עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dj shay 30010,

איפה אני משנה את שם שמשתמש והסיסימה שלחו לי את זה מוכן <script language="javascript"> <!--// /*This Script allows people to enter by using a form that asks for a UserID and Password*/ function pasuser(form) { if (form.id.value=="JavaScript") { if (form.pass.value=="Kit") { location="page2.html" } else { alert("Invalid Password") } } else { alert("Invalid UserID") } } //--> </script> <center> <table bgcolor="white" cellpadding="12" border="1"> <tr><td colspan="2"><center><h1><i><b>Login Area</b></i></h1></center></td></tr> <tr><td><h1><i>…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ה*לה,

מה הם המשתנים שמגדירים פה? איך מוצאים כתובת IP של מחשב? לאן מכניסים את של המחשב איתו מתקשרים? מה מבצעת הלולאה בשורות 55-65? איפה מתנהלת השיחה? [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. כאשר נתונה בידי (כתבתי), תוכנית רגילה ב- JAVA, מהי הדרך הטובה ביותר ע"מ להופכה לרקורסיבית ? האם יש כמה כללי יסוד שבאמצעותם אני אהפוך ביתר קלות את התוכנית לרקורסיבית ? תודה

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Ido.G,

היי, אתחיל מזה שאין לי מושג בתכנות. הפעם האחרונה שנגעתי בזה הייתה בכיתה ז' כאשר למדתי PASCAL. כעת אני עושה קורס תכנות כחלק מהלימודים. אנחנו לומדים C++. במכללה עובדים עם Visual c++ 6.0. התוכנה כידוע אמורה לעלות כסף. אני מחפש חלופה חינמית נורמלית ל IDE. הורדתי את 2008 express, אבל יש שינויים שם. הורדתי גם את ה IDE של בורלנד (טורבו C++) ואת Dev c++. בשניהם משום מה לא הצלחתי להריץ קטעי קוד בסיסיים ביותר. (ב visual c++ 6 הצלחתי להריץ דברים בסיסיים). יש פתרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xena,

אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום לכולם אוקיי, יש לי שאלה ... אני כותב בעזרת Visual basic 6, אני רוצה שהתוכנה שאני בונה לא תבדיל בין Capital letter לדוגמא: "Hello" אני רוצה שאם המחשב ימצא את המילה hello לא יעבור עלייה אלא יציג אותה (Hello = hello ) בכאילו... קראתי על משהו עם Ucase , אז איך אפשר? תודה!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  7. שלום חברים אני מתכנת בJAVA במהלך הלימודים+ בזמני הפנוי . אני רוצה לנסות פרויקט בC# וצריך מדריך/ ספר מקצועי שבעיקר יראה מה שונה בין C# לJAVA . כמו כן הפרויקט יכיל עצמים גרפים זזים (דו מימד) ולא התעסקתי כמעט בכלל עם GUI גם בJAVA לכן אשמח למדריך / ספר מומלץ בונשא עבור C#. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 11moshiko11,

הבנתי שמשתמים בMALLOC כאשר רוצים להגדיר מערך דינמי שניתן לשנות את הגודל שלו. אפשר לראות תוכנה קצרה שמשתמשת ב MALLOC? הגדרת מערך דינמי ושינוי הגודל שלו. תודה, מושיקו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by 11moshiko11,

שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by DarkMoh,

ucp.php: <?php require_once("includes/connection.php"); ?> <?php require_once("includes/functions.php"); ?> <?php include_once("includes/form_functions.php"); include_once("includes/check.php"); if (verify() <= 0) { $bad = "You are either banned or not logged in."; setcookie($_COOKIE("badlogin",$bad,time()+3600)); header ("Location: index.php?id=bad"); } else { switch($user) { case 1: echo "<a href=index.php?id=ucp&page=settings>User Settings<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=info>Character Info<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=property>Owned Property</a>"; echo "&…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. מישהו יכול לתת לי קוד ב HTML או JAVA שניתן לגלות IP אני רוצה שיכנסו לדף מסוים וכל אחד יראה את ה IP שלו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כשרושמים שם של משתנה בסוגריים מרובעים, לדוגמה: [MOV EBX, [Parameter לאחר הפעולה האוגר EBX יכיל את הכתובת של Parameter או את הערך שהמשתנה מכיל?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by sagros,

הפקודה לא קיימת בקומפיילרים כמו dev++ ו Visual C++ ... ואני דיי צריך אותה .... אולי מישהו מכיר ספריה מסויימת שצריך לכלול בשביל הפקודה הזאת ... ואם לא אז אם יש פקודה חילופית שעושה אותו הדבר ? כנ"ל לגבי הפקודה clrscr בבקשה... ואם מישהו יוכל להסביר לי איך נכנסים למצב גרפי בשפת C ... תודה מראש [= דרך אגב אני כללתי את הספירה conio.h ולצערי זה לא עוזר ...

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by ZeppeliN,

אוקיי אז ככה. יש לי כזאת טבלה ששם מוצגים כל הרשומים במסד נתונים (access) בדף ASP כמובן. אני רוצה להוסיף עמודה שבה יהיה לכל תא כזה לינק שכשלוחצים עליו הערך נמחק מהמסד. ככה זה נראה: איך אני עושה את זה? נ.ה: מצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264047.0 אבל לא כ"כ הבנתי מה הם אומרים לעשות שם.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Mazumotte,

מה נשמע? המורה שלי למחשבים הטילה על כמה תלמידים בכיתה(אני בינהם) להראות לכיתה איך להשתמש בWindows application. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. עזרה בבקשה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתונים במידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by ac1240,

אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by shynet,

שלום לכולם, אני בונה תוכנה בעזרת Visual basic 6 (כן אני דיי ישן, אבל החלטתי לעבוד ולהישאר עם זה בגלל שאנחנו עובדים עם זה גם בבית ספר), ומעוניין לחפש בתוך תיבת טקסט (textbox), מילה שנמצאת בין שני מילים ולהעתיק אותה לתיבת טקסט, אבל אני לא מצליח, פשוט לא עולה לי רעיון אפילו איך להתחיל את הקוד, עשיתי חיפוש דיי ארוך באינטרנט והבנתי שאולי איכשהו intstr קשור לזה ( כניראה) , אני אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי למצוא את הקוד המתאים, ובבקשה עם הסברים. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  20. עבור פיתוח רוב האפליקציות. תכנות בעיקר C#

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by exercise,

בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by zohar678,

יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Aviv C,

אני חייב שתעזרו לי כי אני כבר מחפש פיתרון במשך שבוע. יש לי מערכת הפעלה XP SP2 Pro ושרת IIS. רציתי ללמוד PHP ולכן הורדתי את החבילה המתאימה ל- Windows גירסה 5.2.5 (אחרונה). התקנתי את החבילה על שרת ה- IIS. ה- PHP עובד מצויין והכל בסדר. עכשיו רציתי להשתמש במסד נתונים MySQL. הורדתי את הגירסה האחרונה של MYSQL והתקנתי אותה בלי בעיות. גם היא עובדת נהדר. כשניסיתי להתחבר ל- MySQL דרך PHP זה לא עבד. הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה- PHP ועם הקבצים libmysql.dll, php_mysql.dll, php_mysqli.dll ו- php_pdo_mysql.dll. ניסיתי להעתיק אותם לתקיית ה- System אבל זה לא עזר. ניסיתי עוד הרבה דברים אבל זה לא עוזר. בבקשה אם למישהו יש פיתרון בשבילי או לפחות מה עושים עם הקבצים האלה שיביא אותו כאן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aliza-k,

שלום לכולם. אני מחפשת איזשהו מדריך ל sql express אם מישו יודע על אחד כזה , אשמח אם יידע אותי.. תודה רבה!

25. Started by shaithebest,

שלום לכולם איזה תוכניתן אחד שלומד איתי נתן לי את ויזואל סטודיו portable עם ממשק נחמד מאוד אבל נתקלתי בבעיות רק בממשק, לפני קטע הקוד אני רוצה ליצור סביבה של סלוט מאשין עם שלוש קוביות מסוג lable שני קוביות command שאחת אומרת spin והשנייה end ותמונה מסוג image משהו פשוט מאוד אם randomize שמתי שאני לוחץ על spin הוא יגריל לי שלושה מספרים במידה ויש את המספר 7 אז תקפוץ התמונה ואם אין 7 אז התמונה לא תהיה כלל כאן נתקעתי......שאני לוחץ על image וקובע לו מה אני רוצה שתהיה גודל התמונה ואחר כך אני הולך ל-picture שיחפש לי תמונה שיש במחשב ואת זה הוא לא רוצה להעלות לי כן, שאני לוחץ על הקוביה הקטנה עם השלוש נקודות הוא כאילו רוצה לעלות, קופץ לשניה ונעלם וזה תוקע אותי מלכתוב את התוכ…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים