עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eyal.vl,

יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by darq,

שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by Eviljelly,

אהלן, יש לי בסיס נתונים ובתוכו טבלה שאותה אני מעדכן ממספר מקורות מידע שונים (לצורך הפשטות נאמר שני מקורות מידע). הצרה היא שמקור מידע אחד מתעדכן בקצב איטי יותר מהשני , והשני לא מכיל את כל המידע כמו הראשון. ולכן רק שילוב של שניהם יתן לי תמונה מדוייקת של מה שקורה. הצרה היא שעדכון מהמקור מידע האיטי יכול לדרוס מידע חדש שהגיע מהמקור המהיר, יש שדות שהערך בהם יכול להתקדם רק בכיוון מסויים ואז אין בעיה אבל יש שדות שלא וכאן אני נתקע קצת. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הערה, אני משתמש ב MySQL ו Java אבל השאלה לא קשורה לשפת כל שהיא. תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום שוב (: האתר שלי מתקדם לאט לאט.. בתוך הטבלה שלי רציתי להגביל אותיות אם כותרת הסרט ארוכה מידיי. באנגלית זה פועל מצויין. אבל בעברית אני מקבל סימן שאלה מוזר כזה, נראה לי שאני יודע ממה זה נובע זה כנראה בגלל קידוד, או כל מיני אותיות בלתי נראות שעוזרים להציג את העברית בצורה תקינה. הבעיה שאין לי מושג אין לתקן את זה. הפונקציה הולכת ככה function title_limit_heb($str) { if (strlen($str) > 37) { return "...".substr($str,0,37); } else { return $str; } } וככה נראת התצוגה השגויה. אגב כדי להציג עברית תקינה אני משתמש פונקציות הבאות. header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); mysql_query("SET NAMES utf8;"); מה שמונע ממני לכתוב עברית י…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 8us.co.il,

הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Get-Process,

היי אני מנסה לקמפל בVisual studio את התוכנית הזאת: http://pastebin.com/L1eC0aTq אך עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב בספר , ונותן לי שגיאה: bulid failed.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by gal_il50,

אני אמור לכתוב תוכנית שמתפקדת כ-Log כלומר כותבת את ההודעות לקובץ ושומרת, כמובן שהקובץ אמור לאגור את ההודעות גם אחרי שהתוכנית נסגרת, כתבתי משהו שעובד אבל אני לא בטוח שמותר לי לעשות ככה והאם לכך התכוונו וכמו כן איך אני אמור להתשמש במתודת ה-Dispose שנכתבה לי לאחר שה-Class שלי ירש מ-IDisposable: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.IO; using System.Collections; namespace Log { public class Log : IDisposable { public string Msg; public Log() { } public string PrintMessage() { return DateTime.Now + "Message: " + this.Msg; } public string GetMessage(int num) { …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לאחר שהצלחתי לנגן קבצי WAV מלאים, זנחתי את רעיון הMP3 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192426.0 כרגע אני מצליח לנגן שירים באורך מלא, והכל טוב ויפה. אני רוצה לבצע פעולה מסויימת (ניגון שיר נוסף), אבל רק אחרי שהשיר הראשון מתנגן. חיפשתי באינטרנט, ואני לא מצליח למצוא מאפיין כלשהו כמו EOF, סיום AUDIO STREAM או משהו כזה. אודה למי שיוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום הנכון. אביעד

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by cold fire,

אני בונה כרגע אתר ברצוני לחבר אותו עם מסד נתונים מסוג Access חברתי את הדף ASP עם מסד הנתונים, בדקתי כל מיני ויראציות של משפטי Insert ואף אחד מהם לא עובד ואנני יודע למה (הטעות היא כשאני עושה exequte לSQL)

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

כיצד אני יכל להוסיף שעות לתוצאה שאני מקבל ע"י now() כך שיתאים לזמן מקומי שלי. ניתן לכתוב פונקציה אך האם יש משהו פשוט יותר ? למשל: now() + 2 מוסיף לתוצאה עוד שני ימים. כיצד ניתן להוסיף שעות ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום, אני צריך תוכנה למחשב שהיא הופכת את המילה, כלומר עם אני אכתוב "שלום" זה יצא "םולש" יש נגיד את האתר הזה: http://www.ofek-liyladenu.org.il/links/translate2logical.php אבל אני משהו שאני יוכל לישתמש בוא במחשב בלי אינטרנט וכרגע האפשרות של IIS זה לא אפשרות טובה וכמובן שאי אפשר לעתיק את הקוד מקור באתר למעלה בגלל שהוא PHP אז למשהו יש רעיון? אני לא חושב שזה בעיה רבה לכתוב משהו ב-VB או פסקל, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kisin,

שלום, אני חדש בתכנות של windows application, יש לי רקע של שנים בתכנות אתרים בכל השפות ועכשיו אני רוצה לעבור לתכנות אפליקציות. יש לי שאלה קטנה, בניתי תוכנה ואני יוצר לה תפריט כמו שיש לכל תוכנה (file,edit,help...), איך אני יוצר את הדף הזה שיש לכל תוכנה שנקרא ABOUT. לדוגמא, הדף about בתפריט help שיש לאינטרנט אקספלורר. איך אני יוצר כזה דף אצלי בתוכנה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by patrik,

כבר שנים אני רוצה לעשות זאת , תוכנות NORTON_GHOST לא עובדות לי טוב , תמיד מוציאות איזו סיבה שאי אפשר להעתיק קבצים מכונן C. אמרתי לעצמי למה לא לבנות תוכנית שתשחזר את המערכת הפעלה ע"י מס' פקודות , אז הינה התוכנית שלי ואם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד: 1. בשביל לגבות את הכונן אני רוצה ליצור דיסקט אתחול שיתמוך במערכת קבצים NTFS/FAT32 (בעיקר) וכשסיים להיטען ישאל לאיפה להעתיק את כל התוכן של כונן C , לצורך העניין אני רוצה שיעתיק אותו לתוך תיקייה בכונן D (נגיד לשורת כתובת D:\GibuiC). 2. אני רוצה ליצור דיסק BOOTABLE שיבצע את הפעולות: א. לבצע Format לכונן C (תציעו לי דרך שיעשה זאת ללא אישור ועם אישור) ב. יעתיק את הקבצים מהתקליטור אל כונן C ג. הודעת סיום ואז שאלה לריסט ופקודה מתאימה שתבצ…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by ^DaGoN^,

אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ishai82,

שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by shimon956,

מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Danman,

שלום, אני מחפש מידע לבניית אתרים בASP.NET בין אם מדובר בספר טוב או במקור כלשהו באינטרנט למדתי C# וj2ee בקורס תכנות בממר"ם, אז אני מניח שאני לא אצטרך ללמוד יותר מדי, מעבר לsyntax. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by ofergpr,

יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by spinchicken,

מישהו מכיר איזה אובייקט MFC שאני יכול לשים, שייצור לי גרף ש"רץ" עם כל נק' שאני שולח אליו? אני מנסה ליצור ויזואליזציה לווליום של קובץ קול.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים