תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקורות טובים ללימוד C# מצאתי מקורות כאלה ואחרים באנגלית (ב EMULE) ולמרות שאין לי בעיה עם אנגלית זה לא תענוג גדול לקרוא ספרים שלמים בשפה זרה יש לי ידע די נרחב ב JAVA והדמיון בין שנהם גדול מאד גם בצורת התכנות (OOP) וגם בסינטקס בעקרון אני צריך מקור מקיף שילמד אותי את הסינטקס של C# ואני חייב שזה יכלול פרקים בנושאי GUI ותיכנות מול מסדי נתונים (ADO) כמו SQL SERVER ן ORACLE אני אשמח לכל מקור טוב בכל שפה אבל אני מעדיף בעיברית ואפילו המלצות לספרים יתקבלו בברכה (אין לי בעיה לקנות ספר אם הוא באמת טוב) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי אתר ופתחתי לו גם fan page בפייסבוק, אני רוצה לפרסם מהאתר שלי סטטוסים לדף הזה. כל פעם שאני מפרסם "חדשה" באתר שלי שאוטומטית יתפרסם סטטוס בדף בפייסבוק. ראיתי כל מיני דרכים מוזרות לעשות את זה ולא הבנתי אף אחת. מישהו יכול לעשות לי פה קצת סדר? איך אני משיג access_token לדף שלי? איך אני משתמש בו כדי לפרסם סטטוס בתור מנהל הדף (בתור ה"דף" עצמו)? תודה...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח תוכנה שמחפשת בגוגל Keyword מסויים ואז מנתחת את התוצאות לפי נוסחה. ככל הנראה כאפליקציית ASP.NET מה הן הדרכים היעילות שניתן לעשות את זה איתן ? איך בכלל ניגשים לכזה דבר ?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למה הקוד הזה נותן לי ווקטור בסוף ולא סכום? לשאלה של מה ערך של y n=5; x=linspace(0,1,n); y=zeros(1,n); for k=1:n y(k)=sum(x(k)); end
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב, ואני מעוניין לתרגל את ה-JAVA ברמה גבוהה יותר (שרתים, עבודות עם ספריות, GUI וכל מה שאני לא מכיר ואתם יכולים להמליץ לי להשקיע) האם יש אתר שקיימים בו עבודות\תרגילים ברמה גבוהה לתרגול ? ושאלה שנייה, מה הולך היום בשוק, על מה לעבוד? האם יש שפה חמה היום? מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו שניתן לראות בקוד למטה, אני מנסה להוציא ממסד הנתונים סיסמא של משתמש (בטופס log in), כלומר אם המשתמש שהוכנס בטופס הוא 'אבי159' אז אני מנסה להוציא מהמסד נתונים את הסיסמא שנשמרה ליד השם 'אבי159' ניסיתי 1001 דברים אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, הצלחתי להוציא את כל הנתונים שנמצאים בטבלה, אבל אני מנסה להוציא רק נתון אחד ספציפי אני יודע שהקוד לא נכון אבל אני לא יודע מה לא נכון בו, תודה לעוזרים. userName = (Request.Form["user_name"]); // Get the username from the form userPassword = (Request.Form["user_password"]); // Get the password from the form string tableName = "users"; string sqlPassword = "SELECT user_password FROM " + tableName + " WHERE user_name = '" + use…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה אתר למישהו ואני לא יודע איך עושים את האייקונים של ה אייסיקיו והמסנגר שיהיו און ליין ואוף ליין ז"א אומרת כמו באתר כאן יש אנשים מחוברים לאייסיקיו או למסנגר וזה מראה שהם מחוברים ואם לא מחוברים זה מראה שהם מנותקים האתר נבנה ב html תודה מקרב לב לעוזרים יום טוב ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני כבר מיואש לגמרי, אני מנסה לבדוק כבר שבוע איך אפשר לשלוח מייל באמצעות המסד נתונים PHPMYADMIN, בעצם יש לי טבלה ובה שמורים הנתונים (שם, אימייל וכו) ורציתי לדעת האם ואיך אפשר לשלוף את הנתון מייל ולשלוח אליו מייל. ממש תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יצרתי listview ב c# עם תיבת סימון לכל שורה. כאשר אני מסמן שורה היא יורדת לסוף הרשימה, נצבעת באפור, ונמתח עליה קו חוצה. עד כאן הכל בסדר, הבעיה היא כאשר אני מוריד את הסימון מתיבה, לא קורה שום דבר, למרות שלפי הקוד היא אמורה להיצבע חזרה ללבן, בלי קו חוצה, וחזרה לראש הרשימה. ניסיתי כבר את הפקודות של beginupdate ו endupdate ו refresh אבל שום דבר לא משפיע, הרשימה פשוט לא מתעדכנת. אני מפרסם את הפוסט לאחר מלא חפירות בגוגל ולא מצאתי עדיין את הפיתרון. אני אשמח לשמוע עצה או פיתרון לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לעשות אתר כזה? http://www.spacemania.co.il/ מה הפונקציות שהשתמשו כאן, איך עשו שהתמונה לא תזוז כאשר הדף יורד מטה. אשמח לידע, תודה מראש ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה הבעיה בביטוי הבא: while((x=find(&s1[0],&s1[19+1],z)!=(&s1[20])) && ((y=find(&s2[0],&s2[19+1],z)!=(&s2[20]))) שימו לב שהמערכים s1 ו-s2 בפועל בעלי 20 מקומות ו-z הוא בעצם define.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל אותו עם XP ותהיה בו תצוגה של התאים בזיכרון ובמעבד תודה P:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנית עם משתנה מסוג int. התוכנית כוללת משחק בין 2 משתתפים. המשתנה int מאותחל בהתחלה ל-0, וכשמגיע תורו של שחקן 1 לשחק - בסוף התור המשתנה הופך לערך 2. וכן הלאה.. מגיע תורו של שחקן 2, ובסוף התור ה-int הופך לערך 1 כדי שבפעם הבאה יהיה תורו של שחקן 1. הבעיה היא שבאמצע התכנית ה-int הופך ל-NULL מסיבה כלשהי שאינני מצליח להבין. כאילו היה משתנה דינאמי ששוחרר... האם יש תופעות לוואי כלשהן ב-C שאני פשוט לא מדוע אליהן? (הקוד נכתב בסי ולא בסי++) תודה מראש, גלעד
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הנה פרויקט שעשיתי בו הכל - צד שרת ופרונט אנד. נכתב בג'אווה, spring ו-hibernate השתמשתי ב-google cloud platform מה אתם חושבים? https://testtm-161312.appspot.com/ הנה הקוד של הפרוייקט לעיונכם: https://github.com/obrm/HagalimAttendanceSystem יש בונוס - בשמות התלמידים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש תרגיל שאני עושה , ואחד מהשאלות זה מה התוכנית עושה , עכשיו אחרי שעשיתי טבלת מעקב ראיתי שהוא לוקח מספר למשל 4 ואז הוא בעצם עושה חיבור של 4 פלוס שלוש פלוס 2 פלוס 1 ומעביר לזיכרון ממ אני יודע שזה לא עצרת כי עצרת עושה הכפלה יש לזה מילה מקצועית? ממ אני לא זוכר! זה לא תרגיל שאני צריך להגיש זה תרגיל בשביל עצמי, שלא תחשבו שאתם עושים לי שיעורי בית מתרגל למה"ט שנדחה בעקבות המלחמה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם ב CSS ישנם משפטי התניה ואם כן אז כיצד רושמים אותם/משתמשים בהם?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי לערוך את פוטר האתר ולהכניס לו תפריט נוחה תחתונה אבל משהו נדפק בקוד. מאחר ואני לא מתכנת אני לא מצליח לאתר מה דפוק שם: <div id="footer"> <?php theme_module("footer"); ?> <?php switch ($current_page_filename) { case 'kop1.php': echo <a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a><$php> break; default: '<a title="דף הבית" href="[url]http://www.blabla.co.il">דף[/url] הבית</a>'<$php> break; } ?> </div> <!-- footer --> </div> <!-- calosc --> התופעה היא שבלי הקוד הזה האתר עולה אבל אם אני מכניס את הקוד הזה אז האתר לא עולה בכלל ומציג לי הוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-