תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שהאתר שלי יהיה מקודד בצורה כזו שברירת המחדל של קידוד השפה יהיה עברית windows-1255 האם קיים קוד בגאווה סקריפט html או כל שפה אחרת כולל צד שרת שיאפשר לי לעשות את זה בתודה s_b54
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור דו"ח בפורמט וורד או PDF מטבלה שבדאטה בייס שלי.. הדו"ח צריך ליהיות בעברית...... אין לי מושג איך עושים את זה חיפשתי קצת אבל כל מה שמצאתי נותן ג'יבריש. אני אשמח אם תעזרו לי.. תודה רבה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה הבדל בין UNIX ל-LINUX? אני שואל את זה ברמת תיכנות (C++) מישהו אמר לי ש-UNIX יותר גמיש מ-LINUX בתחום התיכנות בבקשה תסבירו לי מה ההבדל, וגם מה היא הצעתכם UNIX\LINUX (לתיכנות בסביבת מחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד ככה אם הרזולוציה של המחשב היא 1280*1024 תעשה ככה אם לא אל תעשה כלום.. איך אני בודק? דרך אגב כנסו לפורום כללי תבדקו את המשחק שלי..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר בערך חצי שנה או שנה משהו בסביבות זה.. שאני לומד HTML החלטתי להתקדם שלב ולנסות שפה חדשה- PHP זה מה שנראה לי הכי רלוונטי בשבילי.. מאיפה אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד? אתר? שיטת לימוד? וכו'... תודה. ועוד שאלה- האם הידע שלי ב HTML יעזור לי ב-PHP בהרבה דברים? כי ממה שהבנתי PHP משולב ב-HTML..
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
איך עושים שהיה מחשב אחד שהוא יהיה השרת ועוד הרבה מחשבים מתחברים אליו(אני משתמש בMFC) אםאפשר מדריך לזה עדיף בעברית
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, שנה הבאה אני הולך לתיכון למגמת מחשבים ותיכנות ולפי העלון ששלחו לי בדואר ילמדו אותנו C# ו-V.B הייתי רוצה מדריכים בעברית לשפות האלו בבקשה ..:] תודה רבה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
כתוב פעולה המקבלת מערך דו-מימדי ריבועי m של מספרים שלמים. על הפעולה להעתיק למערך חד-מימדי a את המספרים שמופיעים במערך הדו מימדי פעם אחת בלבד ולהציגם כפלט. זאת התוכנית שכתבתי הרעיון היה לקחת תא ולבדוק את כל התאים הבאים אחריו ולספור אם זה מוצא תא אחד מהתאים שאחריו ששווה לו ואם זה לא מוצא זה שם אותו במערך החד מימדי וזה לא עבד...: using System; class Program { const int n = 3; static void PrintArray (int[,] math) { int count=0,count2=0; int[] arr = new int[n*n]; for (int i = 0; i < n; i++) { for (int j = 0; j < n; j++) { for (int k = i+1; k < n; k++) for (int z = j + 1; z < n; z++) { Co…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כתבתי מחלקה שיוצרת מסלול לפי נקודות ציון מנקודה A(srcX,srcY) לנקודה B(dsX, dstY). אבל משום מה זה לא עובד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. הממשק של הרישמות המקושרות הוא ממשק שמלמדים בבה"ס והוא עוד 100% (לא רציתי להישתמש בממשק של C++ ל LISTS) את מקור ניתן למצוא כאן: (הוספתי את כל המבנים שהשתמשתי בהם לעומת PosType ו ListType שהם מגדירים מצביע של חוליה ברשימה ורשימה בהתאמה) http://pastebin.com/889305 לינק חדש!!!! (הבנתי שהקודם לא ממש עובד) http://pastebin.ca/373163 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
set line = (a21a2a7) נניח שאני רוצה לדוגמא לבודד את המספרים שמופרדים ע"י האות איי למערך נוסף שיהיה בסגנון 21 2 7 יש למישהו רעיון איזה פקודה יכולה לעשות את זה בשימוש בסקריפט
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מערכת שבניתי בPHP ואני רוצה לעשות משהו כזה: שאם מישהו נכנס דרך דפדפן אקספלורר אז יהיו הוראות לתנאי (נגיד העיצוב זז ימינה או שמאלה). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לעבור בתוכנית בין כל הקבצים בתיקייה מסויימת. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-