תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה דרוש לפיתוח משחק בפייסבוק? אני מדבר על משחק פלאש לדוגמא FarmVille. אשמח להסבר מלא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני אשמח לדעת איך בונים כזה משחק .. איזה שפות דרוש לדעת וכ'ו תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משחק זכרון בJAVA SCRIPT, איך אני מוסיפה כפתור לכל תא בטבלה? יש 3 אפשרויות של גודל הלוח (4X4, 8X8, 10X10)- כך שאני צריכה לבנות טבלה דינמית ובכל תא לעשות new Button- איך אני קוראת לכל כפתור בשם חדש?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני נחום הנדסאי תוכנה .התחלתי בזמנו לתכנן משחק מחשב ב XNA2.0 זו ספריה מבוססת C#EXPRESS יש לי התחלה של של התחלה של מנוע גרפי. יש TERRAIN שניתן להסתובב עליו. ועוד כמה שטויות. אני מחפש מישהו מראשל"צ שמכיר את C# ברמה סבירה+ ידע ב גרפיקה מחשבית חובה. ידע ב XNA כמובן יבורך ביותר. שירצה אולי לפתח יחד איתי. המטרה הראשונית היא מנוע גרפי 3D ובעתיד אני לא ממש בטוח. אם מישהו מתעניין אבל חסר את הידע אני יכול להפנות אותכם לסיפרות המתאימה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משחק סנייק לדוס.. הכל די מתוכנן לי בראש חוץ מזה שאני צריך לעשות מין לולאה שתאפשר לתוכנית גם לבדוק כל הזמן אם לחצו על מקש חדש (כדי לשנות את הכיוון של הנחש) וגם באותו זמן להמשיך להזיז את הנחש ללא הפסקה... איך אני עושה את זה? בתודה מראש, עומר..
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? למי שלא הבין - להזיז את מקום הסמן שמופיע ב"DOS" ממקום למקום...
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי איך יוצרים קליינט סרבר אני רוצה לעשות משחק רשת, הבעיה שאני לא כל כך יודע איך הדברים מתנהלים, אשמח אם תספרו לי איך זה אמור לעבוד פחות או יותר... כאילו לפי מה שככה עולה לי בראש בו נתחיל בתהליך הראשון, התחלת המשחק.. יש לי שחקן שיוצר משחק חדש, עצם הפעולה הזאת משחק חדש הוא צריך לגרום לכך שכל שחקן חדש שמתחבר למשחק ידע שיש מישהו שממתין לשחקנים נוספים שיצטרפו לו למשחק ועוד שאלה, אם המשחק התחיל בין 3 שחקנים למשל שמשחקים באותו זמן על אותה מפה למשל, האם האדם הבא שיכנס למשחק איך למנוע ממנו לשחק איתם? זאת אומרת שהוא בעצם יפתח משחק חדש בעצמו וימתין לאנשים נוספים שיתחברו גם למשחק במילים פשוטות איך אני גורם לכך שיווצרו כמה משחקים באותו זמן בין אנשים שונים ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שזה המקום לפרסם את זה, את המשחק הזה הכנתי בעזרת C++ ובעזרת הספריה SDL. (תכנתתי והכנתי גם את הגרפיקות). אני דיי מתחיל עכשיו במשחקים עם גרפיקה,ובמשחקי אונליין בכלל. אז הכנתי משחק איקס עיגול נחמד,עם אפשרויות צ'אט, (להורדה בלינק בסוף ההודעה), בשביל לשחק,צריך שמחשב אחד ישמש כSERVER בתפריט ואחד כCLIENT, בקובץ Configure.txt השורה הראשונה היא הIP של הסרבר והשורה השניה היא הפורט(הייתי ממליץ להשאיר על 2000). אז תהנו ותנו ביקורת (אבל לרחם קצת,משחק ראשון שלי ) http://rapidshare.com/files/116125724/Tic_Tac_Toe_Online.zip.html *תצפו בקרוב גם לשולה המוקשים אונליין .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר טוב שממש תותח בתכנות תוכנות ומשחקים אז הנה דוגמא קטנה למשחק שהוא בנה: http://planet.nana.co.il/v7n/TriWares.rar תגידו מה דעתכם.. (הוא גם בנה מנוע תלת מימד, מנוע פיזיקלי ועכשיו הוא עובד על משחק עם תלת מימד משהו רציני) תנו תגובות!! ==================== Keys ==================== Up arrow - move forwared Down arrow - move backwardes Left & Right arrows - rotate the ship Spacebar - fire T key - use the tracking device systems X key - use sheild Z key - use machinegun (if you have any bullets). C key - stop all sheild movement. P key - Pause... עריכה: בגלל התלונות על מהירות המשחק הוא הוציא גרסא עם אפשרות לבחירת מהירות: http://planet…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אולי יש לזה שם אחר שאני לא מכירה. מהלך המשחק : המשתמש בוחר גודל של לוח NxN ובכל שלב הופך את אחד הקלפים (אחד המקומות במערך) ויחד איתו נהפכים כל השכנים שלו. המטה להפוך את כל הלוח במספר קטן של צעדים. הקוד: #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; int s; bool matrix[1][1]; bool select(int flag, int size) { flag =0; for(int i=0; i<size; i++) { for(int j=0; j<size; j++) { if(matrix[i][j]== true) { flag++; } } } if(flag==size*size) { return true; } else { return false; } } void swap(int i, int j, int size) { if(i>=0&& i<size && j>=0&& j<size) { if(matrix[i][j]==t…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, פיתחתי משחק, אתם יכולים להתנסות בו, הוא ניתן להורדה הלינק הבא: http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=519 הייתי מעונין להעביר את הממשק של המשחק לממשק גרפי מתקדם יותר. כאן אני זקוק לעזרה, אף שביידי הכלים לפתח בC\C++ ואסמבלר. איני יודע לעבוד עם ממשק גרפי שאינו דוס. אני מעונין לפתח GUI כמו כל משחק רגיל ופשוט שאתם מכירים לווינדוס(אשמח עוד יותר אם אוכל לפתח לשאר הפלטפורמות). אם זה משנה משהו - גרפיקה למשחק אני מתכנן לעשות בMAYA. כך שאזדקק לכל פן בנושאים אלו של תכנות. תודה מראש, גל קצת על המשחק: מזכיר בדימיון איקס עיגול, רק שהפעם קיים לוח גדול שהוא 6X6 שמחולק לארבע לוחות של 3X3. המטרה היא ליצור רצף של 5 סימנים (X או O). מה שמיחד את המשחק הוא שיטת המש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מתעסק כבר הרבה זמן עם דוס. כייפי . טוב, אז הנה המשחקים: 1. איקס-עיגול נגד המחשב. 2. ארבע בשורה. 3. אבן, נייר ומספריים. 4. וזה לא משחק; זה קובץ שמזכיר לך דברים - Reminder.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמעתי את המונח scripting , הייתי בעוניין במידע מה זה , באיזה שפות כותבים scripting ומדריכים בהם אפשר ללמוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דומיין נוסף לאתר שלי אני רוצה ששתי הדומיינים יהיו זמינים והדומיין החדש ימשוך את הנתונים לדוגמא: לצורך הדוגמא נגדיר את שתי הדומיינים בשמות הראשון (הישן): domain.me השני (החדש): domain.co.il כל הקבצים נמצאים בתיקייה "/domains/domain.me/public_html/" ברגע שיכנסו לכתובת domain.co.il/about.html שזה יפנה ל - domain.me/about.html domain.co.il/contact.html שזה יפנה ל - domain.me/contact.html חשוב שהכתובת דומיין לא תשנה ניסיתי עם htaccess לעשות את הדבר הבא (הקובץ htaccess באתר החדש) RewriteRule ^contact.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=contact[/url] [QSA] RewriteRule ^aboutus.html$ [url]http://domain.me/index.php?v=aboutus[/url] [QSA] *** הערה בדומיי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקוד דלהלן אני מעביר לפונקציה מערך מסוג int ובפונקציה מוסיף לו איבר עם ערך: void myFunc(int *); int main() { int *myArr; myFunc(myArr); return 0; } void myFunc(int *myA) { myA[0] = 1; } התכנית עוברת הידור ללא הודעות שגיאה. התכנית רצה אך ניתקעת בפונקציה ולא מוציאה שום הודעת שגיאה. מערכת ההפעלה xp מודיעה שהתרחש משהו לא טוב ושואלת אם להודיע על השגיאה למיקרוסופט. יש למישהו הצעה מוצלחת יותר מזו של ה XP ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי פרויקט לימודי לעשות ואני פשוט משתגע אני רוצה לעשות משחק רשת קטנטן בסביבת תכנות של C# הרעיון הוא שתהיה טבלת נתונים מרוחקת (שרת\SQLSERVER וכו) שממנה תוכל התוכנה שאכתוב לבצע זיהוי משתמשים (שם משתמש\סיסמא) וברגע שנכנסים כל משתמש יוכל לשחק והנתונים שלו יהיו בטבלאות - כל עמדה כזאת תתחבר למסד המרוחק ותשלוף נתונים כלפי אותו שחקן ניסיתי לברר על כל דרך אפשרית תנו לי כיוון או משהו שאוכל להשתמש בו .. ממש זקוק לעזרה של החברה כאן. בברכה ויום טוב fatalica
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי שכחתי את ה-syntax להגדרת לשתנה גלובלי ב++C חיפוש ב-MSDN לא הניב תוצאות... const ו-define# לא עוזרים פה... (הם מקומיים) מישהו זוכר? אם יש דרך אחרת להגדרת משתנה שכל קבצי הפרוייקט יכירו בו, אז בכבוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכתוב תוכנית קטנה באצווה שתעבור על כל הקבצים בתיקייה מסויימת(j2c) ותמיר אותם לפורמט אחר(jpg). הבעיה היא שבלולאה אני בודק מה השם החדש ומכניס אותו למשתנה אבל משום מה זה לא עובד לי. cls FOR /R "folder\" %%G IN (*.j2c) DO ( set dav=%%G set dag=%dav:~98% set dan=%dag:j2c=jpg% kdu_render -i "%%G" -o "%dan%" ) מה שקורה זה שפעם אחת ב-dag יש ערך שהוא איכשהו משהו עם 98, ופעם אחרת הערך ב-dan הוא j2c=jpg ובעצם התוכנית לא עושה את מה שהיא צריכה לעשות. וגם אם המשתנה dan בסדר, הוא נשאר קבוע לאורך כל האיטרציות של הלולאה ולא משתנה. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
המממ אני צריך משתנה שהדיוק שלו היא לפחות 100 ספרות לכל כיוון... איך קוראים לאחד כזה? ואיך מציגים?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שאלה, נקווה שתוכלו לעזור לי.... באתר באוניברסיטה שלי יש מערך שעות אונליין, הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה להגיע למערך שעות שלי אני צריך לעבור הרבה בחירות ואפשרויות שדי מעיקות על הבחירה. הבחירה נעשית בלינק הבא: http://rooster.vu.nl/ עכשיו, המערך שעות מופיע הבא: http://rooster.vu.nl/showtimetable.aspx אני מנסה להבין אילו ערכים נשלחים כדי שאני אוכל ליצור לינק ישיר.... כל עזרה או הכוונה תתקבל בברכה כי אני כבר אמרתי נואש...
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל האוזרים אני רוצה להגדיר משתנה שיהיה בrom ולא בram (C#) איך אני עושה את זה עם אפשר והאם אפשר שאני יגדיר משתנה ל34 ובפעם ההבאה שאני יכנס לתוכנה המשתנה יהיה 34 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-