותו אח"כ (למבנה אחר, בלי הקצאות דינאמיות וכאלה) אז הכל בסדר, אם אני סוגר את התוכנית ומנסה לקרוא אותו אז הוא לא קורא לי את השדות הדינאמיים, אני אצרף פה את המבנה ואת הפונקציות של השמירה והטעינה, אשמח אם מישהו יוכל לעלות על טעותי המבנה typedef struct { char company_name[LEN]; // company name int years; // amount of years that he worked char reasonToLeave[LEN]; //why have you left your old job char city[LEN]; }OldCompany; typedef struct { int id; // worker's id number char worker_name[LEN]; …
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משולש פסקל השאלה שלי אם יש צורך בנוסחאות בויקיפדיה או שזאת דרך משלי(מה שאני מעדיף לעשות) דרך אגב יש לכם כיוון לתת לי(לא להביא לי פתרון) מטריצה או דרך אחרת לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תגידו לי בבקשה איך אני מאפס את שדות המבנה בדוגמא: typedef struct { int Numerator[11]; int Denominator[11]; }Div; אני רוצה לאתחל את Numerator ואת Denominator תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
-
היי אני כיתה י ואנחנו צריכים להגיש פרויקט באסמבלי. עכשיו חשבתי על כמה רעיונות לפרויקט. אחד מהם הוא פקמן אבל אני לא ככ יודע מאיפה להתחיל....(אם למשהו יש רעיונות יותר טובים לפרויקט מוזמן לשתף ) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
היי חברים תודה מראש למי שעוזר לא מצליח לפתור את השאלה אחד מהאלגוריתמים הפשוטים ביותר למיון נקרא מיון הכנסה.(Insert Sort) הרעיון האלגוריתמי: - בצידו הימני של המערך, יהיה לנו תת-מערך לא ממוין, שבכל איטרציה יקטן באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הלא ממוין הוא המערך כולו. - בצידו השמאלי של המערך, יהיה לנו תת-מערך ממוין, שבכל איטרציה יגדל באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הממוין הוא ריק. - בכל איטרציה נעיין באיבר השייך לתת- מערך הלא ממוין, ונכניס אותו למקום המתאים בתת- מערך הממוין. - ההשלכות הן שהאזור הממוין גדל באחד,והאזור הלא - ממוין קטן באחד. - כאשר לא ישארו איברים בתת- המערך הלא - ממוין, האלגוריתם יסתיים. ממש אלגוריתם זה -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לעשות שאם אתה כותב מספר בקונסול הוא ישנה לך את המשתנה לפי מה שכתבת בקונסול? בגאווה סקריפט.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
- 2 followers
-
-
set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.w3schools.com/tags/default.asp http://www.w3schools.com/css/css_reference.asp אני מחפש טבלאות דומות לCSS HTML אבל בעברית מישהו ראה אולי כי אני לא מוצא בשום מקום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחזירה פלט של שני המספרים האמצעיים. ניסיתי משהו די פשוט שנראה לי חביב למרות שהוא לא פועל: לוקח את 4 המספרים ומכניס אותם לרשימה. עובר על כל אחד מאיברי הרשימה ובודק אם הוא גם קטן מהערך המקסימלי וגם גדול מהערך המינימלי... הבעיות שאני נתקל בהן: 1.הקוד רץ. אבל אין אחידות אפילו בשגיאה בפלט: כשאני מכניס את המספרים 1 2 3 ו-4, הפלט הוא [2,3,4] כלומר הרשימה עם שלושה איברים בכלל... אבל כשהקלט הוא למשל 100, 88, 6 ו-5 - הפלט שמתקבל הוא בכלל רשימה עם שני איברים - [100,88]... 2.מהבעיה הזאת עולה אצלי החשד שכנראה יש בעיה עם התנאי. אבל אני לא יודע... בכל מקרה, ניסיתי לפשט את זה יותר ולכתוב תנאי אחד: "אם i קטן מהמקסימום וגם גדול מהמינימום" -…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטורבו פסקל יש שתי סוג סמנים... אחד שהוא כזה משבצת צהובה מהבהבת והשני זה מלבן כזה קטן מתחת לאות.. עכשיו אצלי זה עבר להיות המשבצת הזאת.. איך אני מחזיר?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.w3schools.com/css/css_image_transparency.asp עשיתי את אותו הקוד, אבל עם תמונה שונה. CSS: div.background { width:500px; height:250px; background:url(download.jpg) repeat; border:2px solid black; } div.transbox { width:400px; height:180px; margin:30px 50px; background-color:#ffffff; border:1px solid black; opacity:0.6; filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */ } div.transbox p { margin:30px 40px; font-weight:bold; color:#000000; } HTML: <div class="background"><div class="transbox"> <p>BLA </p> </div> </div> תוצאה: 1. ניסיתי בעזרת text-align:center להעביר את התי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תפריט נפתח (שאתה עובר עליו יפתח לך תפריט) שהעיצוב שלו יהיה ממש דומה לזה שיש באתר www.logmein.com שעוברים שם על Company, Products וכל אלה נפתח תפריט ממש אהבתי את העיצוב שלו, מצאתי פעם תפריטים נפתחים אבל לא באותו סגנון בדיוק ולא אהבתי אותם, אם מישהו יכול להביא לי משהו דומה לזה אני ממש אשמח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-