תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ידע בסיס בשפת C, Visual C#. אני מעוניין לכתוב תוכנה רצוי שתעבוד ב WEB. צריך שהיא תבצע פקודות ב SNMP ותציג את הקלט שמתקבל. כמו שיהיו הרבה כאלו בטבלה מסודרת. איפה הכי נוח וקל יהיה לכתוב תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלטתי ללמוד C#. אני צריך Compiler ו-Editor, אפשר לקבל הסבר על שניהם והצעות לכאלה טובים וקלים לשימוש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחיל ללמוד C++, אשמח להמצלות ל IDE משולב עם קומפיילר (VS או אולי DEVCPP?). אני מחפש גם כן מדריך טוב שידע להסביר מ- 0 את השפה עצמה בדגש על קוד תקין / מעודכן (אני מודע לזה שיש המון מדריכים שמלמדים בצורה לא הכי נכונה). יש לי רקע ב PHP ו C# אם זה חשוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד VB,אין לי נסיון עבר באף שפת תיכנות. הייתי שמח אם מישהו מכיר אתר בעברית (למרות שגם באנגלית זה בסדר) שמלמד את השפה. הסתכלתי בסטיקי ולא מצאתי קישור ללימוד VB. תודה מראש! נועם
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בלימודים באוניברסיטה ואני מעוניין להתחיל ללמוד בניית אתרים. עברתי קורס ב-JAVA ואני יודע HTML בסיסי והייתי רוצה לעבור לשלב מקצועי יותר. מה אתם מציעים ? מה הדרך הכי טובה ? מורה פרטי? קורס ? קריאה באינטרנט? וכלל, מה השפה שכדאי ללמוד אותה היום כדי לעוף בנושא ? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פחות או יותר מה שכתוב בכותרת אל תשאלו אותי למה אני לא לומד בC או בJAVA גרפיקה בעיקרון שנה הבאה יש לי פרוייקט 5 יחידות בגרפיקה 3D בVB כעיקרון אני יכול לעבור לגרפיקה בJAVA אבל מניסיוני העבודה בJAVA ממש לא נוחה (לא עסקתי בגרפיקה בJAVA אלה סתם בתכנות) קיצר אשמח לחומרי לימוד וכל מה שיעזור לי ללמוד(אני צריך לדעת קודם 2D ורק אחרי זה אני יתחיל 3D) רק אל תגידו לי לך לאתר של דר ויבי כי אין שם גרפיקה משום מה האתר לא עוסק בזה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד C++ אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יכול להמליץ לי על אתר טוב או מדריך רצוי בעברית אבל אפשר גם באנגלית THANK YOU
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני עולה לי"א , למדתי בי' פסקל , החומר היה די קל , הוצאתי 100 , בקיץ שקלתי להמשיך ללמוד פסקל , אז אם אפשר איזה מדריך טוב באינטרנט ( את התוכנה יש לי ) ... עכשיו גם אם אפשר המלצה ללמוד שפה נוספת ( ואם אפשר גם שם תוכנה שם שזמינה להורדה ) ומדריך אליה גם , תודה .
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מבין כלום בתיכנות וגם לא מתיימר להיות אחד כזה.. אני מעוניין לערוך לאנ'צר שמתחבר לשרתי משחק.. את הלנ'צר בנה איזה הולנדי ואין לי מושג באיזה שפה הוא בנוי. מה שאני רוצה להוסיף זה מוניטור שיראה כמה שחקנים יש בשרת ואיזה מפה זה ההודרה של הלא'נצר הכל מתוכנן למשחק far cry http://www.upfile4u.net/Files/7e5s8i.rar זה הטראקר שאני רוצה להכניס http://farcry.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=4189 תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר נוסף עובדים בתעשייה קצת יוצאת דופן מהמקובל. לאחרונה שמנו לב לצורך ממשי של התעשיה בתוכנה / אפליקצית דפדפן. כרגע אין בשוק שום פתרון איכותי לבעיה, והפתרונות שקיימים הם בעצם שילוב של מספר רב של תוכנות - שיוצרות עלות גבוה לחברות בתעשייה. ככה שיש ביקוש והיתכנות כלכלית. הבעיה: אנחנו לא אנשי מחשבים ואין לנו מושג אפילו מאיפה להתחיל בפיתוח של דבר כזה. הדרישות הבסיסיות: יכול של התוכנה לתקשר ברשת פנימית של משרדים. מספר פעמים ביום לשלוח את הנתונים שנאספים למשרדים אחרים באמצעות האינטרנט. ניהול מסד נתונים שיכולל מידע על עובדי ולקוחות החברה. אבטחה ברמה גבוה. בבקשה עזרה, מאיפה להתחיל? איזה מידע צריך לגייס? יש חברות איכותיות שמתעסקות בזה? (לא מחייב בארץ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה להבין את הקונספט ברקע כמו באתר הזה: http://video.uefa.com/video/index.html שהרקע נהיה בהיר יותר מהקצה העליון של העמוד לתחתון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר שיכול להכיל משתמשים רשומים. האתר הוא מעין אוניברסיטה אונליין. באתר ה"תלמיד" צריך להיות מסוגל להירשם. כמו כן, להיות מסוגל לקבל ניקוד על ווידאו (כך שצריך לדעת איזה משתמש צפה באיזה ווידאו ולזכות אותו בניקוד על כך). יתרה מכך, האתר צריך להיות מסוגל לקבל תרומות באמצעות paypal וגם באמצעות אשראי (אמריקאי). האם כל אלו אפשריים באתר מבוסס wordpress? האם כדאי להימנע אולי מ wordpress? המלצות אחרות? אגב - נכון להיום האתר מאוכלס אצל חברה עצמאית שעולה לנו הון! וזה לא יכול להימשך ככה. אני מנסה לקחת את המושכות לידיים. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן אני מנסה לעקוב אחר קובץ שיצרתי לדוגמא: יצרתי על שולחן העבודה קובץ בשם test.txt אני רוצה לדעתי אם הסתכלתי במאפיינים שלו, שיניתי לו שם, תוכן, אם העתקתי אותו, העברתי אותו או מחקתי אותו וכן הלאה .. לביינתיים, יש לי בראש רעיון למימוש כל דבר בנפרד למשל צפייה ב Clipboard על מנת לראות אם הקובץ הועתק לשם או ליסינר על התיקייה כדי לראות אם הקובץ נמחק ממנה .. אשמח לשמוע עוד רעיונות וכיוונים שונים לביצוע המשימה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנית הבאה ברקורסיה, התוכנית מקבלת מספר ומדפיסה את הסיפרה המקסימלית של המספר. *הוספתי קובץ טקסט עם התוכנית לא הבנתי איך אני עוקב אחרי התוכנית... נניח עם המספר 123. אז הבנתי עד הקטע שאני נכנס לפונצקיה עם הסיפרה 1 ואז נתקעתי :-X מישהו יכול להסביר לי איך התוכנית ממשיכה אחר כך? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לעקוב אחרי תקשורת של תוכנה לאינטרנט. לדעת מה היא שולחת ומתי (על פרוטוקול ה tcp כמובן). איך אני עושה את זה? אני זמין לקבלת תוכנות עזר או תמיכה טכנית ב#JAVA/C...
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי. צריך המלצה על ממשק שיעזור לי לעקוב, לחלק משימות ולנהל פרוייקט פיתוח של תוכנה של מתנהל בין כמה אנשים. רצוי מאוד חינמי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי תכנית שצריכה כל פעם להדפיס את התו הבא במחרוזת, אבל זה מדפיס לי רק את התו הראשון ואח"כ מדפיס לי 0 למה???? (השורה lb שמה בתוך רגיסטר 6 0) התכנית: .data str: .asciiz "abcd" s: .asciiz "\n" .text main: la $s2, str li $s5, 0 li $s1, 4 li $s4, 0 #אתחול רגיסטרים li, $t1, 0 Loop: slt $t0, $s5, $s1 beq $t0, $zero, Exit add $t1, $s4, $s4 # הכפלת המונה ב- 4 add $t1, $t1, $t1 add $t1, $t1, $s2 # כתובת של המערך+ מונה lb $s6, 0($t1) # קריאת המקום במערך li $v0, 1 move $a0, $s6 syscall # הדפסה li $v0, 4 la $a0, s syscall # הדפסת רווח addi $s4, $s4, 1 # קידום המונה addi $s5, $s5, 1 j Loop Exit: li $v0, 10 syscall # יציאה מהתוכנית
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך עזרה בבקשה. איך אני מעביר (פיזית)ערכים של מערך שיופיעו בסדר הפוך. כלומר שהערך שהיה במקום האחרון יהיה בראשון וכך הלאה. מבלי להשתמש במערך נוסף?? int ReverseArray(int ar[],int) { int i,j,k,l; printf("the original array is:\n"); for(i=0;i<5;i++){ printf("%d ",ar[i]); } for(i=0;i<5;)for(k=4;k>=0;k--){ar[k]=ar[i];}i++; //for(i=0;i<5;i++)/*j=ar[i];/*ar[k]=j;*/for(k=4;k>=0;k--)ar[k]=ar[i];/*ar[k]=j;ar[i]=ar[k];*/ printf("\nthe reverse:\n"); for(i=0;i<5;i++) printf("%d ",ar[i]); return ar[i],5; } הנה חלק מהקוד שכתבתי. המערך מקבל מפונקציה קודמת ערך רנדומלי. מדפיסה אותו ואז מדפיסה אותו לאחר שינוי סדר הערכים. תודה לא משנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-