תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בלהוסיף SmartShader HDR לאלה שקיימים כבר בדרייברים של ATi, אך אין אפשרות כזאת בהגדרות של הדרייברים. כרגע אני עושה זאת עכשיו בעזרת RegHack שאני צריך ליישם כל פעם שאני רוצה להפעיל/לכבות את האפקט. לכן אני רוצה לבדוק האם אפשר בקלות(יחסית) להכניסו לצמיתות לGUI ע"י שינוי קוד המקור. יש לי את הSDK של הקטליסט, אבל לא בו, ולא בSDK של הSmartShader ישנה אפשרות להוסיף SmartShader לצערי לGUI של הדרייברים. :-\ דרך אגב אם אתם שואלים למה לכל הרוחות אני רוצה לעשות את זה, זה פשוט גורם למשחקים להראות מגניף ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לחבר לבנות אתר לייעוץ משכנתאות. האתר הינו אתר פשוט בעברית עם בערך 4 דפים. רציתי לקבל המלצה באיזו מערכת ניהול תוכן כדאי להשתמש, כאשר השיקולים הם: 1. תומך עברית (תפריטי הניהול בעברית) 2. חבר שלי הוא ללא כל רקע במחשבים, כך שצריך שיהיה כמה שיותר קל ללמידה. 3. חינמי 4. ניתן לקיסטום (אני בונה את האתר מ -PSD שנבנה ע"י מעצב גראפי ולא מ - Template) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה עבודה עם רשימה מקושרת גנרית. ככה נראה ה node שלי void* data node *next יש לי רשימה מקושרת של סוכנים שה data שלהם הוא char* ויש לכל סוכן כזה רשימה מקושרת של נסיעות. יש לי בעיה עם ההדפסה של הרשימה המקושרת של הנסיעות. בתוך הפונקציה שיוצרת את הסוכן ומוסיפה אותו לרשימה המקושרת אני מצליח להדפיס ללא בעיה את הרשימה המקושרת של הנסיעות של אותו סוכן. הבעיה היא מוחוץ לאותה הפונקציה. זה מדפיס לי הכל ב ג'יבריש. ניסיתי כבר הכל לא יודע מה לעשות. זה הפונקציית הוספה של הסוכן לרשימה void create_agent(LinkedList* list, char* final,char* a){ Node* n; char *s; Agent* new=(Agent*)malloc(sizeof(Agent)); new->id=(char*)malloc(sizeof(char)*17); strcpy(new->id,a); new->tr…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בניתי טופס באסקל הכולל רשימה של כל מיני ערכים שונים. אחד מהערכים הוא תיבת בחירה (כן/לא). האם ישנה אפשרות לעשות עיצוב מותנה. כלומר, האם אפשר כשאשר התיבה מסומנת שיצבע לי את השורה בצבע אחר (כמו באקסל)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקשה לפתרון. אני עובד בסביבת visual studio 2005, פרויקט console , בשפת C. אני מנסה לקרוא קובץ בינארי בצורה הבאה: (Cnt = (fread(tmp_ptr,1,sizeof(STRCT),file_ptr כאשר STRCT הוא מבנה בגודדל 836. בתוך המבנה STRCT יש לי עוד מבנה בשם STR1 ערך ה-Cnt שמתקבל הוא באמת בגודל 836. אני מריץ את הקוד הזה בשתי אפליקציות שונות, אותו קטע קוד ממש, ואותו קובץ בינארי! באפליקציה אחת, כאשר אני בודק את ה-data ב- tmp_ptr אני רואה שכל המבנה מכיל ערכים והמבנה הפנימי STR1 - אותחל באפסים - שזה טוב, בעוד שבאפליקציה אחרת, ה- tmp_ptr דומה ב-data עד לנקודה של המבנה STR1, שם הdata שונה וחלקה לא מאותחלת אפילו. חקרתי ובדקתי, כל הגדלים של כל המבנים זהים בגודלם, מספר הבתים שנקראים בכל א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שבתוכו יש קלס (של אקספטיון במקרה) איך אני יכול לרשת את הקלס של האקספטיון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל רקע במס' שפות תכנות ורמה יותר גבוהה בויזואל בייסיק. אני חוזר אחרי תקופה די ארוכה שלא תכנתי ורציתי לשאול באיזו שפה ממליצים לי הבקיאים בההבדלים ע"מ לחזור כשכרגע מעניין אותי איזה פרויקט שאני עושה עם עצמי שדורש קריאה של קבצי טקסט רבים וניתוח, חילוץ נתונים מכל קובץ בסדר גודל של כעשרות עד מאות קבצים בפעם והפעולה צריכה להתרחש תוך שניות ולא דקות... אני מניח שהכיוון הוא לשפות הבסיסיות - C וכו' אך אם בשל הנוחות אפשר להשתמש בשפות ה"ידידותיות" יותר אני מעדיף כך. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשאלות הקודמות שלי: הקוד נראה כך: MailMessage m = new MailMessage(); m.From = this.TextBox1.Text; m.To = "zahiz07@gmail.com"; m.Subject = "Mail From Fashion"; m.Body = this.TextBox2.Text; m.Priority = MailPriority.Normal; if (this.TextBox1.Text != "") { SmtpMail.SmtpServer = "smtp.gmail.com"; SmtpMail.Send(m); this.Panel1.Visible = true; this.Panel2.Visible = false; } else { this.Panel1.Visible = false; this.Panel2.Visible = true; } ההערה שאני מקבל היא זו: At least one of the From or Sender fields is required, and neither was found. אבל יש שולח.. ניסיתי גם לשנות ל "LocaHost" …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי קוד בPHP שיוצר טבלה ממידע שנמצא בבסיס נתונים. אני מעוניין שעמודה אחת תתאים את רוחבה להתאים את הטקסט. זה קצת בעיה כי טקסט ככלל מתאים את עצמו לרוחב העמודה- ואני רוצה שכל הטקסט (תאריך עיברי) יהיה מוצג בשורה אחת. כרגע רוחב בעמודה קבוע. וזה נראה מוזר כשהתאריך הוא טקסט קצר. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב! לעבודה חדשה- ארי צריך ללמוד איך משתמשים בצורה מקצועית בAccess. חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי מדריכים מ2003 בממוצע... אשמח מאוד מאוד לעזרה בחומרי לימוד. ממש תודה, המשך לילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בשרת תיקיה לקריאה בלבד, WWW ובה מאוכסנים כל הקבצים של האתר. בנוסף, יש לי תיקיה חיצונית שנקראת myDB. איך אני פונה ל-DB שב-myDB חוץ מבאמצעות DSN. אני מעוניין לבצע פניה לתיקיה דרך בלוג מבוסס PHP. אני יודע שב-ASP יש דברים כמו Server.MapPath אבל איך אני עושה את זה בפועל? אני פשוט רושם את זה במקום ה-path? הנה קטע קוד מהבלוג הפונה אל קובץ שממוקם ב-myDB ואליו אמורים להכתב נתונים בצורה דינאמית: $file = fopen ('conf.inc.php', 'w'); $content = "<?\n\n"; $content .= "/* This file is part of the Blog. כיצד אני יכול לפנות בקטע קוד זה לקובץ conf.inc.php שמצוי בתיקיה myDB הממוקמת באותה רמה של תיקיית ה-WWW שלי? מאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מדריך לASP.NET+VB+SQL בשביל פרוייקט יד הפרוייקט יהיה אתר אינטרנט ובתוך הקוד ישולב VB וSQL יש מדריך טוב שיסביר לי על זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי אתר אינטרנט עם ממשק ניהול. במסגרת שיטוטי בהגדרות הממשק יש מקום שמאפשר לי לראות לאיזה לינקים "שבורים"/שגיאות 404 אנשים ניסו לגשת. כלומר אם מישהו יכתוב www.mysite.com/x ואין כזה דף X אז הוא יכתוב לי בממשק ניהול שמישהו חיפש את הדף הזה (ולא הגיע לשום מקום) וכמה פעמים זה קרה. עכשיו ראיתי שהיו הרבה נסיונות לגשת לעמוד שנקרא muieblackcat ומחיפוש בגוגל הבנתי שזה לא דבר טוב? האם עליי לעשות משהו? המידע/שליטה במערכת בסכנה? תודה רבה מצ"ב ציטוט מהודעת פורום שמצאתי דרך גוגל בנושא muieblackcat :
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי פרויקט לימודי לעשות ואני פשוט משתגע אני רוצה לעשות משחק רשת קטנטן בסביבת תכנות של C# הרעיון הוא שתהיה טבלת נתונים מרוחקת (שרת\SQLSERVER וכו) שממנה תוכל התוכנה שאכתוב לבצע זיהוי משתמשים (שם משתמש\סיסמא) וברגע שנכנסים כל משתמש יוכל לשחק והנתונים שלו יהיו בטבלאות - כל עמדה כזאת תתחבר למסד המרוחק ותשלוף נתונים כלפי אותו שחקן ניסיתי לברר על כל דרך אפשרית תנו לי כיוון או משהו שאוכל להשתמש בו .. ממש זקוק לעזרה של החברה כאן. בברכה ויום טוב fatalica
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לאתחל משתנה חדש במחלקה POINT ולהכניס לתוכו 2 ערכים מטיפוס INT using System.Drawing; class Point { static void Main(string[] args) { Point p1=new Point(1,2); Console.WriteLine(p1); } } וקיבלתי את השגיאה הבאה : 'Point.Point' does not contain a constructor that takes '2' arguments למרות שכן צריך להכניס 2 פרמטרים בשביל לאתחל את הטיפוס במחלקה. *ניסיתי לאתחל משתנים בעוד מחלקות ובכולם קיבלתי את השגיאה הזאת, זה עבר קימפול רק שהעצם נשלח בלי פרמטרים ובהדפסה נכתב : point.point. למישהו יש מושג מה הבעיה ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרוס את התמונה שתיהיה על כל העמוד כרקע איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איסוף אשפה הוא תהליך אוטומטי במערכת דוטנט. התהליך משחרר זיכרון של אובייקטים, שסיימו את תפקידם. הפרק שלפנינו הוא חלק ראשון בנושא זה, והוא מתאר את התהליך באופן כללי ואת השפעתו על כתיבת תוכניות. כתובת: http://youtu.be/Tl8k0XKJob4 ניתן להוריד את קטעי הקוד שבסרטון. ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. הסדרה "מושג ברגע" מתארת מושגים שונים בדוטנט ואת השפעתם עלינו ככותבי תוכניות. בסדרה יצאו עד עתה הסרטונים האלה: Just in time compiler http://youtu.be/k-IUhCR5ocY Generic method http://youtu.be/RNk9W7jlUZ8 Explicit implementation http://youtu.be/xkhvGTKq5cw צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי תיקייה שיש בה עשרים תמונות , אני רוצה להעלות את כל העשרים תמונות בבת אחת , להפוך כל תמונה למטריצה ובכל מטריצה כזו למצוא את הערך המקסימלי ולהכניס אותו לאיזה מילון או מערך .. אשמח לעזרה כי אני לא מצליחה למצוא דרך להעלות ולסרוק את כל התמונות האלו , תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב .. אני רוצה לפתוח חנות וירטואלית עם מערכת ניהול תוכן (מדריכים ,מאמרים).. כמובן שאני יזמין עיצוב יחודי . איזה מערכת הכי טובה לי בקוד הפתוח? virtuemart ,prestashop,maento וכו??? משהו יכול ליעץ מנסיון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מדף שקבלתי היום בבצפר ולא ממש למדנו את החומר הזה (משתנים גדולים וקטנים הכוונה אני חשוב הפקודה IF וTHEN). "כתוב תוכנית הקולטת 2 מספרים לתאים NUM1 ו- NUM2. התוכנית בודקת מי מהמשתנים גדול יותר ומדפיסה את התוצאה בליווי כותרת מתאימה" תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעזור בתדרוך איך הופכים מערך דו מימדי. הכוונה היא למערך שקלטנו מהמשתמש עם מספר שורות ועמודות שהוא בחר (עד 50) וכרגע יש מטריצה מסויימת. צריך להפוך אותה. איך ניתן לעשות זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו תוכנית אשר מקבלת שני מספרים חיוביים שלמים הגדולים מ-1. נסמנם a,b. התוכנית תדפיס את ערך הפונקציה : loga (b). כלומר log b, כאשר ה-log הוא בבסיס a. ניתן להניח קלט תקין וחוקי. כמו ניתן להניח כי a,b הנתונים בקלט, הם כאלה כך ש : loga (b) הינו מספר שלם. איך עושים את זה מבלי להשתמש ב math.h
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-