עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ZorD,

שלום לכולם. בין השאר, קיבלתי כמה מטלות שבהם עלי להעביר מספר כלשהו מבסיסי דצימאלי (בסיס 10) לבסיסים הבאים: אוקטלי, הקסה-דצימאלי ובינרי. למרבה הפלא גיליתי שאף פעם לא למדתי את זה, ומצפים ממני לדעת את הדרך.. זכור לי שלא מדובר בפיסיקה קוונטומית אלה בשיטת חילוק מסויימת עלי לדעת איך לעבור ממספר בבסיס 10 למספר בכל אחד מהבסיסים שצויינו ובנוסף איך לעבור בין הבסיסים עצמם. May god bless you all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by or0126,

אני בונה אתר וכמובן שאני צריך לכתוב בasp עכשיו אני כתבתי דף של הכנסת משתמש חדש לתוך טבלת access וכל הזמן מופיעה הבעיה הבאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by unknown20070,

היי, אני מנסה להגדיר טיפוס למערך/מטריצה. בקובץ H כתבתי: typedef int mytype[2][2] בקובץ התכנית אני מגדירה את המשתנה באופן הבא: mytype A[2][2]={{1,2},{1,2}} וכשאני מדפיסה: for(j=0;j<2;j++) printf("%d ", A[i][j]); for(i=0;i<2;i++){ התוכנית מדפיסה לי כתובות/זבל... מה לא בסדר? מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשב שלי את APACHE ושרת MYSQL בשביל לעבוד על פיתוח האתר שלי. וכדי להתחבר לmysql אני משתמש שה- host שווה ל-localhost והמשתמש הוא root אבל בשרת אחסון הנתונים שונים אז מה שניסיתי לעשות זה פתחתי קובץ בשם constant.php ובו כתבתי <?PHP define("MYSQL_HOST", "localhost"); define("MYSQL_USER", "root"); define("MYSQL_PASS", "pepper123"); define("MYSQL_DB", "dbdb"); ?> ואז פתחתי קובץ index.php שבו כתוב- <?php # call constants.php for database connection details require'constants.php'; //Make a MySQL Connection mysql_connect("MYSQL_HOST", "MYSQL_USER", "MYSQL_PASS") or die(mysql_error()); mysql_select_db("MYSQL_DB") or die(mysql_error());…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by טוסטר,

שמתי לב שברירת המחדל של התוכנה היא העתקה רדודה, כלומר שיכפול הכתובת של CLASS מסויים. אם ברצוני לשכפל CLASS , כלומר להעתיק את התוכן שלו למשתנה חדש ולא את הכתובת, האם יש דרך מובנת לעשות את זה? או שאני צריך לכתוב פונקציה שמעתיקה שדה שדה באופן ידני (מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. שלום !התחלתי קורס פיתוח תכנה בסלע לפני מספר חודשים, עומד לסיים סמסטר ראשון. עד כה למדנו כתיבה ב WPF ו C# , ברמה די בסיסית (סמסטר הבא נכנסים לזה יותר לעומק) אני צריך הצעות ודרכים שאני אוכל לשדרג את עצמי ולהתפתח מעבר, לאוו דווקא במה שאני לומד כרגע ( WPF, C#), אולי ללמוד עוד שפה בצורה עצמאית? או להיכנס כבר עכשיו לעומק ורמה יותר מתקדמת ב WPF \ C#. אני לא מגיע מרקע של תכנות. אני הנדסאי אלק, למדתי קצת C+ בתקופה ההיא (לפני 6 שנים בערך).ועוד שאלה, מתי מומלץ להתחיל לחפש עבודה במקצוע? לא מצפה לשכר גבוה בהתחלה עקב חוסר תואר ונסיון, גם משכורת של 7-8 תספק אותי בתור התחלה ותהווה שידרוג מהמשכורת הנוכחית.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by evyatar813,

אהלן =] התחלתי בג'אווה... עד עכשיו למדתי PHP והיה סבבה אבל הגיע הזמן למשהו יותר רציני (בלי לזלזל ב- PHP כמובן - שמה עומד לפניה חח ). בכל מקרה... יש נגיד קוד 1: int num1 , num2; float avg; num1 = 2; num2 = 5; avg = num1 + num2; avg = avg / 2; לעומד זאת יש את הקוד המקוצר int num1 = 2 , num2 = 5; float avg = (num1 + num2) / 2.0F; מישהו יכול להסביר לי למה צריך לחלק ב- 2.0 עם הסימן F..? כאילו אני מבין למה באמת מבין את הקטע של 2.0 כדי שלא יתחלק בלי שארית ואת ה- F כדי כדי שלא יתן שגיאה כי המחשב יחשוב שמדובר בטיפוס duble אבל למה לעזאזל לא עשינו את זה בקוד 1? ולמה בקוד 1 חלוקה ב- 2 רגיל נותנת שארית עדיין בלי הוספת תוספות? תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מתחזק כמה אתרים, כל אחד מהם על דומיין משל עצמו. עד היום עבדתי עם dream weaver והקונפיגורציה של שרת ה-WEB היתה כך שכל אתר ישב על תיקיה משל עצמו, ולכל תיקיה כזו היה Virtual host עם PORT עצמאי, ככה שלמשל בשביל לגלוש לגירסה המקומית של אתר מסויים הייתי מקליד http://localhost:81 ולאתר אחר הייתי מקליד http://localhost:82 עד כאן הכל עבד מצויין. לפני כמה זמן התחלתי לעבוד עם Eclipse, ושם האינטגרציה מול שרת הבדיקות היא אחרת. באקליפס עד כמה שהצלחתי למצוא, אין אפשרות שכל פרוייקט ישוגר עם PORT אחר (ה-DW יודע לעשות את זה) ונאלצתי להגדיר VIRTUAL HOST ככה שה-DOCUMENT ROOT הוא תמיד השורש של ה-WORKSPACE, והאקליפס מצרף את שם הספריה שמחזיקה את הקובץ שאני עובד עליו באותו רגע. למשל http://l…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php"&gt…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nall,

set line = (a21a2a7) נניח שאני רוצה לדוגמא לבודד את המספרים שמופרדים ע"י האות איי למערך נוסף שיהיה בסגנון 21 2 7 יש למישהו רעיון איזה פקודה יכולה לעשות את זה בשימוש בסקריפט

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by ran1809,

אז ככה אני בונה פרוייקט ב JAVA, יש לי ידע ב JAVA אך כעת אני צריך את עזרתכם. אני באמצע בניית פרוייקט של סידור חבילות אני אסביר: לדוגמה יש לי מיכל (קופסא) מסויים ויש לי מספר חבילות שאני צריך להכניס לתוכו בדו מימד. עכשיו ייצגתי את המיכל במערך דו מימדי ואני קולט לתוכו חבילות. לדוגמא: יש לי מיכל בגודל 5X5=25 וחבילת 2X3=6 וחבילה 4X1=4 עכשוי את החבילות האלו אני אמור להכניס לתוך המיכל הגדול, כרגע המצב הוא שאני מייצג את כל המקומות הריקים במיכל (במערך) ב (1-) ומסדר את החבילות עם מספר סידורי ואז יש לי מטריצה שבהתחלה יש בה 25 פעמים (1-) ואז יש פונקציה שמכניסה את החבילות למיכל לפי האלג' שלה והיא נגיד מכניסה את החבילה הראשונה אז היא שמה את הספרה 1 בכל המקומות שחבילה אחד צריכה לבוא וככה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BSOF,

שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by zvika.e,

שלום. יש לי איזה שאלה שקיבלתי במטלב לעשות ואני מתקשה בה. מצ"ב תמונה עם השאלה. אשמח לעזרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. <form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/>&lt…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, יש לי משחק בJAVA לבנות. יש לו 4 מחלקות קצרות וMAIN שמנהל אותו. יש לי בעיה בפונקציית ההדפסה של המשחק. נראה לי שהבעיה במחלקה POINT. למי שרוצה לראות אני מעלה את כל המחלקות שעשיתי... אשמח לדעת למה לא נותן להדפיס. תודה לעוזרים

17. Started by Vaknir,

התקנתי את התוכנה ואחרי הכל נפתחת לי תיקיה וכו' . ניסיתי להפעיל את הקומפיילר, על מנת לכתוב את הקוד וכו'.. אבל משום מה זה לא מצליח, אולי אני לא מפעיל את הקובץ הנכון? למישהו יש מושג? אני רץ על VISTA 32 אם זה משנה משהו..

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by MasteRoi,

אני מחפש כבר זמן רב את הגרסה הישנה (והטובה) של Borland c 3.1 (הגרסה של הדוס בעלת הרקע הכחול) מכל חיפושיי מצאתי רק גרסאות של ממשק ווינדוס, ואני מחפש את הגירסה שלעיל. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  20. ???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by syaron66,

שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Or94,

קיבלתי תרגיל מהמכללה שבה אני לומד לבדוק האם מטריצה דו מימדית בגודל 5X5 מהווה ריבוע קסם, כלומר האם סכום השורות שווה לסכום העמודות שווה לסכום האלכסונים. כתבתי תוכנית והרצתי אותה בvisual studio אבל זה לא עבד לי. אשמח לדעת איפה הבעיה שלי. // magicsquare.c.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" #include <conio.h> #include <stdio.h> void main () { int arr[5][5],i,j,sum1=0,sum2=0,sum3=0,sum4=0,sum5=0; for(i=0;i<5;i++) { for(j=0;j<5;j++) { printf("enter numbers:"); scanf("%d",&arr[j]); } } for(i=0;i<5;i++) { for(j=0;j<5;j++) …

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by avihneo,

היי אני משתמש בקומפלייר ++ Dev C אבל אני כותב קוד של C ושאני רוצה להתשמש במספרים אקראיים למשל בקיצור בRANDOM אני צריך לפתוח סיפריה stdlib.h ושם יש את הפונקציה ככה בכל מיקרה זה היה בTCLITE או turbo C אבל זה לא עבוד ב ++ Dev C ! אז איך אני משתמש בRANDOMב++ Dev C ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. מחפש שרת זול כי לא יודע אם אצליח בזהתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, [קטע הקוד מצורף בקובץ טקסט] התכנית שלי רצה בלי באגים - הכל תקין. הוספתי קטע קוד בתכנית, שאומר כך: אם ישנו Error כלשהו, במקום להדפיס אותו ישירות על המסך, יוצרים סטרינג שיכיל הסבר על הבעיה, ומעבירים את זה למחרוזת של סטרינגים שתכיל את כל ה- Errors שהיו בתכנית. מה שקורה זה שהתכנית רצה, המחרוזת שמכילה את כל ה- Erros ריקה בהתחלה (ערך NULL), כשיש שגיאה - התכנית מוסיפה Error מסוים למחרוזת של כל ה- Errors, אבל כשהקוד ממשיך הלאה המחרוזת של כל ה Errors שוב חוזרת להיות NULL.....! מדוע זה קורה??? תודה רבה מראש, גלעד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.