עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

תוכנה לבניית אתרים מקיפה הכוללת את כל החלקים בבניית אתר ברמה גבוה מאוד למישהו עם ידע בסיסי ב++PHP ,HTML ,java script ,SQL,C,C לבניית אתר בקני מידה של "ויקיפדיה". יש תוכנה כזאת? והאם זה אפשרי עם ידע בסיסי+ בשפות שהזכרתי למעלה? אשמח לקבל המלצות ודעות.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

יש לי מערך של אובייקטים של 1000 מקומות [10][100] בכל מקום במערך יש לי אובייקט עם שתי תכונות בלבד האחת מילה בעיברית והשניה הפרוש לה באנגלית ואני רוצה למיין את המערך לפי האלף בית העברי לדוגמא : אב קטן מ אבא אבא קטן מאמא אנציקלופדיה קטן מהמילה בגד נראה לי לולאת for מקוננת תיהיה טובה איך אני עושה את זה ? תודה .

• 19 תגובות
    • 12.4k צפיות
  3. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by Aviv C,

אני צריך שתעזרו לי במהירות האפשרית כי אני צריך להגיש את העבודה ביום שישי. אני לא מצליח לסגור טופס ממודול. אני מתכוון להגיד שאני משתמש בפעולה מהמודול אבל אני לא יכול משום מה לסגור את הטופס הפעיל משם. מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אני מניח שכולם יודעים על מה אני מדבר. במידה ולא יש לבחור בעיה הוא רוצה להגיע למספר מקומות באותו יום, הוא צריך לבדוק מהיא הדרך הכי מהירה שלו. פתרון לדבר הזה עשיתי, ארוך מסורבל ודי מעפן ואיטרטיבי - הנחתי שזה עד 5 מקומות. מה שאני מחפש זה איזה פתרון יעיל. כמובן שאין לזה פתרון ידוע טוב (שיורד מהסיבוכיות של !n). אבל אשמח לכיוונים נוספים שיעשירו את הידע שלי, כמובן שרקורסיבי. שפה? אם זה משנה שיהיה C. תודה.

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

/*Nir Ben Ezri 20/11/07 fileSort*/ #include "stdio.h" #include "stdlib.h" #define int SIZE 10 struct strc { int id; int x; }; typedef struct strc strct; int fReadd(strct s[], int n, char* str); int fSort(char* str); void sScan(strct s[], int n); void sPrint(strct s[], int n); int main() { strct a[SIZE]; FILE *f; char str[]="\\struct.txt" sScan(a,SIZE); //file write f=fopen(str,"wb"); if(f==NULL) { printf("IO Error"); return 1; } fwrite(s, sizeof(strct), SIZE, f); fclose(f); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); fSort(str); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); return 0; } void sPrint(strct s[], int n) { int i; for(i…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by מאור247,

אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by prager,

איפה אני יכול ללמוד אבטחת מידע?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by stavalfi,

שלום, משום מה אני לא מצליח לשים בתגית iframe דף asp. למה? תנו לי רעיונות ואני יגיד לכם אם זה צדקתם!

10. Started by ZeppeliN,

אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. הנה הבקשה המחודשת והמאושרת. מחפש להעמיק את הידע שלי באסמבלי. אם למישהו יש הפנייה לספר מומלץ או (עדיף) אתר שמכיל טוטוריאל אני ממש אודה כמובן שיעסוק באספקטים החוקיים של העניין.. שוב רק במטרה לימודית...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Spider76,

הי, מכיוון שאני ממש אוהב לעבוד עם שפת האסמבלי , רציתי למצוא ספר או מדריך ברשת שמסביר על פריצת משחקים ? ** לא לדאוג אין לי כוונה להקים קבוצה חדשה ;D סתם נובע מרצון להעמיק את הנסיון באסמבלי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by orninyo,

האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?

14. Started by nall,

שלום , האם האובייקט הנ"ל שמיש היום בתעשייה ובכלל בפורטלים שונים שקיימים היום באינטרנט ? כמו כן האם הוא באמת מביא לתוצאות ניכרות לעין בכל הקטע הקשור באופטימזציה ... תודה , נועם.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by JVT,

להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL. mov al, 0 mov dl, 0 mov dh, 5eh cmp dx, 0 jnz end mov al, 1 end: . . . הקטע המוצע אינו נכון. א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון. ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון. ג. תקנו את התכנית. ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. בשנה שעברה החלטתי שלא להמשיך במגמת מדעי המחשב לטובת כימייה משום שכל מה שלימדו בה כבר ידעתי או שיכלתי ללמוד בשבועיים חומר של שנה (שנה וחצי ראשונות לפחות). בקיצור - אני רוצה לדעת כל מה שבית הספר היה מלמד אותי אם הייתי ממשיך במגמה (כדי שאני אהיה לפחות באותו קו של בוגרי המגמה לפני שאתגייס). לשם כך אני צריך את רשימה של הנושאים שמלמדים בבית הספר. אני אשמח גם לקבל קישור לחומר הנלמד ו/או לתרגילים בנושאים. לדוגמא חיפשתי באינטרנט חומר על מבני נתונים וכל מה שמצאתי זה חומר ברמה של אוניברסיטה, שם הדגש הוא על יעילות, מה שדורש ידע במתמטיקה שעדיין אין לי. תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by neogod,

נגדיר: אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. אני לא מצליח לחשוב על שיטה שאוכל למצוא את האפסים מסביב לאחדים בעזרת לולאות....מישהו יכול לתת כיוון ?

20. Started by redead,

זקוק לאתרים או אפילו להמלצה על ספרים טובים שאפשר לקנות כדי ללמוד ג'אווה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Aviv C,

לא הצלחתי לפתור איזשהו תרגיל מסויים ב- C# והייתי שמח אם מישהו יוכל לפתור אותו. זה התרגיל: צריך לבנות שיטה שמקבלת שרשרת חוליות (מי שלומד עיצוב תוכנה אמור לדעת מה זה) ומחזירה אם היא מעגלית או לא. שרשרת חוליות מעגלית היא שרשרת שאין לה חוליה אחרונה, כלומר כל חוליה מפנה לחוליה אחרת בשרשרת.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by JVT,

בעיה, אני יושב על זה חצי שעה ולא מבין מה רוצים ממני.. תלמיד כתב תכנית הבודקת אם המספר הנמצא באוגר CL שונה משמונה ואם כן, היא שמה את הערך '1' באוגר DL. אם ערכו של CL הוא שמונה היא שמה באוגר DL את הערך '0'. להלן התכנית: .model small .stack 100h .data .code start: mov ax, @data mov ds, ax mov cl, 12 cmp cl, 8 jnz NotEqual mov dl, 0 NotEqual: mov dl, 1 mov ah, 4ch int 21h END start התכנית שכתב התלמיד שגויה והיא אינה משיגה את מטרתה. א. האם עבור הערך הרשום באוגר CL התכנית מתבצעת כראוי? ב. רשמו מספר שעבורו התכנית מתבצעת בצורה שגויה. ג. תקנו את התכנית. יאללה אני סומך עליכם, אתם יודעים את זה כמו 1+1!!!!!!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by JVT,

טוב, אני לא אפרט יותר מדי כי אני ממש לחוץ בזמן. ככה: המתכנת שלי בונה לי אתר, ובעמוד אחד (עמוד הגלריה) יש בעיה חמורה מבחינתי. הגודל הקבוע של המסגרת הוא 500 על 500 פיקסל, אני קבעתי אותו. עכשיו, הבעיה היא שהאיכות של התמונה חרא!!!!! פשוט ככה!! וגם בתמונות הקטנות למטה האיכות חרא!! למה זה????? איך מתקנים את זה?? שאלתי את המתכנת שלי והוא לא יודע, פשוט הוא חושב שאין דרך לתקן את זה!! וזה ממש ממש, אבל ממש חשוב לי. בקיצור, בלי לחפור יותר מדי... אם מישהו יודע איך לסדר את הדבר הזה - אני הולך לחלון ועושה מה שאני עושה [צועק לכל השכונה 8)]!!!

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Godmoney,

יש לי טקסט בכל מיני שפות שאני לוקח מ Database. בחלק מהמחשבים הוא מוצג כסימני שאלה ובחלק מהמחשבים רואים אותו בסדר. הפונט הוא Arial... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by patrik,

יש לי מחלקה class abc { public: int x; abc() { x=0; } }; אני רוצה ליצור ממנו מערך דינמי (יקבע בהמשך) לדוגמא: class def { public: //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? abc aaa[][]; int size; def(int size) { this->size=size; //אני יודע שהשורה הבאה זו טעות, אז איך באמת עושים זאת? aaa=new abc; } }; אם אני רוצה להדפיס אותו איך מבצעים זאת? אני משער: void print2D_array() { int i,j; for(i=0; i<size; i++) { cout<<"\n"; for(j=0; j<size; j++) cout<<aaa[j].x<<setw(4); } } תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים