עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TAsraf,

מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by NadavAfuta,

using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by freee,

אני צריך עזרה בליישר את מה שאני יראה בתמונות(מה שיהיה מסומן). שאנשים יבינו זה מערכת php-nuke ושאלתי אצלהם בתמיכה וזה רק מה שהם מוכנים להגיב: "אין לי את הקבצים מול העיניים ולכן אין לי יכולת לומד לך כיצד לישר באופן פרטני. באופן כללי, עליך לערוך את קבצי העיצוב של הפורומים בכתובת: themes/YOUROWNTHEME/forums/ ושם יש קבצים שמסתיימים ב-TPL ועליך לערוך אותם כך שיתאימו לצרכיך - לערוך את הישור של HTML. בהצלחה." אני מחפש מישהו נואשות שיעשה לי את זה פליז. תודה רבה רבה לעזורים. http://img255.imageshack.us/my.php?image=97332184qh3.jpg http://img255.imageshack.us/my.php?image=40796016nc5.jpg

4. Started by ה*לה,

סביבת עבודה Amazi prolog איך פותחים פרויקט חדש, ומכניסים לתוכו את מאגר הנתונים (בניית עולם)???

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by nir_varon,

כאשר מוצגת טבלת HTML ולוחצים במקלדת על החצים כל העמוד גולל למעלה ולמטה.. האם אפשר לעבור בין התאים של הטבלה בHTML כמו בflexfield? (דומה לexcel)

7. Started by amirxbox,

שלום חברה, יש לי עיברית בCMD ואני גם יכול להציג עיברית אם למשל אכתוב String s="עיברית"; S.O.P(s); אבל ניסתי בעזרת השיטה READCHAR של CONSOLE (מחקלה חינמית שמשתמשים בה בבן גוריון) לקרוא CHAR עיברי ולאכסן אותו במערך של CHARS , אני מקבל גיבריש במקום יש דרך לעשות את זה כלומר לקבל אות מהמשתמש ולשמור אותה במבנה נתונים בצורה נוחה?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by iem,

מישהו יכול לומר לי מהי הפקודה לדירוג מטריצה במטלב ? הכוונה היא מהי הפקודה לדירוג רגיל ומהי הפקודה לדירוג קנוני? תודה

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  9. Started by bm1125,

יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by yahalom,

יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by yahalom,

יש לי וקטור של של אוביקט שאני יצרתי אני רוצה להפעיל System.out.println(coll); איזה פונקציה אני צריך לממש באוביקט שלי כדי שה println ידפיס את כל הקונטינר[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 09:13:25 הסתדרתי תודה התשובה זה show

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by nall,

שלום , האם האובייקט הנ"ל שמיש היום בתעשייה ובכלל בפורטלים שונים שקיימים היום באינטרנט ? כמו כן האם הוא באמת מביא לתוצאות ניכרות לעין בכל הקטע הקשור באופטימזציה ... תודה , נועם.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Spider76,

הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by מאור247,

אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. אם אני רוצה לבנות מערך דו מימדי למשל כמו פה: http://www.milliondollarhomepage.com/ אין לי מושג איך להתחיל לרשום את זה אני רק מתאר לעצמי שרושמים את זה ב-Java אבל איך אני בונה מערך בגודל מסויים שאני גם יעבור עליו הוא ירשום לי את המיקום של כל תא במערך, כמו (1,1) או (80, 97) סתם לדוגמא. אם למישהו יש דרך או סקריפט לרשום את זה אני נורא אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. כתיבה של האלגוריתם של weighted round robin בשפת c++, אודה מראש אם למישהו יש דוגמה לקוד בנושא... תודה, לירון

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by eranir,

אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מעוניין להוסיף checkbox עם כיתוב בעברית ולכן הטקסט נפרש ממקום קבוע מימין לכיוון שמאל ולא להיפך כמקובל. איך אני קובע את מיקום הchkBox שיהיה מיושר לפי ערך מסויים משמאל לחלון? כל הנסיונות שלי להתחשב איכשהו באורך הטקסט בטוויפסים נכשלו. תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by JVT,

השלמתי את מה שצריך אבל אני רק רוצה להיות בטוח אם זה נכון. במשתנה AsciiChar נתון תו. התכנית הרשומה למטה פותרת את הבעיה הבאה: אם AsciiChar מכיל ספרה (כלומר, תו בין '0' ל-'9') אזי נשים במשתנה Digit את הספרה הזו אם לא - נשים במשתנה Digit את התו '?' השלימו את המקומות הריקים: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA asciiChar DB '7' digit DB '?' .CODE mov ax, @data mov ds, ax mov dl, AsciiChar cmp dl, '0' ______________ cmp '9', dl js END sub dl, '0' ______________ END: mov ah, 4ch int 21h END תודה לעוזרים =))

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by 0ld case,

#include<iostream.h> #include<math.h> class point { int x,y; friend class polygon; public: point() { x=0; y=0; } void set(int a, int b) { if(a<0) a=0; else x=a; if(b<0) b=0; else y=b; } point(int a, int b) { set(a,b); } double distance(point p) { return sqrt(abs((x-p.x)*(x-p.x))+((y-p.y)*(y-p.y))); } void print(double res) { cout<<"x:"<<x<<endl; cout<<"y:"<<y<<endl; cout<<"distance: "<<res<<endl; } }; class polygon { point *ptr; int size; public: polygon() { ptr=NULL; size=0; } void set(int s) { int a,b; ptr = new point[s]; co…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by heli900,

שלום לכולם, אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים